Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

05-12-24

18:49
Κλασική περίπτωση βλάβης (=μελών κάποιας αίρεσης/σέχτας), απορώ τι κάθεστε και συζητάτε 4 σελίδες τώρα...

Ναι ρε Ηλία, έχουμε έξω εδώ και χρόνια κάτι σατανιστές της Παλλήνης κάτι Σκιαδόπουλους κ.λπ. και πλέον έχουμε «ισοβίτες» που βγαίνουν έξω στα 7-8 χρόνια έξω και θ' αρχίσουμε και τις εκτελέσεις τώρα, πολύ ρεαλιστικό!Επαναφορά θανατικής καταδίκης χτες.

Πάντως όταν τα έδειχνε ο Λάνθιμος αυτά κέρδιζε την εκτίμηση του Ελληνικού κοινού κι υποψηφιότητα για όσκαρ!Διάβαζα λίγο την υπόθεση και πραγματικά αηδίασα. Εκτος από οτι και οι 2 γονείς βίαζαν τα παιδιά, τραβούσαν video ώστε να το βλέπουν μετά. Το χειρότερο είναι ότι έβαζαν τον αδελφό να βιάζει τις αδελφές του, καθώς άρεσε στον πατέρα. Πραγματικά αηδία και φρίκη, φυλάκιση με βασανιστήρια τώρα στον πατέρα. Βέβαια και η μητέρα πρέπει να πάει μέσα, καθώς συμμετείχε και η ίδια σε αυτήν την παράνοια. Μακάρι τα παιδιά να βρεθούν σε σωστά χέρια, ενώ σίγουρα θέλουν ψυχολογική στήριξη μετά από αυτά που περνούσαν τόσα χρόνια.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

05-12-24

20:33
Ρε...σταματηστε τις βλακειες..πεταξε καποιος για αιρεση σημαινει οτι ισχυει;; Δηλαδη γμτ...μωρα ειστε;ΔΕΝ τιθεται τετοιο θεμα παμε καλα; Τερας ειναι απλα...
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.903 μηνύματα.

05-12-24

20:59
σιγά τα αίματα, πες του!
Τίποτα! Καμμιά δικαιολογία για την μαντάμ! Ούτε κουζινομάχαιρα, ούτε ατομική βόμβα δε φοβάται μια μάνα, όταν πρόκειται για τα παιδιά της.
Τίποτα! Καμμιά δικαιολογία για την μαντάμ! Ούτε κουζινομάχαιρα, ούτε ατομική βόμβα δε φοβάται μια μάνα, όταν πρόκειται για τα παιδιά της.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

06-12-24

15:35
Aπο 17 χρονων ηταν μαζι με το τερας αυτη η γυναικα.Παιδι σχεδον.ΤΗΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ.Αν τους θεωρειται ιδιους...λυπαμαι για την αντιληψη σας.![]()
Αστυνομικός της Βουλής: «Υπήρχαν ξυλοδαρμοί και εξευτελισμοί, κανένας ηθικός φραγμός» - Τι αποκαλύπτουν φίλη του ζευγαριού και γείτονας της οικογένειας
Ως έναν άνθρωπο πολύ χειριστικό χαρακτηρίζει τον 45χρονο αστυνομικό της Βουλής, μία φίλη του ζευγαριού, αποκαλύπτοντας τα όσα είχαν συμβεί όταν η 35χρονηwww.enikos.gr
Ως έναν άνθρωπο πολύ χειριστικό χαρακτηρίζει τον 45χρονο αστυνομικό της Βουλής, μία φίλη του ζευγαριού, αποκαλύπτοντας τα όσα είχαν συμβεί όταν η 35χρονη σύζυγός του, επίσης, αστυνομικός, είχε εμφανιστεί με σημάδια στο πρόσωπό της. Την ίδια ώρα, γείτονας του ζευγαριού περιγράφει έναν εριστικό άνδρα, ο οποίος έβριζε χυδαία και ξεφτίλιζε τα παιδιά και την γυναίκα του.
Αστυνομικός της Βουλής: Νευρικά τα παιδιά που φιλοξενούνται στο νοσοκομείο, κάνουν σπασμωδικές κινήσεις
Οι νέες μαρτυρίες ρίχνουν περισσότερο φως στην φρικτή υπόθεση με πρωταγωνιστή τον αστυνομικό, ο οποίος οδηγείται αυτή την ώρα στις φυλακές Τρίπολης για την σωματική και σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών του και της συζύγου του.
Η φίλη του ζευγαριού μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το πρωινό» και τόνισε πως είχε καταλάβει ότι ο 45χρονος χτυπούσε την σύζυγό του, αναφέροντας ότι η ίδια είχε προσφερθεί κάποια στιγμή να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.
«Γνωρίζω τον 45χρονο από το 1999. Και ο σύζυγός μου από πολύ πιο πριν. Έχω την χειρότερη εντύπωση. Από θέμα χαρακτήρα, από θέμα συζύγου, πατέρα, από αυτά που έβλεπα, από θέμα ότι δεν υπάρχουν ούτε ηθικοί φραγμοί, ούτε τίποτα. Και ξυλοδαρμοί και εξευτελισμοί και βρίσιμο και σπρωξίδια. Υποτιμούσε τους πάντες: φίλους, συγγενείς, τη γυναίκα και τα παιδιά του», είπε αρχικά η φίλη του ζευγαριού.
Σε ερώτηση εάν γνώριζε αυτή την κατάσταση, επισήμανε ότι ο 45χρονος δεν επέτρεπε σε άλλους ανθρώπους να επισκέπτονται το σπίτι τους: «Όχι, μην μπερδευόμαστε. Από το 2010 μέχρι τώρα έχω πάει τέσσερις φορές στο σπίτι τους. Δεν επέτρεπε σε κάποιον να πάει σπίτι του. “Είμαι κουρασμένος”, “Είναι άρρωστα τα παιδιά”, “Η σύζυγος δουλεύει βάρδια”, δικαιολογίες τέλος πάντων για να μην πηγαίνει κάποιος στο σπίτι του. Εδώ δεν πήγαιναν οι γονείς της συζύγου, δεν τους επέτρεπε. Τι να λέμε τώρα;».
Σε άλλο ερώτημα, εάν είχε επαφές με την 35χρονη αστυνομικό, η φίλη του ζευγαριού είπε: «Πού να έχω επικοινωνία μαζί της και πώς; Το σταθερό και το κινητό της τα σήκωνε εκείνος. Είναι μια κοπέλα η οποία δεν έχει πυγμή. Μετά από τόσα χρόνια κακοποίησης έχει υποστεί τον πλήρη μηδενισμό της προσωπικότητάς της, τον πλήρη μηδενισμό όλων των ενστίκτων, γενικότερα είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ πονεμένος, πάρα πολύ μόνος, γιατί την είχε αποκόψει από παντού. Ο (…) είναι πάρα πολύ χειριστικός, πάρα πολύ κακός, φροντίζει να καλύπτεται από όλες τις πλευρές, το να μη μαθευτεί κάτι προς τα έξω, και να καλυφθεί αυτό που θα τύχει να μαθευτεί. Αλλά αν θα τύχει να μαθευτεί, οι επόμενες ώρες θα είναι χειρότερες γι’ αυτούς που το είπαν».
Τα σημάδια κακοποίησης της 35χρονης – «Όχι, άσ’ την, θα κλείσει μόνο του»
Στη συνέχεια, αποκάλυψε τι είχε συμβεί στο παρελθόν, όταν η ίδια είδε την 35χρονη αστυνομικό με εμφανή σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπό της. «Την ρώτησα ευθέως για τα σημάδια και δεν μου απάντησε, γιατί πετάχτηκε εκείνος και μου απάντησε ότι “ναι, τη χτύπησε το παιδί, και αυτό και εκείνο και το άλλο”. Ποιο παιδί, λέω, το τρίχρονο, της έκανε τέτοια ζημιά; Μου λες ψέματα. “Όχι, και τι είναι αυτά που λες; Και τι θες να πεις, και τι υπονοείς;” μου είπε. Εγώ ήθελα να την πάω στο Κέντρο Υγείας να της κάνει ράμματα και λέει “όχι, άσ’ την, θα κλείσει μόνο του”. Γιατί φοβήθηκε και δεν με άφησε να την πάω στο Κέντρο Υγείας; Δεν μίλαγε καθόλου, είχε κατεβάσει το κεφάλι της γιατί προφανώς δεν θα τόλμαγε να πει κάτι άλλο, διαφορετικό από αυτό που είπε ο σύζυγός της. Γιατί όταν θα γυρνούσαν θα ξαναγίνονταν χειρότερα απ’ αυτά που έβλεπα εγώ εκείνη την ώρα», είπε.
«Και να έκανα καταγγελία, δεν θα γινόταν κάτι. Αν δεν πάει το ίδιο το θύμα να καταγγείλει, έχουμε και αυτή τη βλακεία. Μα πώς θα πάει, χριστιανέ μου; Δεν καταλαβαίνεις ότι φοβάται; Και όταν βλέπεις έναν άνθρωπο να σου καταγγέλλει πράγματα και να τα παίρνει πίσω, πόσο χαζός είσαι να πιστεύεις ότι όντως δεν τρέχει τίποτα; Δηλαδή έχω αγανακτήσει», κατέληξε η φίλη του ζευγαριού.
Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ένας γείτονας του ζευγαριού, όπου βίωναν έναν εφιάλτη τα παιδιά της οικογένειας του αστυνομικού. Ο γείτονας μιλά για έναν εριστικό άνθρωπο, που έβριζε χυδαία τα παιδιά και την σύζυγό του.
«Είναι τρελός, φώναζε λες και ήταν στο βουνό μόνος του» αναφέρει ο γείτονας και προσθέτει ότι «έβριζε και τα παιδιά, τα ξευτίλιζε». Σύμφωνα με την μαρτυρία του, «τα κοριτσάκια, τέσσερα χρόνια δεν τα είχα δει, μόνο το αγοράκι κυκλοφορούσε».
«Έχουμε αστυνομικούς πριν έρθουν οι δημοσιογράφοι. Πριν το μάθετε εσείς. Πριν το βγάλουν στα κανάλια. Από την προηγούμενη εβδομάδα», συμπλήρωσε ο ίδιος.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

06-12-24

15:50
Ποτέ δε φανταζόμουν οτι θα έβλεπα ξέπλυμα βιασμού μόνο και μόνο γιατί ο θύτης είναι γυναίκα. Κάθε μέρα βλέπεις και κάτι καινούριο.
Πρωην ματατζού μπατσίνα που δήθεν φοβάται, κατα τ' άλλα μηΤΕΡΑΣ.
Εν πάση περιπτώσει, 1312, ACAB.
Πρωην ματατζού μπατσίνα που δήθεν φοβάται, κατα τ' άλλα μηΤΕΡΑΣ.
Εν πάση περιπτώσει, 1312, ACAB.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.903 μηνύματα.

06-12-24

16:13
Ωραία, εγώ παραδέχομαι πως από θέμα αντίληψης είμαι <τούβλο> Αλλά παραθέτω αυτολεξί άρθρο από τα ΝΕΑ, ίσως είναι fake, δεν ξέρω, αλλά κάπου πρέπει να βασιστούμε. Ας αρχίζουμε λοιπόν:Aπο 17 χρονων ηταν μαζι με το τερας αυτη η γυναικα.Παιδι σχεδον.ΤΗΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ.Αν τους θεωρειται ιδιους...λυπαμαι για την αντιληψη σας.
<<Παρουσιάζει τον εαυτό της ως ένα από τα θύματα του 45χρονου αστυνομικού. Η 35χρονη μητέρα όμως προχωρά στην φρικαλέα παραδοχή ότι βίαζε και εκείνη τα ανήλικα παιδιά τους.
Οι περιγραφές που έκανε η 35χρονη είναι ανατριχιαστικές.
«Ο 45χρονος με ανάγκαζε με τη χρήση σωματικής βίας και με απειλές να ασελγήσω αρχικά σε βάρος του γιου μας όταν ήταν 6 ετών. Εγώ (…) και εκείνος μας παρακολουθούσε. Εγώ από τον φόβο και με το ξύλο που μου έδινε αναγκαζόμουν να τον υπακούσω και να το κάνω», είπε η 35χρονη.
Έστω και υπό καθεστώς φόβου τα όσα ισχυρίζεται πως έκανε στα παιδιά της προκαλούν οργή και αποτροπιασμό.
«Στις αρχές οι πράξεις αφορούσαν μόνο το γιο μας. Μου ζητούσε δηλαδή να κάνω κάποια πράγματα σε αυτόν. Με έβαζε να του (…). Όταν μου το είπε πρώτη φορά, εγώ έμεινα να τον κοιτάζω αποσβολωμένη. Όμως δεν είχα περιθώριο επιλογής. Με είχε εκφοβίσει και με απειλούσε κάθε φορά ότι αν δεν το κάνω, θα κάνει όλα αυτά τα βασανιστήρια σε βάρος μου. Αναγκαζόμουν να υποκύπτω. Ήταν το μαρτύριό μου. Στην αρχή γινόταν μια φορά στους τρεις μήνες ή στους πέντε μήνες. Επειδή μετά με έβλεπε να κλαίω, γιατί σιχαινόμουν τον εαυτό μου, μου έλεγε «αφού δεν σου αρέσει, δεν θα ξαναγίνει». Αλλά με ανάγκαζε να το ξανακάνω» είπε.
Με ανάγκαζε να κάνω ασελγείς πράξεις πέραν του γιου μου και στις κόρες μου. Είχαμε και βοηθήματα, τα οποία τα πετάξαμε όταν η 12χρονη κόρη μας, όταν πήγαινε δημοτικό, ανέφερε στη δασκάλα της, ότι είχε φάει ξύλο με γκλοπ. Τότε με κάλεσαν στο σχολείο να με ρωτήσουν τι συμβαίνει κι εγώ είπα ψέματα. Τότε πετάξαμε και τα βοηθήματα».
Η 35χρονη υποστήριξε πως στους περισσότερους βιασμούς των παιδιών της εκείνη έλειπε από το σπίτι. Παραδέχεται όμως πως είχε επίγνωση και του τι έκανε ο 45χρονος στα παιδιά και πως συμμετείχε ενίοτε κι εκείνη υπό την απειλή.
«Αυτός έπαιρνε τα κορίτσια είτε όταν εγώ ήμουν μπροστά είτε όχι και… (…). Με ανάγκαζε κι εμένα με απειλές να ασελγώ και να τις βιάζω. Μια φορά, αυτός ήταν μόνος του στο δωμάτιο με μια από τις κόρες μας. Εγώ ήμουν στην κουζίνα. Κάποια στιγμή μου φώναξε ταραγμένος: «έγινε μ…ία». Πήγα και είδα… (…). Σκούπισα την κόρη μου με μια πετσέτα».
«Τα παιδιά μου με παρακαλούσαν να φύγουμε»
«Όλο αυτό τον καιρό συζητούσα συνεχώς με τις κόρες μου για το τι μπορούμε να κάνουμε για να ξεφύγουμε από όλη αυτή την αρρωστημένη κατάσταση. Τα κορίτσια με παρακαλούσαν να φύγουμε».>>Διάβασε προσεχτικά όσα έχω υπογραμμίσει. Σου φαίνονται νορμάλ; Σου φαίνεται ένας τέτοιος άνθρωπος θύμα; Θύτης είναι! Τώρα θυμήθηκε;
Πες μου μια μάνα σε όλο τον κόσμο, όποια θες, θα σε πιστέψω, η οποία θα δεχτεί να υποφέρει το παιδί της, για να μην υποφέρει αυτή. Μία μόνο πες: <<η θειά μου η Μαριγώ>> και δε θα ξαναμιλήσω, θα πω, ωραία η βλαμένη αστυνομικίνα και η θεια Μαριγώ είναι δυο βλαμένες μάνες. Μέχρι τότε όμως, θα το λέω, πως και αυτή τα ήθελε τα βασανιστήρια, όσο και ο άντρας της. Την έβρισκαν παρέα, να τυρανούν τα παιδιά (αν είναι όλα αλήθεια). Τόσα χρόνια, σίγουρα θα μπορούσε να το είχε σκάσει τα παιδιά την παρακαλούσαν, αλλά της άρεσε το παιχνίδι της διεστραμμένης.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

06-12-24

16:14
Φυλάκιση και βασανιστήρια και στους 2 γονείς χωρίς καμία λύπηση. Δύο τέρατα είναι που κατέστρεψαν τις ζωές των παιδιών τους.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.

06-12-24

17:55
Είναι πραγματικά ντροπή και προσβολή στη νοημοσύνη των άλλων τέτοιο ξέπλυμα. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ τόσο μίσος κατά των αντρών. Είμαι μαζί σου εννοείται σε ό,τι λες για το τέρας τον άντρα, αλλά αυτή τη φορά η φεμινιστική γραμμή του να βγει θύμα μια κατάπτυστη μάνα, που όφειλε να προστατέψει τα παιδιά της από αυτό το τέρας, δεν θα περάσει.Aπο 17 χρονων ηταν μαζι με το τερας αυτη η γυναικα.Παιδι σχεδον.ΤΗΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ.Αν τους θεωρειται ιδιους...λυπαμαι για την αντιληψη σας.
Τέλος στο ξέπλυμα των γυναικών επειδή είναι γυναίκες, κούρασε και είναι επικίνδυνο κιόλας.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

06-12-24

18:31
Kανενα ξεπλυμα δεν υπαρχει,Πρωτη ειπα οτι φταιει απιστευτα και πισρευω οτι και αυτη πρεπει νακαταδικαστει.Ενισταμαι στο να λετε οτι ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.
Οταν λες οτι ειναι ακριβως το ιδιο...ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.ΑΥΤΟ ακριβως λεω.
Ειναι σαν να μου λετε οτι αν αυτη η γυναικα δενε χιε συναντησιε αυτον τον αντρα και ηταν με οποιονδηποτε αλλο,θα εκανε τα ιδια με οποιον αντρα και να ηταν.ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.
ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ.
Αντιθετα αυτος ο αντρας τα ιδια εκανε και πριν με την προηγουμενη γυναικα του,και τη μανα του και την αδελφη του...τισβαραγε...απλα προφανως η πρωην γυναικα του ειχε την νοημοσυνη να ΦΥΓΕΙ .οποτε και δεν προλαβαν να κανουν παιδια να δει και το υπολοιπο εργο...κατι που δεν εκανε το βλημα αυτο.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΗ ΑΠΟΛΥΤΑ..ΑΛΛ ΔΝΕ ΕΙΑΝΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕ.ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΑΥΤΟΝ.
Αυτο λεω αλλα ο απολυτος πατριαρχισμος που σας διακατεχιε δεν σας αφηνει να το δειτε.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΥΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΘΥΤΗΣ.
ΝΑΙ..ΗΤΑΝ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΥΤΗΣ...ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΥΤΗΣ.
Περαστικα σας.
Οταν λες οτι ειναι ακριβως το ιδιο...ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.ΑΥΤΟ ακριβως λεω.
Ειναι σαν να μου λετε οτι αν αυτη η γυναικα δενε χιε συναντησιε αυτον τον αντρα και ηταν με οποιονδηποτε αλλο,θα εκανε τα ιδια με οποιον αντρα και να ηταν.ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.
ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ.
Αντιθετα αυτος ο αντρας τα ιδια εκανε και πριν με την προηγουμενη γυναικα του,και τη μανα του και την αδελφη του...τισβαραγε...απλα προφανως η πρωην γυναικα του ειχε την νοημοσυνη να ΦΥΓΕΙ .οποτε και δεν προλαβαν να κανουν παιδια να δει και το υπολοιπο εργο...κατι που δεν εκανε το βλημα αυτο.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΗ ΑΠΟΛΥΤΑ..ΑΛΛ ΔΝΕ ΕΙΑΝΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕ.ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΑΥΤΟΝ.
Αυτο λεω αλλα ο απολυτος πατριαρχισμος που σας διακατεχιε δεν σας αφηνει να το δειτε.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΥΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΘΥΤΗΣ.
ΝΑΙ..ΗΤΑΝ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΥΤΗΣ...ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΥΤΗΣ.
Περαστικα σας.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

06-12-24

18:37
Οταν λες οτι δυο παιδοβιαστες και κακοποιοι ειναι εξισου σκατα ειναι ξεπλυμα στον πατερα και πατριαρχια.Αυτο λεω αλλα ο απολυτος πατριαρχισμος που σας διακατεχιε δεν σας αφηνει να το δειτε.
Οκ... Να ξερουμε δηλαδη
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

06-12-24

18:38
«Βλακείες» μπορεί να 'ναι για σένα, για τα μέλη τους ή/και τους ανθρώπους που ξέρουν περί τίνος πρόκειται όχι!Ρε...σταματηστε τις βλακειες..
Ναι!πεταξε καποιος για αιρεση σημαινει οτι ισχυει;;

Κι ειδικά σε κάτι σέχτες αιμομικτών που υπάρχουν (δεν είναι μια) τους βάζουν από ανήλικα παιδιά ακόμη στο «κόλπο»...

06-12-24

18:51
Ο 14χρονος που είναι ο μεγάλος γιος της οικογένειας και υποστηρίζει τον πατέρα, έχει ανταλλάξει τα εξής μηνύματα με τη μητέρα του, σύμφωνα με το ίδιο Μέσο.
14χρονος: Γιατί έκανες μήνυση στον μπαμπά; Τι σου έκανε; Θέλω να μείνω στο σπίτι μου. Αν δεν θέλεις τον μπαμπά να φύγει ο μπαμπάς.
Μητέρα: Ξέρεις τι έχει γίνει.
14χρονος: Τι έγινε; Δεν ξέρω.
Μητέρα: Βαρέθηκα να ακούω να μας βρίζει.
14χρονος: Αυτά ο μπαμπάς τα λέει για πλάκα και σπάνια.
Μητέρα: Οι φάπες; Οι κλωτσιές; Οι μπουνιές; Για πλάκα είναι;
14χρονος: Αυτά πού τα θυμήθηκες και τα λες; Δεν θυμάμαι κάτι. Αυτά στον ύπνο σου τα είδες;
Μητέρα: Τα θυμάμαι εγώ.
14χρονος: Θα έπρεπε να τον έχεις χωρίσει.
Μητέρα: Τον αγαπάω τον μπαμπά σου και του έδωσα μια ευκαιρία.
14χρονος: Αυτός σου έδωσε ευκαιρία. Θέλεις να μας αφήσεις χωρίς πατέρα και να τον βάλεις φυλακή. Να έπαιρνες διαζύγιο.
www.protothema.gr
14χρονος: Γιατί έκανες μήνυση στον μπαμπά; Τι σου έκανε; Θέλω να μείνω στο σπίτι μου. Αν δεν θέλεις τον μπαμπά να φύγει ο μπαμπάς.
14χρονος: Αυτά πού τα θυμήθηκες και τα λες; Δεν θυμάμαι κάτι. Αυτά στον ύπνο σου τα είδες;
14χρονος: Αυτός σου έδωσε ευκαιρία. Θέλεις να μας αφήσεις χωρίς πατέρα και να τον βάλεις φυλακή. Να έπαιρνες διαζύγιο.

Άφαντο το κινητό του αστυνομικού της Βουλής που κατέγραφε τους βιασμούς των παιδιών - Η περιγραφή των βασανιστηρίων από τη μάνα
«Από φόβο... αναγκαζόμουν να τον υπακούσω» - Στο μικροσκόπιο τα κινητά της μητέρας - Ανατριχιάζουν οι καταθέσεις των μικρών κοριτσιών: «Μας κλωτσούσε, μας τραβούσε από τα μαλλιά»
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.

06-12-24

19:38
Κάποιοι άνθρωποι δεν θα έπρεπε ποτέ να γίνονται γονείς. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν από τους δύο. Ο ένας τέρας, ηθικός αυτουργός και θύτης, η άλλη προσβάλει την ιερότητα της λέξης «μάνα.» Ο φόβος που είχε (αν ισχύει βέβαια) δεν δικαιολογεί τίποτα. Έπρεπε να κάνει τα πάντα για τα παιδιά της. Αυτονόητα αυτά, όχι βέβαια για όλους, που θέλουν μέχρι και εδώ να αρχίσουν για την πατριαρχία.Ο 14χρονος που είναι ο μεγάλος γιος της οικογένειας και υποστηρίζει τον πατέρα, έχει ανταλλάξει τα εξής μηνύματα με τη μητέρα του, σύμφωνα με το ίδιο Μέσο.
![]()
Άφαντο το κινητό του αστυνομικού της Βουλής που κατέγραφε τους βιασμούς των παιδιών - Η περιγραφή των βασανιστηρίων από τη μάνα
«Από φόβο... αναγκαζόμουν να τον υπακούσω» - Στο μικροσκόπιο τα κινητά της μητέρας - Ανατριχιάζουν οι καταθέσεις των μικρών κοριτσιών: «Μας κλωτσούσε, μας τραβούσε από τα μαλλιά»www.protothema.gr
Κι επειδή κάπου το ρώτησες: Όχι, δεν θεραπεύονται αυτά τα τραύματα. Ποτέ. Αυτά τα παιδιά δεν θα ζήσουν ποτέ μία φυσιολογική ζωή (τουλάχιστον αυτή που θα ζούσαν αν δεν συνέβαιναν όλα αυτά.) Η ψυχή, δυστυχώς, δεν είναι σαν το σώμα, κάποιες πληγές πάντα μένουν.
Κι όσον αφορά στα ΜΜΕ, δείχνουν ακόμα μία φορά το πόσο ανθρωποφάγα είναι. Και το πώς μας έχουν μετατρέψει σε παθητικούς δέκτες, καταναλωτές ωμής βίας και διψώντες αρρωστημένα για όλο και περισσότερες πληροφορίες, όταν έχουμε να κάνουμε για τέτοια θέματα. Είδες κανέναν στον δημόσιο διάλογο να κόπτεται για το πως έκαναν -άλλη μία φορά- ξεφτίλα μία οικογένεια; Κι άντε για τον «πατέρα» και τη «μητέρα», αυτοί δεν είναι άνθρωποι. Τα παιδιά τα σκέφτηκε κανείς που, όχι μόνο υπέστησαν όλα αυτά, αλλά πρέπει να δέχονται να βγει φάτσα φόρα όλη τους η ζωή (τι ζωή, δηλαδή) στο Πανελλήνιο;
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

06-12-24

19:43
Ναι σε χώρα με κυβέρνηση ΝΔ να νομιμοποιήσουμε την θανατική ποινή. Πόσο άσχημα μπορεί να πάει αυτό ; Θα κρεμάνε αθώους και τους παιδόφιλους θα τους βγάζουν έξω.Επαναφορά θανατικής καταδίκης χτες. Πολλοί άνθρωποι το λέμε πλέον, πρέπει να ανοίξει σοβαρά η συζήτηση αυτή. Ειδικά για άτομα που δουλεύουν σε σώματα ασφαλείας οι τιμωρίες πρέπει να είναι πιο σκληρές και παραδειγματικές.
Επίσης, λέει ότι εξανάγκαζε τη γυναίκα του να κάνει αυτές τις ανωμαλίες κι αυτή στα παιδιά. Τι πάει να πει "ανάγκαζε;" Μάνα είναι, έπρεπε να κάνει τα πάντα για να προστατέψει τα παιδιά της.
Τι σιχαμερή υπόθεση, από όπου κι αν την πιάσεις.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ο παππούς τα παιδιά λένε ήξερε. Οπότε ξέρουμε σίγουρα που δεν θα πάνε.Τι θα απογίνουν και τα παιδιά αυτά.
Ελπίζω να υπάρχουν θείοι ή γιαγιάδες σώας τα φρένας να τα υποστηρίξουν.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

06-12-24

19:51
Εχω φάει το βραδινό μου και διαβάζω αυτό στο ποστ της τουβλο και ειμαι ετοιμος να το βγάλω το στομάχι οπως είναι:
Πείτε μου οτι είμαι ηλίθιος και δεν κατάλαβα καλά αυτό που νομίζω ότι κατάλαβα ότι συνέβη στο παιδί.
Δε θα εκπλαγω αν εχουν αλληλογκαστρωθεί μάνα απο το γιο και κόρες από τον πατέρα και να αναγκάστηκαν με καποιο τροπο να τα ριξουν.
ΥΓ: Επίσης ο γιος, δε μου αρέσει η συμπεριφορά του, είναι αντιφατική. Από τη μια το σκάει με τις αδερφές του απο την κλινική, απο την άλλη καλύπτει τον πατέρα, κάτι δεν πάει καθόλου καλά -και- με τον γιο.
Μια φορά, αυτός ήταν μόνος του στο δωμάτιο με μια από τις κόρες μας. Εγώ ήμουν στην κουζίνα. Κάποια στιγμή μου φώναξε ταραγμένος: «έγινε μ…ία». Πήγα και είδα… (…). Σκούπισα την κόρη μου με μια πετσέτα».
Πείτε μου οτι είμαι ηλίθιος και δεν κατάλαβα καλά αυτό που νομίζω ότι κατάλαβα ότι συνέβη στο παιδί.
Δε θα εκπλαγω αν εχουν αλληλογκαστρωθεί μάνα απο το γιο και κόρες από τον πατέρα και να αναγκάστηκαν με καποιο τροπο να τα ριξουν.
ΥΓ: Επίσης ο γιος, δε μου αρέσει η συμπεριφορά του, είναι αντιφατική. Από τη μια το σκάει με τις αδερφές του απο την κλινική, απο την άλλη καλύπτει τον πατέρα, κάτι δεν πάει καθόλου καλά -και- με τον γιο.

06-12-24

19:54
Συμφωνώ και στις τρεις παραγράφους.Κάποιοι άνθρωποι δεν θα έπρεπε ποτέ να γίνονται γονείς. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν από τους δύο. Ο ένας τέρας, ηθικός αυτουργός και θύτης, η άλλη προσβάλει την ιερότητα της λέξης «μάνα.» Ο φόβος που είχε (αν ισχύει βέβαια) δεν δικαιολογεί τίποτα. Έπρεπε να κάνει τα πάντα για τα παιδιά της. Αυτονόητα αυτά, όχι βέβαια για όλους, που θέλουν μέχρι και εδώ να αρχίσουν για την πατριαρχία.
Κι επειδή κάπου το ρώτησες: Όχι, δεν θεραπεύονται αυτά τα τραύματα. Ποτέ. Αυτά τα παιδιά δεν θα ζήσουν ποτέ μία φυσιολογική ζωή (τουλάχιστον αυτή που θα ζούσαν αν δεν συνέβαιναν όλα αυτά.) Η ψυχή, δυστυχώς, δεν είναι σαν το σώμα, κάποιες πληγές πάντα μένουν.
Κι όσον αφορά στα ΜΜΕ, δείχνουν ακόμα μία φορά το πόσο ανθρωποφάγα είναι. Και το πώς μας έχουν μετατρέψει σε παθητικούς δέκτες, καταναλωτές ωμής βίας και διψώντες αρρωστημένα για όλο και περισσότερες πληροφορίες, όταν έχουμε να κάνουμε για τέτοια θέματα. Είδες κανέναν στον δημόσιο διάλογο να κόπτεται για το πως έκαναν -άλλη μία φορά- ξεφτίλα μία οικογένεια; Κι άντε για τον «πατέρα» και τη «μητέρα», αυτοί δεν είναι άνθρωποι. Τα παιδιά τα σκέφτηκε κανείς που, όχι μόνο υπέστησαν όλα αυτά, αλλά πρέπει να δέχονται να βγει φάτσα φόρα όλη τους η ζωή (τι ζωή, δηλαδή) στο Πανελλήνιο;
Απ΄όλη αυτή την "ανωμαλία" όμως, αυτό που μ΄ενδιαφέρει, με θλίβει και με κάνει έξαλλη από θυμό είναι αυτό:
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

06-12-24

20:24
Το θέμα θα βγει ξανά εκτός ελέγχου χωρίς λόγο και αιτία. Και οι 2 γονείς για κρέμασμα είναι χωρίς δεύτερη σκέψη, αρρωστημένα μυαλά που είχαν το θράσος να γίνουν γονείς. Η μητέρα είχε πολλές ευκαιρίες να σώσει τα παιδιά της όμως δεν έκανε τίποτα, αν ήταν σωστός άνθρωπος θα είχε φύγει από την αρχή.
Το που κολλάει η ΝΔ στο thread ένας θεός ξέρει.
Το που κολλάει η ΝΔ στο thread ένας θεός ξέρει.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

06-12-24

21:09
Εννοείται πως ήξερε κι ο παππούς κι η γιαγιά κι όλο το (στενό) σόι κατά πάσα πιθανότητα!Ο παππούς τα παιδιά λένε ήξερε.
Αναλόγως τι «πλάτες» έχουν οι αρχιερείς της σέχτας στην οποία ανήκουν...Και οι 2 γονείς για κρέμασμα είναι χωρίς δεύτερη σκέψη...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

06-12-24

21:14
![]()
Αστυνομικός της Βουλής: Ζωγραφιά των παιδιών απεικονίζει τον 45χρονο να χτυπά με το γκλοπ τη μητέρα στο κεφάλι
Το παιδί φαίνεται να έχει ζωγραφίσει τον πατέρα, ως αστυνομικό με την γαλάζια στολή, το πηλήκιο και από δίπλα την μητέρα. Ο πατέρας φαίνεται να κρατάει τοwww.enikos.gr
20:41, Παρασκευή 06 Δεκεμβρίου 2024
κοινωνία
![]()
Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τα όσα βίωναν στα χέρια του αστυνομικού της Βουλής τα παιδιά του, αλλά και η σύζυγός του. Παράλληλα, το φως της δημοσιότητας βλέπουν ζωγραφιές των παιδιών του 45χρονου, φανερώνοντας την κακοποίηση της μητέρας τους.
Σε πολλές περιπτώσεις, οι ζωγραφιές των παιδιών «μιλάνε» για τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι, για την ψυχοσύνθεση τους αλλά και για τα όσα βιώνουν. Τις παρακάτω ζωγραφιές έχει δημοσιεύσει ο ίδιος ο πατέρας, στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.
Πρώτη ζωγραφιά
Στις ζωγραφιές, σύμφωνα με το Mega, τα παιδιά φέρονται είτε να κατευθύνονται από κάποιον, είτε από μόνα τους, επειδή έχουν δασκαλευτεί, να γράφουν διάφορα.
Στην συγκεκριμένη ζωγραφιά, αναγράφεται, «μέσα από την καρδιά μου, χρόνια πολλά και σε αγαπώ όσο ο θεός».
Το παιδί φαίνεται να έχει ζωγραφίσει τον πατέρα, ως αστυνομικό με την γαλάζια στολή, το πηλήκιο και από δίπλα την μητέρα. Ο πατέρας φαίνεται να κρατάει το περιβόητο γκλοπ, με το οποίο έχει περιγράψει και η μητέρα και τα παιδιά τον τρόπο με τον οποίο τους κακοποιούσε, ενώ και η ζωγραφιά δείχνε να χτυπάει την μητέρα με αυτό στο κεφάλι.
Το παιδί εύχεται μέσω της ζωγραφιάς χρόνια πολλά στον πατέρα, απεικονίζοντας τον να χτυπά με το γκλοπ τη μητέρα στο κεφάλι.
![]()
![]()
Δεύτερη ζωγραφιά
Στη δεύτερη ζωγραφιά βλέπουμε εκφράσεις όπως «ο πιο έξυπνος μπαμπάς του κόσμου», «κάθε φόβος μου φεύγει μόλις μπαίνει ο μπαμπάς στο σπίτι». Υπενθυμίζεται ότι τις ζωγραφιές τις έχει αναρτήσει ο ίδιος ο κατηγορούμενος, ενώ ο γραφικός χαρακτήρας δεν φαίνεται να είναι μικρού παιδιού, σύμφωνα με το Mega.
![]()
Τρίτη ζωγραφιά
Στην τρίτη ζωγραφιά σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες προβληματισμό προκαλεί η φράση «μόνο όταν πάω 100 χρονών και πεθάνουμε μαζί».
![]()
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

06-12-24

21:59
ΠΗΓΗ: "Παιδιά του Θεού": Ποια είναι η σέχτα των παιδοβιαστών που ερευνάται αν... | Διεθνή Ειδήσεις
"Παιδιά του Θεού": Ποια είναι η σέχτα των παιδοβιαστών που ερευνάται αν ανήκει ο αστυνομικός της Βουλής-
Ο ιδρυτής της, Ντέιβιντ Μπραντ Μπεργκ έλεγε στα μέλη της ότι ο Θεός ήταν αγάπη και η αγάπη ήταν σεξ, επομένως δεν πρέπει να υπάρχουν όρια στο σεξ, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τη σχέση.Πρόκειται για ένα αμερικανικό θρησκευτικό κίνημα, το οποίο ιδρύθηκε το 1968 στις από τον Ντέιβιντ Μπεργκ και στην πορεία άλλαξε πολλά ονόματα, προφανώς για να ξεγλιστράει από τον Νόμο, όπως: "Διεθνής Οικογένεια" (The Family International,ΤFI) "Έφηβοι για τον Χριστό" (Teens for Christ), "Τα Παιδιά του Θεού" (The Children of God, COG)", "Η Οικογένεια της Αγάπης" (The Family of Love) ή απλά "Η Οικογένεια".
"Ενθάρρυνε ενεργά τις σεξουαλικές δραστηριότητες ακόμη και με ανηλίκους δύο ή τριών ετών", λέει ένα εκ των θυμάτων από τον πατέρα της, η Βέριτι Κάρτερ στο BBC Σκωτίας. Η λατρεία του Μπεργκ εξαπλώθηκε και ισχυρίστηκε ότι είχε 10.000 μέλη σε 130 κοινότητες σε όλο τον κόσμο μέχρι τη δεκαετία του 1970. Στο απόγειό της φέρεται να είχε πάνω από 15.000 μέλη, προτού διασυρθεί με κατηγορίες για βιασμούς, κακοποίηση παιδιών, αιμομιξία και θρησκευτική πορνεία.
Ο Μπεργκ εξανάγκαζε τις κόρες του να κυκλοφορούν μέσα στο σπίτι με διαφανή ενδύματα, ασελγούσε σε βάρος τους, τις βίαζε και κατέγραφε όλα τα περιστατικά.
Μάλιστα, κάποια στιγμή, ερωτεύτηκε την εγγονή του, η οποία ήταν 12 ετών. Η γυναίκα του τότε, από ζήλια, είπε ότι ήταν τρελή και κατάφερε να την κλείσουν στο ψυχιατρείο.
Αυτή η αίρεση έφτασε να απαριθμεί πάνω από 200.000 μέλη σε όλο τον κόσμο. Και στην Ελλάδα.
Κάποια στιγμή πολλά παιδιά κακοποιημένα της οργάνωσης που δεν άντεχαν άλλο, άρχισαν να το βγάζουν αυτό στην επιφάνεια.
Πρωτεργάτης ήταν ο γιος του Μπεργκ, ο οποίος είχε βγάλει και ένα βίντεο στο Youtube, που ανέφερε τι συνέβαινε ακριβώς στην οργάνωση και είχε βάλει σκοπό ζωής να καταστρέψει αυτή την αίρεση, κατόπιν όμως αφού ανέβασε το βίντεο, μετά από λίγο αυτοκτόνησε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- American Economist
- teacher_40
- Paragontas7000
- fmarulezkd
- touvlo
- Kate1914
- Scandal
- Reader
- xakounaamatata
- Memetchi
- taketrance
- back2967
- Joji
- charmander
- Ilma
- Αντικειμενικός
- iiTzArismaltor_
- thenutritionist
- Jack of Spades
- Ryuzaki
- Libertus
- Giorgosvr
- Μήτσος10
- fourkaki
- Fernando_A
- johnsala
- fockos
- giannhs2001
- vasilis123321
- Εριφύλη
- iew
- J.Cameron
- camil
- A350
- ROM32
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.