μμμμμ τα εξαρχια σαν ιδεα εμενα μου αρεσουν

τωρα στην κα8ημερινοτητα δεν 3ερω πωσ ειναι δεν εχω ζησει ποτε εχει...
μου αρεσει πολυ κ ο πειραιασ (γιατι μου δινει την εντυπωση οτι δεν βρισκομαι α8ηνα :p)
Ως μη νυν Αθηναία αλλά προσεχώς Αθηναία τα Εξάρχεια είναι τόσο "τρομοκρατικά" και "εγκληματικά" όπως τα παρουσιάζουν; Γιατί με όλα αυτά που ακούγονται μάλλον θα φέρω τη μαμά μου να μενουμε μαζί από Οκτώβριο
Εχουν μια ιδιαιτερη ατμοσφαιρα ,που εμενα προσωπικα μου αρεσει .Εχει πολλα ροκ μαγαζια/μπυραριες ,και γενικα πιο εναλλακτικα μερη ,γινονται πολλα ιβεντς (απο εκθεσεις με 'ιδιαιτερη' τεχνη ,εως live διάφορων underground rock/punk σχημάτων.
Επιπλεον εχει πολλα βιβλιοπωλεια ,καθως και πολλα μαγαζια τεχνολογιας,ηλεκτρονικων κλπ
Και φυσικα ,εισαι κοντα στα παντα (πολυς φοιτητοσκοσμος+ εξυπηρετουν 3 σταθμοι μετρο ,ομονοια πανεπιστημιο ,βικτωρια) .
Τωρα απο εγκληματικοτητα ,νταξ , ακομα και το βραδυ(>01:00) σε στενα που εχω βρεθει ,δεν μπορω να πω οτι ενιωσα ιδιαιτερο κινδυνο ,θελει μια προσοχη ,αλλα οχι τρελα πραγματα ,τα (αρκετα

) πρεζακια πουχει στην πλειονοτητα τους δεν ενοχλουν και κοιτανε "την δουλεια τους" ειναι απλα σαν να μην υπαρχουν(το αρνητικο ειναι οτι ειναι αντιαισθητικη η εικονα) .Σε περιοχες οπως πατησια ,κυψελη κλπ θεωρω οτι ειναι χειροτερα απο αποψη εγκληματικοτητας.
Εγω παντως, ανετα θα εμενα εξαρχεια