T_Chameleon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως συμμετέχουμε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Μετά το διάστημα αυτό βάζει ο επόμενος.
Όσοι θέλουν να βάλουν ένα τραγούδι να κριθεί το δηλώνουν και μπαίνουν στο τέλος της λίστας. Αργότερα μπορούν να βάλουν και άλλο, όπου ξαναμπαίνουν στο τέλος της λίστας.
Στο περίπου αυτά

Αλλά παίζει να είμαι λίγο bitch,ελπίζω να μη θιχτεί κανείς!
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Μπορείς να ξεκινήσεις να κρίνεις ήδη από το κομμάτι που έβαλε ο Monaxos πριν

io-io
Διάσημο μέλος

BrokenHeart
Πολύ δραστήριο μέλος

Η άποψή μου για το 21 Against: 4 o clock: Οι στίχοι δε με άγγιξαν. Η μουσική ήταν αρκετά καλή. Δεν είναι από τα κομμάτια που θα έβαζα στο mp3 player μου, αλλά θα το κατέβαζα να το ακούω που και που.
7/10
Υ.Γ Κι εγώ θέλω να βάλω ένα κομμάτι. ου το δίνω;

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Καλό θα ήταν, όποιος κάνει κριτική (τα υπόλοιπα σχόλια φυσικά δεν χρειάζονται), να προσθέτει στο τέλος την εξής παράθεση με τις ανάλογες αλλαγές φυσικά, ώστε να υπάρχει τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σελίδα

Λιστα επομενων συμμετοχων :
17th Lorien ---------------------(2η)
18rd Niyia -----------------------(3η)
19th fandago--------------------(1η)
20th Chimera-------------------(1η)
21st Tetragrammaton----------(1η)
22nd Dark Kronos --------------(3η)
23rd Neraida--------------------(1η)
24th diotima -------------------(1η)
25th io-io-----------------------(1η)
26th BrokenHeart--------------(1η)
27th Corpse Bride-------------(2η)
(οι παρακάτω έχουν εξαφανιστεί, οπότε όσοι δηλώσουν από εδώ και πέρα θα μπαίνουν πριν από αυτούς...)
- Μolka ----------------------(1η)
- drunk ----------------------(1η)
- Weak and Powerless ----(2η)
- Shaman -------------------(2η)
Προηγούμενα κομμάτια :
1 ) Blackfield - Hello ======================================(Niya)
2 ) Gary Jules - Mad World =================================(Lorien)
3 ) Lynyrd Skynyrd - Simple Man ============================(shaman)
4 ) Pantera - Art Of Shredding ==============================(Dark Kronos)
5 ) Metallica/Bob Seger - Turn The Page =====================(Niya)
6 ) Praying Mantis - Nowhere to hide ========================(weak and powerless)
7 ) Kid Dakota - Ten Thousand Lakes ========================(QsLv)
8 ) Demons And Wizards - Fiddler on the green ===============(Idril)
9 ) Αλκίνοος Ιωαννίδης - Κεμάλ =============================(MonaXoS)
10) Wonderland - Sol Sepry =================================(Αρκτούρος)
11) VNV Nation - Beloved ===================================(Corpse Bride)
12) Mazzy Star & Chemical Brothers - Asleep from a Day =======(Εδαδ)
13) Black label Society - Suicide Messiah ======================(Dark Kronos)
14) Anathema - One last goodbye=============================(Chimera)
15) Radiohead - Creep ======================================(Angie_Ann)
16) 21 Against - 4 o clock ====================================(Monaxos)
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

(Το κομματακι του μοναχου δε το σχολιαζω γιατι δυστυχουστατα το πολυ πολυ να καταφερω να βρω τους στιχους μ'αυτη τη συνδεση :X)

Ακούσματα:rock alternative,indie,ατμοσφαιρικά metal, λίγο κλασικκή, "έντεχνα" ελληνικά
Άποψη: Πλάκα είχε, δεν ενθουσιάστηκα βέβαια. Το άκουσα ευχάριστα αλλά δεθα έψαχνα να το ξανακούσω μάλλον

Βαθμολογία: 5/10

A εγώ που με είδα στη λίστα θα βάλω για 2η φορά όταν βάλω.

O Lorien αρχιζει να ξαναεχει χρονο....γιατι μιλησα σε 3ο ενικο ;Θέλετε να το ξεκινήσουμε από την αρχή; Να το αναλάβει κάποιος άλλος αν δεν έχει χρόνο ο Λόριεν και να φτιάξουμε μια νέα λίστα ;![]()

Νομιζω επιστρεφω σε καλη στιγμη και μπορω αν θελετε να φτιαχνω εγω τις λιστες, εσεις απλα αν μπορειτε γραφτε (και αντιγραφτε το απο καθε ποστ σας) σε καθε ποστ , τα ακουσματα/προτιμησεις σας, κριτικη για το κομματι, και βαθμο.

Η ανανεωμενη (ορθογραφικά,ενα λινκ,διορθωση chimera, εικαστικη παρεμβαση) λιστα ειναι η παρακατω (οι θεσεις δεν αλλαξαν).
=================================================================
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ :
20th Chimera-------------------(2η)
(οι παρακάτω έχουν εξαφανιστεί, οπότε όσοι δηλώσουν από εδώ και πέρα θα μπαίνουν πριν από αυτούς...)
- Μolka ----------------------(1η)
- drunk ----------------------(1η)
- Weak and Powerless ----(2η)
- Shaman -------------------(2η)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ :
1 ) BLACKFIELD - Hello ======================================(Niya)
2 ) GARY JULES - Mad World =================================(Lorien)
3 ) LYNYRD SKYNYRD - Simple Man ============================(shaman)
4 ) PANTERA - Art Of Shredding ==============================(Dark Kronos)
5 ) METALLICA/BOB SEGER - Turn The Page ===================(Niya)
6 ) PRAYING MANTIS - Nowhere to hide ========================(weak and powerless)
7 ) KID DAKOTA - Ten Thousand Lakes ========================(QsLv)
8 ) DEMONS AND WIZARDS - Fiddler on the green ===============(Idril)
9 ) ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ - Κεμάλ =============================(MonaXoS)
10) WONDERLAND - Sol Sepry =================================(Αρκτούρος)
11) VNV NATION - Beloved ===================================(Corpse Bride)
12) MAZZY STAR & CHEMICAL BROTHERS - Asleep from a Day ====(Εδαδ)
13) BLACK LABEL SOCIETY - Suicide Messiah ====================(Dark Kronos)
14) ANATHEMA - One last goodbye=============================(Chimera)
15) RADIOHEAD - Creep ======================================(Angie_Ann)
16) 21 AGAINST - 4 o clock ====================================(Monaxos)
===================================================================
Kαι θα σχολιασω και το τελευταιο κομματι, που δε το ειχα σχολιασει.
Τα ακουσματά μου : ροκ,μεταλ,κλασσικη,ost,blues,κελτικη,ηλεκτρονική...
Σχόλια για το κομμάτι 16)21 AGAINST - 4 o clock : Καθαρός ήχος, διακρινονται καλα τα οργανα, ευχαριστο στο αυτί. Σαν μελωδία, κλασσικη , οχι πρωτοτυπη, αλλά δε με χαλαει κιολας, ευκολα ακουγεται χωρις να ενοχλει. Στιχους δεν βρηκα, οποτε δε τους σχολιάζω.Η φωνη οκ, αλλά συνηθισμενη.
Tελικά : 6/10. Ευχαριστο, δυσκολα δε θα χω διαθεση να το ακουσω...αλλά τιποτα το ιδιαιτερο/πρωτοτυπο, που θα το ψαξω μονος μου να το ακουσω επειδη μου λειπει.
Προσεχως, η επιλογή μου (δεν θυμομουν καν οτι ειμαι επομενος, λιγη υπομονη να διαλεξω κατι που να ειναι ενδιαφερον).

Είναι μεγαλουτσικο, επειδη ειναι μια μικρη ιστοριουλα, σαν παραμυθι. Ρομαντικό, γραφικό, τραγικο.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Η άποψή μου για το Highwayman - Loreena Mckennit: Αν και μεγάλο δεν με κούρασε και γενικότερα μου αρέσει η Loreena. Από την άλλη δεν με ενθουσίασε κιόλας, ούτε θεωρώ ότι έχει κάτι το ξεχωριστό

Τελικά : 6/10 !
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Λοιπόοοον... έχουμε και λέμε!
Τα ακούσματά μου: Metal (με ιδαίτερη προτίμηση στα death/black/gothic/ambient/πειραματικά),rock (κάθε είδους, ελληνικό και ξένο, από ξένο κυρίως τα πιο παλιά, αν και ακούω και κάποια καινούργια), jazz, blues, λίγη ηλεκτρονική, ambient, punk, funk, λίγο alternative, φανατικά τα 60s/70s/80s της disco-pop σκηνής, industrial, sountracks, latin (κυρίως για χορό βέβαια), επιλογές σε rnb και hip hop (μεγάλη λατρεία οι Beastie Boys). Επίσης μου αρέσει η κλασική, αν και κυρίως σε μορφή όπερας, όπως επίσης και τα παλιά ελληνικά λαϊκά (ρεμπέτικα κυρίως). Από ελληνικά λαΪκά επίσης μου αρέσει πολύ ο Μητροπάνος, διαφορετικά μόνο μπουζούκια β' κατηγορίας (Θέλξη, Καλίδης και δε συμμαζεύεται...)
Αυτά μέσες άκρες! Αν ξέχασα κάτι θα το συμπληρώσω.
Η άποψή μου για το Highwayman - Loreena Mckennit: Πολύ ωραίο (τα bold δεν ξέμειναν, επίτηδες τα έβαλα

Τελικά:8/10
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

Ακούσματα μου: rock, metal, κλασικά, soundtracks, ethnic, ambient κ.α.
Η άποψή μου για το Highwayman - Loreena Mckennit: Προφανώς δε χρειαζόνταν να το ακούσω αφού το ξέρω το κομμάτι απ'έξω κι ανακατωτά, η Loreena McKennitt είναι από τις πιο όμορφες φωνές στην ιστορία της ανθρωπότητας και εγώ έχω μια τρέλα με οτιδήποτε Κέλτοειδές. Η ιστορία που διηγείται το τραγούδι...ε, δε με συγκίνησε καθόλου, καθόλου σου λέω..απλά κάτι μπήκε στο μάτι μου.

Τελικά: Εντάξει, ότι και να΄βαζες από Loreena McKennitt θα έπαιρνε στάνταρ πάνω από 8.5, το συγκεκριμένο πάιρνει 9.5 και λίγο είναι απλά έχω πει ότι δεκάρια βάζω μόνο σε τραγούδια που έχουν κάποια ιδιαίτερη σημασία για μένα.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

=================================================================
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ :
20th Chimera-------------------(2η)
Θα ελεγα να μπω 26ος ωστε τα παιδια που δεν εχουν βαλει να βαλουν πριν απο μενα
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Η αποψη μου για το Highwayman - Loreena Mckennit:Δεν ειναι του στυλ μου, αν δεν ητανε για αυτο το παιχνιδι δεν θα το ακουγα καν, αλλα με εξεπληξε, και με "καθηλωστε". Το 10 του αξιζει και με το παραπανω! Η Τυπισα εχει μαμω τις φωνες και η μουσικη του ειναι πολυ ωραια στημενη και παιγμενη!
Τελικα: 10, γιατι το αξιζει και γιατι μου ηρθε απο εκει που δεν το περιμενα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.