Η μία κοτσάνα πίσω από την άλλη εδώ μέσα . Ακριβώς επειδή υπάρχει φθηνότερο εργατικό δυναμικό το αποζητούν , βέβαια που είδες εσύ κομμουνιστοσοσιαλιστικές χώρες (πέρα Κούβας , Βιετνάμ , Βόρειας Κορέας , που εκεί δεν τολμά να πατήσει ο καπιταλισμός ) δεν ξέρω . 'Ολες οι κοινωνίες θα έπρεπε να είναι αναπτυγμένες , όχι μόνο η Δυτική αλλά έλα που το γελοίο σύστημα σας δεν το θέλει αυτό γιατί μετά θα χάσει τα φθηνά εργατικά χέρια και δεν θα μπορεί να εκμεταλλευτεί τον μισό κόσμο . Ο καπιταλισμός αναπτύχθηκε και αναπτύσσεται ακόμα πάνω στο αίμα δούλων .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2020
Μια χαρά καταλαβαίνω τι μου λες , αλλά ποτέ δεν βλέπω ούτε έναν να απαντάει στα αντεπιχειρήματα μου , εδώ μερικοί αρνείστε την σημερινή δουλοκρατία του συστήματος σας . Έχει πλάκα το να αποκαλείς κάποιον συνέχεια Εθνικοσοσιαλιστή , να σου θυμίσω ότι είμαστε στην Ελλάδα του 21ου αιώνα και όχι στην Γερμανία του 20ου αιώνα ( αν ήμασταν εκεί τότε άνετα θα με αποκαλούσες έτσι
) .
Μόνο που όπως βλέπω ο αναλφαβητισμός στις ΗΠΑ δεν έχει χαμηλά ποσοστά και αυτό ακριβώς λόγω της ιδιωτικοποίησης του .
Καμία επιχείρηση στα χέρια ιδιώτη . Η διαφθορά μειώνεται πολύ απλά με σωστές αξιολογήσεις ενώ μην νομίζεις οι ιδιώτες είναι καθαροί .