anonymoss
Νεοφερμένο μέλος

Δηλαδή ηρεμείς με το να προκαλείς πόνο στον εαυτό σου; :/
μην το θεωρεις σαν ''πονος'' απλα σκεψου οτι ειναι λες και κανεις κατι για να ξεχαστεις απο τα προβληματα..κατι τετοιο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Τι να πωμην το θεωρεις σαν ''πονος'' απλα σκεψου οτι ειναι λες και κανεις κατι για να ξεχαστεις απο τα προβληματα..κατι τετοιο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anonymoss
Νεοφερμένο μέλος

Τι να πωΤουλαχιστον ξέρεις ότι δε κάνει καλό έτσι ώστε να μην το ξαναεπιχειρήσεις;Είσαι καλύτερα;
απο την αρχη ηξερα οτι δεν κανει καλο και το καταλαβαινα. Εχεις αλλον τροπο για εκτονωση να μου προτεινεις για να μην το ξαναρχισω?

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Εγώ όταν έχω νεύρα βάζω τέρμα ροκιές και τραγουδάω.Με βοηθάειαπο την αρχη ηξερα οτι δεν κανει καλο και το καταλαβαινα. Εχεις αλλον τροπο για εκτονωση να μου προτεινεις για να μην το ξαναρχισω?![]()

anonymoss
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ όταν έχω νεύρα βάζω τέρμα ροκιές και τραγουδάω.Με βοηθάειΔε χρειάζεται να φτάνουμε σε ακραία σημεία.
χαχαχαχ ωραιοο :ΡΡ το εχω δοκιμασει..κατα καποιο τροπο βοθαει

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Δώσε μπουνιές σε μαξιλάρια...Κλάψε..Το κλάμα είναι φυσική εκτόνωση.Μην το κρατάς μέσα σου.χαχαχαχ ωραιοο :ΡΡ το εχω δοκιμασει..κατα καποιο τροπο βοθαεικατι αλλο;;
![]()
anonymoss
Νεοφερμένο μέλος

Δώσε μπουνιές σε μαξιλάρια...Κλάψε..Το κλάμα είναι φυσική εκτόνωση.Μην το κρατάς μέσα σου.
Αχχχ ευχαριστωωω πολυυυυυ..παρα πολυ καλη ιδεα με τα μαξιλαριαααα.. Με βοηθησες παρα πολυ 1000 ευχαριστωω

Emilouko
Περιβόητο μέλος

ΤίποταΑχχχ ευχαριστωωω πολυυυυυ..παρα πολυ καλη ιδεα με τα μαξιλαριαααα.. Με βοηθησες παρα πολυ 1000 ευχαριστωω![]()
![]()

Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Emilouko:Δώσε μπουνιές σε μαξιλάρια...Κλάψε..Το κλάμα είναι φυσική εκτόνωση.Μην το κρατάς μέσα σου.
Δυστυχώς δεν εξαρτάται και τόσο πολύ απο μας πολλές φορές θέλουμε να κλάψουμε αλλά δεν μπορούμε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Δεν μου έχει τύχει να μην μπορώ να κλάψω.Μην νομίζεις όμως ότι και το αντίθετο δηλαδή να κλαις πολύ εύκολα είναι και ό,τι καλύτερο.Σου λέω επειδή το έχω.Με το που φορτίζομαι συναισθηματικά κλαίω απευθείας και με φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση.Δυστυχώς δεν εξαρτάται και τόσο πολύ απο μας πολλές φορές θέλουμε να κλάψουμε αλλά δεν μπορούμε.
Ίσως βέβαια επειδή ξεσπάω κατευθείαν είναι και ο λόγος που δεν είμαι πολύ επιθετικός άνθρωπος..Και πάλι δεν είναι ωραίο να σε λένε κλαψιάρα

Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Emilouko:Δεν μου έχει τύχει να μην μπορώ να κλάψω.Μην νομίζεις όμως ότι και το αντίθετο δηλαδή να κλαις πολύ εύκολα είναι και ό,τι καλύτερο.
Και τα δυο άκρα να κλαίς πολύ εύκολα δηλαδή και να μην κλαίς καθόλου έχουν τα αρνητικά τους το καταλαβαίνω και εγώ που ανήκω στην δεύτερη περίπτωση.
anonymoss
Νεοφερμένο μέλος

Και τα δυο άκρα να κλαίς πολύ εύκολα δηλαδή και να μην κλαίς καθόλου έχουν τα αρνητικά τους το καταλαβαίνω και εγώ που ανήκω στην δεύτερη περίπτωση.
ναι? γιατι εγω ειμαι πολυ ευαισθητηηη...πραγμα το οποιο μου την δινει στα νευρα ωρες ωρες

Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

anonymoss
Νεοφερμένο μέλος

Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από anonymoss:Με την φράση όμως, ''δεν κλαίω εύκολα'' δεν εννοεί ότι δεν είναι αρκετά ευαίσθητος;
Πολύ πιθανό δεν αμφιβάλλω οι περισσότεροι έχουν συνταυτίσει το κλάμα με την ευαισθησία αλλά αυτό είναι στην πραγματικότητα λάθος.
anonymoss
Νεοφερμένο μέλος

Πολύ πιθανό δεν αμφιβάλλω οι περισσότεροι έχουν συνταυτίσει το κλάμα με την ευαισθησία αλλά αυτό είναι στην πραγματικότητα λάθος.
Ααα..αν ειναι λαθος τοτε η ευαισθησια τι ''ορισμο'' εχει;
Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από anonymoss:Ααα..αν ειναι λαθος τοτε η ευαισθησια τι ''ορισμο'' εχει;
Θα έλεγα ψυχολογική κατάπτωση λόγω της άσχημης κατάστασης κάποιου άλλου ανθρώπου ή όχι μόνο αλλά είναι μια απρόσωπη έννοια δεν μπορούμε να την δούμε και δεν μπορούμε σίγουρα να την προσωποποιήσουμε με τα δάκρυα, την αισθάνεται μόνο ο φορέας της.
anonymoss
Νεοφερμένο μέλος

Θα έλεγα ψυχολογική κατάπτωση λόγω της άσχημης κατάστασης κάποιου άλλου ανθρώπου ή όχι μόνο αλλά είναι μια απρόσωπη έννοια δεν μπορούμε να την δούμε και δεν μπορούμε σίγουρα να την προσωποποιήσουμε με τα δάκρυα, την αισθάνεται μόνο ο φορέας της.
ναι αλλα το κλαμα πολλες φορες δεν ειναι αποτελεσμα την ευαισθησιας;
Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από anonymoss:ναι αλλα το κλαμα πολλες φορες δεν ειναι αποτελεσμα την ευαισθησιας;
Όχι μόνο πολλές φορές πάντα αλλά το κλάμα είναι μια απο τις επιπτώσεις της ευαισθησίας όχι η μοναδική.
anonymoss
Νεοφερμένο μέλος

Όχι μόνο πολλές φορές πάντα αλλά το κλάμα είναι μια απο τις επιπτώσεις της ευαισθησίας όχι η μοναδική.
Αρα το κλαμα ταυτιζεται με την ευαισθησια αλλα οχι ΜΟΝΟ το κλαμα ετσι;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.