Αστυνομικός της Βουλής κατηγορείται για φρικιαστικές πράξεις

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.
Τουτεστιν..ειμαι ΘΥΜΑ σεκτας...μπαινω σε μια θρησκεια..μου λενε πρεπει να σκοτωσω τα παιδια μου για να ΄παω στον παραδεισο..εγω επειδη πιστευω τα σκοτωνω...
ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΑ αυτης της σεκτας που με εκανε να σκοτωσω τα παιδια μου...ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΑ..ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΕΡΑΣ...ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑ.
Αν δεν το καταλαβαινετε λυπαμαι.
ΕΠΙΣΗς ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.,ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ.
Ελα γεια..Δηλαδη γμτ...τοση αφελεια δεν την περιμενα.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.903 μηνύματα.
Εχω φάει το βραδινό μου και διαβάζω αυτό στο ποστ της τουβλο και ειμαι ετοιμος να το βγάλω το στομάχι οπως είναι:

Πείτε μου οτι είμαι ηλίθιος και δεν κατάλαβα καλά αυτό που νομίζω ότι κατάλαβα ότι συνέβη στο παιδί.

Δε θα εκπλαγω αν εχουν αλληλογκαστρωθεί μάνα απο το γιο και κόρες από τον πατέρα και να αναγκάστηκαν με καποιο τροπο να τα ριξουν.

ΥΓ: Επίσης ο γιος, δε μου αρέσει η συμπεριφορά του, είναι αντιφατική. Από τη μια το σκάει με τις αδερφές του απο την κλινική, απο την άλλη καλύπτει τον πατέρα, κάτι δεν πάει καθόλου καλά -και- με τον γιο.
Ζητώ συγνώμη, που τα αντεγραψα. Ούτε εγω τα διάβαζα για τον ίδιο λόγο, αλλά τα διάβασα, προκειμένου να κατανοήσω το τι συνέβη.
Ωραία, θα μου πεις, δεν είναι όλες οι μάνες ίδιες, πάντα υπήρχαν μανάδες που υπάκουαν τους αντρες σε θέματα τιμής της οικογένειας κλπ. Αλλά τούτη συμμετείχε! Επίσης τούτη δεν ήταν η γυναίκα με τη μπούρκα, που δεν είχε βγει απ το σπίτι της και προσκυνούσε τον άντρα. Ήταν εργαζόμενη, σώμα ασφαλείας, οπλοφορούσε, δηλ τι στο διακοφτο! Δεν το πιστεύω, που να με δέρνετε, ότι δε συμμετείχε, ή ότι ήταν θύμα.
Επίσης ξέρω, βλέπω πως με το όλο κλίμα των <φεμινιστριών> έχουν βρει την ευκαιρία άτιμα θηλυκά, να εκμεταλλευτούν τους άντρες τους. Το βλέπω ρε παιδιά. Δεν αμφιβάλλω, πως παγκόσμια οι γυναίκες είναι θύματα πατριαρχίας. Βλέπω όμως πως έξυπνες γυναίκες γυρίζουν το παιχνίδι μπούμερανγκ. Γιαυτό, ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, πως ίσως πρόκειται για πρόστυχα ψέματα, ή ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και νομίζουν, πως αν ήταν μέλη της σέκτας, θα έχουν ελαφρυντικό;
Απλά δίχως σέκτα θα ήταν σκέτοι εγκληματίες, τώρα είναι ΚΑΙ εγκληματίες ΚΑΙ ηλίθιοι! :girl_angel:

Τελευταία επεξεργασία:

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.448 μηνύματα.
Υποψίες για σεκτες και εμετικά ξερασματα... Μπουρδες.Οι άνθρωποι ήταν εγκληματίες και δε νομίζω πως καμία δικαιολογία δεν ξεπλένει την ευθύνη της μητέρας.
Όταν προτασσεις τη δική σου ασφάλεια και το φόβο μην ξυλοκοπηθεις έναντι της ψυχικής και σωματικής ακεραιότητας τω ν παιδιών σου είσαι εξίσου συνένοχος. Είχε κάθε ευκαιρία να αντιδράσει, να βρει βοήθεια, να απευθυνθεί στις αρχές από την πρώτη εκδήλωση τέτοιας πίεσης από πλευράς του και αυτή διάλεξε τη συμμετοχή και την αποδοχή της διαστροφής.

Δε νομίζω πως καμία είδους ποινή και στους δυο μπορεί να αντιπαρέλθει τη ζημιά που έχουν υποστεί οι ψυχές των παιδιών.
Συνένοχο από την άλλη και το οικείο περιβάλλον πχ παππούς που είχε αντίληψη της κατάστασης.
Δε θα με παραξενευε αν αποδειχτεί πως οι άνθρωποι εκτός από τις αρρωστημένες διαθέσεις τους, κάλυπταν και οικονομικές ανάγκες δια μοιράζοντας υλικό σε κύκλωμα παιδεραστίας.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
1733583369219.png

What the fuck?

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Ξεκάθαρα αθώα, ούτε καν πλέον συνένοχος.
Άμεση αθώωση. Η καημένη κακοποιούνταν από τον άντρα της, και τον γιό της. Ξεκάθαρο σημάδι πως η πατριαρχία είναι ακόμα παρούσα στις ημέρες μας!
Εντωμεταξυ αμα διαβασεις παρακατω στο κειμενο, λέει αυτή:
1733584481202.png

Πρόσεξε μια λεπτομέρεια (ΑΝ ισχύει οπως τα λεει), βια-στοργικότητα, εναλλαγές άμεσες.

Ναρκισσισμός, χειρισμός, κι αυτή ειναι ψυχικά διαταραγμένη ήδη από πρίν για να αποκρίνεται θετικά σε αυτό.

Μόνο ήδη διαταραγμένες γυναίκες αντιδρούν θετικά σε νάρκισσους.

Μια φυσιολογική γυναίκα ή θα είχε φύγει μεμιάς, ή θα τον είχε πελεκήσει από την πρώτη φορά βίας. Και θα ειχε ολη την Ελλάδα με το μέρος της, και τα δικαστήρια.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Εντωμεταξυ αμα διαβασεις παρακατω στο κειμενο, λέει αυτή:
View attachment 142482

Πρόσεξε μια λεπτομέρεια (ΑΝ ισχύει οπως τα λεει), βια-στοργικότητα, εναλλαγές άμεσες.

Ναρκισσισμός, χειρισμός, κι αυτή ειναι ψυχικά διαταραγμένη ήδη από πρίν για να αποκρίνεται θετικά σε αυτό.

Μόνο ήδη διαταραγμένες γυναίκες αντιδρούν θετικά σε νάρκισσους.

Μια φυσιολογική γυναίκα ή θα είχε φύγει μεμιάς, ή θα τον είχε πελεκήσει από την πρώτη φορά βίας. Και θα ειχε ολη την Ελλάδα με το μέρος της, και τα δικαστήρια.
Aστυνομικίνα εν τω μεταξύ.

Ταρακουνούσε το παιδί απο όταν γεννήθηκε, και απο τα 6 του εως τα 14 του, 8 ολόκληρα χρόνια και 4 γέννες μετά, συνέχισε να τα κακοποιεί σεξουαλικά και να αφήνει τον άντρα να κάνει τέτοια πράγματα.

Και υπα΄ρχουν άτομα που μη ειρωνικά λένε πως δεν έχει τόσο μεγάλη ευθύνη όσο ο άντρας.

Εδώ μια χαρά έχει. Ίσως και μεγαλύτερη.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Aστυνομικίνα εν τω μεταξύ.

Ταρακουνούσε το παιδί απο όταν γεννήθηκε, και απο τα 6 του εως τα 14 του, 8 ολόκληρα χρόνια και 4 γέννες μετά, συνέχισε να τα κακοποιεί σεξουαλικά και να αφήνει τον άντρα να κάνει τέτοια πράγματα.

Και υπα΄ρχουν άτομα που μη ειρωνικά λένε πως δεν έχει τόσο μεγάλη ευθύνη όσο ο άντρας.

Εδώ μια χαρά έχει. Ίσως και μεγαλύτερη.
Εγω βλέπω και θράσος στη μηνυση στο γιό της.

Οταν εχεις κανει τετοιες μαλακίες, κατεβαζεις το κεφαλι κατω, δε μιλάς και περιμενεις να σε περιλάβουν στη φυλακή (που συνηθως οσοι κακομεταχειρίζονται παιδια, δεν έχουν καλό προσδόκιμο).

Αυτη κάνει και μήνυση, βγάζει γλώσσα, αντιγυρίζει, διαστρέφει.

Αντικειμενικός

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.938 μηνύματα.
Δε ξέρω τι πρέπει να σχολιάσω σε αυτή την υπόθεση:

1. Ότι ο πατέρας κακοποιούσε γυναίκα και παιδιά
2. Ότι ήξεραν το παρελθόν του στην Αστυνομία και ήταν ακόμη στην υπηρεσία
3. Ότι η μητέρα μήνυσε το παιδί της

(γενικά όλο αυτό είναι κάπως)

Valder

Τιμώμενο Μέλος

(γενικά όλο αυτό είναι κάπως)
Γενικα το οτι το κράτος και γενικά η επικαιρότητα έχει γεμίσει, από τέτοια σιχαμένα ακραία περιστατικά εις βάρος παιδιών, σε πολλαπλές μορφές και υποθέσεις, θα έπρεπε να μας απασχολεί πάρα πολύ.

Τα γενικότερα Σόδομα και Γόμορα του πως πάει η κοινωνία ολο και περισσότερο κατα διαόλου.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.903 μηνύματα.

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.366 μηνύματα.
Αστυνομικός στη Ελληνική Βουλή, ειδικά απο το 2010 και υστερα, πρέπει να έχει τις ανάλογες ηθικές προδιαγραφές. Αλλιώς πως θα τον προσλάμβαναν;
Όσοι σοκάρονται είναι γιατι θεωρουν τη Βουλή μας ναό της Δημοκρατίας ενω στην πραγματικοτητα όταν είναι απλά η πιο οργανωμένη εγκληματική οργάνωση στη χώρα. Απλά εγκληματεί με το Νόμο αφου τον έχει στα χέρια της. Εκτός και αν παριστάνουν τους εκπληκτους για να θεωρούν οι άλλοι τη Βουλή τίμια. Αν ήταν δεν θα υπήρχε ουτε υποψία τέτοιου ατόμου στο προσωπικό τους.

vouli-laos.jpg

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
"Αρρώστησα" μ΄ αυτή την υπόθεση. Και όπου και να γυρίσω τα μάτια μου "πέφτω πάνω της"...

Δε θα πω τίποτα για τον πατέρα(ς). Είναι ο διάβολος μεταμορφωμένος. Δεν υπάρχουν λόγια.

Μα...έχω σκυλιάσει, κυριολεκτικά, με τη μάνα (ο Θεός να την κάνει...). Σπάνια μου βγάζει άνθρωπος τέτοια ένστικτα, όσο αυτή. Θα ήθελα να την είχα στα χέρια μου, κάθε που έλεγε εκείνο το "με εξανάγκαζε/με υποχρέωνε να τους κάνω ό,τι τους έκανα..."...

Και σ΄ αυτό το τέρας που λέγεται "μάνα", έδωσαν άδεια να δει τα παιδιά της. Δηλαδή πού ζούμε, έτσι ; Σε ποιά δικαιοσύνη να πιστέψουμε ύστερα...

Καμία δικαιολογία για τη "μάνα". Κανένα απολύτως ελαφρυντικό...Εύχομαι να έχει την τύχη του έτερου τέρατος και να ψοφήσουν και οι δυο...

Τελευταία επεξεργασία: