nPb
Επιφανές μέλος

Τι εννοείς χωρίς καθόλου εκσπερμάτωση? Δηλαδή υπάρχει λίγο εκσπερμάτωση και πολύ?![]()
εξαρτάται...

δεν υπάρχουν άτομα που αυνανίζονται και δεν κορυφώνουν; ε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gns
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JunKa
Νεοφερμένο μέλος

penny1036
Νεοφερμένο μέλος

εγω απλα δν γνωριζω τη χρηση των κολπικων υγρων.τωρα αν αυτα θεωρουνται οπως η εξπερματωση!τι να πω..ας οποιος ξερει!
τα κολπικα υγρα καθαριζουν τον κολπο και λειτουργουν ως λιπαντικο για πιο ευκολη διεισδηση.. η γυναικεια εκσπερματωση ειναι κατι το τελειως διαφορετικο. κατα την διαρκεια της σεξουαλικης επαφης η γυναικα μαζευει ενα διαφανες υγρο στην ουροδοχο κυστη, και με τις καταλληλες κινησεις στο σημειο G απελευθερωνει αυτο το υγρο απο την ουρηθρα με μεγαλη πιεση . δεν εχει καμια σχεση με τα ουρα. μαλιστα λεγεται οτι εχει γλυκεια γευση και οτι ειναι τοσο δυνατος ο οργασμος με εκσπερματωση για μια γυναικα που μετα μπορει να την πιασει τρεμουλο κτλ.
Chartson
Εκκολαπτόμενο μέλος

τα κολπικα υγρα καθαριζουν τον κολπο και λειτουργουν ως λιπαντικο για πιο ευκολη διεισδηση.. η γυναικεια εκσπερματωση ειναι κατι το τελειως διαφορετικο. κατα την διαρκεια της σεξουαλικης επαφης η γυναικα μαζευει ενα διαφανες υγρο στην ουροδοχο κυστη, και με τις καταλληλες κινησεις στο σημειο G απελευθερωνει αυτο το υγρο απο την ουρηθρα με μεγαλη πιεση . δεν εχει καμια σχεση με τα ουρα. μαλιστα λεγεται οτι εχει γλυκεια γευση και οτι ειναι τοσο δυνατος ο οργασμος με εκσπερματωση για μια γυναικα που μετα μπορει να την πιασει τρεμουλο κτλ.
penny πολύ σωστή και ευχαριστούμε για τις πληροφορίες,γιατί ειναι πράγματι δύσκολο να βρεις κοπέλα που να μιλά ,έτσι εύκολα για τέτοια θέματα

πάντως άσχετο, η γυναικία εκσπερμάτωση αναφέρεται σαν squirting στα αγγλικά,ελληνική ωρολογία υπάρχει?(μονολεκτικά)
επίσης αναφορικά με το σημειο G ,είναι μυθος τελικά ή υπάρχει,ο οργασμος σε αυτό το σημείο?
Deviance
Εκκολαπτόμενο μέλος

penny πολύ σωστή και ευχαριστούμε για τις πληροφορίες,γιατί ειναι πράγματι δύσκολο να βρεις κοπέλα που να μιλά ,έτσι εύκολα για τέτοια θέματα
πάντως άσχετο, η γυναικία εκσπερμάτωση αναφέρεται σαν squirting στα αγγλικά,ελληνική ωρολογία υπάρχει?(μονολεκτικά)
επίσης αναφορικά με το σημειο G ,είναι μυθος τελικά ή υπάρχει,ο οργασμος σε αυτό το σημείο?
Ναι υπάρχει... Ελπίζω να μην σε τρόμαξα..
SICX
Διάσημο μέλος

οσο για τον αυνανισμο, ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο για να διατειρειται το σπερμα "φρεσκο", αλλωστε ειναι απαραιτητο ο προστατης να αδιαζει απο το σπερματικο υγρο για την υγεια του. φανταστειτε τον προστατη σαν σφουγγαρι με πορους σπερματικου υγρου οι οποιοι ειναι απαραιτητο να αδιασουν. φυσιολογικο για να μην πω απαραιτητο λοιπον.

SICX
Διάσημο μέλος

papallona
Νεοφερμένο μέλος

eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ πάλι δε θέλω να το παίξω ξερόλας, αλλά τα περισσότερα που διάβασα εδώ μέσα, (τουλάχιστον όσα διάβασα), τα ήξερα. Και είμαι 100% σίγουρη ότι οι περισσότεροι πριν γράψουν αυτά τα κατά παραγγελίαν άρθρα όπου μας επιδεικνύουν τις γνώσεις τους, έκαναν μια βόλτα από το Google.
Δεν νομίζω να γίνεται επίδειξη γνώσεων...
Τι εννοείς, όταν λες " κατα παραγγελίαν άρθρα" ;
papallona
Νεοφερμένο μέλος

Άρθρα χαρακτηρίζω τα όσα γράφουν, λόγω του επιτηδευμένου τους ύφους, ενώ είναι κατά παραγγελίαν γιατί πιο πριν κάποιος του ρώτησε κάτι.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Ίσως όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι επιδεικνύονται.
Άρθρα χαρακτηρίζω τα όσα γράφουν, λόγω του επιτηδευμένου τους ύφους, ενώ είναι κατά παραγγελίαν γιατί πιο πριν κάποιος του ρώτησε κάτι.
Και κακό είναι που κάποιος ρωτάει, και ο άλλος του απαντάει; Υπάρχουν πράγματα που εσύ και ο χ, ψ ξέρουν, αλλά υπάρχουν άλλοι τόσοι που δεν γνωρίζουν κάποια πράγματα και εδώ ενημερώνονται. Το πώς και απο πού τα' χει μάθει δε παίζει κανένα ρολο. ^^
papallona
Νεοφερμένο μέλος

Καλά κάνουν όσοι απαντούν, απλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω τον τρόπο που τα λένε.
penny1036
Νεοφερμένο μέλος

ευχαριστω πολυ! το χω ψαξει αρκετα το συγκεκριμενο θεμα και απ ο,τι ξερω δεν υπαρχει ελληνικη λεξη πιο... καθημερινη..

δεν ειναι μυθος, απλως πολλοι αντρες δεν εχουν πολυασχοληθει να μαθουν πως να το διεγειρουν, οποτε λενε πως δεν υπαρχει το σημειο g για να την βγαλουν καθαρη..

πω ενταξει τωρα νιωθω πολυ προφεσορας..

αυταααααααα........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
penny1036
Νεοφερμένο μέλος

Υπάρχει σημείο G και μάλιστα κάποιες γυναίκες (με λεφτά) κάνουν πλαστική για να το διογκώσουν ώστε να ερεθίζεται πιο εύκολα. Δεν είναι μόνιμο βέβαια, σε 5-6 μήνες ξεφουσκώνει.
ειχα παρακολουθησει μια αμερικανικη εκπομπη με κατι πλαστικους χειρουργους και νομιζω οτι κανουν ενεση στον κολπο και ετσι επιτυγχανεται η διογκωση.. τωρα λεπτομεριες δεν ξερω..

Guest 515609
Επισκέπτης

Παρε μια τσοντα (ιντερνετ εχεις) και φροντισε να λειπουν οι γονεις σου.Διωξε απο το μυαλο οτιδηποτε εχεις.Προσπαθησε να συγκεντρωθεις στο βιντεο που βλεπεις.Ε προσπαθησε ομως,μην τα περιμενεις ολα ετοιμα.Και αφου το κανεις αυτο ταυτοχρονα αρχισε να αυνανιζεσε.Να μην τα παρατησεις ομως με το παραμικρο.Έχω ένα πρόβλημα... θέλω να αυνανιστώ αλλά κάθε φορά που πάω λέω οχι δεν πρέπει είναι μα...ία και τελικά δεν κάνω.... αλλά θέλω.. και όταν το κάνω μετά λέω δεν έπρεπε και τέτοια... τι πρέπει να κάνω;
Καλα ζητημα ειναι αν το διαβασεις αφου εχουν περασει χρονια απο τοτε που το εγραψες

Υ.Σ.Στο θεμα μου τωρα.Οταν ημουν 14-15 ακουγα τους συμμαθητες να λενε οτι αυνανιζονται 3-4 φορες την ημερα.Εγω ποτε δεν εχω πιασει αυτα τα νουμερα.Και εγω σταθερα καθε μερα (τοτε) αλλα οχι τοσο πολυ.Να ανυσηχισω?
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

οχι βρε,σιγα ο καθενας το κανει για οσο θελει!το ιδιο το σωμα σου θα σου πει ποσες φορες ειναι αναγκαιο να αυνανιζεσαι.Παρε μια τσοντα (ιντερνετ εχεις) και φροντισε να λειπουν οι γονεις σου.Διωξε απο το μυαλο οτιδηποτε εχεις.Προσπαθησε να συγκεντρωθεις στο βιντεο που βλεπεις.Ε προσπαθησε ομως,μην τα περιμενεις ολα ετοιμα.Και αφου το κανεις αυτο ταυτοχρονα αρχισε να αυνανιζεσε.Να μην τα παρατησεις ομως με το παραμικρο.
Καλα ζητημα ειναι αν το διαβασεις αφου εχουν περασει χρονια απο τοτε που το εγραψες
Υ.Σ.Στο θεμα μου τωρα.Οταν ημουν 14-15 ακουγα τους συμμαθητες να λενε οτι αυνανιζονται 3-4 φορες την ημερα.Εγω ποτε δεν εχω πιασει αυτα τα νουμερα.Και εγω σταθερα καθε μερα (τοτε) αλλα οχι τοσο πολυ.Να ανυσηχισω?
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

ο αυνανισμος παρατηρειται και σε νεογεννητα, οπως και οργασμος.
Κι όχι μόνο στα νεογέννητα. Ακόμη και στην ενδομήτριο ζωή αυνανιζόμαστε. Nice, ε;
nPb
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 362 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ryer
- georgosbpefkh
- John2025
- giorgos5002
- teoaenaos
- bilakooc
- Andante
- alexis.patrinos
- naturale
- angela_k
- hana.rotki
- Ωρορα
- Paragontas7000
- Scandal
- touvlo
- Luludaki
- paolo1
- iew
- jj!
- Wonderkid
- epote
- American Economist
- Fernando_A
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- rafaela11
- Joji
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Kely1234567
- Scarface21
- kagkoyros
- Re_Alexis
- gmoutzour
- DimitraA.
- Hased Babis
- synopsis
- marww
- aggorf
- AggelikiGr
- Γιώτα Γιαννακού
- χημεια4λαιφ
- GeorgePap2003
- roundi1985
- iiTzArismaltor_
- Memetchi
- Georgepap_21
- estrela
- Sherlockina
- Nikoleta05
- User2350
- charmander
- camil
- taketrance
- chester20080
- Libertus
- Helen06
- Abiogenesis
- ArisKladis999
- Viktor1a
- lepipini
- Koninakon
- gepapad
- Theophilus
- oups
- Ilma
- Sevasti
- GiorgosAsi
- mpapa
- spring day
- Circe
- Melina.
- Μαυρίκιος
- johnietraf
- ggl
- plus i bo?
- fourkaki
- Εχέμυθη
- Στεφανος56
- J.Cameron
- _pathfinder_
- SakisRM
- Antonius
- Manuela98
- malenaaa
- grtt
- Pen_addict
- kn9919
- kalhkardia
- alexd99
- louminis
- SlimShady
- thenutritionist
- Aria88
- Unboxholics
- tourourou3
- Nnn
- Kippo
- Annou1
- FrenchieInAthens
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Πύρος
- qwertyuiop
- nikodimos89
- panosveki
- Konstantinos4
- imyrcarn
- Nikkkpat
- _Aggelos123
- ΘανάσοςG4
- Spyro
- Necropolis
- TonyMontanaEse
- Georgekk
- constansn
- neurogirl
- BioChemical
- globglogabgalab
- GiwrgosLxs
- Dimitris9
- anastasis06
- No name
- iminspain
- azula
- Athens2002
- physicscrazy
- clevercat
- tsiobieman
- igeorgeoikonomo
- roud
- ag97
- NEKTARIOS11
- aekaras 21
- marakiloveee
- pacheiko
- ale
- T C
- Zoigian
- johnsala
- Mary Jane
- Κλημεντίνη
- penelopet
- Giii
- anastasia papa
- Alexecon1991
- MarcoReus
- Eri0611
- Pharmacist01
- nucomer
- Greg1900
- vivus
- Theodora03
- korlef
- Panagiotis849
- minfaspringianafasme
- George_2099
- το κοριτσι του μαη
- Darkking
- Danaoula2020
- Χάβος
- den antexw allh apotyxia
- Πα.Κ
- Intruder1
- Nick0007
- Mukumbura
- Satan Claus
- Superhuman
- Konstantinos_m
- uni77
- Stroka
- Ggpg
- Φινεύς
- Idontknoww
- niknik2002
- Meow
- Dimitris2001
- JohnGreek
- Μί–Κά-Ἔλ
- Thanos_D
- cortomaltese
- Stelios725
- S¡mos
- SweetGirl
- Dr. Gl. Luminous
- suaimhneas
- Ν.Χ.
- Έμμα
- nicole1982
- γιω99
- Griff
- Nefiki
- stefan
- aekarare
- mitsakos
- Panos blg
- eri548
- kiyoshi
- Tina02
- Trolling Stones
- PanosBat
- the purge
- panagiotis econ
- Arvacon
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- Ryuzaki
- St11
- harisk18
- jul25
- Unseen skygge
- panagiotis23
- Nefeloula
- KingOfPop
- TommyMak
- civilian
- nick 3484
- gwgw_5
- Kostakis45
- Intravenous_drug
- valantis21
- Ανδρεας 1970
- fockos
- Viedo
- future.nurse.29
- Arianara S3
- iManosX13
- Johnny15
- Ststst02
- cel123
- victor 21
- tymvorixos
- mikadimple
- george777
- Nia Skg
- Αλκης Κ.
- Slytherin
- MIkeTr123
- Johanna Mark
- Anonym0s
- PanosCh002
- Eva
- Jocaste
- jimis2001
- Yiorgosk
- GeoCommand
- Tommy_civil
- desna
- NightOwl
- Rene2004
- Scott
- Serotonin
- KaterinaL
- ioannaion
- tasost
- fearless
- Μαρία234
- ROSSONERO
- luisnazariodelima
- tslef8
- notis_19
- geo1230
- panagiotis G
- Vasilis25
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.