Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Άρχισε να μου λέει για τον Κύριλλο και τον Μεθόδιο.
Πνευματώδες καμάκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος

γιατι ειναι μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ερωτική γλωσσα........
λολ,
ξενέρωτα είναι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

τελεια ειναι,εχεις ακουσει καθολου να σου μιλαει αντρας γαλλικα;;; (ξερεις με τη μπασα φωνη) ααααααααααααααχλολ,
ξενέρωτα είναι![]()
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

Pâtissier était votre père?
Ωχ,τί το ξεκινήσατε.
Δε θα έχει σταματημό τώρα ο Αλιάγας του φορουμ.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

τελεια ειναι,εχεις ακουσει καθολου να σου μιλαει αντρας γαλλικα;;; (ξερεις με τη μπασα φωνη) ααααααααααααααχ
Παγλέ βουζ φγανσέζ;

WhosYourDaddy
Νεοφερμένο μέλος

οχι απαραιτητα,και ελληνας,απλά να είπε κάτι στα γαλλικά
oh mon dieuγιατι ειναι μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ερωτική γλωσσα........

θελετε να μου πειτε οτι καποιος που ειναι Ελληνας πχ και κανει πεσιμο μιλωντας Γαλλικα δεν ειναι καθυστερημενος ?
Φαντάσου έναν Γάλλο να πάει στην Γαλλίδα και να τις μιλάει Ελληνικά για την ρίξει..γαμάτο ? Φάση θα είχε..
Alma Libre
Επιφανές μέλος

αστες να σου βαζουν -1 . Λες την απολυτη αληθεια και αυτο εχει σημασια 8)
Ντεμ. Έχω και κότερο, με παντρεύεσαι;

Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

-"Κοπελιά, σου αρέσουν τα κοπλιμέντα;"
-"Ναι φυσικά, γιατί;"
-"Μου αρέσει πολύ το μουστάκι σου..."
BLaZy8
Δραστήριο μέλος

"Είσαι η css στην html μου"
Μετά βέβαια πρόσεξα πως υπήρχε σαν εικονίτσα στο fb... ξενέρωσα όταν κατάλαβα πως δεν το σκέφτηκε μόνος του.
anyway μου άρεσε

Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος

Ντεμ. Έχω και κότερο, με παντρεύεσαι;![]()
θα με πανε μεσα. Μετα τα 16 θα ξαναμιλησουμε 8)
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Αυτό μόνο οι πληροφορικάριοι θα το καταλάβουν...
"Είσαι η css στην html μου"
Kαλά δεν είναι και πολύ εξεζητημένο το συγκεκριμένο, για να το καταλαβαίνουν μόνο οι πληροφορικάριοι

Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος

Ειμαι το sin²x, θες να γινεςι το cos²x και οι δυο μαζι να κανουμε 1;
Dalian
Περιβόητο μέλος

σταματήστε- Is ur ass from McDonalds? Because I'm lovin it!!![]()
όχιis your face from an ikea restaurant? because you look like a horse meatball
άλλοΩ εύειδες κοράσιον, ο σος πατήρ σακχαροπλάστης ετύγχανε ων;![]()
![]()
![]()
δενΑτάκες για πέσιμο απο ΗΜΜΥτες , για να μη λενε οτι δε ξερουμε τιποτα απο γυναικες:
Γίνε πρίζα να γίνω το φις σου
θες να σε επαγωγησω; (ενσταση ηλεκτορλογου: ayto ginetai kai eks apostaseos)
οταν σε βλεπω μου αναβουν τα λαμπακια
τα συνολα μας θελω να γινουν δρομοσυνεκτικα, θες να βαλω μια σωληνα που μας ενωνει;
-Το Α στο καλώδιο ΝΥΑ είναι προς τιμή μου
- Δε το επιασα
-Θα σε αφησω να το πιάσεις τοτε
τα μάτια σου μοιάζουν με κεχριμπάρι.
Το ξέρεις πως το κεχριμπάρι είναι καλός αγωγός ηλεκτρολόγων;
έχω και virtual machine, πάμε να στη δείξω;
γνωρισα πολλες γυναικες στη ζωη μου. Ξεπερασα τα ορια του σταθερου μου πινακα. Αλλα για χαρη σου μωρο μου βαζω και malloc
Σου έχω πει για το πόσο δεξιοτεχνικά χειρίζομαι τα strings?
Στη σχολή κάνουμε και εισαγωγή στα υλικά.
Θα με βοηθήσεις να κάνω εξάσκηση στην εισαγωγή;
θες να ολοκληρωσω στην καμπυλη σου;
αντέχωΚατι που θα καταλαβουν μονο οι επιστημονες
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατι που θα καταλαβουν μονο οι επιστημονες
Δηλαδή όποιος έχεις διαβάσει άλγεβρα Α λυκείου,είναι επιστήμονας,whatever.

Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος

Δηλαδή όποιος έχεις διαβάσει άλγεβρα Α λυκείου,είναι επιστήμονας,whatever.![]()
μονο ενας σωστος επιστημονας θα μπορουσε να κανει τις συνδεσεις στο μυαλο του
Alma Libre
Επιφανές μέλος

θα με πανε μεσα. Μετα τα 16 θα ξαναμιλησουμε 8)
Μέχρι τότε θα έχεις γίνει γέρος, χέστο.

Dimitris Van
Νεοφερμένο μέλος

Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Εχει εξελιχθεί....έχεις ώρα? κοιτάει το ρολόϊ.......... και λες. "οχι τέτοια ώρα, ώρα να μιλήσουμε" χαχα παλιό αλλά έπιανε

Της λες: "Γειά σου.. Έχεις ώρα;" "Ναι.. 8 και 1 λεπτό" και απαντάς χαμογελώντας: "Όχι κούκλα, ώρα για βόλτα εννοούσα!"

Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχεις ώρα;" "Ναι.. 8 και 1 λεπτό"
Εμένα με πέθανε το ''8 και 1 λεπτό''.
Δηλαδή η ακρίβεια με έστειλε.

Ο forever alone θα ρωτούσε :
-Γεια σου κούκλα, έχεις ώρα;
-Στον επόμενο τόνο η ώρα θα είναι : 8 και 1 λεπτό και 17 δευτερόλεπτα.
-

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.