DrHouse
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

...και λόγω πίεσης από τη γεμάτη ουροδόχο κύστη.νομίζω ότι το πρωί είναι φυσιολογικό να ξυπνάς με ερεθισμούς..λόγω αιμάτωσης του οργάνου αν δεν κάνω λάθος

Nο problem. Keep walking.από το πολύ παίξιμο υπάρχουν συνέπειες στο μόριο;![]()
Joaquín
Διάσημο μέλος

Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε αν την παίξεις πριν κοιμηθείς και καθόλου να μην την έχεις παίξει την υπόλοιπη μερα δεν θα παρουσιαστεί ονείρωξη είσαι καλυμμένοςΜάλλον την παίζεις πάρα πολύ![]()

Joaquín
Διάσημο μέλος

Κάτι πρέπει να παίζει και με τη ζέστη, γιατί το καλοκαίρι τα περισσότερα πρωινά είμαστε ισχυροί....και λόγω πίεσης από τη γεμάτη ουροδόχο κύστη.
Στο 1:00:55, και καλά του σηκώνεται και του λέει η άλλη "ααα, σηκώθηκε ο αλαντίν;", και αυτός απαντάει "είναι από τη ζέστη".
Johnny15
Επιφανές μέλος

Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε συχνότητα 300 από τις 365 μέρες του χρόνουΠαιδιά, πέρα από τις ονειρώξεις(δεν μπορώ να πω ότι μου συνέβη πολλές φορές), το καλοκαίρι ξυπνάω πάρα πολλές φορές και ο αλαντίν είναι με το κεφάλι στον ουρανό και προσεύεχεται.
Το παθαίνετε αυτό;Σε τι συχνότητα;

Joaquín
Διάσημο μέλος

Έχω την αίσθηση ότι το καλοκαίρι συμβαίνει πιο συχνά.Σε συχνότητα 300 από τις 365 μέρες του χρόνου![]()
Θα το ελέγξω αυτό το καλοκαίρι

Θέλετε να ανοίξουμε ένα thread, να δηλώσουμε συμμετοχή και να κρατάμε log από τους αλαντίνζ;

DrHouse
Διάσημο μέλος

Guest 781029
Επισκέπτης

Παιδιά, πέρα από τις ονειρώξεις(δεν μπορώ να πω ότι μου συνέβη πολλές φορές), το καλοκαίρι ξυπνάω πάρα πολλές φορές και ο αλαντίν είναι με το κεφάλι στον ουρανό και προσεύεχεται.
Every single day
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

από το πολύ παίξιμο υπάρχουν συνέπειες στο μόριο;![]()
Αν το κάνεις στο στεγνό το πολύ-πολύ κάνα έγκαυμα απο την τριβή.

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

προφανώς παίζει κατι με τη ζέστη....τη ζεστη εχεις περισσότερες εξάψεις...το καλοκαιρι ειναι η εποχη του ζευγαρώματος...Κάτι πρέπει να παίζει και με τη ζέστη, γιατί το καλοκαίρι τα περισσότερα πρωινά είμαστε ισχυροί.
Στο 1:00:55, και καλά του σηκώνεται και του λέει η άλλη "ααα, σηκώθηκε ο αλαντίν;", και αυτός απαντάει "είναι από τη ζέστη".

όταν φοράς τα βραδια του καλοκαιριου κατι αναλαφρο-ή και τιποτα- και ο αλαντιν τρίβεται στο στρώμα και στο σεντόνι...λογικό να προσεύχεται μετα

σκεψου αν γινεται το χειμωνα με την ίδια συχνότητα
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Σε εμένα δεν έχει συμβείΟνείρωξη λέγεται αυτό που λες και δεν υπάρχει άντρας που να μην του συμβαίνει.

Κάθε μέραΠαιδιά, πέρα από τις ονειρώξεις(δεν μπορώ να πω ότι μου συνέβη πολλές φορές), το καλοκαίρι ξυπνάω πάρα πολλές φορές και ο αλαντίν είναι με το κεφάλι στον ουρανό και προσεύεχεται.

nPb
Επιφανές μέλος

προφανώς παίζει κατι με τη ζέστη....τη ζεστη εχεις περισσότερες εξάψεις...το καλοκαιρι ειναι η εποχη του ζευγαρώματος...
όταν φοράς τα βραδια του καλοκαιριου κατι αναλαφρο-ή και τιποτα- και ο αλαντιν τρίβεται στο στρώμα και στο σεντόνι...λογικό να προσεύχεται μετα
σκεψου αν γινεται το χειμωνα με την ίδια συχνότητα
το καλοκαίρι κυκλοφορούν και έντομα..προσοχή μη τσιμπήσουν τον Αλαντίν

nektariosmakris
Εκκολαπτόμενο μέλος

καλα μονο στα πρωτα χρονια της εφηβιας μου μου ειχε συμβει που εβλεπα ωραια ονεια (μαλλον τα βραδινα περιοδικα φταιγανε)Καλα ρε μεγάλε πλάκα μας κάνεις;
Ονείρωξη λέγεται αυτό που λες και δεν υπάρχει άντρας που να μην του συμβαίνει.
ονειρωξη? χμμμ δηλαδη το εχει και ο μπαμπινιωτης ο πασοκξτζις? πρωτη φορα παντος το ακουω
ενταξει και να μου συμβει δεν εχω προβλημα απλα θα αλαξω κανα εσωρουχοΕ αν την παίξεις πριν κοιμηθείς και καθόλου να μην την έχεις παίξει την υπόλοιπη μερα δεν θα παρουσιαστεί ονείρωξη είσαι καλυμμένος![]()
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Εγω παλι ενω ασκουσα πολυ εντατικα το σπορ μεχρι 3η γυμνασιου, μετα επανληθα σε φυσιολογικους ρυθμους, ωστοσο εδω και κανα 6μηνο εχω κανει δυνατο comeback και αναρωτιεμαι το γιατι...διαφορα σεναρια μου ερχονται στο μυαλο.![]()
τι σενάρια; όπως;

Guest 781029
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 362 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ryer
- georgosbpefkh
- John2025
- giorgos5002
- teoaenaos
- bilakooc
- Andante
- alexis.patrinos
- naturale
- angela_k
- hana.rotki
- Ωρορα
- Paragontas7000
- Scandal
- touvlo
- Luludaki
- paolo1
- iew
- jj!
- Wonderkid
- epote
- American Economist
- Fernando_A
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- rafaela11
- Joji
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Kely1234567
- Scarface21
- kagkoyros
- Re_Alexis
- gmoutzour
- DimitraA.
- Hased Babis
- synopsis
- marww
- aggorf
- AggelikiGr
- Γιώτα Γιαννακού
- χημεια4λαιφ
- GeorgePap2003
- roundi1985
- iiTzArismaltor_
- Memetchi
- Georgepap_21
- estrela
- Sherlockina
- Nikoleta05
- User2350
- charmander
- camil
- taketrance
- chester20080
- Libertus
- Helen06
- Abiogenesis
- ArisKladis999
- Viktor1a
- lepipini
- Koninakon
- gepapad
- Theophilus
- oups
- Ilma
- Sevasti
- GiorgosAsi
- mpapa
- spring day
- Circe
- Melina.
- Μαυρίκιος
- johnietraf
- ggl
- plus i bo?
- fourkaki
- Εχέμυθη
- Στεφανος56
- J.Cameron
- _pathfinder_
- SakisRM
- Antonius
- Manuela98
- malenaaa
- grtt
- Pen_addict
- kn9919
- kalhkardia
- alexd99
- louminis
- SlimShady
- thenutritionist
- Aria88
- Unboxholics
- tourourou3
- Nnn
- Kippo
- Annou1
- FrenchieInAthens
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Πύρος
- qwertyuiop
- nikodimos89
- panosveki
- Konstantinos4
- imyrcarn
- Nikkkpat
- _Aggelos123
- ΘανάσοςG4
- Spyro
- Necropolis
- TonyMontanaEse
- Georgekk
- constansn
- neurogirl
- BioChemical
- globglogabgalab
- GiwrgosLxs
- Dimitris9
- anastasis06
- No name
- iminspain
- azula
- Athens2002
- physicscrazy
- clevercat
- tsiobieman
- igeorgeoikonomo
- roud
- ag97
- NEKTARIOS11
- aekaras 21
- marakiloveee
- pacheiko
- ale
- T C
- Zoigian
- johnsala
- Mary Jane
- Κλημεντίνη
- penelopet
- Giii
- anastasia papa
- Alexecon1991
- MarcoReus
- Eri0611
- Pharmacist01
- nucomer
- Greg1900
- vivus
- Theodora03
- korlef
- Panagiotis849
- minfaspringianafasme
- George_2099
- το κοριτσι του μαη
- Darkking
- Danaoula2020
- Χάβος
- den antexw allh apotyxia
- Πα.Κ
- Intruder1
- Nick0007
- Mukumbura
- Satan Claus
- Superhuman
- Konstantinos_m
- uni77
- Stroka
- Ggpg
- Φινεύς
- Idontknoww
- niknik2002
- Meow
- Dimitris2001
- JohnGreek
- Μί–Κά-Ἔλ
- Thanos_D
- cortomaltese
- Stelios725
- S¡mos
- SweetGirl
- Dr. Gl. Luminous
- suaimhneas
- Ν.Χ.
- Έμμα
- nicole1982
- γιω99
- Griff
- Nefiki
- stefan
- aekarare
- mitsakos
- Panos blg
- eri548
- kiyoshi
- Tina02
- Trolling Stones
- PanosBat
- the purge
- panagiotis econ
- Arvacon
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- Ryuzaki
- St11
- harisk18
- jul25
- Unseen skygge
- panagiotis23
- Nefeloula
- KingOfPop
- TommyMak
- civilian
- nick 3484
- gwgw_5
- Kostakis45
- Intravenous_drug
- valantis21
- Ανδρεας 1970
- fockos
- Viedo
- future.nurse.29
- Arianara S3
- iManosX13
- Johnny15
- Ststst02
- cel123
- victor 21
- tymvorixos
- mikadimple
- george777
- Nia Skg
- Αλκης Κ.
- Slytherin
- MIkeTr123
- Johanna Mark
- Anonym0s
- PanosCh002
- Eva
- Jocaste
- jimis2001
- Yiorgosk
- GeoCommand
- Tommy_civil
- desna
- NightOwl
- Rene2004
- Scott
- Serotonin
- KaterinaL
- ioannaion
- tasost
- fearless
- Μαρία234
- ROSSONERO
- luisnazariodelima
- tslef8
- notis_19
- geo1230
- panagiotis G
- Vasilis25
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.