[Αρχείο 2018 - 2022] Γενικές σκέψεις για την πολιτική και την επικαιρότητα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Αντικειμενικός

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.940 μηνύματα.
Τόσο ακραίες θέσεις εναντίον του Ελληνικού λαού σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε να τις πάρει ένας αρχηγός κόμματος εξουσίας. Θα μπορούσε να τις πάρει ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ που δεν έχει ξεπεράσει ποτέ το 1%, όχι κάποιος που κυνηγάει τριαντάρια. Η νεολαία του είναι άλλη περίπτωση, σήμερα είναι στο ένα κόμμα αύριο πάνε στο άλλο.
καλά ναι, μου το παιζουν ολοι αυτοί πασοκ του Ανδρέα ενώ ο Ανδρέας θα ταν ο 1ος που θα έλεγε να φυλάμε τα σύνορα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.746 μηνύματα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ

Μαλακες ο Τσιπρας τρολλαρει τοσο πολυ τους Συριζαιους χαχαχαχαχα.

Που είσαι Λανσελοτ. Τι έχεις να πεις για τη δήλωση του μεγάλου ηγέτη; Είσαι και εσύ σε αυτούς τους οποίους αποκαλεί "να ονειρεύονται ουτοπίες" ????

Κλαιω μαλακες δεν χρειάζεται καν να σας τρολλαρουμε εμείς, το ιδιο σας το κομμα το κανει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

betonieras

Νεοφερμένο μέλος

Ο betonieras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 50 μηνύματα.
Εϊναι ότι δεν έχουμε πολιτικούς με πυγμή αλλά είναι πλέον και η γεωπολιτική κατάσταση στην Ευρώπη (και η δικής μας θέση) πολύ διαφορετική

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Ο Τσίπρας Αλεξ(ι)ς διαφημίζει το κανάλι που έκλεισε για να το δώσει στον εκλεκτο του Μαρινάκη, και μιλά για πρώτη φορά ξεκάθαρα για κλειστά σύνορα. Τι πιο ωραίο και αναμενομενο να περίμενει κανεις δηλαδη; Να κανει μνεία για τις νήσους Μυτηλινης και Λέσβου; ☺

Τελευταία επεξεργασία:

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα.
5-8 Μαρτίου, συνέδριο νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Ετοιμαστείτε για επικό comeback στο μεταναστευτικό...

Αντικειμενικός

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.940 μηνύματα.
5-8 Μαρτίου, συνέδριο νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Ετοιμαστείτε για επικό comeback στο μεταναστευτικό...
Αναβλήθηκε, εμεις θα κανουμε το καλοκαίρι
Θα προσπαθήσω να μαι σύνεδρος και το ΠΑΣΧΑ (βασικά 1 βδομάδα πριν) θα πάω στο νομό μου να τους πω ότι

Αυτό το tweet εγώ το σύνταξα, εγώ έδωσα την ιδέα στην Χ.Τ. κάτι που ισχύει

Dreamweaver

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.
Έλα ρε Σωτήρη, Don Draper της νεολαίας ΠΑΣΟΚ

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Έλα ρε Σωτήρη, Don Draper της νεολαίας ΠΑΣΟΚ
Για να δουμε τι έλεγε κι ο Γκάρντιαν γι'αυτον.
Το διαβάζω πίνοντας τον αλονζέ εσπρέσσο μου...

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα.
Αναβλήθηκε, εμεις θα κανουμε το καλοκαίρι
Θα προσπαθήσω να μαι σύνεδρος και το ΠΑΣΧΑ (βασικά 1 βδομάδα πριν) θα πάω στο νομό μου να τους πω ότι

Παιδιά, εδώ έχει ζουμί και το προσπεράσατε χωρίς να ανάψετε φλας:

Σωτήρη, θα είσαι σύνεδρος στο Συνέδριο Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ;;;;

Αντικειμενικός

Διακεκριμένο μέλος

Παιδιά, εδώ έχει ζουμί και το προσπεράσατε χωρίς να ανάψετε φλας:

Σωτήρη, θα είσαι σύνεδρος στο Συνέδριο Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ;;;;
Οχι ειπα στο δικο μας συνέδριο νεολαίας του Κιναλ :p

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ρε συ, γράφε τα πιο καλά, με έπιασε ένας πανικός όταν το διάβασα... Γράφουν κατά καιρούς ότι το ΣΥΡΙΖΑ θα απορροφήσει το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ και ότι παίζονται παιχνίδια εξουσίας με το συνέδριο Νεολαίας και ΠΑΣΠ.... Και, καταλαβαίνεις...

Πάντως μου κάνει εντύπωση που προσπαθείς να κατέβεις. Με τόσο ιδρώτα που έχεις ρίξει για την παράταξη, πίστευα ότι εσύ ήσουν σίγουρος και "έσπαγες" κόσμο και σε φίλους σου για να κατεβείτε οργανωμένο team.

Αντικειμενικός

Διακεκριμένο μέλος

Ρε συ, γράφε τα πιο καλά, με έπιασε ένας πανικός όταν το διάβασα... Γράφουν κατά καιρούς ότι το ΣΥΡΙΖΑ θα απορροφήσει το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ και ότι παίζονται παιχνίδια εξουσίας με το συνέδριο Νεολαίας και ΠΑΣΠ.... Και, καταλαβαίνεις...

Πάντως μου κάνει εντύπωση που προσπαθείς να κατέβεις. Με τόσο ιδρώτα που έχεις ρίξει για την παράταξη, πίστευα ότι εσύ ήσουν σίγουρος και "έσπαγες" κόσμο και σε φίλους σου για να κατεβείτε οργανωμένο team.
Θα κατέβω είπα, απλά θα κατέβω στο νομό μου.
Πέρυσι το 18 κατέβηκα στο συνέδριο στο Ηράκλειο, φέτος στην Καρδίτσα.
Απλά είναι μια περίεργη φάση στο Νομό.
Θα κατέβω εκεί τον Απρίλιο να βάλω κόσμο στο κόμμα, ότι έτρεξα για υποψήφιο Ευρωεκλογές και Εκλογές και στο νομό βγήκαν και οι 2 πρώτοι; Ναι το έκανα

jj!

Τιμώμενο Μέλος

Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.492 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.270 μηνύματα.

(Valder τρίβει τα χέρια του, money money money, tastes like honey...)

Great Chaos

Περιβόητο μέλος

Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.911 μηνύματα.
(Valder τρίβει τα χέρια του, money money money, tastes like honey...)
Αδελφέ του Σκότους, δεν περίμενα ότι θα σ' έβρισκα εδώ. Χαίρε Βάλντερ Τρισκατάρατε!!

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.270 μηνύματα.
Αδελφέ του Σκότους, δεν περίμενα ότι θα σ' έβρισκα εδώ. Χαίρε Βάλντερ Τρισκατάρατε!!

Ξέρεις τι λένε, ο Διάβολος στις λεπτομέρειες κρύβεται, στην προκείμενη περίπτωση, στο στέκι!

Χαίρε Αδελφέ μου, η Κόλαση μαζί μας!

Αντικειμενικός

Διακεκριμένο μέλος

Χρηματιστήριο σήμερα +6%

Απλά η αγορά πέφτει από τον corona virus

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
aaa.png

Μου έστειλε το ΤΜΕΔΕ πριν λίγο αυτό το πινακάκι για τις νέες εισφορές τις εισφορές. Οι τύποι δεν παίζονται. Βάλανε στις εισφορές τερκμαρτό εισόδημα 9300 ευρώ.

Καληνύχτα Ελλάδα... Η ΝΔ αποδείχθηκε πιο αριστερή από ότι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Guest 451212

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αναμενόμενα κλείσανε και τα δικαστήρια, μετά από γυμναστήρια κλπ. Διαβάζω κλείνουν και αυτοβούλως μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας. Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!! Θα καταντήσουμε να έχουμε σουπερμάρκετ και νοσοκομεία μόνο ανοιχτά; Τι φάση να κλείσουμε το μαγαζάκι αν είναι να κάτσουμε σπίτι μας να βλέπουμε netflix. Σοβαρή αντιμετώπιση προβλήματος είναι αυτό; Ότι τι, ο άλλος ο εργαζόμενος που παίρνει 3 και 60 και δεν θα τις πάρει και αυτές γιατί τάχα μου ο εργοδότης είχε χαμηλότερο τζίρο τι στο καλό φταίει;; Να παραλύσει η χώρα, γιατί δεν μπορούμε να είμαστε λίγο πιο προσεχτικοί εμείς με την υγεία μας;

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια