Η προκήρυξη του διαγωνισμού είναι το πρώτο βήμα για μια μακρά διαγωνιστική διαδικασία στην οποία οι κορυφαίοι όμιλοι της χώρας θα κληθούν να αποφασίσουν με ποιον (ή ποιους) θα συνασπιστούν
www.imerisia.gr
Δύσκολη νύχτα η χθεσινή για τους ανθρώπους που διαμένουν στα κοντέινερ - «Νιώθουμε αβοήθητοι» τονίζουν
www.protothema.gr
Εδώ παίζει καμία αποζημίωση;
@Μάξιμος πού είσαι να βοηθήσεις χρηματικώς;

Τι λέει η συνείδησή σου;
Να βοηθήσω χρηματικώς; σκέφτεσαι όταν γράφεις τι γράφεις; τολμάς να με συγκρίνεις με μία εταιρία η οποία αποζημιώθηκε με 75 εκατομμύρια, για τα κέρδη που έχασε απο τους εγκλεισμούς;
Κάτι δεν πρέπει να πηγαίνει καλά με εσένα...
Ο φίλος τω φίλω...και άλλα πολλά που μαθαίναμε για να γράφουμε στις σχολικές εκθέσεις.
Ακου νεαρέ.
Οταν μάθεις να αναγιγνώσκεις ορθώς την Ελληνικήν, τότε θα δύνασαι και ορθοτομών στα προκύπτοντα νοήματα, να προσδίδεις τον προσωπικά δικό σου χαρκτήρα σε απαντήσεις.
Ως τότε, μη λες βλακείες.
Γιατι εγώ, αναφέρθηκα στην υποβαθμιζόμενη παιδεία, απο το 1974 και ως σήμερα, που φαίνεται και εδώ μέσα, ποιοι κατέχουν να ομιλούν ορθώς ή και επαρκώς ακόμα, την Ελληνική.
Και λίγη βαρύτητα θα είχε αν απέδιδαν ορθά αυτό που ήθελαν να πουν, αν ήταν καθαρά τα νοήματα και δεν μπλέκονταν, όπως κάνεις εσύ τώρα.
Επίσης, είναι φανερό το οτι δεν περιλαμβάνεις στους φίλους σου, φίλους όπως αυτούς που αποδίδει το αρχαίο κείμενο. Αρα, φτωχός σε αυτό το σημείο απεδείχθης.
Παραδείγματα φίλων, υπάρχουν. Η τουλάχιστον, θα ήθελαν πολλοί να είχαν τέτοιους φίλους.
Υποκρισία στο 200%. Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια. Λες και η χώρα φτιάχτηκε χθες το πρωί. Το θέμα είναι ότι οι πολιτικοί θα έκαναν κάτι διαφορετικό αν οι πολίτες δεν ήταν αυτοί που ήταν για να τους ψηφίζουν. Δεν αναφέρομαι στους πολιτικούς των υψηλών τίτλων αλλά στο κάθε τσόκαρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αν σε δυο αιώνες χωρίς Οθωμανική κατοχή δεν μπορούμε να φτιάξουμε τη χώρα μας, από το πιο μικρό και καθημερινό, τότε κάτι άλλο φταίει. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
Μια ζωή, ο όχλος θα χειροκροτεί αυτούς που θα βάζουν στις φυλακές του τόπου μας, τους Κολοκοκτρώνιδες.
Με μία διαφορά. Τότε ήταν στον τόπο μας, οι Βαβαροί.
Τώρα; υπάρχει δικαιολογία για όσα συμβαίνουν σε αυτόν τον τόπο;
Μόνο ψέματα λένε στον Ελληνα προκειμένου να του αποσπάσουν την ψήφο.
Πάντως, είναι και ένα θέμα αυτό. Να ψάξεις μήπως λύσεις τον γρίφο.
Και ο γρίφος είναι: "τίς πταίει" ;
Μη πεις μόνο οτι φταίω εγώ...
Γιατι τους έχω ψηφίσει και με έχουν κοροϊδέψει απίστευτα.
Και φτάνει το ΟΧΙ, το λεφτά υπάρχουν, μη συνεχίσω άλλο... γιατι υπάρχουν και άλλα πολλά ακόμα...
Μετά την κάλπη, βλέπουμε πώς αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του Ελληνα.
Τι να πουν χώρες με 80 εκατομμύρια πληθυσμό;
Αφησε τις να αυξάνονται.
Μόνο μη μου πεις, πως νοιάζεσαι για την Ινδονησία, το Πακιστάν, την Τουρκία...
To θέμα θα ήταν ότι δεν θα έπρεπε να μιλάμε για τα αυτονόητα. Μια καλή πράξη και να φαντάζει όαση ελπίδας. Σκέψου τι σαπίλα υπάρχει που πάθαμε εξάρτηση από την αρνητική είδηση.
Γιατί να τα λες κάπως και να με μπερδεύεις τόσο;
Εξάρτηση απο την αρνητική είδηση;
Η αρνητική είδηση: μάλλον η αδυναμία της Αττικής οδού, έτσι γενικώς.
Η αντίδραση της κυβέρνησης: 2000 αποζημίωση.
Εσύ, που βλέπεις εξάρτηση;
Εχουμε βιώσει μία άνευ προηγουμένου υφαρπαγή πόρων και συνεχίζει το κακό.
Μέτρησες πόσα δις δάνεια προστέθηκαν αυτά τα χρόνια που αυτή η κυβέρνηση μας κυβερνά;
Μπορείς να πεις πού πήγαν;
Η μήπως δικαιολογείς το οτι η <<ανάπτυξη>>?? ήρθε και οι Ελληνες βιώνουν τόσα προβλήματα ακόμα, στην μετα κρίσιν εποχή. Κάτι δεν πρέπει να πηγαίνει καλά νομίζω.
Είναι φανερό οτι τέτοιες αποφάσεις, προκαλούν το κοινό αίσθημα.
Κάπως πρέπει και να εκφραστούμε.
Μουγκοί δεν είμαστε.
Αν διαφωνείς, πες το καθαρά και όχι με πλάγιους τρόπους.