Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος

Εισαι απο αυτους που λένε "δεν ειμαι συριζαιος, αλλα...."Δεν ντρέπεστε ρε να κάνετε πολιτική πάνω στα θύματα στο μάτι; Έχει εξηγηθεί νομίζω τι έγινε εκεί και πρέπει να διερευνηθεί και ο ρόλος του αρχηγού της πυροσβεστικής που η ΝΔ αναβάθμισε. Ο κυβέρνηση κουλη άργησε πολύ να επιβάλει μέτρα στη χώρα, από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε κρούσμα στην Ιταλία ο ΣΥΡΙΖΑ φώναζε να κλείσουν τα σύνορα με Ιταλία. Αλλά αυτοί το έκαναν μετά από 2 εβδομάδες χωρίς κανέναν έλεγχο στα αεροδρόμια(κυριολεκτικά). Να λέτε πάλι καλά που αφησε Τσιπρας 37 δις και έχετε να επιβιώσετε ελλεηνες (ναι ξέρω ήταν αποτέλεσμα φορολογίας αλλά ίδια φορολογία είχατε και από 10-15 και το ταμείο έγραφε απόλυτο 0)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος

Αυτό προσπαθούσε και προσπαθεί να κάνει και η ΝΔ. Πιστεύω η κατάσταση στην Ιταλία άλλαξε την τακιτκή μας γιατί η κατάσταση εκεί μας παίρνει μπάλα και εμάς. Πρέπει να δείκουμε ότι έχουμε κρούσματα αλλά ταυτόχρονα να μην ξεφύγουν τα νούμερα μας. Ως τώρα το πάμε καλά.Αν ο κορονοϊός χτυπούσε πέρσι, η Ελλάδα θα είχε 6 νεκρούς και 4 καταγεγραμμένα κρούσματα. Και ο νοών, νοείτο.
Η ζημιά που γίνεται τώρα στην οικονομία είναι ανυπολόγιστη. Δεν μπορεί ο ιδιωτικός τομέας να καταστρέφεται και στο δημόσιο να παίρνουν κανονικά τους μισθούς τους. Τα δις που μας έδωσε η Ε.Ε. δεν είναι τίποτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Πως με την έλευση του κορωνοιού αποδείχθηκε ότι:
1. Το Δημόσιο μπορεί να λειτουργήσει εν μέρει και ψηφιακά, η ορθότερα, περισσότερο ψηφιακά, αλλά το κρατάει πίσω η επιθυμία να ταίζουμε κρατικοδίαιτους βίσωνες που έχουν κατσικωθεί στις μονιμοθεσάρες.
2. Ο Ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα μπορεί μια χαρά να εφαρμόσει το work from home/remotely που κάνει τον εργαζόμενο μακράν αποδοτικότερο χωρίς περισπασμούς και περιττά κόστη και μετακινήσεις, αντί να υποχρεώνει τους εργαζόμενους να τρέχουν στα Κορωπιά και στις Μεταμορφώσεις στις μεγάλες γυάλινες κτηριάρες με τους κοινούς χώρους χωρίς διαχωριστικά όπου δεν υπάρχει ιδιωτικότητα, αλλά υπάρχουν μπιλιάρδα και πινγκ πονγκ κι ότι άλλη αριστερίστικη αμερικανιά για να κάνουν τον εργαζόμενο να αντέχει ένα συνεχές 18ωρο χαζεματοδουλειάς και παριστάνουμε ότι δουλεύουμε και great teamwork, cohesion, και ΠΙΠΕΣ των HR.
akikos
Επιφανές μέλος

O Τσίπρας είναι στον κόσμο του. Ο Μητσοτάκης πλέον δεν έχει αντίπαλο.
Εννοείται ότι δεν μπορεί να δωθεί κανένα δώρο Πάσχα. Οι επιχειρήσεις καταστρέφονται και δεν μπορεί οι εργαζόμενοι να βγουν ευάλωτοι από όλο αυτό.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Ο Ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα μπορεί μια χαρά να εφαρμόσει το work from home/remotely που κάνει τον εργαζόμενο μακράν αποδοτικότερο χωρίς περισπασμούς και περιττά κόστη και μετακινήσεις, αντί να υποχρεώνει τους εργαζόμενους να τρέχουν στα Κορωπιά και στις Μεταμορφώσεις στις μεγάλες γυάλινες κτηριάρες με τους κοινούς χώρους χωρίς διαχωριστικά όπου δεν υπάρχει ιδιωτικότητα, αλλά υπάρχουν μπιλιάρδα και πινγκ πονγκ κι ότι άλλη αριστερίστικη αμερικανιά για να κάνουν τον εργαζόμενο να αντέχει ένα συνεχές 18ωρο χαζεματοδουλειάς και παριστάνουμε ότι δουλεύουμε και great teamwork, cohesion, και ΠΙΠΕΣ των HR.
προσωπικά πάντως δεν την παλεύω work from home focus στο μισό, βλέπεις τη μάπα σου όλη μέρα και δεν έχω και παιδιά που έχουν άλλοι να πρήζουν όλη μέρα και νομίζω πως οι περισσότεροι το βλέπουν έτσι.
ωστόσο ανταλλάσσω 1 ώρα πήγαινε-έλα σε ύπνο που μετράει πολύ
Guest 186240
Επισκέπτης

Πάντως είναι εκπληκτικά δυο πράγματα:
Πως με την έλευση του κορωνοιού αποδείχθηκε ότι:
1. Το Δημόσιο μπορεί να λειτουργήσει εν μέρει και ψηφιακά, η ορθότερα, περισσότερο ψηφιακά, αλλά το κρατάει πίσω η επιθυμία να ταίζουμε κρατικοδίαιτους βίσωνες που έχουν κατσικωθεί στις μονιμοθεσάρες.
Το δημόσιο πρέπει να λειτουργήσει σχεδόν εξ'ολοκληρου ψηφιακά και υπάρχουν οι δυνατότητες γι'αυτό.Πέρα από αυτό που είπες ένας λόγος είναι και η αδυναμία πολλών υπαλλήλων να στείλουν μέχρι και ένα απλό mail
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Το δημόσιο πρέπει να λειτουργήσει σχεδόν εξ'ολοκληρου ψηφιακά και υπάρχουν οι δυνατότητες γι'αυτό.Πέρα από αυτό που είπες ένας λόγος είναι και η αδυναμία πολλών υπαλλήλων να στείλουν μέχρι και ένα απλό mail
Συμφωνώ. Και παρόμοια σκηνικά έχω ακούσει και σε ιδιωτικές εταιρίες στην Ελλάδα.
Τι τους μαζεύουν όλους αυτούς; Ποιός τους διορίζει και με τι κριτήρια;
Έπρεπε να ρθει ο κορωνοϊός για να βάλουμε μυαλό; Κι όταν φύγει τι θα γίνει; Πάλι αυτά τα τσουτσέκια θα δουλεύουν και θα χουν μισθούλη;
Guest 451212
Επισκέπτης

17:44 Εννοείται δεν μπορεί να δωθεί κανένα δώρο Πάσχα...
O Τσίπρας είναι στον κόσμο του. Ο Μητσοτάκης πλέον δεν έχει αντίπαλο.
Εννοείται ότι δεν μπορεί να δωθεί κανένα δώρο Πάσχα. Οι επιχειρήσεις καταστρέφονται και δεν μπορεί οι εργαζόμενοι να βγουν ευάλωτοι από όλο αυτό.
Μετά το διάγγελμα Κούλη: Ε σε αυτούς να δώσουμε.
10 δις. έχει δώσει ο Κούλης αβέρτα χωρίς σχεδιασμό από τα 37 δις που κλεγότανε και κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν τα είχαμε αυτά, τώρα πόσο μπούλ@ θα είχε πάρει ο Κούλης και το τιμ με τους εξέκιουτιβ ντιρεκτορς;
Johnny15
Επιφανές μέλος

Πρόσφυγες είχαμε και πριν το 15. Αυτοκτονίες είχαμε και στη Μόρια την οποία δημιούργησε ο Συριζα.άμα το πάμε έτσι με κυβέρνηση ΝΔ το 2015-16 αντί για πανευρωπαϊκο σχέδιο και κατανομή των προσφύγων θα χαμε κλειστά σύνορα, κάνα εκατομμύριο πνιγμένους στο Αιγαίο κι άλλο ένα στοιβαγμένο σε στρατόπεδα συγκέντρωσης να αυτοκτονεί και το ΚΕΕΛΠΝΟ αντί να διερευνηθεί από εισαγγελέα ακόμα θα τρωγε κρατικό χρήμα.
αν θέλαμε να δούμε δεξιά προπαγάνδα μπαίναμε και πρώτο θέμα
Δεν κάνω προπαγάνδα, απλά μάλλον δεν παραδέχεστε τον σωστό τρόπο που διαχειρίζεται τις κρίσεις η κυβέρνηση. Και να μην είστε ΝΔ δηλαδή, δεν έχω ακούσει ούτε 1 πράγμα που θα μπορούσε ρεαλιστικά να κάνει διαφορετικά και να πετύχει καλύτερο αποτέλεσμα, είτε για τον Έβρο, είτε για τον κορωνοιο.
Δεν λέω να νιώθεις περηφάνια, αλλά να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει πιο "ευγενικός" τρόπος να αποκλείσεις όσους μπαίνουν παράνομα, εφόσον θες να το κάνεις δηλαδή. Στην προκειμένη περίπτωση δεν είχαμε ένα τυχαίο κύμα μεταναστών, αλλά ευθύ εκβιασμό από τον Ερντογάν, μια μέρα μετά την αναστάτωση που προκάλεσε η επίθεση των Ρώσων στο Ιλντιμπ. Καλό είναι να ενημερωνόμαστε γενικά...Και πρέπει, δηλαδή, να νιώθουμε περηφάνια που δέρνουμε κόσμο;
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

προπαγάνδα δεν είναι να επικροτείς σωστές πολιτικές είναι να κάνεις άκυρες συγκρίσεις και να αναπαράγεις τις κιτρινίλες των παπαγάλων όπως το τι ψώνισε ο Παπαδημούλης (τον οποίο κατά τ' άλλα θεωρώ γλίτσα βέβαια).
Guest 468119
Επισκέπτης

Εισαι απο αυτους που λένε "δεν ειμαι συριζαιος, αλλα...."
Όχι, εγώ λέω είμαι Συριζαίους με υπερηφάνεια. Απορώ εσείς πως βγαίνετε και λέτε ότι είστε νδμοκρατες, δηλαδή σε ένα κόμμα που κατέστρεψε την πατρίδα μας
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Όχι, εγώ λέω είμαι Συριζαίους με υπερηφάνεια. Απορώ εσείς πως βγαίνετε και λέτε ότι είστε νδμοκρατες, δηλαδή σε ένα κόμμα που κατέστρεψε την πατρίδα μας
Φύλλο ξερεις να ανοίγεις;
Να κάνεις και κάτι χρήσιμο γιατί έχω μπλέξει με τα αλεύρια δω χάμω.
Guest 468119
Επισκέπτης

Φύλλο ξερεις να ανοίγεις;
Να κάνεις και κάτι χρήσιμο γιατί έχω μπλέξει με τα αλεύρια δω χάμω.
Εγώ είναι ιατρός, εσυ τι είσαι; Επειδή ξέρω την απάντηση σε θέλω εδώ να ξεβουλώσεις την χέστρα
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ είναι ιατρός, εσυ τι είσαι; Επειδή ξέρω την απάντηση σε θέλω εδώ να ξεβουλώσεις την χέστρα
Γουστάρω! Φτιάξε με κι άλλο!!!
Johnny15
Επιφανές μέλος

Την πατρίδα μας την κατέστρεψαν δυο πράγματα, το εύκολο χρήμα και το βόλεμα του Έλληνα. Η Ελλάδα έχει πρόβλημα ανταγωνιστικότητας το οποίο συσσωρεύτηκε για δεκαετίες. Από το 2000 ως το 2009 όλοι προσπαθούσαν να αρπάξουν μια θεση στο δημόσιο, ήταν ο υπέρατος στόχος του περισσότερου πληθυσμού. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Τα κόμματα που κυβερνάνε είναι μια μικρογραφία του λαού.Όχι, εγώ λέω είμαι Συριζαίους με υπερηφάνεια. Απορώ εσείς πως βγαίνετε και λέτε ότι είστε νδμοκρατες, δηλαδή σε ένα κόμμα που κατέστρεψε την πατρίδα μας
Έχεις δίκιο στο πρώτο κομμάτι. Για τον Κικίλια δεν έχω να σχολιάσω κάτι θετικό ή αρνητικό σαν υπουργό. Αρκετά πιο σοβαρός από τον Πολάκη, τώρα σαν ικανότητες δεν ξέρω, του έσκασε μεγάλη βόμβα τώρα.Εγώ παραδέχομαι πως υπάρχουν θετικά σημεία της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τα αντανακλαστικά της σε κορωνοϊό και Έβρο με εξαίρεση την εκκλησία που τα σκάτωσε όπως φυσικά υπάρχουν και τομείς που θεωρώ πως έχει κάνει ζημιά όπως η incompetent μουτζαχεντίν που έχουνε βάλει για υπουργό παιδείας.
προπαγάνδα δεν είναι να επικροτείς σωστές πολιτικές είναι να κάνεις άκυρες συγκρίσεις και να αναπαράγεις τις κιτρινίλες των παπαγάλων όπως το τι ψώνισε ο Παπαδημούλης (τον οποίο κατά τ' άλλα θεωρώ γλίτσα βέβαια).
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Τα 10 δις δεν προέρχονται μόνο από το "μαξιλαράκι", αλλά και από την Κομισιόν και τα προγράμματα ΕΣΠΑ. Επιπλέον, η Ελλάδα έχει την ευκαιρία μέσω του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ να ρίξει χρήματα στην αγορά, για να υπάρξει η διαθέσιμη ρευστότητα. Οποιαδήποτε κυβέρνηση πιστεύω ότι θα το έκανε, είτε ήταν ο Μητσοτάκης, είτε ο Τσίπρας, είτε η Φώφη στη θέση του/της πρωθυπουργού. Εξάλλου, ο ίδιος ο Τσίπρας προέτρεψε τον Μητσοτάκη να χρησιμοποιήσει τα λεφτά από το "μαξιλάρι".17:44 Εννοείται δεν μπορεί να δωθεί κανένα δώρο Πάσχα...
Μετά το διάγγελμα Κούλη: Ε σε αυτούς να δώσουμε.
10 δις. έχει δώσει ο Κούλης αβέρτα χωρίς σχεδιασμό από τα 37 δις που κλεγότανε και κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν τα είχαμε αυτά, τώρα πόσο μπούλ@ θα είχε πάρει ο Κούλης και το τιμ με τους εξέκιουτιβ ντιρεκτορς;
Φυσικά, αν ο κορωνοϊός δεν είχε πλήξει την οικονομία των πυλώνων της ΕΕ (Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία), αμφιβάλλω αν έπαιρνε τόσο γενναία απόφαση η Λαγκάρντ.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

O Roubini για παράδειγμα, προτείνει helicopter money, που σε αντίθεση με το QE, έχει άμεσο αντίκτυπο στα νοικοκυριά.
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε αφου εισαι και υπερηφανος κιολας, εγω θα στο χαλασω?Όχι, εγώ λέω είμαι Συριζαίους με υπερηφάνεια. Απορώ εσείς πως βγαίνετε και λέτε ότι είστε νδμοκρατες, δηλαδή σε ένα κόμμα που κατέστρεψε την πατρίδα μας
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Αν τα λεφτά φύτρωναν στα δέντρα, θα ήταν πράγματι μία συνετή λύσηΚαι το QE καλό είναι, ... αλλά.
O Roubini για παράδειγμα, προτείνει helicopter money, που σε αντίθεση με το QE, έχει άμεσο αντίκτυπο στα νοικοκυριά.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 384 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Ilma
- Hased Babis
- giorgos5002
- J.Cameron
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Griff
- Libertus
- giannhs2001
- phleidhs
- Himalaian
- Joji
- Totreno
- Peter Pan13
- Αντικειμενικός
- GeorgePap2003
- Memetchi
- Unboxholics
- User2350
- Ryuzaki
- American Economist
- Scandal
- Johnny15
- taketrance
- ggl
- back2967
- parrot/παπαγάλος
- Εχέμυθη
- charmander
- camil
- jj!
- Στεφανος56
- Μαυρίκιος
- oups
- Paragontas7000
- ougka pougka
- snowy
- Maraki4you
- Wilsongeo
- fourkaki
- ΘανάσοςG4
- harry akritas
- ]ifrit[
- SlimShady
- Metalhead_4_life
- louminis
- johnsala
- Εριφύλη
- don't touch
- Mexicanos
- Phys39
- grtt
- ag97
- m.kannavia3
- Giii
- Stefania Geo
- Αρίκος
- VFD59
- Sosstoss
- Dreamer_SW
- hirasawayui
- petran_95
- Cookie_Monster
- Kinan
- Ήβηηη
- Athens2002
- tsiobieman
- Satan Claus
- gregory nub
- azula
- Mt73
- Viedo
- allall1
- Meow
- Αλκης Κ.
- nimbus
- TehWinnerGR
- Σαλιγκαρης
- chester20080
- kostas_01
- fockos
- makis999
- Appolon
- korlef
- Jimmy20
- Selfcare
- Nikos350zed
- desp1naa
- George9989
- VasoGrimes
- Panos_02
- Kassiopi
- Mapas26
- Stelios725
- math1234
- Αλκίμαχος
- AK-92
- Mhtrogoal
- CiNeFiL
- skot
- Nickx
- Unseen skygge
- Lucifers
- Cupid
- eukleidhs1821
- jims
- Nina-nana
- lil
- efiger
- Citylights
- physicscrazy
- Helen93
- Φωτεινη Τζα.
- ιμοτζι
- aggelosst9
- Sevasti
- 2Pac
- Thundergirl
- kopii
- gewrgia0298
- Red
- JimRav
- Anna Glamorous
- Uncle Curtis
- True Sigma
- Μάρκος Βασίλης
- T C
- Sense
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Slytherin
- Nala
- TonyMontanaEse
- anastasis06
- orange crush
- nicole1982
- igeorgeoikonomo
- leo41
- Samuel
- WhaleOilBeefHooked
- Scott
- 1011
- sunsetpp
- Loozen
- jimis2001
- Μανος39
- Τodoroki
- Freya Goddes
- kostas83
- Xatzi
- Erudinam
- KGGS
- Tsepeto
- Νηματολάγνος
- Luke.
- Dimitris2001
- epote
- iminspain
- McManus
- Ace of Spades
- Aksak
- nikoslavi
- malenaaa
- CoolCowboy
- Ευθυμος
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- fretoe
- Vindemiatrix
- don_vito
- johnietraf
- Πέτρος Χουχούλης
- Γατόπαρδος.
- Στωικος
- orchidea
- Αναήλ
- LeoDel
- Μπούκας ο Δεύτερος
- Tzav
- Vivitsous
- Power-13
- Snoopy Doo
- margetta
- Θάνος
- element skate
- Toumpa
- Polipolikalos
- Αγάπη_Πλατωνική
- unπαικτable
- Mara00
- elli russu
- Χαρουβιάν
- pink_panther
- EiriniS20
- edweimaste
- David?
- VforVendetta
- dimospap
- kogba
- L_D
- Corona Borealis
- εξ_άγγελος
- the japanese
- Βλα
- alexrami
- kiyoshi
- Angelo27
- Κλημεντίνη
- Stefanosxios
- D.a.i.s.y
- Rene2004
- g_i_a_n_n_i_s_
- Idontknoww
- PromitheasGatos
- kauphy
- mickie
- MarilynSt
- dazed
- T20
- uni77
- den antexw allh apotyxia
- kastoras
- GiorgosAsi
- Έμμα
- Forgetit
- katelogic
- iManosX13
- MarcoReus
- gwgw_5
- Geometric!
- JohnGreek
- panagiotis econ
- Mantri
- betonieras
- panagiotis G
- Georgiapon25
- SkyBlu
- angel of death
- Jocaste
- DonaeB
- Hyper_
- Tony77
- GoddamnRight
- Ermioni89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.