Ας κρίνουμε το κομμάτι

Ζγουαο.. Το κομματι ειναι απιστευτο. Βγαζει κατι πολυ συγκινητικο οντως :X
Δεν μπορω να το σκεφτω ως ost για το mission impossible βεβαια :p
Μ'αρεσε πολυ, 9

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το κομματι ηταν για μια σκηνη οπου ενας χαρακτηρας του εργου εκανε μια θυσια για εναν αλλο. Και νομιζω ο Ζίμερ το απεδωσε τελεια με τη μελωδια και ενορχηστρωση αυτη. Σπαρακτικό...
crynoseblowam2.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλο το soundrack...αλλα μια και δεν ειμαι και πολυ φαν τραγουδιων χωρις στιχο θα εβαζα ακριβως τα μισα..δηλαδη 5/10
ειναι (σαν) να λειπει κατι... :ermm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον είναι η σειρά μου να βάλω τραγούδι να το σχολιάζετε.
Ας πούμε…
... No One Is Alone (με την Bernadette Peters
).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλο ειναι αλλα δεν τρελενομαι κι ολας δεν ειναι η μουσικη που ακουω βασικα 7.5/10 θα εβαζα

δεν ειναι η μουσικη που ακουω βασικα
:)
…αυτό έψαχνα. Κάτι που δεν ακούτε πολύ συχνά.
(ήμουν διχασμένη αν πρέπει να βάλω αυτό ή κάποιο κομμάτι από το West Side Story. Τελικά αποφάσισα να βάλω κάτι λιγότερο γνωστό.)

Αν θελετε σχολιαστε αυτο (καινουργιο κολλημα)

https://www.youtube.com/watch?v=HYc7UhgmQSY&feature=player_embedded

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν θελετε σχολιαστε αυτο (καινουργιο κολλημα)

https://www.youtube.com/watch?v=HYc7UhgmQSY&feature=player_embedded

Φρίκη. :knife: Αυτοκτονία.

Συμπαθητικό για την κατηγορία του, αλλά μέχρι εκεί. Κανένας ενθουσιασμός, μέτριο άκουσμα, για μένα και λίγο άχρωμο με στίχους που δεν μου λένε τίποτα.

Ναι ναι! Θα συμφωνήσω :clapup:

Δεν ακουω ραψωδο φιλολογο μονο μερικα κομματια αλλα πιστευω αντικειμενικα οτι εχει καποιους ωραιους στιχους...Αν ακουγα ραπ θα τον προτιμουσα σιγουρα.;) Το συγκεκριμενο κομματι ειναι σκετο καλο.:P

Σορρυ αλλα δεν ειναι ΚΑΘΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΥ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΜΟΥ αρα δεν μπορω να κρινω...αλλα υποκειμενικα δεν μου αρεσει...Υγεια!
:P

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Για την ιστορια, το κομματι ανηκει στην κατηγορια minimal techno και οχι trance. ;) :)

ειναι minimal σκετο θα μου επιτρεψεις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back