Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πολιτικός μηχανικός. Έχει γράψει 1.967 μηνύματα.

30-01-22

03:04
Δεν ξέρω αν η νδ είναι ακροδεξιό κόμμα, αλλά τι να πει κανείς για βουλευτές της που θα ήταν ανοιχτοί σε συνεργασία με μια "σοβαρή" ΧΑ;Λογικό είναι.
Ή τα αγγαζέ βουλευτών νδ-ΧΑ στα μνημόσυνα ντροπης;
Και πόσα ακόμα... (τσεκούρια, αντισημιτικά βιβλία)
Τι ήταν όλα αυτά, Public Relations;
Φυσικά χαιρετίζεται κάθε δημοκρατική αλλαγή πλεύσης.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

30-01-22

03:16
Ξερεις τι μου θύμισε η απάντηση σου?Δεν ξέρω αν η νδ είναι ακροδεξιό κόμμα, αλλά τι να πει κανείς για βουλευτές της που θα ήταν ανοιχτοί σε συνεργασία με μια "σοβαρή" ΧΑ;
Ή τα αγγαζέ της νδ με βουλευτές της ΧΑ;
Και πόσα ακόμα...
Τι ήταν όλα αυτά, Public Relations;
Αυτά που λένε οι συριζαιοι για τους ΧΑ και όταν τα κάνουν οι ίδιοι δεν είναι καθόλου μα καθόλου φασιστικά.
Κάποιες ενέργειες.
Δηλ οι μεν κατηγορούν τους δε για φασισμό κλπ αλλά στην τακτική και πρακτική είναι πανομοιότυποι.
Αυτό έχω παρατηρήσει χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και γνώμες που φεύγουν από τη μισαλλοδοξία.
Ούτε υπέρ της ΧΑ είμαι. Ούτε κανενός.
Οι τραμπούκοι όμως δεν έχουν χρώμα.
Κομματικό.
Τους βρίσκεις παντού.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.837 μηνύματα.

30-01-22

10:18
Πέφτει ο Τριντό στον Καναδά! Ο πρωθυπουργός του Καναδά Trudeau και η οικογένειά του φυγαδεύτηκαν σε μυστικό κρησφύγετο καθώς η Επανάσταση καλπάζει! Σε κλοιό το κοινοβούλιο!
Ο πρωθυπουργός του Καναδά ο Trudeau και η οικογένειά του φυγαδεύτηκαν από τις δυνάμεις της τάξης ενώ ο λαός έχει αποκλείσει το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο στην Οτάβα. Και τα κομβόι των φορτηγατζήδων καταφθάνουν από όλη τη χώρα και έχουν μπλοκάρει δρόμους στο κέντρο της πόλης. Οι Trudeau έφυγαν από την οικία τους στην Οτάβα για μυστική διαμονή σύμφωνα με το CBC.Πάει σε κρησφύγετο. Ίσως και να εγκαταλείψει τη χώρα. Το γραφείο του πρωθυπουργού είπε ότι δεν θα σχολιάσει την τοποθεσία διαμονής του Τριντό.. Σε κρίση πανικού ο ……πρωθυπουργός εγκαταλείπει την πρωθυπουργική καρέκλα πιθανόν τη ρίχνει στη βεβιασμένη φυγή του. Καταλήφθηκε από σύνδρομο καταδίωξης καθώς χιλιάδες φορτηγατζήδες και διαδηλωτές εισέβαλαν στην πόλη…..Κι αναμένονται και άλλοι κι άλλοι….Σύμφωνα με μαρτυρία οδηγού το κομβόι έχει μήκος 100 km και αυξάνεται συνεχώς. Όλα αυτά συμβαίνουν στους -30° ενδεικτικό αποφασιστικότητας.
Πηγή
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

30-01-22

10:29
Θυμίζει εισβολή στο Καπιτώλιο το Γενάρη του '20
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

30-01-22

10:31
Εγινε κάτι και τους εξόργισε?Θυμίζει εισβολή στο Καπιτώλιο το Γενάρη του '20
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

30-01-22

10:32
δε το έχω ψάξει το θέμα να σου πω την αλήθεια...αλλά νομίζω έχει να κάνει με τα μέτρα υποχρεωτικότηταςΕγινε κάτι και τους εξόργισε?
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

30-01-22

10:33
Κάτι με τους εμβολιασμούς διάβασα κι εγώ ναι.δε το έχω ψάξει το θέμα να σου πω την αλήθεια...αλλά νομίζω έχει να κάνει με τα μέτρα υποχρεωτικότητας
Αυτό δείχνει ότι ο λαός έχει δύναμη αν την εκμεταλλευτεί και ξυπνήσει.
Οι δικοί μας είναι σε λήθαργο ακόμη δυστυχώς. Ο λαός εννοώ.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

30-01-22

10:35
Πάντως είναι φοβερό πως μπορούν μαζικά οι πολίτες να επηρεάσουν τόσο πολιτικές αποφάσεις, ακόμα και να ρίξουν κυβερνήσεις
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.837 μηνύματα.

30-01-22

10:38
Αντιδρούν στο υγειονομικό πάσο και στο νόμο Τριντό για τη διέλευση συνόρων μόνο για εμβολιασμένους. ΠηγήΕγινε κάτι και τους εξόργισε?
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

30-01-22

10:39
Αυτό φοβάται η εκάστοτε εξουσία γι'αυτό μας κοιμίζει με τεχνάσματα.Πάντως είναι φοβερό πως μπορούν μαζικά οι πολίτες να επηρεάσουν τόσο πολιτικές αποφάσεις, ακόμα και να ρίξουν κυβερνήσεις
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Και πολύ καλά έκαναν και μπράβο τους!Αντιδρούν στο υγειονομικό πάσο και στο νόμο Τριντό για τη διέλευση συνόρων μόνο για εμβολιασμένους. Πηγή
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

30-01-22

10:40
Ο κατά τα άλλα κοινωνικά φιλελεύθερος Τριντό...για να μη ξεχνιόμαστε για τη μεταστροφή των φιλελεύθερων πολιτικών ανά τον κόσμοΑντιδρούν στο υγειονομικό πάσο και στο νόμο Τριντό για τη διέλευση συνόρων μόνο για εμβολιασμένους. Πηγή
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

30-01-22

10:44
Δεν νομίζω να είναι κάτι σημαντικό. Οι Καναδοί είναι υπέρ της υποχρεωτικοτητας στην συντριπτική τους πλειοψηφία και εμβολιαστηκαν μαζικά.
parafernalia
Περιβόητο μέλος

30-01-22

10:44
Βασικά είναι Φιλελεύθερος μόνο στο όνομα του κόμματός του. Δεν υπάρχει πια φιλελευθερισμός στις ιδέες του Τζον Λοκ ή ακόμα και του Άνταμ Σμιθ. Έμεινε μόνο ο στυγνός νεοφιλελευθερισμός της σχολής του Φρίντμαν που είναι αυταρχικός κρατισμός "δημιουργικής καταστροφής". Το δημόσιο βέβαια ξέρουν να το αρμέγουν καλά με τις αναθέσεις σε υπεργολάβους και τις μίζες τους.Ο κατά τα άλλα κοινωνικά φιλελεύθερος Τριντό...για να μη ξεχνιόμαστε για τη μεταστροφή των φιλελεύθερων πολιτικών ανά τον κόσμο
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

30-01-22

10:47
Εγώ ξέρω ότι πολλοί θα χαίρονταν (θα έδιναν πολλά για) να ζουν στον Καναδά παρά στην ημισοβιετικη Ελλάδα.
parafernalia
Περιβόητο μέλος

30-01-22

10:47
1.5 εκατομμύρια λαός στους δρόμους στους -30 δεν το λες και ασήμαντο αλλά μπορεί και να έχεις δίκιο και να ξεφουσκώσει. Το σημαντικό στοιχείο εδώ είναι πως τους υποστηρίζει ο Έλον Μασκ, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη. Ανήκει σε διαφορετικό club συμφερόντων απ' τον Σβάμπ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Great Reset;Δεν νομίζω να είναι κάτι σημαντικό. Οι Καναδοί είναι υπέρ της υποχρεωτικοτητας.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

30-01-22

10:49
Πιστεύω είναι διάφοροι οι λόγοι που πολλοί φιλελεύθεροι ανά τον κόσμο, καθώς και φιλελεύθερα κυβερνητικά κόμματα έχουν λοξοδρομήσει στην πραγματικότητα από τις καίριες θέσεις του φιλελευθερισμού και της προάσπισης των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Αρχικά, νομίζω παίζει ρόλο το γεγονός πως έχουν επαναπαυτεί σε θέσεις εξουσίας και γνωρίζουν πως δεν έχουν πολιτικούς αντιπάλους αντίστοιχης εκλογικής δυναμικής να τους απειλήσουν εκλογικά. Επίσης, παίζει ρόλο θεωρώ και το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, καθώς οι ίδιοι θεωρούν πλέον πως δεν υπάρχει υπαρκτή απειλή για να τους θέτει σε επαγρύπνιση
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μόνο ασήμαντο δεν είναι...υποδεικνύει μια πολιτική-κοινωνική αστάθεια και μάλιστα σε ένα τόσο οικονομικά ανεπτυγμένο κράτος1.5 εκατομμύρια λαός στους δρόμους στους -30 δεν το λες και ασήμαντο αλλά μπορεί και να έχεις δίκιο και να ξεφουσκώσει. Το σημαντικό στοιχείο εδώ είναι πως τους υποστηρίζει ο Έλον Μασκ, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη. Ανήκει σε διαφορετικό club συμφερόντων απ' τον Σβάμπ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Great Reset;
juste un instant
Επιφανές μέλος

30-01-22

10:56
Που λέει ότι είναι 1.5 εκατομμύριο; Εντάξει, κάποιοι έχασαν τις εκλογές και δεν μπορουν να το χωνέψουν. Εν τω μεταξύ όπου ψάχνω για μερικές χιλιάδες άτομα μιλάει. Παραφερναλια, σορυ αλλά μας έχεις συνηθίσει σε συνεχόμενα (ίσως και μόνο) φεηκ... οπότε δυσκολεύομαι να το πιστέψω εύκολα.
parafernalia
Περιβόητο μέλος

30-01-22

11:00
Δεν χρειάζεται να το πιστέψεις, για τον εαυτό μου ποστάρω όχι για σένα.Που λέει ότι είναι 1.5 εκατομμύριο; Εντάξει, κάποιοι έχασαν τις εκλογές και δεν μπορουν να το χωνέψουν. Εν τω μεταξύ όπου ψάχνω για μερικές χιλιάδες άτομα μιλάει. Παραφερναλια, σορυ αλλά μας έχεις συνηθίσει σε συνεχόμενα (ίσως και μόνο) φεηκ... οπότε δυσκολεύομαι να το πιστέψω εύκολα.

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

30-01-22

11:03
Δεν υπάρχει κατ ουσία φιλελευθερισμος εννοώ στην πράξη 100%Ο κατά τα άλλα κοινωνικά φιλελεύθερος Τριντό...για να μη ξεχνιόμαστε για τη μεταστροφή των φιλελεύθερων πολιτικών ανά τον κόσμο
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

30-01-22

11:04
Και εγώ πιστεύω ότι ακόμα και ο μεγαλύτερος φιλελεύθερος, θα έχει κάποιες αυταρχικές γραμμέςΔεν υπάρχει κατ ουσία φιλελευθερισμος εννοώ στην πράξη 100%
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 384 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Ilma
- Hased Babis
- giorgos5002
- J.Cameron
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Griff
- Libertus
- giannhs2001
- phleidhs
- Himalaian
- Joji
- Totreno
- Peter Pan13
- Αντικειμενικός
- GeorgePap2003
- Memetchi
- Unboxholics
- User2350
- Ryuzaki
- American Economist
- Scandal
- Johnny15
- taketrance
- ggl
- back2967
- parrot/παπαγάλος
- Εχέμυθη
- charmander
- camil
- jj!
- Στεφανος56
- Μαυρίκιος
- oups
- Paragontas7000
- ougka pougka
- snowy
- Maraki4you
- Wilsongeo
- fourkaki
- ΘανάσοςG4
- harry akritas
- ]ifrit[
- SlimShady
- Metalhead_4_life
- louminis
- johnsala
- Εριφύλη
- don't touch
- Mexicanos
- Phys39
- grtt
- ag97
- m.kannavia3
- Giii
- Stefania Geo
- Αρίκος
- VFD59
- Sosstoss
- Dreamer_SW
- hirasawayui
- petran_95
- Cookie_Monster
- Kinan
- Ήβηηη
- Athens2002
- tsiobieman
- Satan Claus
- gregory nub
- azula
- Mt73
- Viedo
- allall1
- Meow
- Αλκης Κ.
- nimbus
- TehWinnerGR
- Σαλιγκαρης
- chester20080
- kostas_01
- fockos
- makis999
- Appolon
- korlef
- Jimmy20
- Selfcare
- Nikos350zed
- desp1naa
- George9989
- VasoGrimes
- Panos_02
- Kassiopi
- Mapas26
- Stelios725
- math1234
- Αλκίμαχος
- AK-92
- Mhtrogoal
- CiNeFiL
- skot
- Nickx
- Unseen skygge
- Lucifers
- Cupid
- eukleidhs1821
- jims
- Nina-nana
- lil
- efiger
- Citylights
- physicscrazy
- Helen93
- Φωτεινη Τζα.
- ιμοτζι
- aggelosst9
- Sevasti
- 2Pac
- Thundergirl
- kopii
- gewrgia0298
- Red
- JimRav
- Anna Glamorous
- Uncle Curtis
- True Sigma
- Μάρκος Βασίλης
- T C
- Sense
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Slytherin
- Nala
- TonyMontanaEse
- anastasis06
- orange crush
- nicole1982
- igeorgeoikonomo
- leo41
- Samuel
- WhaleOilBeefHooked
- Scott
- 1011
- sunsetpp
- Loozen
- jimis2001
- Μανος39
- Τodoroki
- Freya Goddes
- kostas83
- Xatzi
- Erudinam
- KGGS
- Tsepeto
- Νηματολάγνος
- Luke.
- Dimitris2001
- epote
- iminspain
- McManus
- Ace of Spades
- Aksak
- nikoslavi
- malenaaa
- CoolCowboy
- Ευθυμος
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- fretoe
- Vindemiatrix
- don_vito
- johnietraf
- Πέτρος Χουχούλης
- Γατόπαρδος.
- Στωικος
- orchidea
- Αναήλ
- LeoDel
- Μπούκας ο Δεύτερος
- Tzav
- Vivitsous
- Power-13
- Snoopy Doo
- margetta
- Θάνος
- element skate
- Toumpa
- Polipolikalos
- Αγάπη_Πλατωνική
- unπαικτable
- Mara00
- elli russu
- Χαρουβιάν
- pink_panther
- EiriniS20
- edweimaste
- David?
- VforVendetta
- dimospap
- kogba
- L_D
- Corona Borealis
- εξ_άγγελος
- the japanese
- Βλα
- alexrami
- kiyoshi
- Angelo27
- Κλημεντίνη
- Stefanosxios
- D.a.i.s.y
- Rene2004
- g_i_a_n_n_i_s_
- Idontknoww
- PromitheasGatos
- kauphy
- mickie
- MarilynSt
- dazed
- T20
- uni77
- den antexw allh apotyxia
- kastoras
- GiorgosAsi
- Έμμα
- Forgetit
- katelogic
- iManosX13
- MarcoReus
- gwgw_5
- Geometric!
- JohnGreek
- panagiotis econ
- Mantri
- betonieras
- panagiotis G
- Georgiapon25
- SkyBlu
- angel of death
- Jocaste
- DonaeB
- Hyper_
- Tony77
- GoddamnRight
- Ermioni89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.