akikos
Επιφανές μέλος

Ο Στασινός όπως και όλοι οι συνδικαλιστές πρακτικά είναι πολιτικός δεν είναι μηχανικός. Τον νοιάζει παραπάνω η εικόνα του κόμματος προς αυτόν και εμάς μας βλέπει σαν πρόβατα και ως μέσο για να ανέβει ακόμα πιο ψηλά.Τα πράγματα στην οικονομία ήταν και θα είναι πολύ κακά.
Οι δικηγόροι γιατί μπήκαν στον ΚΑΔ ;;;; ο Στασινός κοιμάται ή μήπως εκπληρώνει τις κομματικές πεποιθήσεις ;
Δεν ξέρω τι θα έπρεπε να κόψουν ή τι όχι. Σίγουρα το 800αρι είναι μια ελάφρυνση για τους εργοδότες, ωστόσο μεταθέτεις το πρόβλημα παρακάτω.
Και 800 να πάρω πώς θα τα πληρώσω όλα ;;; Θα βαρέσω κανόνι και καταλαβαίνω απόλυτα το αφεντικό μου. Μας το είπε και ο ίδιος ότι είναι αρκετά δύσκολα τα πράγματα.
Έπρεπε να διαλέξουν μεταξύ δικηγόρων/μηχανικών/ιατρών και διάλεξαν δικηγόρους. Το 800αρι είναι μια αναγνώριση από το κράτος από την άλλη είναι ψίχουλα. Όταν μου έρχεται 3000 ευρώ ο φόρος εισοδήματος και πρέπει να πληρώνω ΦΠΑ στις υπηρεσίες μου λες και το κράτος είναι μέτοχος στη δουλειά μου θα προτιμήσω να πέσει ο φόρος εισοδήματος για φέτος 10% παρά τα 800. Προφανώς δεν θα γίνει κανένα από τα 2.
Αν δεν έχεις είναι απλό ή κλείνεις τα βιβλία σου ή συνεχίζεις να χρωστάς όπως χιλιάδες μηχανικοί, που ενώ πληρώνουν μια ζωή στο τέλος θα πάρουν σύνταξη μικρότερη από το χαμηλόμισθο υπάλληλο του δημόσιου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Δε θα ναι μόνο 2% ύφεση το 2% θα είναι στην Ε.Ε. στην Ελλάδα θα ναι 5 με 6 ύφεσυη
Υφεση 1,4% βλέπει η Citi στην Ελλάδα το 2020, ο κορονοϊός 'γονατίζει' το ελληνικό story

το 5% είναι πολύ.
Εγώ πιστεύω στην χειρωτερη περίπτωση 3% παραπάνω όχι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Αν στον Απρίλιο όλο τον Απρίλιο είναι μόνο![]()
Υφεση 1,4% βλέπει η Citi στην Ελλάδα το 2020, ο κορονοϊός 'γονατίζει' το ελληνικό story
Επιστροφή στην ανάπτυξη από το δ' τρίμηνο.www.capital.gr
το 5% είναι πολύ.
Εγώ πιστεύω στην χειρωτερη περίπτωση 3% παραπάνω όχι.
ΣΜ - Φουρνοι - Μαναβικα ποιο 1,4 ύφεση;
Πας 5% αυτομάτως
Το καλοκαίρι τουρισμό θα έχεις; Χάνουν από τώρα πελατεία
American Economist
Επιφανές μέλος

Κοιτά όλα θα εξαρτηθούν από τον ιό!Αν στον Απρίλιο όλο τον Απρίλιο είναι μόνο
ΣΜ - Φουρνοι - Μαναβικα ποιο 1,4 ύφεση;
Πας 5% αυτομάτως
Το καλοκαίρι τουρισμό θα έχεις; Χάνουν από τώρα πελατεία
Αν έχουμε ύφεση της πανδημίας τον Απρίλιο πιστεύω ότι η Morgan Stanley και η Citibank θα βγουν σωστές και θα έχουμε 1.5-2% ύφεση.Αν όμως ο ιός έχει ύφεση τέλη Μαΐου -Ιουνίου τότε ναι σίγουρα η ύφεση θα ξεπεράσει το 3% και ίσως φτάσει το 5% στο εφιάλτικο σενάριο.
Όμως είμαι σίγουρος ότι του χρόνου η παγκόσμια οικονόμια θα επιστρέψει σε ανοδική τροχιά.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Μωρέ του χρόνου σίγουρα, αν γίνει το Ελληνικό το 2021 εμείς θα έχουμε ανάπτυξηΚοιτά όλα θα εξαρτηθούν από τον ιό!
Αν έχουμε ύφεση της πανδημίας τον Απρίλιο πιστεύω ότι η Morgan Stanley και η Citibank θα βγουν σωστές και θα έχουμε 1.5-2% ύφεση.Αν όμως ο ιός έχει ύφεση τέλη Μαΐου -Ιουνίου τότε ναι σίγουρα η ύφεση θα ξεπεράσει το 3% και ίσως φτάσει το 5% στο εφιάλτικο σενάριο.
Όμως είμαι σίγουρος ότι του χρόνου η παγκόσμια οικονόμια θα επιστρέψει σε ανοδική τροχιά.
American Economist
Επιφανές μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Περιμένεις μόνο αυτά τα 2Περιμένουμε κρίσιμους δείκτες τις οικονομίας όπως είναι η αγορά αυτοκινήτων,καταναλωτική δαπάνη κτλ ώστε να δούνε που θα κυμανθούμε φέτος.
Πρώτα να περιμένεις και την κατανάλωση βασικών αγαθών
Χρηματιστήριο επίσης είναι οι προσδοκίες
Τα ομόλογα
Να περιμένεις πολλούς δείκτες
American Economist
Επιφανές μέλος

Ναι φυσικά και δεν περιμένω μόνο αυτούς τους δυο παραδείγματα ειπα.Περιμένεις μόνο αυτά τα 2
Πρώτα να περιμένεις και την κατανάλωση βασικών αγαθών
Χρηματιστήριο επίσης είναι οι προσδοκίες
Τα ομόλογα
Να περιμένεις πολλούς δείκτες
Καλά στο χρηματιστήριο είδη έχουμε 30% πτώση το τελευταίο μήνα.Εχει φτάσει στα επίπεδα του 2015.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Στο ftseb (financial time season economics bank) είσαι πιο κάτωΝαι φυσικά και δεν περιμένω μόνο αυτούς τους δυο παραδείγματα ειπα.
Καλά στο χρηματιστήριο είδη έχουμε 30% πτώση το τελευταίο μήνα.Εχει φτάσει στα επίπεδα του 2015.
American Economist
Επιφανές μέλος

Θέλω να το πω όμως!Μου λείπουν οι εποχές ΠΑΣΟΚ που το χρηματιστήριο είχε σταθερά 2.500-3.000 μονάδες!!!!Στο ftseb (financial time season economics bank) είσαι πιο κάτω
Αραγε θα επανέλθουμε ποτέ σε εκείνα τα επίπεδα;Ποιος ξέρει άραγε.

Θέλω να το πω όμως!Μου λείπουν οι εποχές ΠΑΣΟΚ που το χρηματιστήριο είχε σταθερά 2.500-3.000 μονάδες!!!!
Αραγε θα επανέλθουμε ποτέ σε εκείνα τα επίπεδα;Ποιος ξέρει άραγε.![]()
Γιατί τώρα με 550 μονάδες είμαστε για κλάματα.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Δες τι ειπα πριν για το Ελληνικο και θα καταλαβειςΘέλω να το πω όμως!Μου λείπουν οι εποχές ΠΑΣΟΚ που το χρηματιστήριο είχε σταθερά 2.500-3.000 μονάδες!!!!
Αραγε θα επανέλθουμε ποτέ σε εκείνα τα επίπεδα;Ποιος ξέρει άραγε.![]()
Guest 451212
Επισκέπτης

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Αργεί γιατί μπορεί να υπάρχει προβλημα στο διαδυκτιο τωρα με τον ιοΈχει ξεκινήσει η πιλοτική εφαρμογή του https://www.gov.gr/. Δεν το περίμενα να πω... Ψιλοαργεί το φόρτωμα.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Ναι, μεταλλάχθηκε και μας χτυπάει τις υποδομέςΑργεί γιατί μπορεί να υπάρχει προβλημα στο διαδυκτιο τωρα με τον ιο

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

O κόσμος δε δουλεύει από τα κεντρικά της κοσμοτε αλλα απο το σπιτι τουΝαι, μεταλλάχθηκε και μας χτυπάει τις υποδομές![]()
Καταλαβαίνεις την διαφορά;
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Και μόνο που έχει γνήσιο υπογραφής (εξουσιοδότηση και υπεύθυνη δήλωση), λύνει πολλά χέριαΈχει ξεκινήσει η πιλοτική εφαρμογή του https://www.gov.gr/. Δεν το περίμενα να πω... Ψιλοαργεί το φόρτωμα.

Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι, μεταλλάχθηκε και μας χτυπάει τις υποδομές![]()
Μην το γελάς, με ρώτησε μαθήτρια αν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Δηλαδή, να επηρεάσει και τις ηλεκτρονικές συσκευές.
Υ.Γ.1: Αυτά που λέγαμε περί ψηφιακής παιδείας...
Guest 451212
Επισκέπτης

Περίμενε δηλαδή δεν χρειάζεται πλέον να τρέχεις σε ΚΕΠ για γνήσιο; Τον νιώθω φίλο μου τον Πιερακάκη. Αλλά γενικά νομίζω είναι παρακαταθήκη του ΣΥΡΙΖΑ όλο αυτό. Δηλαδή αν δεν υπήρχε το υπουργείο ψηφιακής πολιτικής, σιγά μη σήκωνε φρύδι ο κάθε παππούς που μπαίνει στο ΥΠΕΣ για ΕΛΔΟ και gov.Και μόνο που έχει γνήσιο υπογραφής (εξουσιοδότηση και υπεύθυνη δήλωση), λύνει πολλά χέρια![]()
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Για απλές υπεύθυνες δηλώσεις και εξουσιοδοτήσεις, ναι! https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodoteseΠερίμενε δηλαδή δεν χρειάζεται πλέον να τρέχεις σε ΚΕΠ για γνήσιο; Τον νιώθω φίλο μου τον Πιερακάκη. Αλλά γενικά νομίζω είναι παρακαταθήκη του ΣΥΡΙΖΑ όλο αυτό. Δηλαδή αν δεν υπήρχε το υπουργείο ψηφιακής πολιτικής, σιγά μη σήκωνε φρύδι ο κάθε παππούς που μπαίνει στο ΥΠΕΣ για ΕΛΔΟ και gov.
Εντάξει, εννοείται ότι πολλές από τις υπηρεσίες που προσφέρει το gov.gr προσφέρονταν ήδη και τα προηγούμενα χρόνια (π.χ. ακαδημαϊκή ταυτότητα, ηλεκτρονική εγγραφή των παιδιών στο σχολείο, σύσταση επιχείρησης κ.ά.). Το gov απλά θα είναι portal, για να βρίσκουν οι πολίτες εύκολα και γρήγορα αυτό που θέλουν. Οι υπεύθυνες δηλώσεις και οι εξουσιοδοτήσεις, όμως, είναι νέα προσθήκη και κατά τη γνώμη μου η πιο βασική, γιατί ήταν ο πιο συχνός λόγος να τρέχεις στο ΚΕΠ.
Κι εγώ χαιρετίζω αυτή την προσθήκη για το γνήσιο, γιατί ήθελα να κάνω κάτι αιτήσεις που απαιτούσαν κατάθεση υπεύθυνων δηλώσεων και δεν έβρισκα τρόπο μέχρι τώρα...

Johnny15
Επιφανές μέλος

Νομίζω δεν είναι θέμα ψηφιακής παιδείας...Μην το γελάς, με ρώτησε μαθήτρια αν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Δηλαδή, να επηρεάσει και τις ηλεκτρονικές συσκευές.
Υ.Γ.1: Αυτά που λέγαμε περί ψηφιακής παιδείας...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 384 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Ilma
- Hased Babis
- giorgos5002
- J.Cameron
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Griff
- Libertus
- giannhs2001
- phleidhs
- Himalaian
- Joji
- Totreno
- Peter Pan13
- Αντικειμενικός
- GeorgePap2003
- Memetchi
- Unboxholics
- User2350
- Ryuzaki
- American Economist
- Scandal
- Johnny15
- taketrance
- ggl
- back2967
- parrot/παπαγάλος
- Εχέμυθη
- charmander
- camil
- jj!
- Στεφανος56
- Μαυρίκιος
- oups
- Paragontas7000
- ougka pougka
- snowy
- Maraki4you
- Wilsongeo
- fourkaki
- ΘανάσοςG4
- harry akritas
- ]ifrit[
- SlimShady
- Metalhead_4_life
- louminis
- johnsala
- Εριφύλη
- don't touch
- Mexicanos
- Phys39
- grtt
- ag97
- m.kannavia3
- Giii
- Stefania Geo
- Αρίκος
- VFD59
- Sosstoss
- Dreamer_SW
- hirasawayui
- petran_95
- Cookie_Monster
- Kinan
- Ήβηηη
- Athens2002
- tsiobieman
- Satan Claus
- gregory nub
- azula
- Mt73
- Viedo
- allall1
- Meow
- Αλκης Κ.
- nimbus
- TehWinnerGR
- Σαλιγκαρης
- chester20080
- kostas_01
- fockos
- makis999
- Appolon
- korlef
- Jimmy20
- Selfcare
- Nikos350zed
- desp1naa
- George9989
- VasoGrimes
- Panos_02
- Kassiopi
- Mapas26
- Stelios725
- math1234
- Αλκίμαχος
- AK-92
- Mhtrogoal
- CiNeFiL
- skot
- Nickx
- Unseen skygge
- Lucifers
- Cupid
- eukleidhs1821
- jims
- Nina-nana
- lil
- efiger
- Citylights
- physicscrazy
- Helen93
- Φωτεινη Τζα.
- ιμοτζι
- aggelosst9
- Sevasti
- 2Pac
- Thundergirl
- kopii
- gewrgia0298
- Red
- JimRav
- Anna Glamorous
- Uncle Curtis
- True Sigma
- Μάρκος Βασίλης
- T C
- Sense
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Slytherin
- Nala
- TonyMontanaEse
- anastasis06
- orange crush
- nicole1982
- igeorgeoikonomo
- leo41
- Samuel
- WhaleOilBeefHooked
- Scott
- 1011
- sunsetpp
- Loozen
- jimis2001
- Μανος39
- Τodoroki
- Freya Goddes
- kostas83
- Xatzi
- Erudinam
- KGGS
- Tsepeto
- Νηματολάγνος
- Luke.
- Dimitris2001
- epote
- iminspain
- McManus
- Ace of Spades
- Aksak
- nikoslavi
- malenaaa
- CoolCowboy
- Ευθυμος
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- fretoe
- Vindemiatrix
- don_vito
- johnietraf
- Πέτρος Χουχούλης
- Γατόπαρδος.
- Στωικος
- orchidea
- Αναήλ
- LeoDel
- Μπούκας ο Δεύτερος
- Tzav
- Vivitsous
- Power-13
- Snoopy Doo
- margetta
- Θάνος
- element skate
- Toumpa
- Polipolikalos
- Αγάπη_Πλατωνική
- unπαικτable
- Mara00
- elli russu
- Χαρουβιάν
- pink_panther
- EiriniS20
- edweimaste
- David?
- VforVendetta
- dimospap
- kogba
- L_D
- Corona Borealis
- εξ_άγγελος
- the japanese
- Βλα
- alexrami
- kiyoshi
- Angelo27
- Κλημεντίνη
- Stefanosxios
- D.a.i.s.y
- Rene2004
- g_i_a_n_n_i_s_
- Idontknoww
- PromitheasGatos
- kauphy
- mickie
- MarilynSt
- dazed
- T20
- uni77
- den antexw allh apotyxia
- kastoras
- GiorgosAsi
- Έμμα
- Forgetit
- katelogic
- iManosX13
- MarcoReus
- gwgw_5
- Geometric!
- JohnGreek
- panagiotis econ
- Mantri
- betonieras
- panagiotis G
- Georgiapon25
- SkyBlu
- angel of death
- Jocaste
- DonaeB
- Hyper_
- Tony77
- GoddamnRight
- Ermioni89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.