mania
Επιφανές μέλος
Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα.

07-05-07

18:53
Ναι αμέ, τωρα που το λέω μετά από καπου 6 χρονια ναι
Τότε έγινα παντζάρι![]()
Και εγώ το ίδιο άλλα πάντα γελάς ε δεν θα παιθάνουμε κιόλας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ghelly
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα.

07-05-07

18:55
Ο μόνος που το χάρηκε πρεπει να ηταν ο γέρος...
Εγω έτρεξα να κατέβω στη σταση
Αλλα όσο το σκέφτομαι είναι απιστευτα γελοία εικονα

Εγω έτρεξα να κατέβω στη σταση
Αλλα όσο το σκέφτομαι είναι απιστευτα γελοία εικονα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα.

10-06-08

10:48
Tο metro έχει κάμερες ασφαλείας και πολλούς security και όχι μόνο μέσα αλλα και στις εισόδους.
Τους τρελούς/ μεθησμένους κτλ τους πετάνε έξω
χεχε εμεις δεν εχουμε τετοια προβληματα γιατι πολυ απλα δεν εχουμε μετρο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

10-06-08

10:59
Έχω μία πάρα πολύ αστεία ιστορία.
Κάτι έγινε στο μετρό σήμερα και δε λειτουργούσε και κατάφερα να πάρω το τρένο για τη δουλειά 50 λεπτά μετά L
Κάτι έγινε στο μετρό σήμερα και δε λειτουργούσε και κατάφερα να πάρω το τρένο για τη δουλειά 50 λεπτά μετά L
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα.

10-06-08

14:49
Κάθε φορά στο μετρό/ηλεκτρικό της Αθήνας που ακούω την γυναικεία φωνή να λέει τα κλασσικά "επόμενος σταθμός ..., ανταπόκριση με τη γραμμή" κάνω τον εξής συνειρμό:
- Κοπέλα στα μεγάφωνα: επόμενος σταθμός Ομόνοια, ανταπόκριση με τη γραμμή 2 Άγιος Αντώνιος - Άγιος Δημήτριος (Εγώ) Άγιος αθάνατος ελέησον ημάς

- Κοπέλα στα μεγάφωνα: επόμενος σταθμός Ομόνοια, ανταπόκριση με τη γραμμή 2 Άγιος Αντώνιος - Άγιος Δημήτριος (Εγώ) Άγιος αθάνατος ελέησον ημάς

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...