Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Η άποψή μου για το: "Asleep from a Day" Mazzy Star & Chemical Brothers: Το κομμάτι, κατά την γνώμη μου, δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο! Είναι ένα απλό κομμάτι! Σε κάποια φάση με κερδίζει η μουσική του! Το ύφος της φωνής σε κάνει και ταξιδεύει και σε συνδιασμό με το βίντεο μου έφερε παλιές αναμνήσεις ξεγνοιασιάς! Ένιωθα λες και άκουγα κουρδιστό καρουζέλ! Μου φέρνει αίσθημα νοσταλγίας, που πολύ μου αρέσει!

Τελικός βαθμός: 8/10 Άτιμες αναμνήσεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Δεν γραφω κριτικη για αυτο το κοματι γιατι βαριεμε να μπαινω γιουτουμπ κλπ... ασε που θα κολισω μετα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακουσματα μου : rock, alternative, metal,classical music
Αποψη για το VNV Nation-Beloved : Απίστευτο κομμάτι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια εβερ! Βγάζει μια γλυκιά μελαγχολία και έχει μελωδία που μου δημιουργεί έντονα συναισθήματα.Οι στίχοι είναι πολύ όμορφοι και με αγγίζουν πολύ.
Τελικά : 10/10
Και εγώ θέλω να βάλω τραγουδάκι όταν είναι.
Μην ξεχάσετε και εμένα να με παίξετε

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Το κομμάτι της Εδάδ δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλανε, αλλά ούτε ότι είναι και το χειρότερο όλων των εποχών. Λίγο μονότονο το βρήκα, γεγονός που σε κάποια στιγμή με έκανε να ανυπομονώ να τελειώσει

Εν πάση περιπτώσει, νομίζω πως θα του βάλω ένα 6/10

Επίσης, μόνο εγώ θεωρώ ότι το κομμάτι κορυφώνεται εξαιρετικά?

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Άρα τώρα πάει Chimera, Angie_Ann, MonaXos, weak and powerless? Υπήρχε και κάποιος άλλος πιο πριν;
Μετα την εδαδ ειμαι εγω
Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

Μετα την εδαδ ειμαι εγω
Δεν είχαμε πει όσοι έχουν βάλει ήδη να παραχωρούν τη σειρά σε αυτούς που είναι να βάλουν πρώτη φορά?
weak and powerless
Διάσημο μέλος

ψ. νοτ :p. η χιμαιρα δεν εχει ξαναβαλει απ ότι γλέπω...
ψ2. ούτε η άντζι, τι θκατά μνήμη έχω... τέσπα, εγώ τελευταίος στη λίστα είμαι, οπότε ψιλοχέθτηκα :p.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Δεν είχαμε πει όσοι έχουν βάλει ήδη να παραχωρούν τη σειρά σε αυτούς που είναι να βάλουν πρώτη φορά?
Δεν ειπαμε να την παραχωρουμε συνεχος, απλα ειχε τυχει μερικες φορες να θελει να βαλει καπιος 2-3 φορες με εναν ενδιαμεσα καθε φορα. Ασε που εχω εχω παραχωρισει ηδη δυο φορες την σειρα μου. Για την niyia δλδ που εχει βαλει 3-4 φορες τι να πουμε;
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

13th Dark_Kronos
14th Weak and Powerless
15th Kneee-yaaa !
16th Chimera
17th Αngie_Ann
18th Monaxos
19th Lorien
Οσοι εχουν βαλει και θελουν να παραχωρησουν μια θεση στους υπολοιπους, πειτε να την διορθωσω.
Kαι η λιστα για να κανετε copy paste (και να βλεπετε τι εχει μπει , απο ποιους , και ποσες φορες).By the way, δεν εχει βαλει κανεις πανω απο 2 φορες, μονο η Νιγια και δε σημαινει κάτι. Και καποιος άλλος να χει βαλει παραπανω, κερδος ειναι αφου θα ακουσουμε κατι νεο πιθανοτατα.

Προηγούμενα κομμάτια :
1 ) Blackfield - Hello ====(Niya)
2 ) Gary Jules - Mad World ==== (Lorien)
3 ) Lynyrd Skynyrd - Simple Man ====(shaman)
4 ) Pantera - Art Of Shredding ====(Dark Kronos)
5 ) Metallica/Bob Seger - Turn The Page ====(Niya)
6 ) Praying Mantis - Nowhere to hide ====(weak and powerless)
7 ) Kid Dakota - Ten Thousand Lakes ====(QsLv)
8 ) Demons And Wizards - Fiddler on the green ====(Idril)
9 ) Αλκίνοος Ιωαννίδης - Κεμάλ ==== (MonaXoS)
10) Wonderland - Sol Sepry ==== (Αρκτούρος)
11) VNV Nation - Beloved =======(Corpse Bride)
12) Mazzy Star & Chemical Brothers - Asleep from a Day =======(Εδαδ)
weak and powerless
Διάσημο μέλος

ψ. αλλά επειδή είμαι διεθνούς φήμης καρυδοσπάστης, niyia γράφεται :p
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Weak αν δεν ειχες βαλει, ο Κρονος φανταζομαι θα σου εδινε την πρωτια, αλλά τωρα ειστε στην ιδια βαρκα

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.