venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Εμένα με πέθανε το ''8 και 1 λεπτό''.
Δηλαδή η ακρίβεια με έστειλε.
Ο forever alone θα ρωτούσε :
-Γεια σου κούκλα, έχεις ώρα;
-Στον επόμενο τόνο η ώρα θα είναι : 8 και 1 λεπτό και 17 δευτερόλεπτα.
-
![]()
Προφανώς δεν έπιασες το χιούμορ.... γιατι το μήνυμα γράφτηκε 8 και 1 λεπτό...

Χα, χα, χα!
ontopic:
Θα έπρεπε να είσαι κουρασμένη γιατι όλη μέρα στριφογυρνούσες στο μυαλό μου..

Πιστεύεις στον Θεό; Ωραία γιατί εγώ είμαι η απάντηση στις προσευχές σου
Πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά ή να ξαναπεράσω σε κανα τέταρτο;;;;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

Προφανώς δεν έπιασες το χιούμορ.... γιατι το μήνυμα γράφτηκε 8 και 1 λεπτό...
Χα, χα, χα!
Προφανώς και το κατάλαβα.

Υπέθεσα όμως,αναφορικά με την ατάκα,να έλεγε κάποιος/α την ώρα με τέτοια ακρίβεια,στην πραγματικότητα.

Προσωπικά,θα μου φαινόταν ολιγον αστείο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

2000: Πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά ή να περάσω ξανά αργότερα;
2005: Πιστεύεις στον έρωτα με το πρώτο sms ή πρέπει να στείλω και mms;
2010: Πιστεύεις στον έρωτα με το πρώτο like ή πρέπει να γράψω και comment;
Guest 781029
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

“Γάμα με αν κάνω λάθος, αλλά Ανδρομέδα δεν είναι το όνομά σου;“
![]()
![]()
![]()
άμα πέσεις σε ανδρομέδα τι θα της πεις;
καλα,μη με γ@μας,δως μου ενα φιλάκι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

Όλα τα άλλα είναι ανώδυνα.
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποιος σου ειπε οτι το πεδιο ειναι αστροβιλο;To επικαμπύλιο επί της παλάμης σου βγάζει μηδέν.Είναι κλειστή καμπύλη.![]()

Μήπως απλα παπαγαλίζεις τον γκαρούτσο;

Guest 781029
Επισκέπτης

-Όχι γιατί;
-Γιατί ο κώλος σου είναι έπος!

Dias
Επιφανές μέλος

Αν ήμουν κορίτσι θα σου απαντούσα:-Συγνώμη κοπελιά μήπως τον πατέρα σου τον λένε Όμηρο;
-Όχι γιατί;
-Γιατί ο κώλος σου είναι έπος!
- Μήπως σε λένε Σοφοκλή?
- Όχι, γιατί?
- Γιατί είσαι απλά τραγικός.
(Όμως δεν είμαι κορίτσι και δεν σου το λέω

Guest 781029
Επισκέπτης

Αν ήμουν κορίτσι θα σου απαντούσα:
- Μήπως σε λένε Σοφοκλή?
- Όχι, γιατί?
- Γιατί είσαι απλά τραγικός.
(Όμως δεν είμαι κορίτσι και δεν σου το λέω)
![]()

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ένα με Παντελίδη δε γράψατε.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ είχα την ατυχία να δω ένα χθες λάιβ.φάση θα είχε να δοκιμαστούν αυτά
![]()
Απλώς πονούσε η κοιλιά μου από τα γέλια.

Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος

να δω ένα χθεςΕγώ είχα την ατυχία να δω ένα χθες λάιβ.
Απλώς πονούσε η κοιλιά μου από τα γέλια.![]()

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Περιστατικό I mean.να δω ένα χθες![]()

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Laispodias
Νεοφερμένο μέλος

Κι αντε και πιασει η ατάκα, μετά τι; ολα απο κει και περα είναι ευκολα, η πρώτη ατακα ηταν το δύσκολο;
Οι ατάκες σπανια πιάνουν γιατι έλαχιστες γυναικες θα ήθελαν να κανουν έστω και χειραψία με έναν τύπο που χρησιμοποιεί προκατ υλικό και μάλιστα κακής ποιότητας.
Κυρίως υλικό για ανέκδοτα και για ταινίες με κολλεγιόπαιδα είναι.

λολ ειχα γνωρισει εναν τυπο που μου ελεγε κατι τετοια (ηταν βραδυ κ τ αστρα φαινονταν πολυ καθαρα) αλλα αυτός ελεγε ψεματα για να εντυπωσιασει μαλλον. στην αρχη ειχα μεινει με το στομα ορθανοιχτο και τον θαυμαζα () αλλα σε καποια φαση μου λεει: "να κ αυτος εκει ειναι ο Διας".
FAIL ελεος, αυτη ειναι η αφροδιτη. η πουλια κ ο αυγερινος που λεμε.
εκει καταλαβα οτι με δουλευε κανονικα
(απ οτι μου πανε μετα ο τυπος ειναι γενικα του "ψεμματος")
Εεεεε πέρασε αρκετός καιρός, αλλά νιώθω ό,τι πρέπει να απαντήσω. Αν είσαι η Νικολέτα, ΕΚΕΙΝΟ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΑΣ, φαίνεται το βράδυ!
Guest 209912
Επισκέπτης

vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος

(καποιες φορες εχει και τα ωραια του να σπουδαζει κανεις στατιστικη)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.