Αρχική Δημοσίευση από dooo:
Και εγω πριν διαβασω την εξηγηση, λεω δεν μπορει, μας βαθμολογουν και σε αυτο, και η κοπελα ειναι πρωταθλητρια (μαυρη ζωνη κτλ )
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Κυρίως η εκκλησία πιστεύω και η γεμάτη ταμπού ελληνική κοινωνία.
Η ελληνικη μονο; Γενικα θεωρεις οτι ειναι διαφορετικα στο εξωτερικο; Ειχα/ εχω την εντυπωση οτι εκτος ΗΠΑ, οπου μπορει να ειναι λιγο πιο απελευθερωμενοι με το θεμα, γενικα τα ιδια επικρατουν.
Όταν ήμουνα μικρή μου έλεγε ο πατέρας μου οτι αν το κάνω αυτό θα σαπίσει το αιδοίο μου!!!! (προφανώς όχι επειδή το πίστευε αλλά για να με αποτρέψει και να μην το κάνω συχνά)

Kαι είναι και μορφωμένος άνθρωπος, φαντάσου τι θα έλεγαν άλλοι
Ε ενταξει, αν ησουν μικρη και το κανες και μπροστα σε αλλους χωρις να ξερεις οτι δεν ειναι πρεπον, τι να εκανε ο ανθρωπος; Να σου εξηγουσε περι κοινωνικου φαινεσθαι, κτλ;

Αλλιως, συμφωνω!
Άσε το άλλο που έχω ακούσει απο γυναίκες: "Δεν το κάνω γιατί δεν το θεωρώ σωστό".
Ή η πλάνη που υπάρχει και σε γυναίκες και σε άντρες που νομίζουν οτι γυναικείος αυνανισμός είναι να βάζει η γυναικά δάχτυλο στον κόλπο της.

Δεν λέω οτι μερικές δεν φτιάχνονται έτσι αλλά οι περισσότερες φτιάχνονται με "άλλο τρόπο". Οπότε ακους και απο πολλές: "Δοκίμασα αλλά δεν κατάλαβα τίποτα". Εμ αφού το κάνεις λάθος τι να καταλάβεις???
Καλα εδω δεν υπαρχει λαθος και σωστο. Οπως του αρεσει του καθενος. Αλλες προτιμουν διεισδυση (δακτυλο) αλλες "τριψιμο", αλλες...δονηση

Αλλα οντως, αν το δοκιμασεις μια φορα και θεωρεις οτι πρεπει να το κανεις με εναν συγκεκριμενο τροπο, λογικο να μην σου φανει κατι ιδιαιτερο.
Γενικα, το "το δοκιμασα και δεν μου εκανε αισθηση" μια φορα μονο το εχω ακουσει. Αυτο που ακουω συχνα ειναι το " δεν μου αρεσει η σκεψη οτι το κανω μονη μου", το θεωρω "αισχρο", ή τετοια ηθικοπλαστικου περιεχομενου!

Συζητησα το θεμα με μια φιλη μου που γενικα ειναι sex-freak (με την καλη εννοια!

) και (ισχυριζεται) οτι δεν το κανει - με δικαιολογια το πρωτο που ανεφερα- και την ρωτησα πως αντιμετωπιζει τις......πολλες ορεξεις που εχει αυτην την εποχη (δεν κανει σεξ) Απαντηση: Απλα περιμενω να μου φυγουν, σκεφτομαι κατι αλλο, κτλ
Υ.Γ:
Αρχική Δημοσίευση από ines:
ωραια, εγω αυνανιζομαι. καθε βραδυ, συγκεκριμενα, περιπου σταθερα και νταν. και βοηθαει. και δεν κανει κακο. τι κακο να κανει το ερμο;; για αντρες δεν ξερω, αλλα για γυναικες (που το εχω ψαξει

) απελευθερωνει sexual tension και γενικα ειναι μια πολυ υγειης μορφη σεξουαλικης ικανοποιησης.
Ah...My kind of person!
Υ.Γ 2: Μα να κανω τεραστια Posts ακομα και σε αυτο το θεμα;