Λοιπόν, θελω σε xp να καταργήσω ένα ασύρματο δίκτυο και να το ξανά περάσω...Ξέρει κανείς τα βήματα; Συνήθισα τα vista και τα xp με μπερδεύουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
harrym
Νεοφερμένο μέλος

Αφαίρεση ασύρματου δικτύου από τη λίστα "Προτιμώμενα δίκτυα"
- Ανοίξτε το εικονίδιο Συνδέσεις Δικτύου.
- Κάντε κλικ στο εικονίδιο σύνδεσης σε ασύρματο δίκτυο.
- Στην περιοχή Εργασίες δικτύου, κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή διαθέσιμων ασύρματων δικτύων.
- Στην ενότητα Σχετικές εργασίες, κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή της σειράς προτιμώμενων δικτύων.
- Από την καρτέλα Ασύρματα δίκτυα, κάντε κλικ στη σύνδεση ασύρματου δικτύου που θέλετε να αφαιρέσετε και στη συνέχεια στο κουμπί Κατάργηση.
νομίζω όμως πως και μόνο να πας στις Συνδέσεις Δικτύου , δεξί κλικ στο εικονίδιο της ασύρματης σύνδεσης, Ιδιότητες, καρτέλα Ασύρματα Δίκτυα, και να το κάνεις Κατάργηση απ τη λίστα είναι το ίδιο..

hope I helped
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα δοκιμάσω αύριο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

επίσης να θυμίσω πόσο εύκολο είναι για αυτόν που του κλέβετε internet να σας κάνει διάφορα...
https://ex-parrot.com/~pete/upside-down-ternet.html
Επί του wep attack: τα μηνύματα που το περιέγραφαν αφαιρέθηκαν (καθώς και τα μηνύματα που σχολίαζαν την προφανή απλότητα της διαδικασίας). Η κρυπτογραφική επίθεση στο ασύρματο δίκτυο του γείτονα είναι παράνομη και η περιγραφή του τρόπου ενάντια στους κανόνες του στεκιού (αφού το βλέπεις το τσεκούρι από μακρυά, τι κάθεσαι και γράφεις σεντόνια; ). Παρακαλούνται οι χρήστες που θυμούνται το Post να προκαλέσουν στον εαυτό τους αμνησία

Αυτό που πρέπει να κρατήσετε είναι ότι το wep σπάει εύκολα, οπότε WPA2
Άμα μπεις με κανα torrent και του laggαρεις τη σύνδεση όσο δεν πάει την ώρα που παίζει eve και χάσει το πλοίο που πολεμούσαν 30 άτομα ενα χρόνο να το φτιάξουν και κανει κανα χιλιάρικο ευρώ δε θα χάσει μονο bandwidth.Ε, δεν παθαίνουν και κάτι να δώσουν λίγο bandwidth..
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μην ξεχνάς και τους χρηματιστές! Φαντάζεσαι να laggαρει το connection και αυτός να νομίζει ότι βλέπει "live";Άμα μπεις με κανα torrent και του laggαρεις τη σύνδεση όσο δεν πάει την ώρα που παίζει eve και χάσει το πλοίο που πολεμούσαν 30 άτομα ενα χρόνο να το φτιάξουν και κανει κανα χιλιάρικο ευρώ δε θα χάσει μονο bandwidth.

Στα vista, που έχω το πρόβλημα, δε βρήκα κάτι ανάλογο...Πήγαινε στο Control Panel\Network and Internet\Manage Wireless Networks και παίξε με τις ρυθμίσεις του Wireless που σε ενδιαφέρει!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Λοιπόν.
Έχω σπίτι τον υπολογιστή που έχει ίντερνετ. Από αυτόν σας γράφω!
Πρόσφατα αγόρασα ένα νετμπουκ και θέλω να κλέψω ίντερνετ από τον υπολογιστή αυτό.
Αλλά δεν έχει ρούτερ.
Έγινε χθες φορμάτ και ο ειδικός είπε ότι μπορεί να κλαπεί ίντερνετ και χωρίς ρούτερ.
Πώς γίνεται?
Υπάρχει καμιά ρύθμιση που πρέπει να κάνω στον υπολογιστή, για να το καταφέρω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για 7: πίνακας ελέγχου-Δίκτυο και ιντερνετ-Kέντρο δικτύου και κοινής χρήσης-Σύνδεση σε δίκτυο.
Επιλέγεις ασύρματο και λογικά θα το βρει.
Βεβαιώσου ότι έχεις ανοιχτό το διακοπτάκι του νετμπουκ για ασύρματο.
Τώρα αν θέλει και καμία ρύθμιση από το μόντεμ είναι χαζός ο τεχνικός που δεν το έκανε.

Δοκίμασε και πες μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Δεν είμαι και πολύ σχετική, ψάξτο στο κεντρικό pc σου.
fockos
Επιφανές μέλος

Καλησπέρα, παιδιά.
Λοιπόν.
Έχω σπίτι τον υπολογιστή που έχει ίντερνετ. Από αυτόν σας γράφω!
Πρόσφατα αγόρασα ένα νετμπουκ και θέλω να κλέψω ίντερνετ από τον υπολογιστή αυτό.
Αλλά δεν έχει ρούτερ.
Έγινε χθες φορμάτ και ο ειδικός είπε ότι μπορεί να κλαπεί ίντερνετ και χωρίς ρούτερ.
Πώς γίνεται?
Υπάρχει καμιά ρύθμιση που πρέπει να κάνω στον υπολογιστή, για να το καταφέρω?
Φαντάζομαι έχεις dsl απλώς έχεις πάρεις το ενσύρματο modem που δεν έχει κεραιούλα και μπορείς να συνδέεις ένα pc κάθε φορά με usb. Βγάλε το photo η βρες το μοντέλο του "το γράφουν κάτω συνήθως".
Aν έχεις αυτό αντικατέστησε το με ένα ασύρματο modem που είναι και ρουτερ μαζί για να συνδέει όσα πισιά θέλεις ασύρματα ή ενσύρματα.
Εναλλακτικά μπορείς να κάνει αγοράσεις 1 wifi αντάπτορα για τον επιτραπέζιο και να συνδέθεις με ad hoc σύνδεση με τον φορητό ή να κάνει ενα wifi hotspot στο επιτραπέζιο με το Connectify
Σε αυτή τη περίπτωση όμως έχεις το αρνητικό ότι για να μπεις με το φορητό ιντερνετ πρέπει να εχεις ανοιχτό το επιτραπέζιο.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Δηλαδή δεν γίνεται χωρίς την αγορά κάποιας συσκευής?![]()
Aν έχει wifi o επιτραπέζιος (το νετμπουκ έχει δεν μπορεί) δεν θα χρειαστείς άλλο μπιχλιμπίδι διαφορετικά θα πρέπει να αγοράσεις ένα wifi (αντάπτορα) που το κόστος είναι 10 ευρώ περίπου. Αυτή είναι η φθηνή λύση όμως που το αρνητικό της είναι ότι πρέπει να έχεις τον επιτραπέζιο ανοιχτό για να μπεις ιντερνετ με τον επιτραπέζιο.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

1) Πώς θα καταλάβω, αν έχω wifi?Aν έχει wifi o επιτραπέζιος (το νετμπουκ έχει δεν μπορεί) δεν θα χρειαστείς άλλο μπιχλιμπίδι διαφορετικά θα πρέπει να αγοράσεις ένα wifi (αντάπτορα) που το κόστος είναι 10 ευρώ περίπου. Αυτή είναι η φθηνή λύση όμως που το αρνητικό της είναι ότι πρέπει να έχεις τον επιτραπέζιο ανοιχτό για να μπεις ιντερνετ με τον επιτραπέζιο.
2)Στο λάπτοπ θέλω ίντερνετ, όχι στον επιτραπέζιο. Στον επιτραπέζιο έχω έτσι κ αλλιώς.
fockos
Επιφανές μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Αυτή τη στιγμή είμαι από το νετμπουκ. Ήρθε ο τεχνικός πάλι και έβαλε wifi. :>
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

(του υπολ. του εννοω);
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.