[Αρχείο 2018 - 2022] Γενικές σκέψεις για την πολιτική και την επικαιρότητα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,797 μηνύματα.

Αρχίζουν να μου δημιουργούνται έντονα ερωτηματικά για την εξωτερική πολιτική της χώρας, είναι άξιο θαυμασμού πως την ίδια μέρα η Ρωσία μας ενέταξε στη λίστα των μη φιλικών χωρών και η Ουκρανία μας απειλεί με κυρώσεις...

Mα δεν πήγαμε με τη σωστή πλευρά της ιστορίας; :laugh: :hmm: Σκέψου να μπούμε τώρα σε λίστα μη φιλικών χωρών και για την Ουκρανία. Ωχ θεέ μου. Τα είδαμε όλα.
 

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,918 μηνύματα.
Τι ακριβώς ορίζουμε ως φτώχεια στην Ελλάδα του 2022; Στο μυαλό μου φτώχεια σημαίνει κάτι τέτοιο στις Φιλιππίνες...

Αυτά που έγραψες για την Πρόεδρο και πώς τα έφτασες μέχρι τον παππού που δεν ξεχορταριάζει δεν τα πολυκατάλαβα, για να είμαι ειλικρινής. Για άλλον λόγο έψεξα τη θείτσα του ΣτΕ. Θα σταθώ, όμως, σε αυτό που κάνω παράθεση.

Υπάρχει διαβάθμιση στη φτώχεια. Και ο Φιλιππινέζος που μένει σε ένα από τα σπίτια της φωτογραφίας που παρέθεσες φτωχός είναι, όπως και ο Έλληνας που δεν έχει να δώσει γάλα στο παιδί του ή που δεν μπορεί να ζεσταθεί τον χειμώνα. Ασφαλώς και ο 2ος είναι σε καλύτερη μοίρα, αλλά αυτό δεν αναιρεί το ότι είναι φτωχός. Ιδίως δε, με τα στάνταρντς μιας Ευρωπαικής χώρας, όπως η Ελλάδα και όχι μιας του τρίτου κόσμου, όπως οι Φιλιππίνες.
 

back2967

Διάσημο μέλος

Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,215 μηνύματα.
Τελικά συμφώνησαν στην περικοπή 15%.
Με κάποιες δυνατότητες για εξαίρεση κρατών υπο κάποιες προποθέσεις αλλά συμφωνήθηκε για υποχρεωτική περικοπή κατανάλωσης όλων των κρατών κατα 15% όταν το Ευρωπαικό Συμβούλιο κατά πλειοψηφία(αρα κανείς δεν θα έχει δικαίωμα βέτο σε αυτό) αποφασίσει ότι υπάρχει έκτακτη ανάγκη.
Κοινώς πέρασε της Γερμανίας στον μεγαλύτερο βαθμό, όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο.

Οι εξαιρέσεις εδώ.
Σε πρώτη ματιά οι αυτόματες εξαιρέσεις καλύπτουν ελάχιστους γιατί χώρες της ΕΕ που δεν έχουν ηλεκτρική διασύνδεση και σύνδεση με αγωγούς αερίου με άλλες χώρες της ΕΕ είναι λίγες, ξέρω γω να είναι Κύπρος, Μάλτα και τέτοια.

Τα άλλα που μια χώρα μπορεί να ζητήσει εξαίρεση και αποφασίζει η επιτροπή είναι στον αέρα και μάλλον θα είναι πολιτική απόφαση, ειδικά αυτό με τις κρίσιμες βιομηχανίες και την αύξηση κατανάλωσης αερίου. Όλες οι βιομηχανικές χώρες λογικά έχουν κρίσιμες βιομηχανίες που δουλεύουν με αέριο πχ.
Το Συμβούλιο συμφώνησε ότι τα κράτη μέλη που δεν είναι διασυνδεδεμένα με δίκτυα φυσικού αερίου άλλων κρατών μελών εξαιρούνται από τις υποχρεωτικές μειώσεις φυσικού αερίου καθώς δεν θα είναι σε θέση να απελευθερώσουν σημαντικούς όγκους φυσικού αερίου προς όφελος άλλων κρατών μελών. Τα κράτη μέλη των οποίων τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας δεν είναι συγχρονισμένα με το ευρωπαϊκό σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας και εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το αέριο για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας εξαιρούνται επίσης, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος κρίσης εφοδιασμού με ηλεκτρική ενέργεια».

Παράλληλα τα κράτη μέλη μπορούν να ζητήσουν παρέκκλιση για να προσαρμόσουν τις υποχρεώσεις τους για μείωση της ζήτησης εάν έχουν περιορισμένες διασυνδέσεις με άλλα κράτη μέλη και μπορούν να αποδείξουν ότι οι εξαγωγικές ικανότητες διασύνδεσης ή η εγχώρια υποδομή ΥΦΑ τους χρησιμοποιούνται για την ανακατεύθυνση φυσικού αερίου σε άλλα κράτη μέλη στο έπακρο.

Τα κράτη μέλη μπορούν επίσης να ζητήσουν παρέκκλιση εάν έχουν υπερβεί τους στόχους πλήρωσης αποθήκευσης αερίου, εάν εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το αέριο ως πρώτη ύλη για κρίσιμες βιομηχανίες ή εάν η κατανάλωση αερίου τους έχει αυξηθεί τουλάχιστον κατά 8% το περασμένο έτος σε σύγκριση με τον μέσο όρο της τελευταίας πενταετίας.
 

chrisjhon02

Διάσημο μέλος

Ο chrisjhon02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,743 μηνύματα.
Στιγμιότυπο οθόνης 2022-07-26 181254.png
 

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,918 μηνύματα.
Μας τη φόρεσε τελικά (την περικοπή) η Φον Ντερ Τσιμπούκεν.

Όσο για την είδηση της παραίτησης του Δ/ντή της χειρουργικής κλινικής, τι να πω. Οι άνθρωποι που μας κυβερνούν είναι ιδεοληπτικοί και πλέον επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία. Κάντε προσλήψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ρε κοπρόσκυλα, επιτέλους.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Ryuzaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Πολιτικός μηχανικός. Έχει γράψει 1,892 μηνύματα.
Το συρμα επεσε στο Κουλισταν αν δεν το καταλαβατε, γι αυτο τα καθεστωτικα ΜΜ Εξαπατησης εχουν πιασει εδω και μερες την προπαγανδα: Ηθικη (περα απο την ηδη εργασιακη) εξοντωση των υπηρετουντων στο Δημοσιο ΕΣΥ, μονιμη στελεχωση τελος, μονο συμβασεις ορισμενου, ιδιωτικοποιησεις και μπλοκακια.

Να τα βλεπεις αυτα Ελληνα Ειδικευομενε που απο προχθες σε καλουν να διαχειριζεσαι ταυτοχρονα και την κλινικη και το κλειστο τεπ, σε ημερα κλειστης εφημεριας ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ.

Γελανε μαζι σου Ελληνα Ειδικευομενε και σε ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ μερα με τη μερα, οσο δεν σηκωνεσαι να φυγεις.
 

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,918 μηνύματα.
Φυσικά και θα σηκωθούν να φύγουν και άριστα (pun intended) θα πράξουν. Οι υπόλοιποι που θα μείνουμε εδώ, όταν χρειαστούμε νοσοκομείο, να δω τι θα κάνουμε.
 

Ryuzaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Πολιτικός μηχανικός. Έχει γράψει 1,892 μηνύματα.
Σκοπος φυσικα ειναι να μεταφερθει η ευθυνη της κυβερνησης και του υπουργειου για την υποστελεχωση στις πλατες των εργαζομενων.

Πλεον ο καθενας εχει τη γνωση και την ελευθερια να πραξει οπως θελει..

Και αυτος που τα βρονταει για εξωτερικο επειδη δεν αντεχει αλλο τη βοθριλα, σεβαστος.

Και αυτος που μενει προσπαθωντας να εκμεταλλευτει το συστημα προς ιδιον οφελος, σεβαστος.

Και αυτος που καθεται να εκμεταλλευονται την ευσυνειδησια του και κανει δουλεια πολλαπλασια δυσαναλογη με την αμοιβη του, σεβαστος.
 

hl_amhxanos

Δραστήριο μέλος

Ο Νίκος Κούκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Nail artist και μας γράφει απο Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 799 μηνύματα.
295457317_1227326118118406_8724950930160113420_n.jpg

Σεισμός, σεισμός, σοσιαλισμός!
 

fmarulezkd

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,775 μηνύματα.
Όπως όλα τα συστήματα στη χώρα, το σύστημα υγείας θέλει ριζική αλλαγή για να είναι οικονομικά και δυναμικά βιώσιμο. Παραγωγή πτυχιούχων δεν μας λείπει, ίσα ίσα είναι ένα από εξαγώμενα -αλλά δωρεάν- προϊόντα, τους οποίους μάλιστα κάνουμε και under-utilization σε σχέση με άλλες χώρες. Δε γίνεται να έχουμε υποστελεχωμένα νοσοκομεία και ανύπαρκτες δομές πρωτοβάθμιας υγείας ενώ υπάρχουν αμέτρητοι ιδιώτες γιατροί που αμοίβονται, εν μέρη, από το δημόσιο και παίρνουν τα υπόλοιπα σε μαύρα 50ευρα. Μη πιάσω καν την μαύρη τρύπα με τα ιδιωτικά μικροβιολογικά και τα φαρμαρκεία. Βέβαια εδώ τίθεται και το κοινωνικό, παράδοξο κομμάτι, γιατί μας αρέσει να ζητάμε δημόσια υγεία, αλλά θέλουμε δωρεάν παροχές ιδιωτών. As always, μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,280 μηνύματα.
H Eλλάδα πάσχει από φτωχοποίηση όταν είναι επίσημος εισαγωγικός εταίρος της Ολλανδίας σε ότι σκατοπροϊόν παράγει η βόρεια Ευρώπη μέσω Κίνας; :clapclap: Όταν η φίλη μας η Αμερική μας ευχαριστεί για τόσα κινεζικά κινητά, υπολογιστές κτλ που αγοράζουμε, δεν συμμαζεύεται; Τι ακριβώς ορίζουμε ως φτώχεια στην Ελλάδα του 2022; Στο μυαλό μου φτώχεια σημαίνει κάτι τέτοιο στις Φιλιππίνες...

View attachment 105603

Η Κίνα ετοιμάζεται να αγοράσει και την βιομηχανία αυτοκινήτων Μερσεντές. Τις προάλλες το Κομμουνιστικό γραφείο έκανε επίσκεψη στο Μόναχο για συζητήσεις. :clapclap:

Τι σχέση έχει η ΠτΔ με τις λάθος επιλογές που κάνουν οι Έλληνες στη ζωή τους ή για τον λάθος τρόπο που διαχειρίζονται προληπτικά την πολιτική προστασία; Είδατε ποτέ κανέναν να πάει να μαζέψει λιόκλαρα από αγροτικούς δρόμους; Η ΠτΔ φταίει γι' αυτό το χάλι; Ποιος φταίει που ο κάθε σκατόγερος πάει και καθαρίζει το χωράφι του καλοκαιριάτικα βάζοντας φωτιά; Μποιος;



Φυσικά και μόνο η Γερμανία υπάρχει γιατί η χώρα είναι ο μπαμπάς όλων μας σε ό,τι αφορά την κατασκευαστική ύλη. Είναι η μοναδική χώρα του κόσμου που παρέχει ανταλλακτική ύλη εφ' όρου ζωής και άρα σε ελέγχει κατά κάποιο τρόπο. Μας αρέσει, δεν μας αρέσει, αυτό ισχύει. Είναι χώρα με 3 βασιλικούς οίκους(!) σε περίπτωση παλινόρθωσης μοναρχίας και δανείζει βασιλείς σε άλλες φτωχές χώρες. Είναι χώρα με αμερικάνικο σύστημα διοίκησης, τις ομοσπονδίες με οργάνωση καλύτερη και από τις ΗΠΑ, για να είμαι πιο ακριβής, η έννοια της αυτοδιοίκησης ξεκινάει από το απλό σχολείο, όπως αυτό ορίζεται από την δημοκρατία. Τα πιο ισχυρά αμερικάνικα επώνυμα είναι επίσης Γερμανικά. Είναι μια χώρα με δισεκατομμυριούχους σε αμερικάνικα δολλάρια που κατέχουν από αυτοκινητοβιομηχανίες μέχρι αλυσίδες ιδιωτικών νοσοκομείων σε όλο τον κόσμο με προσωπικό άνω των 50.000 εργαζομένων. Η Ελλάδα εισάγει από τη Γερμανία και η Γερμανία από την Κίνα. :laugh:

Συγκρίνεις την Αγγλία ...με την Ελλάδα; Επειδή η Αγγλία την έκανε δεν την έκανε με τον τρόπο της Ελλάδας όπως ήθελε ο Τσίπρας και το συνάφι του. Η Αγγλία ακόμη και σε αυτή τη φάση είναι νομικός και εμπορικός εταίρος της ΕΕ καθώς όλες οι πολυεθνικές εταιρίες χρησιμοποιούν το Αγγλικό δίκαιο ενώ η Αγγλία ανήκει σε ομοσπονδίες και συμμαχίες με πυρήνα τις ΗΠΑ και τις κοινοπολιτείες της και διάφορους ευκαιριακούς "φτωχούς" π.χ. Ινδία, Τουρκία, Φιλιππίνες, Βραζιλία, κτλ που επιλέγουν στρατόπεδο ανάλογα τι θα πει η Αμερική. Η Ελλάδα αν βγει από την ΕΕ πού θα πάει; Να την φάει ο κακός ο λύκος; :hmm:
Εντάξει τότε, ας παγώσει όλη η Ευρώπη για να φτιάχνει η Γερμανία αυτοκίνητα.😉😉
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μας τη φόρεσε τελικά (την περικοπή) η Φον Ντερ Τσιμπούκεν.

Όσο για την είδηση της παραίτησης του Δ/ντή της χειρουργικής κλινικής, τι να πω. Οι άνθρωποι που μας κυβερνούν είναι ιδεοληπτικοί και πλέον επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία. Κάντε προσλήψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ρε κοπρόσκυλα, επιτέλους
Μα δεν καταλαβαίνεις πως λειτουργεί πλέον η Ευρωπαϊκή ένωση;; Όλοι ενωμένοι για το καλό της Γερμανίας, καθώς εκείνη έχει σοβαρό θέμα με το αέριο μαζί με άλλες 2 χώρες συμμάχους της. Όταν όμως το 2010-2013 οι χώρες του νότου είχαν σοβαρό θέμα η Γερμανία αντί να δείξει κατανόηση επέβαλε τα πιο σκληρά μέτρα ώστε να έχει κέρδη από τους τόκους των δανείων που έδινε στις χώρες του Νότου. Με αλλά λόγια όλοι μαζί για το καλό της Γερμανίας.😉😉
 
Τελευταία επεξεργασία:

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,280 μηνύματα.

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,280 μηνύματα.
Με διαφορά ο καλύτερος υπουργός της κυβέρνησης ο Πιερρακακης και σίγουρα από τους καλύτερους υπουργούς που πέρασαν από την Ελλάδα μετά το 1974. Πραγματικά η ΝΔ έκανε σωστή επιλογή στην επιλογή του και αυτό φαίνεται καθώς είναι με διαφορά ο πιο δημοφιλής υπουργός με ποσοστό αποδοχής 70%, όταν οι άλλοι υπουργοί της ΝΔ έχουν ποσοστά με το ζόρι 40%, μάλιστα είναι μοναδικός υπουργός που τον υποστηρίζουν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

 

back2967

Διάσημο μέλος

Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,215 μηνύματα.
Με διαφορά ο καλύτερος υπουργός της κυβέρνησης ο Πιερρακακης και σίγουρα από τους καλύτερους υπουργούς που πέρασαν από την Ελλάδα μετά το 1974. Πραγματικά η ΝΔ έκανε σωστή επιλογή στην επιλογή του και αυτό φαίνεται καθώς είναι με διαφορά ο πιο δημοφιλής υπουργός με ποσοστό αποδοχής 70%, όταν οι άλλοι υπουργοί της ΝΔ έχουν ποσοστά με το ζόρι 40%, μάλιστα είναι μοναδικός υπουργός που τον υποστηρίζουν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Ναι, 100%.
Βέβαια ο πήχης είναι πολύ χαμηλά τόσο στην σύγκριση με τους άλλους όσο και με τους προηγούμενους.
Αυτά που κάνει είναι αυτονόητα για τον 21ο αιώνα άλλο που κανείς εδώ δεν είχε ασχοληθεί να τα κάνει πέραν του Γιωργάκη που είχε ξεκινήσει την ψηφιοποίηση του κράτους τότε.

Το σημαντικό όμως, που δεν εξαρτάται μόνο από τον Πιερρακάκη, είναι η μείωση της γραφειοκρατίας γενικά.
Καλό τα 150 χαρτιά που χρειάζονται για τη δουλειά σου να τα παίρνεις ηλεκτρονικά αντί να στήνεσαι στην ουρά αλλά καλύτερο θα ήταν να μην χρειάζονται 150 χαρτιά για να κάνεις τη δουλειά σου...
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,280 μηνύματα.
Ναι, 100%.
Βέβαια ο πήχης είναι πολύ χαμηλά τόσο στην σύγκριση με τους άλλους όσο και με τους προηγούμενους.
Αυτά που κάνει είναι αυτονόητα για τον 21ο αιώνα άλλο που κανείς εδώ δεν είχε ασχοληθεί να τα κάνει πέραν του Γιωργάκη που είχε ξεκινήσει την ψηφιοποίηση του κράτους τότε.

Το σημαντικό όμως, που δεν εξαρτάται μόνο από τον Πιερρακάκη, είναι η μείωση της γραφειοκρατίας γενικά.
Καλό τα 150 χαρτιά που χρειάζονται για τη δουλειά σου να τα παίρνεις ηλεκτρονικά αντί να στήνεσαι στην ουρά αλλά καλύτερο θα ήταν να μην χρειάζονται 150 χαρτιά για να κάνεις τη δουλειά σου...
Ισχύει αυτό που λες. Απλά ο Πιερρακακης μόνος του κάνει την Ελλάδα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος. Ο Πιερράκακης και ο Δένδιας είναι οι μοναδικοί βουλευτές της ΝΔ που κάνουν καλά τη δουλειά τους , μετά ακολουθεί ο Σταϊκούρας. Μόνο αυτοί οι 3 αξίζουν, το υπόλοιπο κυβερνητικό σχήμα θέλει άμεση αλλαγή.😉😉
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Ισχύει αυτό που λες. Απλά ο Πιερρακακης μόνος του κάνει την Ελλάδα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος. Ο Πιερράκακης και ο Δένδιας είναι οι μοναδικοί βουλευτές της ΝΔ που κάνουν καλά τη δουλειά τους , μετά ακολουθεί ο Σταϊκούρας. Μόνο αυτοί οι 3 αξίζουν, το υπόλοιπο κυβερνητικό σχήμα θέλει άμεση αλλαγή.😉😉
Ο Πιερρακακης εκμεταλλεύτηκε την υποδομή που είχε δημιουργηθεί και δημιουργείται εδώ και μια δεκαετία.
Χωρίς μεγάλο κόστος η ΝΔ δημιούργησε ένα πολιτικό που μπορεί να χτυπήσει πρωτιά και στην πιο δύσκολη εκλογική περιφέρεια.

Το περίεργο είναι πως δεν σκέφτηκε να την εκμεταλλευτεί η προηγούμενη κυβέρνηση.

Ο Δένδιας θα είναι πιθανότατα ο νέος πρωθυποργος της συγκυβέρνησης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ. Με το περιστατικό με το Μπογδάνο έφτιαξε το αριστερό του προφιλ και είναι έτοιμος να διαδεχτεί τον Μητοστάκη. Η Ελλάδα με τη συγκυβέρνηση θα ζήσει στιγμές Καραμανλή και θα οδηγηθεί ξανά σε χρεοκοπία.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,280 μηνύματα.
Ο Πιερρακακης εκμεταλλεύτηκε την υποδομή που είχε δημιουργηθεί και δημιουργείται εδώ και μια δεκαετία.
Χωρίς μεγάλο κόστος η ΝΔ δημιούργησε ένα πολιτικό που μπορεί να χτυπήσει πρωτιά και στην πιο δύσκολη εκλογική περιφέρεια.

Το περίεργο είναι πως δεν σκέφτηκε να την εκμεταλλευτεί η προηγούμενη κυβέρνηση.

Ο Δένδιας θα είναι πιθανότατα ο νέος πρωθυποργος της συγκυβέρνησης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ. Με το περιστατικό με το Μπογδάνο έφτιαξε το αριστερό του προφιλ και είναι έτοιμος να διαδεχτεί τον Μητοστάκη. Η Ελλάδα με τη συγκυβέρνηση θα ζήσει στιγμές Καραμανλή και θα οδηγηθεί ξανά σε χρεοκοπία.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Ο Πιερρακακης εκμεταλλεύτηκε την υποδομή που είχε δημιουργηθεί και δημιουργείται εδώ και μια δεκαετία.
Χωρίς μεγάλο κόστος η ΝΔ δημιούργησε ένα πολιτικό που μπορεί να χτυπήσει πρωτιά και στην πιο δύσκολη εκλογική περιφέρεια.

Το περίεργο είναι πως δεν σκέφτηκε να την εκμεταλλευτεί η προηγούμενη κυβέρνηση.

Ο Δένδιας θα είναι πιθανότατα ο νέος πρωθυποργος της συγκυβέρνησης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ. Με το περιστατικό με το Μπογδάνο έφτιαξε το αριστερό του προφιλ και είναι έτοιμος να διαδεχτεί τον Μητοστάκη. Η Ελλάδα με τη συγκυβέρνηση θα ζήσει στιγμές Καραμανλή και θα οδηγηθεί ξανά σε χρεοκοπία.
Ανάλυση 3η παγκόσμιου πολέμου έκανες 😉🙃
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Νέα πιθανή άνοδος των Αμερικανικών επιτοκίων στο 2,25% από το 1,5% που είναι τώρα.

 
Τελευταία επεξεργασία:

fmarulezkd

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,775 μηνύματα.
Ανάλυση 3η παγκόσμιου πολέμου έκανες 😉🙃
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Νέα πιθανή άνοδος των Αμερικανικών επιτοκίων στο 2,25% από το 1,5% που είναι τώρα.

Δεν είναι πιθανή. Δεδομένη είναι και μάλιστα για πολύ πιο πάνω. Αυτό που αιωρείται είναι το ποσό γρήγορα θα ανέβουν.
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,280 μηνύματα.
Δεν είναι πιθανή. Δεδομένη είναι και μάλιστα για πολύ πιο πάνω. Αυτό που αιωρείται είναι το ποσό γρήγορα θα ανέβουν.
Το 2% είναι το φυσιολογικό ποσοστό για τα επιτόκια ώστε μια οικονομία να είναι σε σωστή τροχιά αναπτυξης. Το θέμα είναι οτι ήδη οι ΗΠΑ πάνε για πάνω από το 2% ενω η τράπεζα της Βρετανίας θα κάνει το ίδιο. Η ΕΚΤ προς το παρών είναι στο 0.5% όμως είναι σίγουρο ότι θα πάει πολύ πιο πάνω.
 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top