Mahmut
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Ούτε για αστείο! Αυτό δεν λέγεται με τίποτα, γιατί μπορεί να έχει πολύ άσχημες συνέπειες. Οπότε, αν είναι να το κάνετε (κακώς) ούτε για αστείο να μην το πείτε...που να δεις τι μου εκανε ο κολλητος σου χθες μωρο μου!
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Ε αφού ξέρεις τώρα ποιος διάλεξε τις ατάκες!![]()
τι υπονοείς??

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

εμένα μου τα εστειλε ο κολλητος μου με μαιλ

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

καλοΥποννοώ πως αυτές οι ατάκες είναι από ενα περιοδικό και κάποτε τις επέλεξα (αλλά μονο αυτές, ενω ειχε πιο πολλές), τις έκανα .pps και τις ανέβασα στο νετ (κάπου στο 2000 θα ηταν). Από τοτε τις έχω βρει μπροστά μου άπειρες φορές!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.