Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 19 Μαΐου 2022 στις 10:16 Η Ariana2018: #41 19-05-22 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Πες μου ποιο θεωρεις εσυ τοπ στο ιονιο νησιωτισα μου εμενα παλι με ενθουσιαζουν απλα πραγματα αρκει να ειναι ηρεμα και με καλη παρεα Θελω να παω παξους και ιθακη ,ακομα δεν εχω καταφερει και το εχω σαν απωθημενο ..τι λες ? Click για ανάπτυξη... Ωραία ειναι και τα δυο. Για λίγο όμως Κέρκυρα μακράν και Κεφαλονιά επίσης. Τα καλυτερα απο τα Επτάνησα!! Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2022 στις 10:21 Ο Guest 528707: #42 19-05-22 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Ωραία ειναι και τα δυο. Για λίγο όμως Κέρκυρα μακράν και Κεφαλονιά επίσης. Τα καλυτερα απο τα Επτάνησα!! Click για ανάπτυξη... Πηγα ! Κερκυρα συμφωνω πολυ ωραια ,Κεφαλλονιά δεν ενθουσιαστικα αλλιως την περιμενα ,καλη θα ελεγα Ναι για λιγο λεω , να συνδιασω κανα 3μερακι στο καθενα, μετα στο προγραμμα εχω ηδη Χιο οπου εκει θελω μερες .. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2022 στις 14:07 Ο Guest 881237: #43 19-05-22 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Πηγα ! Κερκυρα συμφωνω πολυ ωραια ,Κεφαλλονιά δεν ενθουσιαστικα αλλιως την περιμενα ,καλη θα ελεγα Ναι για λιγο λεω , να συνδιασω κανα 3μερακι στο καθενα, μετα στο προγραμμα εχω ηδη Χιο οπου εκει θελω μερες .. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? Εγώ πήγα στο Φισκάρδο κ πολύ μου άρεσε !!!!!!!!!!!!!! Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 19 Μαΐου 2022 στις 14:38 Η Ariana2018: #44 19-05-22 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Αλήθεια? Εγώ πήγα στο Φισκάρδο κ πολύ μου άρεσε !!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι πολυ ωραιο αλλά πολυ τουριστικό. Προτιμώ μέρη με ντοπιους... Και γενικά όπου παμε πλεον διακοπές με τα παιδια προτιμαμε προορισμους όχι πολυ high... Δηλαδή αν πηγαινα Κεφαλονιά θα διάλεγα ένα χωριό κοντά στη θάλασσα μεν αλλά όχι τουριστικό πολυ όπως στο Φισκάρδο πχ. Αν και εκεί δεν κάνεις μπάνιο πας στην ασσο Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:08 Η Himela έγραψε: #45 01-06-22 23:08 Τελικά βρε @Scandal μετά από όλη αυτή τη συζήτηση δε μας είπες αν πήγες και πώς πέρασες! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:09 Ο Scandal έγραψε: #46 01-06-22 23:09 Θα πηγαίναμε αυτή τη βδομάδα αλλά η φίλη μου θα φύγει Ρέθυμνο για δουλειά. Οπότε το βλέπουμε για τη μεθεπόμενη Σ/Κ! Ρίχνω προτάσεις και για Αίγινα ή Αγκίστρι. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:11 Η Himela έγραψε: #47 01-06-22 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα πηγαίναμε αυτή τη βδομάδα αλλά η φίλη μου θα φύγει Ρέθυμνο για δουλειά. Click για ανάπτυξη... Το σύμπαν σε προστατεύει! Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.906 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2025 στις 14:47 Ο Dias έγραψε: #48 25-07-25 14:47 Κουράστηκα να βλέπω 3 χρόνια συνέχεια τον τίτλο αυτού του θέματος. Οι αντιδράσεις πολλών ήταν σαν να πρόκειται για ξερονήσι εξορίας. Λοιπόν. Βρέθηκα σε μονοήμερη στη Σαλαμίνα σαν παρέα φίλου που είχε εκεί κάποια γραφειοκρατική δουλειά. Εντάξει, δεν πρόκειται για νησί απείρου φυσικού κάλλους, αλλά δεν είναι και το Άουσβιτς. Οι παραλίες μάλλον μέτριες. Όμως, έχει ενδιαφέροντα ουζερί δίπλα στη θάλασσα και δροσερές καφετέριες. Συμπέρασμα: Όποιος πάει εκεί για μία μέρα δεν θα πάθει τίποτα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2025 στις 14:52 Η Himela έγραψε: #49 25-07-25 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κουράστηκα να βλέπω 3 χρόνια συνέχεια τον τίτλο αυτού του θέματος. Οι αντιδράσεις πολλών ήταν σαν να πρόκειται για ξερονήσι εξορίας. Λοιπόν. Βρέθηκα σε μονοήμερη στη Σαλαμίνα σαν παρέα φίλου που είχε εκεί κάποια γραφειοκρατική δουλειά. Εντάξει, δεν πρόκειται για νησί απείρου φυσικού κάλλους, αλλά δεν είναι και το Άουσβιτς. Οι παραλίες μάλλον μέτριες. Όμως, έχει ενδιαφέροντα ουζερί δίπλα στη θάλασσα και δροσερές καφετέριες. Συμπέρασμα: Όποιος πάει εκεί για μία μέρα δεν θα πάθει τίποτα. Click για ανάπτυξη... Και στον Πειραιά έχει ουζερί στη θάλασσα, δε χρειάζεται να πληρώσεις λεφτά για να περάσεις απέναντι. Κι όπως δεν κολυμπάς στον Πειραιά, καλύτερα να μην κολυμπάς και στη Σαλαμίνα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.059 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:04 Η Πουπουλίνα: #50 26-07-25 09:04 Εκτος απο καποιον που ετυχε να εχιε σπιτι εκει..ή γεννηθηκε εκει..αναρωτιεμαι ποιος θελει να παει σε αυτο το σκατονησι; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:05 Ο American Economist: #51 26-07-25 09:05 Ισως το χειρότερο νησί που έχω πάει, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:19 Η Himela έγραψε: #52 26-07-25 09:19 Κάθε καρυδιάς καρύδι εκεί βρίσκεται. Οι περισσότεροι Πειραιώτες, βαριά πεπόνια. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:54 Η Grand Duchess: #53 26-07-25 09:54 Τόσο χάλια είναι το νησί; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά με αυτά που ακούω.... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.150 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:58 Ο ilias90 έγραψε: #54 26-07-25 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τόσο χάλια είναι το νησί; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά με αυτά που ακούω.... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:59 Ο American Economist: #55 26-07-25 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Για τις θάλασσες το πέτυχες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:03 Η Grand Duchess: #56 26-07-25 10:03 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Για τις θάλασσες το πέτυχες. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.117 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:04 Η amarelia έγραψε: #57 26-07-25 10:04 Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... σαν την επανομή ή τη μηχανιώνα ενα πράγμα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:09 Η Grand Duchess: #58 26-07-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι εδώ χρεώνουν και στον κάθε άκυρο προορισμό Πήγαινε εσύ να διασκεδάσεις και χέσε τους American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Ο American Economist: #59 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Η Grand Duchess: #60 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Click για ανάπτυξη... Ιουυυυ Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi Ωρορα Wonderkid American Economist Scandal camil Paragontas7000 Angelikaaa taketrance fmarulezkd giannis06 charmander vaggelisbitz Fernando_A User2350 giannhs2001 Ariana2018 jj! ggl makis999 Mt73 Unboxholics Meow Helen93 ag97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Πες μου ποιο θεωρεις εσυ τοπ στο ιονιο νησιωτισα μου εμενα παλι με ενθουσιαζουν απλα πραγματα αρκει να ειναι ηρεμα και με καλη παρεα Θελω να παω παξους και ιθακη ,ακομα δεν εχω καταφερει και το εχω σαν απωθημενο ..τι λες ? Click για ανάπτυξη... Ωραία ειναι και τα δυο. Για λίγο όμως Κέρκυρα μακράν και Κεφαλονιά επίσης. Τα καλυτερα απο τα Επτάνησα!!
Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2022 στις 10:21 Ο Guest 528707: #42 19-05-22 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Ωραία ειναι και τα δυο. Για λίγο όμως Κέρκυρα μακράν και Κεφαλονιά επίσης. Τα καλυτερα απο τα Επτάνησα!! Click για ανάπτυξη... Πηγα ! Κερκυρα συμφωνω πολυ ωραια ,Κεφαλλονιά δεν ενθουσιαστικα αλλιως την περιμενα ,καλη θα ελεγα Ναι για λιγο λεω , να συνδιασω κανα 3μερακι στο καθενα, μετα στο προγραμμα εχω ηδη Χιο οπου εκει θελω μερες .. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2022 στις 14:07 Ο Guest 881237: #43 19-05-22 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Πηγα ! Κερκυρα συμφωνω πολυ ωραια ,Κεφαλλονιά δεν ενθουσιαστικα αλλιως την περιμενα ,καλη θα ελεγα Ναι για λιγο λεω , να συνδιασω κανα 3μερακι στο καθενα, μετα στο προγραμμα εχω ηδη Χιο οπου εκει θελω μερες .. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? Εγώ πήγα στο Φισκάρδο κ πολύ μου άρεσε !!!!!!!!!!!!!! Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 19 Μαΐου 2022 στις 14:38 Η Ariana2018: #44 19-05-22 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Αλήθεια? Εγώ πήγα στο Φισκάρδο κ πολύ μου άρεσε !!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι πολυ ωραιο αλλά πολυ τουριστικό. Προτιμώ μέρη με ντοπιους... Και γενικά όπου παμε πλεον διακοπές με τα παιδια προτιμαμε προορισμους όχι πολυ high... Δηλαδή αν πηγαινα Κεφαλονιά θα διάλεγα ένα χωριό κοντά στη θάλασσα μεν αλλά όχι τουριστικό πολυ όπως στο Φισκάρδο πχ. Αν και εκεί δεν κάνεις μπάνιο πας στην ασσο Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:08 Η Himela έγραψε: #45 01-06-22 23:08 Τελικά βρε @Scandal μετά από όλη αυτή τη συζήτηση δε μας είπες αν πήγες και πώς πέρασες! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:09 Ο Scandal έγραψε: #46 01-06-22 23:09 Θα πηγαίναμε αυτή τη βδομάδα αλλά η φίλη μου θα φύγει Ρέθυμνο για δουλειά. Οπότε το βλέπουμε για τη μεθεπόμενη Σ/Κ! Ρίχνω προτάσεις και για Αίγινα ή Αγκίστρι. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:11 Η Himela έγραψε: #47 01-06-22 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα πηγαίναμε αυτή τη βδομάδα αλλά η φίλη μου θα φύγει Ρέθυμνο για δουλειά. Click για ανάπτυξη... Το σύμπαν σε προστατεύει! Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.906 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2025 στις 14:47 Ο Dias έγραψε: #48 25-07-25 14:47 Κουράστηκα να βλέπω 3 χρόνια συνέχεια τον τίτλο αυτού του θέματος. Οι αντιδράσεις πολλών ήταν σαν να πρόκειται για ξερονήσι εξορίας. Λοιπόν. Βρέθηκα σε μονοήμερη στη Σαλαμίνα σαν παρέα φίλου που είχε εκεί κάποια γραφειοκρατική δουλειά. Εντάξει, δεν πρόκειται για νησί απείρου φυσικού κάλλους, αλλά δεν είναι και το Άουσβιτς. Οι παραλίες μάλλον μέτριες. Όμως, έχει ενδιαφέροντα ουζερί δίπλα στη θάλασσα και δροσερές καφετέριες. Συμπέρασμα: Όποιος πάει εκεί για μία μέρα δεν θα πάθει τίποτα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2025 στις 14:52 Η Himela έγραψε: #49 25-07-25 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κουράστηκα να βλέπω 3 χρόνια συνέχεια τον τίτλο αυτού του θέματος. Οι αντιδράσεις πολλών ήταν σαν να πρόκειται για ξερονήσι εξορίας. Λοιπόν. Βρέθηκα σε μονοήμερη στη Σαλαμίνα σαν παρέα φίλου που είχε εκεί κάποια γραφειοκρατική δουλειά. Εντάξει, δεν πρόκειται για νησί απείρου φυσικού κάλλους, αλλά δεν είναι και το Άουσβιτς. Οι παραλίες μάλλον μέτριες. Όμως, έχει ενδιαφέροντα ουζερί δίπλα στη θάλασσα και δροσερές καφετέριες. Συμπέρασμα: Όποιος πάει εκεί για μία μέρα δεν θα πάθει τίποτα. Click για ανάπτυξη... Και στον Πειραιά έχει ουζερί στη θάλασσα, δε χρειάζεται να πληρώσεις λεφτά για να περάσεις απέναντι. Κι όπως δεν κολυμπάς στον Πειραιά, καλύτερα να μην κολυμπάς και στη Σαλαμίνα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.059 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:04 Η Πουπουλίνα: #50 26-07-25 09:04 Εκτος απο καποιον που ετυχε να εχιε σπιτι εκει..ή γεννηθηκε εκει..αναρωτιεμαι ποιος θελει να παει σε αυτο το σκατονησι; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:05 Ο American Economist: #51 26-07-25 09:05 Ισως το χειρότερο νησί που έχω πάει, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:19 Η Himela έγραψε: #52 26-07-25 09:19 Κάθε καρυδιάς καρύδι εκεί βρίσκεται. Οι περισσότεροι Πειραιώτες, βαριά πεπόνια. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:54 Η Grand Duchess: #53 26-07-25 09:54 Τόσο χάλια είναι το νησί; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά με αυτά που ακούω.... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.150 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:58 Ο ilias90 έγραψε: #54 26-07-25 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τόσο χάλια είναι το νησί; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά με αυτά που ακούω.... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:59 Ο American Economist: #55 26-07-25 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Για τις θάλασσες το πέτυχες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:03 Η Grand Duchess: #56 26-07-25 10:03 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Για τις θάλασσες το πέτυχες. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.117 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:04 Η amarelia έγραψε: #57 26-07-25 10:04 Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... σαν την επανομή ή τη μηχανιώνα ενα πράγμα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:09 Η Grand Duchess: #58 26-07-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι εδώ χρεώνουν και στον κάθε άκυρο προορισμό Πήγαινε εσύ να διασκεδάσεις και χέσε τους American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Ο American Economist: #59 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Η Grand Duchess: #60 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Click για ανάπτυξη... Ιουυυυ Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi Ωρορα Wonderkid American Economist Scandal camil Paragontas7000 Angelikaaa taketrance fmarulezkd giannis06 charmander vaggelisbitz Fernando_A User2350 giannhs2001 Ariana2018 jj! ggl makis999 Mt73 Unboxholics Meow Helen93 ag97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Ωραία ειναι και τα δυο. Για λίγο όμως Κέρκυρα μακράν και Κεφαλονιά επίσης. Τα καλυτερα απο τα Επτάνησα!! Click για ανάπτυξη... Πηγα ! Κερκυρα συμφωνω πολυ ωραια ,Κεφαλλονιά δεν ενθουσιαστικα αλλιως την περιμενα ,καλη θα ελεγα Ναι για λιγο λεω , να συνδιασω κανα 3μερακι στο καθενα, μετα στο προγραμμα εχω ηδη Χιο οπου εκει θελω μερες ..
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2022 στις 14:07 Ο Guest 881237: #43 19-05-22 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Πηγα ! Κερκυρα συμφωνω πολυ ωραια ,Κεφαλλονιά δεν ενθουσιαστικα αλλιως την περιμενα ,καλη θα ελεγα Ναι για λιγο λεω , να συνδιασω κανα 3μερακι στο καθενα, μετα στο προγραμμα εχω ηδη Χιο οπου εκει θελω μερες .. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? Εγώ πήγα στο Φισκάρδο κ πολύ μου άρεσε !!!!!!!!!!!!!! Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 19 Μαΐου 2022 στις 14:38 Η Ariana2018: #44 19-05-22 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Αλήθεια? Εγώ πήγα στο Φισκάρδο κ πολύ μου άρεσε !!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι πολυ ωραιο αλλά πολυ τουριστικό. Προτιμώ μέρη με ντοπιους... Και γενικά όπου παμε πλεον διακοπές με τα παιδια προτιμαμε προορισμους όχι πολυ high... Δηλαδή αν πηγαινα Κεφαλονιά θα διάλεγα ένα χωριό κοντά στη θάλασσα μεν αλλά όχι τουριστικό πολυ όπως στο Φισκάρδο πχ. Αν και εκεί δεν κάνεις μπάνιο πας στην ασσο Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:08 Η Himela έγραψε: #45 01-06-22 23:08 Τελικά βρε @Scandal μετά από όλη αυτή τη συζήτηση δε μας είπες αν πήγες και πώς πέρασες! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:09 Ο Scandal έγραψε: #46 01-06-22 23:09 Θα πηγαίναμε αυτή τη βδομάδα αλλά η φίλη μου θα φύγει Ρέθυμνο για δουλειά. Οπότε το βλέπουμε για τη μεθεπόμενη Σ/Κ! Ρίχνω προτάσεις και για Αίγινα ή Αγκίστρι. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:11 Η Himela έγραψε: #47 01-06-22 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα πηγαίναμε αυτή τη βδομάδα αλλά η φίλη μου θα φύγει Ρέθυμνο για δουλειά. Click για ανάπτυξη... Το σύμπαν σε προστατεύει! Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.906 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2025 στις 14:47 Ο Dias έγραψε: #48 25-07-25 14:47 Κουράστηκα να βλέπω 3 χρόνια συνέχεια τον τίτλο αυτού του θέματος. Οι αντιδράσεις πολλών ήταν σαν να πρόκειται για ξερονήσι εξορίας. Λοιπόν. Βρέθηκα σε μονοήμερη στη Σαλαμίνα σαν παρέα φίλου που είχε εκεί κάποια γραφειοκρατική δουλειά. Εντάξει, δεν πρόκειται για νησί απείρου φυσικού κάλλους, αλλά δεν είναι και το Άουσβιτς. Οι παραλίες μάλλον μέτριες. Όμως, έχει ενδιαφέροντα ουζερί δίπλα στη θάλασσα και δροσερές καφετέριες. Συμπέρασμα: Όποιος πάει εκεί για μία μέρα δεν θα πάθει τίποτα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2025 στις 14:52 Η Himela έγραψε: #49 25-07-25 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κουράστηκα να βλέπω 3 χρόνια συνέχεια τον τίτλο αυτού του θέματος. Οι αντιδράσεις πολλών ήταν σαν να πρόκειται για ξερονήσι εξορίας. Λοιπόν. Βρέθηκα σε μονοήμερη στη Σαλαμίνα σαν παρέα φίλου που είχε εκεί κάποια γραφειοκρατική δουλειά. Εντάξει, δεν πρόκειται για νησί απείρου φυσικού κάλλους, αλλά δεν είναι και το Άουσβιτς. Οι παραλίες μάλλον μέτριες. Όμως, έχει ενδιαφέροντα ουζερί δίπλα στη θάλασσα και δροσερές καφετέριες. Συμπέρασμα: Όποιος πάει εκεί για μία μέρα δεν θα πάθει τίποτα. Click για ανάπτυξη... Και στον Πειραιά έχει ουζερί στη θάλασσα, δε χρειάζεται να πληρώσεις λεφτά για να περάσεις απέναντι. Κι όπως δεν κολυμπάς στον Πειραιά, καλύτερα να μην κολυμπάς και στη Σαλαμίνα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.059 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:04 Η Πουπουλίνα: #50 26-07-25 09:04 Εκτος απο καποιον που ετυχε να εχιε σπιτι εκει..ή γεννηθηκε εκει..αναρωτιεμαι ποιος θελει να παει σε αυτο το σκατονησι; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:05 Ο American Economist: #51 26-07-25 09:05 Ισως το χειρότερο νησί που έχω πάει, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:19 Η Himela έγραψε: #52 26-07-25 09:19 Κάθε καρυδιάς καρύδι εκεί βρίσκεται. Οι περισσότεροι Πειραιώτες, βαριά πεπόνια. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:54 Η Grand Duchess: #53 26-07-25 09:54 Τόσο χάλια είναι το νησί; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά με αυτά που ακούω.... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.150 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:58 Ο ilias90 έγραψε: #54 26-07-25 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τόσο χάλια είναι το νησί; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά με αυτά που ακούω.... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:59 Ο American Economist: #55 26-07-25 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Για τις θάλασσες το πέτυχες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:03 Η Grand Duchess: #56 26-07-25 10:03 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Για τις θάλασσες το πέτυχες. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.117 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:04 Η amarelia έγραψε: #57 26-07-25 10:04 Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... σαν την επανομή ή τη μηχανιώνα ενα πράγμα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:09 Η Grand Duchess: #58 26-07-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι εδώ χρεώνουν και στον κάθε άκυρο προορισμό Πήγαινε εσύ να διασκεδάσεις και χέσε τους American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Ο American Economist: #59 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Η Grand Duchess: #60 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Click για ανάπτυξη... Ιουυυυ Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi Ωρορα Wonderkid American Economist Scandal camil Paragontas7000 Angelikaaa taketrance fmarulezkd giannis06 charmander vaggelisbitz Fernando_A User2350 giannhs2001 Ariana2018 jj! ggl makis999 Mt73 Unboxholics Meow Helen93 ag97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Πηγα ! Κερκυρα συμφωνω πολυ ωραια ,Κεφαλλονιά δεν ενθουσιαστικα αλλιως την περιμενα ,καλη θα ελεγα Ναι για λιγο λεω , να συνδιασω κανα 3μερακι στο καθενα, μετα στο προγραμμα εχω ηδη Χιο οπου εκει θελω μερες .. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? Εγώ πήγα στο Φισκάρδο κ πολύ μου άρεσε !!!!!!!!!!!!!!
Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 19 Μαΐου 2022 στις 14:38 Η Ariana2018: #44 19-05-22 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Αλήθεια? Εγώ πήγα στο Φισκάρδο κ πολύ μου άρεσε !!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι πολυ ωραιο αλλά πολυ τουριστικό. Προτιμώ μέρη με ντοπιους... Και γενικά όπου παμε πλεον διακοπές με τα παιδια προτιμαμε προορισμους όχι πολυ high... Δηλαδή αν πηγαινα Κεφαλονιά θα διάλεγα ένα χωριό κοντά στη θάλασσα μεν αλλά όχι τουριστικό πολυ όπως στο Φισκάρδο πχ. Αν και εκεί δεν κάνεις μπάνιο πας στην ασσο Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:08 Η Himela έγραψε: #45 01-06-22 23:08 Τελικά βρε @Scandal μετά από όλη αυτή τη συζήτηση δε μας είπες αν πήγες και πώς πέρασες! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:09 Ο Scandal έγραψε: #46 01-06-22 23:09 Θα πηγαίναμε αυτή τη βδομάδα αλλά η φίλη μου θα φύγει Ρέθυμνο για δουλειά. Οπότε το βλέπουμε για τη μεθεπόμενη Σ/Κ! Ρίχνω προτάσεις και για Αίγινα ή Αγκίστρι. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:11 Η Himela έγραψε: #47 01-06-22 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα πηγαίναμε αυτή τη βδομάδα αλλά η φίλη μου θα φύγει Ρέθυμνο για δουλειά. Click για ανάπτυξη... Το σύμπαν σε προστατεύει! Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.906 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2025 στις 14:47 Ο Dias έγραψε: #48 25-07-25 14:47 Κουράστηκα να βλέπω 3 χρόνια συνέχεια τον τίτλο αυτού του θέματος. Οι αντιδράσεις πολλών ήταν σαν να πρόκειται για ξερονήσι εξορίας. Λοιπόν. Βρέθηκα σε μονοήμερη στη Σαλαμίνα σαν παρέα φίλου που είχε εκεί κάποια γραφειοκρατική δουλειά. Εντάξει, δεν πρόκειται για νησί απείρου φυσικού κάλλους, αλλά δεν είναι και το Άουσβιτς. Οι παραλίες μάλλον μέτριες. Όμως, έχει ενδιαφέροντα ουζερί δίπλα στη θάλασσα και δροσερές καφετέριες. Συμπέρασμα: Όποιος πάει εκεί για μία μέρα δεν θα πάθει τίποτα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2025 στις 14:52 Η Himela έγραψε: #49 25-07-25 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κουράστηκα να βλέπω 3 χρόνια συνέχεια τον τίτλο αυτού του θέματος. Οι αντιδράσεις πολλών ήταν σαν να πρόκειται για ξερονήσι εξορίας. Λοιπόν. Βρέθηκα σε μονοήμερη στη Σαλαμίνα σαν παρέα φίλου που είχε εκεί κάποια γραφειοκρατική δουλειά. Εντάξει, δεν πρόκειται για νησί απείρου φυσικού κάλλους, αλλά δεν είναι και το Άουσβιτς. Οι παραλίες μάλλον μέτριες. Όμως, έχει ενδιαφέροντα ουζερί δίπλα στη θάλασσα και δροσερές καφετέριες. Συμπέρασμα: Όποιος πάει εκεί για μία μέρα δεν θα πάθει τίποτα. Click για ανάπτυξη... Και στον Πειραιά έχει ουζερί στη θάλασσα, δε χρειάζεται να πληρώσεις λεφτά για να περάσεις απέναντι. Κι όπως δεν κολυμπάς στον Πειραιά, καλύτερα να μην κολυμπάς και στη Σαλαμίνα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.059 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:04 Η Πουπουλίνα: #50 26-07-25 09:04 Εκτος απο καποιον που ετυχε να εχιε σπιτι εκει..ή γεννηθηκε εκει..αναρωτιεμαι ποιος θελει να παει σε αυτο το σκατονησι; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:05 Ο American Economist: #51 26-07-25 09:05 Ισως το χειρότερο νησί που έχω πάει, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:19 Η Himela έγραψε: #52 26-07-25 09:19 Κάθε καρυδιάς καρύδι εκεί βρίσκεται. Οι περισσότεροι Πειραιώτες, βαριά πεπόνια. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:54 Η Grand Duchess: #53 26-07-25 09:54 Τόσο χάλια είναι το νησί; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά με αυτά που ακούω.... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.150 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:58 Ο ilias90 έγραψε: #54 26-07-25 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τόσο χάλια είναι το νησί; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά με αυτά που ακούω.... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:59 Ο American Economist: #55 26-07-25 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Για τις θάλασσες το πέτυχες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:03 Η Grand Duchess: #56 26-07-25 10:03 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Για τις θάλασσες το πέτυχες. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.117 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:04 Η amarelia έγραψε: #57 26-07-25 10:04 Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... σαν την επανομή ή τη μηχανιώνα ενα πράγμα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:09 Η Grand Duchess: #58 26-07-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι εδώ χρεώνουν και στον κάθε άκυρο προορισμό Πήγαινε εσύ να διασκεδάσεις και χέσε τους American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Ο American Economist: #59 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Η Grand Duchess: #60 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Click για ανάπτυξη... Ιουυυυ Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi Ωρορα Wonderkid American Economist Scandal camil Paragontas7000 Angelikaaa taketrance fmarulezkd giannis06 charmander vaggelisbitz Fernando_A User2350 giannhs2001 Ariana2018 jj! ggl makis999 Mt73 Unboxholics Meow Helen93 ag97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Αλήθεια? Εγώ πήγα στο Φισκάρδο κ πολύ μου άρεσε !!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι πολυ ωραιο αλλά πολυ τουριστικό. Προτιμώ μέρη με ντοπιους... Και γενικά όπου παμε πλεον διακοπές με τα παιδια προτιμαμε προορισμους όχι πολυ high... Δηλαδή αν πηγαινα Κεφαλονιά θα διάλεγα ένα χωριό κοντά στη θάλασσα μεν αλλά όχι τουριστικό πολυ όπως στο Φισκάρδο πχ. Αν και εκεί δεν κάνεις μπάνιο πας στην ασσο
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:08 Η Himela έγραψε: #45 01-06-22 23:08 Τελικά βρε @Scandal μετά από όλη αυτή τη συζήτηση δε μας είπες αν πήγες και πώς πέρασες! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:09 Ο Scandal έγραψε: #46 01-06-22 23:09 Θα πηγαίναμε αυτή τη βδομάδα αλλά η φίλη μου θα φύγει Ρέθυμνο για δουλειά. Οπότε το βλέπουμε για τη μεθεπόμενη Σ/Κ! Ρίχνω προτάσεις και για Αίγινα ή Αγκίστρι. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:11 Η Himela έγραψε: #47 01-06-22 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα πηγαίναμε αυτή τη βδομάδα αλλά η φίλη μου θα φύγει Ρέθυμνο για δουλειά. Click για ανάπτυξη... Το σύμπαν σε προστατεύει! Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.906 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2025 στις 14:47 Ο Dias έγραψε: #48 25-07-25 14:47 Κουράστηκα να βλέπω 3 χρόνια συνέχεια τον τίτλο αυτού του θέματος. Οι αντιδράσεις πολλών ήταν σαν να πρόκειται για ξερονήσι εξορίας. Λοιπόν. Βρέθηκα σε μονοήμερη στη Σαλαμίνα σαν παρέα φίλου που είχε εκεί κάποια γραφειοκρατική δουλειά. Εντάξει, δεν πρόκειται για νησί απείρου φυσικού κάλλους, αλλά δεν είναι και το Άουσβιτς. Οι παραλίες μάλλον μέτριες. Όμως, έχει ενδιαφέροντα ουζερί δίπλα στη θάλασσα και δροσερές καφετέριες. Συμπέρασμα: Όποιος πάει εκεί για μία μέρα δεν θα πάθει τίποτα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2025 στις 14:52 Η Himela έγραψε: #49 25-07-25 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κουράστηκα να βλέπω 3 χρόνια συνέχεια τον τίτλο αυτού του θέματος. Οι αντιδράσεις πολλών ήταν σαν να πρόκειται για ξερονήσι εξορίας. Λοιπόν. Βρέθηκα σε μονοήμερη στη Σαλαμίνα σαν παρέα φίλου που είχε εκεί κάποια γραφειοκρατική δουλειά. Εντάξει, δεν πρόκειται για νησί απείρου φυσικού κάλλους, αλλά δεν είναι και το Άουσβιτς. Οι παραλίες μάλλον μέτριες. Όμως, έχει ενδιαφέροντα ουζερί δίπλα στη θάλασσα και δροσερές καφετέριες. Συμπέρασμα: Όποιος πάει εκεί για μία μέρα δεν θα πάθει τίποτα. Click για ανάπτυξη... Και στον Πειραιά έχει ουζερί στη θάλασσα, δε χρειάζεται να πληρώσεις λεφτά για να περάσεις απέναντι. Κι όπως δεν κολυμπάς στον Πειραιά, καλύτερα να μην κολυμπάς και στη Σαλαμίνα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.059 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:04 Η Πουπουλίνα: #50 26-07-25 09:04 Εκτος απο καποιον που ετυχε να εχιε σπιτι εκει..ή γεννηθηκε εκει..αναρωτιεμαι ποιος θελει να παει σε αυτο το σκατονησι; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:05 Ο American Economist: #51 26-07-25 09:05 Ισως το χειρότερο νησί που έχω πάει, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:19 Η Himela έγραψε: #52 26-07-25 09:19 Κάθε καρυδιάς καρύδι εκεί βρίσκεται. Οι περισσότεροι Πειραιώτες, βαριά πεπόνια. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:54 Η Grand Duchess: #53 26-07-25 09:54 Τόσο χάλια είναι το νησί; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά με αυτά που ακούω.... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.150 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:58 Ο ilias90 έγραψε: #54 26-07-25 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τόσο χάλια είναι το νησί; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά με αυτά που ακούω.... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:59 Ο American Economist: #55 26-07-25 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Για τις θάλασσες το πέτυχες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:03 Η Grand Duchess: #56 26-07-25 10:03 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Για τις θάλασσες το πέτυχες. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.117 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:04 Η amarelia έγραψε: #57 26-07-25 10:04 Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... σαν την επανομή ή τη μηχανιώνα ενα πράγμα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:09 Η Grand Duchess: #58 26-07-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι εδώ χρεώνουν και στον κάθε άκυρο προορισμό Πήγαινε εσύ να διασκεδάσεις και χέσε τους American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Ο American Economist: #59 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Η Grand Duchess: #60 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Click για ανάπτυξη... Ιουυυυ Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi Ωρορα Wonderkid American Economist Scandal camil Paragontas7000 Angelikaaa taketrance fmarulezkd giannis06 charmander vaggelisbitz Fernando_A User2350 giannhs2001 Ariana2018 jj! ggl makis999 Mt73 Unboxholics Meow Helen93 ag97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:09 Ο Scandal έγραψε: #46 01-06-22 23:09 Θα πηγαίναμε αυτή τη βδομάδα αλλά η φίλη μου θα φύγει Ρέθυμνο για δουλειά. Οπότε το βλέπουμε για τη μεθεπόμενη Σ/Κ! Ρίχνω προτάσεις και για Αίγινα ή Αγκίστρι. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:11 Η Himela έγραψε: #47 01-06-22 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα πηγαίναμε αυτή τη βδομάδα αλλά η φίλη μου θα φύγει Ρέθυμνο για δουλειά. Click για ανάπτυξη... Το σύμπαν σε προστατεύει! Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.906 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2025 στις 14:47 Ο Dias έγραψε: #48 25-07-25 14:47 Κουράστηκα να βλέπω 3 χρόνια συνέχεια τον τίτλο αυτού του θέματος. Οι αντιδράσεις πολλών ήταν σαν να πρόκειται για ξερονήσι εξορίας. Λοιπόν. Βρέθηκα σε μονοήμερη στη Σαλαμίνα σαν παρέα φίλου που είχε εκεί κάποια γραφειοκρατική δουλειά. Εντάξει, δεν πρόκειται για νησί απείρου φυσικού κάλλους, αλλά δεν είναι και το Άουσβιτς. Οι παραλίες μάλλον μέτριες. Όμως, έχει ενδιαφέροντα ουζερί δίπλα στη θάλασσα και δροσερές καφετέριες. Συμπέρασμα: Όποιος πάει εκεί για μία μέρα δεν θα πάθει τίποτα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2025 στις 14:52 Η Himela έγραψε: #49 25-07-25 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κουράστηκα να βλέπω 3 χρόνια συνέχεια τον τίτλο αυτού του θέματος. Οι αντιδράσεις πολλών ήταν σαν να πρόκειται για ξερονήσι εξορίας. Λοιπόν. Βρέθηκα σε μονοήμερη στη Σαλαμίνα σαν παρέα φίλου που είχε εκεί κάποια γραφειοκρατική δουλειά. Εντάξει, δεν πρόκειται για νησί απείρου φυσικού κάλλους, αλλά δεν είναι και το Άουσβιτς. Οι παραλίες μάλλον μέτριες. Όμως, έχει ενδιαφέροντα ουζερί δίπλα στη θάλασσα και δροσερές καφετέριες. Συμπέρασμα: Όποιος πάει εκεί για μία μέρα δεν θα πάθει τίποτα. Click για ανάπτυξη... Και στον Πειραιά έχει ουζερί στη θάλασσα, δε χρειάζεται να πληρώσεις λεφτά για να περάσεις απέναντι. Κι όπως δεν κολυμπάς στον Πειραιά, καλύτερα να μην κολυμπάς και στη Σαλαμίνα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.059 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:04 Η Πουπουλίνα: #50 26-07-25 09:04 Εκτος απο καποιον που ετυχε να εχιε σπιτι εκει..ή γεννηθηκε εκει..αναρωτιεμαι ποιος θελει να παει σε αυτο το σκατονησι; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:05 Ο American Economist: #51 26-07-25 09:05 Ισως το χειρότερο νησί που έχω πάει, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:19 Η Himela έγραψε: #52 26-07-25 09:19 Κάθε καρυδιάς καρύδι εκεί βρίσκεται. Οι περισσότεροι Πειραιώτες, βαριά πεπόνια. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:54 Η Grand Duchess: #53 26-07-25 09:54 Τόσο χάλια είναι το νησί; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά με αυτά που ακούω.... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.150 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:58 Ο ilias90 έγραψε: #54 26-07-25 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τόσο χάλια είναι το νησί; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά με αυτά που ακούω.... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:59 Ο American Economist: #55 26-07-25 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Για τις θάλασσες το πέτυχες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:03 Η Grand Duchess: #56 26-07-25 10:03 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Για τις θάλασσες το πέτυχες. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.117 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:04 Η amarelia έγραψε: #57 26-07-25 10:04 Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... σαν την επανομή ή τη μηχανιώνα ενα πράγμα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:09 Η Grand Duchess: #58 26-07-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι εδώ χρεώνουν και στον κάθε άκυρο προορισμό Πήγαινε εσύ να διασκεδάσεις και χέσε τους American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Ο American Economist: #59 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Η Grand Duchess: #60 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Click για ανάπτυξη... Ιουυυυ Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi Ωρορα Wonderkid American Economist Scandal camil Paragontas7000 Angelikaaa taketrance fmarulezkd giannis06 charmander vaggelisbitz Fernando_A User2350 giannhs2001 Ariana2018 jj! ggl makis999 Mt73 Unboxholics Meow Helen93 ag97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα πηγαίναμε αυτή τη βδομάδα αλλά η φίλη μου θα φύγει Ρέθυμνο για δουλειά. Οπότε το βλέπουμε για τη μεθεπόμενη Σ/Κ! Ρίχνω προτάσεις και για Αίγινα ή Αγκίστρι.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:11 Η Himela έγραψε: #47 01-06-22 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα πηγαίναμε αυτή τη βδομάδα αλλά η φίλη μου θα φύγει Ρέθυμνο για δουλειά. Click για ανάπτυξη... Το σύμπαν σε προστατεύει! Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.906 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2025 στις 14:47 Ο Dias έγραψε: #48 25-07-25 14:47 Κουράστηκα να βλέπω 3 χρόνια συνέχεια τον τίτλο αυτού του θέματος. Οι αντιδράσεις πολλών ήταν σαν να πρόκειται για ξερονήσι εξορίας. Λοιπόν. Βρέθηκα σε μονοήμερη στη Σαλαμίνα σαν παρέα φίλου που είχε εκεί κάποια γραφειοκρατική δουλειά. Εντάξει, δεν πρόκειται για νησί απείρου φυσικού κάλλους, αλλά δεν είναι και το Άουσβιτς. Οι παραλίες μάλλον μέτριες. Όμως, έχει ενδιαφέροντα ουζερί δίπλα στη θάλασσα και δροσερές καφετέριες. Συμπέρασμα: Όποιος πάει εκεί για μία μέρα δεν θα πάθει τίποτα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2025 στις 14:52 Η Himela έγραψε: #49 25-07-25 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κουράστηκα να βλέπω 3 χρόνια συνέχεια τον τίτλο αυτού του θέματος. Οι αντιδράσεις πολλών ήταν σαν να πρόκειται για ξερονήσι εξορίας. Λοιπόν. Βρέθηκα σε μονοήμερη στη Σαλαμίνα σαν παρέα φίλου που είχε εκεί κάποια γραφειοκρατική δουλειά. Εντάξει, δεν πρόκειται για νησί απείρου φυσικού κάλλους, αλλά δεν είναι και το Άουσβιτς. Οι παραλίες μάλλον μέτριες. Όμως, έχει ενδιαφέροντα ουζερί δίπλα στη θάλασσα και δροσερές καφετέριες. Συμπέρασμα: Όποιος πάει εκεί για μία μέρα δεν θα πάθει τίποτα. Click για ανάπτυξη... Και στον Πειραιά έχει ουζερί στη θάλασσα, δε χρειάζεται να πληρώσεις λεφτά για να περάσεις απέναντι. Κι όπως δεν κολυμπάς στον Πειραιά, καλύτερα να μην κολυμπάς και στη Σαλαμίνα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.059 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:04 Η Πουπουλίνα: #50 26-07-25 09:04 Εκτος απο καποιον που ετυχε να εχιε σπιτι εκει..ή γεννηθηκε εκει..αναρωτιεμαι ποιος θελει να παει σε αυτο το σκατονησι; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:05 Ο American Economist: #51 26-07-25 09:05 Ισως το χειρότερο νησί που έχω πάει, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:19 Η Himela έγραψε: #52 26-07-25 09:19 Κάθε καρυδιάς καρύδι εκεί βρίσκεται. Οι περισσότεροι Πειραιώτες, βαριά πεπόνια. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:54 Η Grand Duchess: #53 26-07-25 09:54 Τόσο χάλια είναι το νησί; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά με αυτά που ακούω.... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.150 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:58 Ο ilias90 έγραψε: #54 26-07-25 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τόσο χάλια είναι το νησί; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά με αυτά που ακούω.... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:59 Ο American Economist: #55 26-07-25 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Για τις θάλασσες το πέτυχες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:03 Η Grand Duchess: #56 26-07-25 10:03 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Για τις θάλασσες το πέτυχες. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.117 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:04 Η amarelia έγραψε: #57 26-07-25 10:04 Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... σαν την επανομή ή τη μηχανιώνα ενα πράγμα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:09 Η Grand Duchess: #58 26-07-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι εδώ χρεώνουν και στον κάθε άκυρο προορισμό Πήγαινε εσύ να διασκεδάσεις και χέσε τους American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Ο American Economist: #59 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Η Grand Duchess: #60 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Click για ανάπτυξη... Ιουυυυ Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi Ωρορα Wonderkid American Economist Scandal camil Paragontas7000 Angelikaaa taketrance fmarulezkd giannis06 charmander vaggelisbitz Fernando_A User2350 giannhs2001 Ariana2018 jj! ggl makis999 Mt73 Unboxholics Meow Helen93 ag97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θα πηγαίναμε αυτή τη βδομάδα αλλά η φίλη μου θα φύγει Ρέθυμνο για δουλειά. Click για ανάπτυξη... Το σύμπαν σε προστατεύει!
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.906 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2025 στις 14:47 Ο Dias έγραψε: #48 25-07-25 14:47 Κουράστηκα να βλέπω 3 χρόνια συνέχεια τον τίτλο αυτού του θέματος. Οι αντιδράσεις πολλών ήταν σαν να πρόκειται για ξερονήσι εξορίας. Λοιπόν. Βρέθηκα σε μονοήμερη στη Σαλαμίνα σαν παρέα φίλου που είχε εκεί κάποια γραφειοκρατική δουλειά. Εντάξει, δεν πρόκειται για νησί απείρου φυσικού κάλλους, αλλά δεν είναι και το Άουσβιτς. Οι παραλίες μάλλον μέτριες. Όμως, έχει ενδιαφέροντα ουζερί δίπλα στη θάλασσα και δροσερές καφετέριες. Συμπέρασμα: Όποιος πάει εκεί για μία μέρα δεν θα πάθει τίποτα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2025 στις 14:52 Η Himela έγραψε: #49 25-07-25 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κουράστηκα να βλέπω 3 χρόνια συνέχεια τον τίτλο αυτού του θέματος. Οι αντιδράσεις πολλών ήταν σαν να πρόκειται για ξερονήσι εξορίας. Λοιπόν. Βρέθηκα σε μονοήμερη στη Σαλαμίνα σαν παρέα φίλου που είχε εκεί κάποια γραφειοκρατική δουλειά. Εντάξει, δεν πρόκειται για νησί απείρου φυσικού κάλλους, αλλά δεν είναι και το Άουσβιτς. Οι παραλίες μάλλον μέτριες. Όμως, έχει ενδιαφέροντα ουζερί δίπλα στη θάλασσα και δροσερές καφετέριες. Συμπέρασμα: Όποιος πάει εκεί για μία μέρα δεν θα πάθει τίποτα. Click για ανάπτυξη... Και στον Πειραιά έχει ουζερί στη θάλασσα, δε χρειάζεται να πληρώσεις λεφτά για να περάσεις απέναντι. Κι όπως δεν κολυμπάς στον Πειραιά, καλύτερα να μην κολυμπάς και στη Σαλαμίνα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.059 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:04 Η Πουπουλίνα: #50 26-07-25 09:04 Εκτος απο καποιον που ετυχε να εχιε σπιτι εκει..ή γεννηθηκε εκει..αναρωτιεμαι ποιος θελει να παει σε αυτο το σκατονησι; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:05 Ο American Economist: #51 26-07-25 09:05 Ισως το χειρότερο νησί που έχω πάει, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:19 Η Himela έγραψε: #52 26-07-25 09:19 Κάθε καρυδιάς καρύδι εκεί βρίσκεται. Οι περισσότεροι Πειραιώτες, βαριά πεπόνια. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:54 Η Grand Duchess: #53 26-07-25 09:54 Τόσο χάλια είναι το νησί; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά με αυτά που ακούω.... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.150 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:58 Ο ilias90 έγραψε: #54 26-07-25 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τόσο χάλια είναι το νησί; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά με αυτά που ακούω.... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:59 Ο American Economist: #55 26-07-25 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Για τις θάλασσες το πέτυχες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:03 Η Grand Duchess: #56 26-07-25 10:03 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Για τις θάλασσες το πέτυχες. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.117 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:04 Η amarelia έγραψε: #57 26-07-25 10:04 Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... σαν την επανομή ή τη μηχανιώνα ενα πράγμα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:09 Η Grand Duchess: #58 26-07-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι εδώ χρεώνουν και στον κάθε άκυρο προορισμό Πήγαινε εσύ να διασκεδάσεις και χέσε τους American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Ο American Economist: #59 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Η Grand Duchess: #60 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Click για ανάπτυξη... Ιουυυυ Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi Ωρορα Wonderkid American Economist Scandal camil Paragontas7000 Angelikaaa taketrance fmarulezkd giannis06 charmander vaggelisbitz Fernando_A User2350 giannhs2001 Ariana2018 jj! ggl makis999 Mt73 Unboxholics Meow Helen93 ag97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κουράστηκα να βλέπω 3 χρόνια συνέχεια τον τίτλο αυτού του θέματος. Οι αντιδράσεις πολλών ήταν σαν να πρόκειται για ξερονήσι εξορίας. Λοιπόν. Βρέθηκα σε μονοήμερη στη Σαλαμίνα σαν παρέα φίλου που είχε εκεί κάποια γραφειοκρατική δουλειά. Εντάξει, δεν πρόκειται για νησί απείρου φυσικού κάλλους, αλλά δεν είναι και το Άουσβιτς. Οι παραλίες μάλλον μέτριες. Όμως, έχει ενδιαφέροντα ουζερί δίπλα στη θάλασσα και δροσερές καφετέριες. Συμπέρασμα: Όποιος πάει εκεί για μία μέρα δεν θα πάθει τίποτα.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2025 στις 14:52 Η Himela έγραψε: #49 25-07-25 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κουράστηκα να βλέπω 3 χρόνια συνέχεια τον τίτλο αυτού του θέματος. Οι αντιδράσεις πολλών ήταν σαν να πρόκειται για ξερονήσι εξορίας. Λοιπόν. Βρέθηκα σε μονοήμερη στη Σαλαμίνα σαν παρέα φίλου που είχε εκεί κάποια γραφειοκρατική δουλειά. Εντάξει, δεν πρόκειται για νησί απείρου φυσικού κάλλους, αλλά δεν είναι και το Άουσβιτς. Οι παραλίες μάλλον μέτριες. Όμως, έχει ενδιαφέροντα ουζερί δίπλα στη θάλασσα και δροσερές καφετέριες. Συμπέρασμα: Όποιος πάει εκεί για μία μέρα δεν θα πάθει τίποτα. Click για ανάπτυξη... Και στον Πειραιά έχει ουζερί στη θάλασσα, δε χρειάζεται να πληρώσεις λεφτά για να περάσεις απέναντι. Κι όπως δεν κολυμπάς στον Πειραιά, καλύτερα να μην κολυμπάς και στη Σαλαμίνα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.059 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:04 Η Πουπουλίνα: #50 26-07-25 09:04 Εκτος απο καποιον που ετυχε να εχιε σπιτι εκει..ή γεννηθηκε εκει..αναρωτιεμαι ποιος θελει να παει σε αυτο το σκατονησι; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:05 Ο American Economist: #51 26-07-25 09:05 Ισως το χειρότερο νησί που έχω πάει, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:19 Η Himela έγραψε: #52 26-07-25 09:19 Κάθε καρυδιάς καρύδι εκεί βρίσκεται. Οι περισσότεροι Πειραιώτες, βαριά πεπόνια. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:54 Η Grand Duchess: #53 26-07-25 09:54 Τόσο χάλια είναι το νησί; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά με αυτά που ακούω.... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.150 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:58 Ο ilias90 έγραψε: #54 26-07-25 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τόσο χάλια είναι το νησί; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά με αυτά που ακούω.... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:59 Ο American Economist: #55 26-07-25 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Για τις θάλασσες το πέτυχες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:03 Η Grand Duchess: #56 26-07-25 10:03 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Για τις θάλασσες το πέτυχες. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.117 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:04 Η amarelia έγραψε: #57 26-07-25 10:04 Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... σαν την επανομή ή τη μηχανιώνα ενα πράγμα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:09 Η Grand Duchess: #58 26-07-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι εδώ χρεώνουν και στον κάθε άκυρο προορισμό Πήγαινε εσύ να διασκεδάσεις και χέσε τους American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Ο American Economist: #59 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Η Grand Duchess: #60 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Click για ανάπτυξη... Ιουυυυ Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi Ωρορα Wonderkid American Economist Scandal camil Paragontas7000 Angelikaaa taketrance fmarulezkd giannis06 charmander vaggelisbitz Fernando_A User2350 giannhs2001 Ariana2018 jj! ggl makis999 Mt73 Unboxholics Meow Helen93 ag97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κουράστηκα να βλέπω 3 χρόνια συνέχεια τον τίτλο αυτού του θέματος. Οι αντιδράσεις πολλών ήταν σαν να πρόκειται για ξερονήσι εξορίας. Λοιπόν. Βρέθηκα σε μονοήμερη στη Σαλαμίνα σαν παρέα φίλου που είχε εκεί κάποια γραφειοκρατική δουλειά. Εντάξει, δεν πρόκειται για νησί απείρου φυσικού κάλλους, αλλά δεν είναι και το Άουσβιτς. Οι παραλίες μάλλον μέτριες. Όμως, έχει ενδιαφέροντα ουζερί δίπλα στη θάλασσα και δροσερές καφετέριες. Συμπέρασμα: Όποιος πάει εκεί για μία μέρα δεν θα πάθει τίποτα. Click για ανάπτυξη... Και στον Πειραιά έχει ουζερί στη θάλασσα, δε χρειάζεται να πληρώσεις λεφτά για να περάσεις απέναντι. Κι όπως δεν κολυμπάς στον Πειραιά, καλύτερα να μην κολυμπάς και στη Σαλαμίνα.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.059 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:04 Η Πουπουλίνα: #50 26-07-25 09:04 Εκτος απο καποιον που ετυχε να εχιε σπιτι εκει..ή γεννηθηκε εκει..αναρωτιεμαι ποιος θελει να παει σε αυτο το σκατονησι; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:05 Ο American Economist: #51 26-07-25 09:05 Ισως το χειρότερο νησί που έχω πάει, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:19 Η Himela έγραψε: #52 26-07-25 09:19 Κάθε καρυδιάς καρύδι εκεί βρίσκεται. Οι περισσότεροι Πειραιώτες, βαριά πεπόνια. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:54 Η Grand Duchess: #53 26-07-25 09:54 Τόσο χάλια είναι το νησί; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά με αυτά που ακούω.... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.150 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:58 Ο ilias90 έγραψε: #54 26-07-25 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τόσο χάλια είναι το νησί; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά με αυτά που ακούω.... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:59 Ο American Economist: #55 26-07-25 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Για τις θάλασσες το πέτυχες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:03 Η Grand Duchess: #56 26-07-25 10:03 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Για τις θάλασσες το πέτυχες. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.117 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:04 Η amarelia έγραψε: #57 26-07-25 10:04 Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... σαν την επανομή ή τη μηχανιώνα ενα πράγμα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:09 Η Grand Duchess: #58 26-07-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι εδώ χρεώνουν και στον κάθε άκυρο προορισμό Πήγαινε εσύ να διασκεδάσεις και χέσε τους American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Ο American Economist: #59 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Η Grand Duchess: #60 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Click για ανάπτυξη... Ιουυυυ Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi Ωρορα Wonderkid American Economist Scandal camil Paragontas7000 Angelikaaa taketrance fmarulezkd giannis06 charmander vaggelisbitz Fernando_A User2350 giannhs2001 Ariana2018 jj! ggl makis999 Mt73 Unboxholics Meow Helen93 ag97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εκτος απο καποιον που ετυχε να εχιε σπιτι εκει..ή γεννηθηκε εκει..αναρωτιεμαι ποιος θελει να παει σε αυτο το σκατονησι;
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:05 Ο American Economist: #51 26-07-25 09:05 Ισως το χειρότερο νησί που έχω πάει, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:19 Η Himela έγραψε: #52 26-07-25 09:19 Κάθε καρυδιάς καρύδι εκεί βρίσκεται. Οι περισσότεροι Πειραιώτες, βαριά πεπόνια. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:54 Η Grand Duchess: #53 26-07-25 09:54 Τόσο χάλια είναι το νησί; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά με αυτά που ακούω.... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.150 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:58 Ο ilias90 έγραψε: #54 26-07-25 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τόσο χάλια είναι το νησί; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά με αυτά που ακούω.... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:59 Ο American Economist: #55 26-07-25 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Για τις θάλασσες το πέτυχες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:03 Η Grand Duchess: #56 26-07-25 10:03 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Για τις θάλασσες το πέτυχες. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.117 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:04 Η amarelia έγραψε: #57 26-07-25 10:04 Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... σαν την επανομή ή τη μηχανιώνα ενα πράγμα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:09 Η Grand Duchess: #58 26-07-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι εδώ χρεώνουν και στον κάθε άκυρο προορισμό Πήγαινε εσύ να διασκεδάσεις και χέσε τους American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Ο American Economist: #59 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Η Grand Duchess: #60 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Click για ανάπτυξη... Ιουυυυ Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi Ωρορα Wonderkid American Economist Scandal camil Paragontas7000 Angelikaaa taketrance fmarulezkd giannis06 charmander vaggelisbitz Fernando_A User2350 giannhs2001 Ariana2018 jj! ggl makis999 Mt73 Unboxholics Meow Helen93 ag97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:19 Η Himela έγραψε: #52 26-07-25 09:19 Κάθε καρυδιάς καρύδι εκεί βρίσκεται. Οι περισσότεροι Πειραιώτες, βαριά πεπόνια. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:54 Η Grand Duchess: #53 26-07-25 09:54 Τόσο χάλια είναι το νησί; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά με αυτά που ακούω.... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.150 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:58 Ο ilias90 έγραψε: #54 26-07-25 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τόσο χάλια είναι το νησί; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά με αυτά που ακούω.... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:59 Ο American Economist: #55 26-07-25 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Για τις θάλασσες το πέτυχες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:03 Η Grand Duchess: #56 26-07-25 10:03 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Για τις θάλασσες το πέτυχες. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.117 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:04 Η amarelia έγραψε: #57 26-07-25 10:04 Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... σαν την επανομή ή τη μηχανιώνα ενα πράγμα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:09 Η Grand Duchess: #58 26-07-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι εδώ χρεώνουν και στον κάθε άκυρο προορισμό Πήγαινε εσύ να διασκεδάσεις και χέσε τους American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Ο American Economist: #59 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Η Grand Duchess: #60 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Click για ανάπτυξη... Ιουυυυ Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi Ωρορα Wonderkid American Economist Scandal camil Paragontas7000 Angelikaaa taketrance fmarulezkd giannis06 charmander vaggelisbitz Fernando_A User2350 giannhs2001 Ariana2018 jj! ggl makis999 Mt73 Unboxholics Meow Helen93 ag97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:54 Η Grand Duchess: #53 26-07-25 09:54 Τόσο χάλια είναι το νησί; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά με αυτά που ακούω.... ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.150 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:58 Ο ilias90 έγραψε: #54 26-07-25 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τόσο χάλια είναι το νησί; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά με αυτά που ακούω.... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:59 Ο American Economist: #55 26-07-25 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Για τις θάλασσες το πέτυχες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:03 Η Grand Duchess: #56 26-07-25 10:03 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Για τις θάλασσες το πέτυχες. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.117 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:04 Η amarelia έγραψε: #57 26-07-25 10:04 Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... σαν την επανομή ή τη μηχανιώνα ενα πράγμα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:09 Η Grand Duchess: #58 26-07-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι εδώ χρεώνουν και στον κάθε άκυρο προορισμό Πήγαινε εσύ να διασκεδάσεις και χέσε τους American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Ο American Economist: #59 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Η Grand Duchess: #60 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Click για ανάπτυξη... Ιουυυυ Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi Ωρορα Wonderkid American Economist Scandal camil Paragontas7000 Angelikaaa taketrance fmarulezkd giannis06 charmander vaggelisbitz Fernando_A User2350 giannhs2001 Ariana2018 jj! ggl makis999 Mt73 Unboxholics Meow Helen93 ag97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.150 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:58 Ο ilias90 έγραψε: #54 26-07-25 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τόσο χάλια είναι το νησί; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά με αυτά που ακούω.... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:59 Ο American Economist: #55 26-07-25 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Για τις θάλασσες το πέτυχες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:03 Η Grand Duchess: #56 26-07-25 10:03 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Για τις θάλασσες το πέτυχες. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.117 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:04 Η amarelia έγραψε: #57 26-07-25 10:04 Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... σαν την επανομή ή τη μηχανιώνα ενα πράγμα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:09 Η Grand Duchess: #58 26-07-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι εδώ χρεώνουν και στον κάθε άκυρο προορισμό Πήγαινε εσύ να διασκεδάσεις και χέσε τους American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Ο American Economist: #59 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Η Grand Duchess: #60 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Click για ανάπτυξη... Ιουυυυ Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi Ωρορα Wonderkid American Economist Scandal camil Paragontas7000 Angelikaaa taketrance fmarulezkd giannis06 charmander vaggelisbitz Fernando_A User2350 giannhs2001 Ariana2018 jj! ggl makis999 Mt73 Unboxholics Meow Helen93 ag97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τόσο χάλια είναι το νησί; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά με αυτά που ακούω.... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 09:59 Ο American Economist: #55 26-07-25 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Για τις θάλασσες το πέτυχες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:03 Η Grand Duchess: #56 26-07-25 10:03 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Για τις θάλασσες το πέτυχες. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.117 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:04 Η amarelia έγραψε: #57 26-07-25 10:04 Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... σαν την επανομή ή τη μηχανιώνα ενα πράγμα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:09 Η Grand Duchess: #58 26-07-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι εδώ χρεώνουν και στον κάθε άκυρο προορισμό Πήγαινε εσύ να διασκεδάσεις και χέσε τους American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Ο American Economist: #59 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Η Grand Duchess: #60 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Click για ανάπτυξη... Ιουυυυ Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi Ωρορα Wonderkid American Economist Scandal camil Paragontas7000 Angelikaaa taketrance fmarulezkd giannis06 charmander vaggelisbitz Fernando_A User2350 giannhs2001 Ariana2018 jj! ggl makis999 Mt73 Unboxholics Meow Helen93 ag97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Για τις θάλασσες το πέτυχες.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:03 Η Grand Duchess: #56 26-07-25 10:03 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Για τις θάλασσες το πέτυχες. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.117 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:04 Η amarelia έγραψε: #57 26-07-25 10:04 Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... σαν την επανομή ή τη μηχανιώνα ενα πράγμα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:09 Η Grand Duchess: #58 26-07-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι εδώ χρεώνουν και στον κάθε άκυρο προορισμό Πήγαινε εσύ να διασκεδάσεις και χέσε τους American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Ο American Economist: #59 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Η Grand Duchess: #60 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Click για ανάπτυξη... Ιουυυυ Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi Ωρορα Wonderkid American Economist Scandal camil Paragontas7000 Angelikaaa taketrance fmarulezkd giannis06 charmander vaggelisbitz Fernando_A User2350 giannhs2001 Ariana2018 jj! ggl makis999 Mt73 Unboxholics Meow Helen93 ag97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Για τις θάλασσες το πέτυχες. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.117 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:04 Η amarelia έγραψε: #57 26-07-25 10:04 Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... σαν την επανομή ή τη μηχανιώνα ενα πράγμα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:09 Η Grand Duchess: #58 26-07-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι εδώ χρεώνουν και στον κάθε άκυρο προορισμό Πήγαινε εσύ να διασκεδάσεις και χέσε τους American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Ο American Economist: #59 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Η Grand Duchess: #60 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Click για ανάπτυξη... Ιουυυυ Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi Ωρορα Wonderkid American Economist Scandal camil Paragontas7000 Angelikaaa taketrance fmarulezkd giannis06 charmander vaggelisbitz Fernando_A User2350 giannhs2001 Ariana2018 jj! ggl makis999 Mt73 Unboxholics Meow Helen93 ag97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κι εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ κάνω μια εικόνα λες και πήρες ό,τι πιο σιχαμερό από την Αθήνα (Ομόνοια, Μεταξουργείο και τι άλλο σάπιο έχουν οι Αθηναίζοι), του έβαλες γύρω γύρω θάλασσα και το έκανες νησί, στο οποίο οι παραλίες είναι πιο βρώμικες κι απ' τον Θερμαϊκό, η θερμοκρασία δεν κατεβαίνει όλον τον χρόνο κάτω από 35 και οι κάτοικοι είναι όλοι γύφτοι. Κάτι αρκετά κοντά στην κόλαση, δηλαδή. Click για ανάπτυξη... σαν την επανομή ή τη μηχανιώνα ενα πράγμα
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:09 Η Grand Duchess: #58 26-07-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι εδώ χρεώνουν και στον κάθε άκυρο προορισμό Πήγαινε εσύ να διασκεδάσεις και χέσε τους American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Ο American Economist: #59 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Η Grand Duchess: #60 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Click για ανάπτυξη... Ιουυυυ Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi Ωρορα Wonderkid American Economist Scandal camil Paragontas7000 Angelikaaa taketrance fmarulezkd giannis06 charmander vaggelisbitz Fernando_A User2350 giannhs2001 Ariana2018 jj! ggl makis999 Mt73 Unboxholics Meow Helen93 ag97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Έχω έναν γάμο τον Σεπτέμβρη εκεί, είμαι σίγουρη πως τους χρέωσαν τον κούκο αηδόνι. Click για ανάπτυξη... Δεν βαριέσαι εδώ χρεώνουν και στον κάθε άκυρο προορισμό Πήγαινε εσύ να διασκεδάσεις και χέσε τους
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.359 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Ο American Economist: #59 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Η Grand Duchess: #60 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Click για ανάπτυξη... Ιουυυυ Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η αλήθεια είναι ότι όσο ακατάλληλες είναι οι παραλίες του Πειραιά για κολύμπι τόσο πρέπει να είναι και της Σαλαμίνας. Μόνο πετρελαιοφόρα βλέπω συνέχεια να πλέουν. Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 10:10 Η Grand Duchess: #60 26-07-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Click για ανάπτυξη... Ιουυυυ
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Όχι είναι πολύ χειρότερα, πίστεψε με. Στην Σαλαμίνα πάνε όλα τα λύματα της Αττικής, των ναυπηγείων, καθώς και των Motor Oil, Hellenic Energy. Click για ανάπτυξη... Ιουυυυ