Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:26 Ο Άγγελος έγραψε: #21 22-09-10 13:26 Το startup monitor απ ότι καταλαβαίνω προσθέτει μια επιβεβαίωση οταν ένα πρόγραμμα προσπαθεί να βάλει τον εαυτό του να τρέχει στην αρχή. Click για ανάπτυξη... ναι,,γλιτωνεις τον μπελα να μπαινουν εκει διαφορα χωρις να ρωτανε..και μετα να κοιτας στον καταλογο τι θες και τι οχι...να αποπειλεγεις ,ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ κλπ προληπτικη καταστολη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 19:18 Ο KingFox έγραψε: #22 07-11-10 19:18 Εγώ παλι εχω το αντίθετο πρόβλημα μου ανοιγαν πολλα προγραμματα πηγα στο παραμετροι σηστιματος και τα ξετικαρα αλλα αφτα τα προγράμματα είχαν σχέση ας πούμε με το πλήκτρο FN και με άλλα και δεν μου δουλεύουν τώρα και όταν τα τικάρω ξανά δεν μου τα ξανά ανοίγει στην αρχή ξέρετε τι να κάνω ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 19:25 Ο Boom έγραψε: #23 07-11-10 19:25 Στο παρασκήνιο λειτουργούν τα περισσότερα και δεν τα βλέπουμε. Αυτό για το Fn δεν το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 19:27 Ο KingFox έγραψε: #24 07-11-10 19:27 Ναι άλλα παλιά μου άνοιγαν προγράμματα στην αρχή τώρα που τα ξανατικαρα δεν μου ξανά ανοίγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 19:37 Ο Boom έγραψε: #25 07-11-10 19:37 Έλεγξε λίγο αυτό https://support.microsoft.com/kb/314488/el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 19:46 Ο KingFox έγραψε: #26 07-11-10 19:46 Έχω windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2010 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 21:09 Ο Άγγελος έγραψε: #27 07-11-10 21:09 στο msconfig δεν τα βγαζει τωρα απο οτι καταλαβα.. πρεπει τοτε να πας και να τα ξαναβαλεις απο τα προγραμματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 21:11 Ο KingFox έγραψε: #28 07-11-10 21:11 Τα βγάζει και τα έχω τικάρει αλλά δεν τα ενεργοποιεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 21:37 Ο Boom έγραψε: #29 07-11-10 21:37 Λίγο που το έψαξα στο internet, ρύθμισέ το ή από το πρόγραμμα ή πήγαινε εκεί όπου το έχεις εγκατεστημένο, κάνε δεξί κλικ και copy. Πήγαινε στον φάκελο C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup και πάτα δεξί κλικ και επίλεξε Paste Shortcut. Αλλιώς λένε ότι τα έχει παίξει η registry. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 22:25 Ο KingFox έγραψε: #30 07-11-10 22:25 Πέτυχε αυτο με το C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 22:28 Ο Boom έγραψε: #31 07-11-10 22:28 I love google.♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Άγγελος έγραψε: #32 08-11-10 10:39 ανοιγει και με εντολη στο run(εκτελεση) shell:startup και υπαρχει και shell:sendto που βαζεις εκει τις συντομευσεις για το "αποστολη προς" στο δεξι κλικ I love google.♥ Click για ανάπτυξη... me too! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.039 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:17 Η Πουπουλίνα: #33 04-08-25 20:17 Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα; dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:24 Ο dum dum boy: #34 04-08-25 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα; Click για ανάπτυξη... για τα προϊοντα της google και το youtube, πρεπει να αλλαξεις τη γλωσσα σε αυτά. δεν επηρεάζονται απο τη γλωσσα των windows π.χ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.039 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:44 Η Πουπουλίνα: #35 04-08-25 20:44 Σε ευχαριστω πολυ Νασο μου!Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναιοτι εγω οταν παιρνω το λαπτοπ μου..τουλαχιστον το τελευταθο που θυμαμαι δεν χρειαστηκε να το κανω αυτο....σε ευχαριστω πολυ παντως! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: globglogabgalab Drscientist Angelikaaa Scandal American Economist BatGuin bibliofagos Ouvounos12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το startup monitor απ ότι καταλαβαίνω προσθέτει μια επιβεβαίωση οταν ένα πρόγραμμα προσπαθεί να βάλει τον εαυτό του να τρέχει στην αρχή. Click για ανάπτυξη... ναι,,γλιτωνεις τον μπελα να μπαινουν εκει διαφορα χωρις να ρωτανε..και μετα να κοιτας στον καταλογο τι θες και τι οχι...να αποπειλεγεις ,ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ κλπ προληπτικη καταστολη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 19:18 Ο KingFox έγραψε: #22 07-11-10 19:18 Εγώ παλι εχω το αντίθετο πρόβλημα μου ανοιγαν πολλα προγραμματα πηγα στο παραμετροι σηστιματος και τα ξετικαρα αλλα αφτα τα προγράμματα είχαν σχέση ας πούμε με το πλήκτρο FN και με άλλα και δεν μου δουλεύουν τώρα και όταν τα τικάρω ξανά δεν μου τα ξανά ανοίγει στην αρχή ξέρετε τι να κάνω ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 19:25 Ο Boom έγραψε: #23 07-11-10 19:25 Στο παρασκήνιο λειτουργούν τα περισσότερα και δεν τα βλέπουμε. Αυτό για το Fn δεν το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 19:27 Ο KingFox έγραψε: #24 07-11-10 19:27 Ναι άλλα παλιά μου άνοιγαν προγράμματα στην αρχή τώρα που τα ξανατικαρα δεν μου ξανά ανοίγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 19:37 Ο Boom έγραψε: #25 07-11-10 19:37 Έλεγξε λίγο αυτό https://support.microsoft.com/kb/314488/el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 19:46 Ο KingFox έγραψε: #26 07-11-10 19:46 Έχω windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2010 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 21:09 Ο Άγγελος έγραψε: #27 07-11-10 21:09 στο msconfig δεν τα βγαζει τωρα απο οτι καταλαβα.. πρεπει τοτε να πας και να τα ξαναβαλεις απο τα προγραμματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 21:11 Ο KingFox έγραψε: #28 07-11-10 21:11 Τα βγάζει και τα έχω τικάρει αλλά δεν τα ενεργοποιεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 21:37 Ο Boom έγραψε: #29 07-11-10 21:37 Λίγο που το έψαξα στο internet, ρύθμισέ το ή από το πρόγραμμα ή πήγαινε εκεί όπου το έχεις εγκατεστημένο, κάνε δεξί κλικ και copy. Πήγαινε στον φάκελο C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup και πάτα δεξί κλικ και επίλεξε Paste Shortcut. Αλλιώς λένε ότι τα έχει παίξει η registry. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 22:25 Ο KingFox έγραψε: #30 07-11-10 22:25 Πέτυχε αυτο με το C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 22:28 Ο Boom έγραψε: #31 07-11-10 22:28 I love google.♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Άγγελος έγραψε: #32 08-11-10 10:39 ανοιγει και με εντολη στο run(εκτελεση) shell:startup και υπαρχει και shell:sendto που βαζεις εκει τις συντομευσεις για το "αποστολη προς" στο δεξι κλικ I love google.♥ Click για ανάπτυξη... me too! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.039 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:17 Η Πουπουλίνα: #33 04-08-25 20:17 Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα; dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:24 Ο dum dum boy: #34 04-08-25 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα; Click για ανάπτυξη... για τα προϊοντα της google και το youtube, πρεπει να αλλαξεις τη γλωσσα σε αυτά. δεν επηρεάζονται απο τη γλωσσα των windows π.χ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.039 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:44 Η Πουπουλίνα: #35 04-08-25 20:44 Σε ευχαριστω πολυ Νασο μου!Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναιοτι εγω οταν παιρνω το λαπτοπ μου..τουλαχιστον το τελευταθο που θυμαμαι δεν χρειαστηκε να το κανω αυτο....σε ευχαριστω πολυ παντως! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: globglogabgalab Drscientist Angelikaaa Scandal American Economist BatGuin bibliofagos Ouvounos12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ παλι εχω το αντίθετο πρόβλημα μου ανοιγαν πολλα προγραμματα πηγα στο παραμετροι σηστιματος και τα ξετικαρα αλλα αφτα τα προγράμματα είχαν σχέση ας πούμε με το πλήκτρο FN και με άλλα και δεν μου δουλεύουν τώρα και όταν τα τικάρω ξανά δεν μου τα ξανά ανοίγει στην αρχή ξέρετε τι να κάνω ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 19:25 Ο Boom έγραψε: #23 07-11-10 19:25 Στο παρασκήνιο λειτουργούν τα περισσότερα και δεν τα βλέπουμε. Αυτό για το Fn δεν το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 19:27 Ο KingFox έγραψε: #24 07-11-10 19:27 Ναι άλλα παλιά μου άνοιγαν προγράμματα στην αρχή τώρα που τα ξανατικαρα δεν μου ξανά ανοίγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 19:37 Ο Boom έγραψε: #25 07-11-10 19:37 Έλεγξε λίγο αυτό https://support.microsoft.com/kb/314488/el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 19:46 Ο KingFox έγραψε: #26 07-11-10 19:46 Έχω windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2010 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 21:09 Ο Άγγελος έγραψε: #27 07-11-10 21:09 στο msconfig δεν τα βγαζει τωρα απο οτι καταλαβα.. πρεπει τοτε να πας και να τα ξαναβαλεις απο τα προγραμματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 21:11 Ο KingFox έγραψε: #28 07-11-10 21:11 Τα βγάζει και τα έχω τικάρει αλλά δεν τα ενεργοποιεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 21:37 Ο Boom έγραψε: #29 07-11-10 21:37 Λίγο που το έψαξα στο internet, ρύθμισέ το ή από το πρόγραμμα ή πήγαινε εκεί όπου το έχεις εγκατεστημένο, κάνε δεξί κλικ και copy. Πήγαινε στον φάκελο C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup και πάτα δεξί κλικ και επίλεξε Paste Shortcut. Αλλιώς λένε ότι τα έχει παίξει η registry. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 22:25 Ο KingFox έγραψε: #30 07-11-10 22:25 Πέτυχε αυτο με το C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 22:28 Ο Boom έγραψε: #31 07-11-10 22:28 I love google.♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Άγγελος έγραψε: #32 08-11-10 10:39 ανοιγει και με εντολη στο run(εκτελεση) shell:startup και υπαρχει και shell:sendto που βαζεις εκει τις συντομευσεις για το "αποστολη προς" στο δεξι κλικ I love google.♥ Click για ανάπτυξη... me too! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.039 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:17 Η Πουπουλίνα: #33 04-08-25 20:17 Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα; dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:24 Ο dum dum boy: #34 04-08-25 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα; Click για ανάπτυξη... για τα προϊοντα της google και το youtube, πρεπει να αλλαξεις τη γλωσσα σε αυτά. δεν επηρεάζονται απο τη γλωσσα των windows π.χ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.039 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:44 Η Πουπουλίνα: #35 04-08-25 20:44 Σε ευχαριστω πολυ Νασο μου!Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναιοτι εγω οταν παιρνω το λαπτοπ μου..τουλαχιστον το τελευταθο που θυμαμαι δεν χρειαστηκε να το κανω αυτο....σε ευχαριστω πολυ παντως! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: globglogabgalab Drscientist Angelikaaa Scandal American Economist BatGuin bibliofagos Ouvounos12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο παρασκήνιο λειτουργούν τα περισσότερα και δεν τα βλέπουμε. Αυτό για το Fn δεν το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 19:27 Ο KingFox έγραψε: #24 07-11-10 19:27 Ναι άλλα παλιά μου άνοιγαν προγράμματα στην αρχή τώρα που τα ξανατικαρα δεν μου ξανά ανοίγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 19:37 Ο Boom έγραψε: #25 07-11-10 19:37 Έλεγξε λίγο αυτό https://support.microsoft.com/kb/314488/el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 19:46 Ο KingFox έγραψε: #26 07-11-10 19:46 Έχω windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2010 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 21:09 Ο Άγγελος έγραψε: #27 07-11-10 21:09 στο msconfig δεν τα βγαζει τωρα απο οτι καταλαβα.. πρεπει τοτε να πας και να τα ξαναβαλεις απο τα προγραμματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 21:11 Ο KingFox έγραψε: #28 07-11-10 21:11 Τα βγάζει και τα έχω τικάρει αλλά δεν τα ενεργοποιεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 21:37 Ο Boom έγραψε: #29 07-11-10 21:37 Λίγο που το έψαξα στο internet, ρύθμισέ το ή από το πρόγραμμα ή πήγαινε εκεί όπου το έχεις εγκατεστημένο, κάνε δεξί κλικ και copy. Πήγαινε στον φάκελο C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup και πάτα δεξί κλικ και επίλεξε Paste Shortcut. Αλλιώς λένε ότι τα έχει παίξει η registry. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 22:25 Ο KingFox έγραψε: #30 07-11-10 22:25 Πέτυχε αυτο με το C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 22:28 Ο Boom έγραψε: #31 07-11-10 22:28 I love google.♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Άγγελος έγραψε: #32 08-11-10 10:39 ανοιγει και με εντολη στο run(εκτελεση) shell:startup και υπαρχει και shell:sendto που βαζεις εκει τις συντομευσεις για το "αποστολη προς" στο δεξι κλικ I love google.♥ Click για ανάπτυξη... me too! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.039 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:17 Η Πουπουλίνα: #33 04-08-25 20:17 Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα; dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:24 Ο dum dum boy: #34 04-08-25 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα; Click για ανάπτυξη... για τα προϊοντα της google και το youtube, πρεπει να αλλαξεις τη γλωσσα σε αυτά. δεν επηρεάζονται απο τη γλωσσα των windows π.χ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.039 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:44 Η Πουπουλίνα: #35 04-08-25 20:44 Σε ευχαριστω πολυ Νασο μου!Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναιοτι εγω οταν παιρνω το λαπτοπ μου..τουλαχιστον το τελευταθο που θυμαμαι δεν χρειαστηκε να το κανω αυτο....σε ευχαριστω πολυ παντως! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: globglogabgalab Drscientist Angelikaaa Scandal American Economist BatGuin bibliofagos Ouvounos12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι άλλα παλιά μου άνοιγαν προγράμματα στην αρχή τώρα που τα ξανατικαρα δεν μου ξανά ανοίγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 19:37 Ο Boom έγραψε: #25 07-11-10 19:37 Έλεγξε λίγο αυτό https://support.microsoft.com/kb/314488/el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 19:46 Ο KingFox έγραψε: #26 07-11-10 19:46 Έχω windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2010 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 21:09 Ο Άγγελος έγραψε: #27 07-11-10 21:09 στο msconfig δεν τα βγαζει τωρα απο οτι καταλαβα.. πρεπει τοτε να πας και να τα ξαναβαλεις απο τα προγραμματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 21:11 Ο KingFox έγραψε: #28 07-11-10 21:11 Τα βγάζει και τα έχω τικάρει αλλά δεν τα ενεργοποιεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 21:37 Ο Boom έγραψε: #29 07-11-10 21:37 Λίγο που το έψαξα στο internet, ρύθμισέ το ή από το πρόγραμμα ή πήγαινε εκεί όπου το έχεις εγκατεστημένο, κάνε δεξί κλικ και copy. Πήγαινε στον φάκελο C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup και πάτα δεξί κλικ και επίλεξε Paste Shortcut. Αλλιώς λένε ότι τα έχει παίξει η registry. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 22:25 Ο KingFox έγραψε: #30 07-11-10 22:25 Πέτυχε αυτο με το C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 22:28 Ο Boom έγραψε: #31 07-11-10 22:28 I love google.♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Άγγελος έγραψε: #32 08-11-10 10:39 ανοιγει και με εντολη στο run(εκτελεση) shell:startup και υπαρχει και shell:sendto που βαζεις εκει τις συντομευσεις για το "αποστολη προς" στο δεξι κλικ I love google.♥ Click για ανάπτυξη... me too! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.039 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:17 Η Πουπουλίνα: #33 04-08-25 20:17 Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα; dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:24 Ο dum dum boy: #34 04-08-25 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα; Click για ανάπτυξη... για τα προϊοντα της google και το youtube, πρεπει να αλλαξεις τη γλωσσα σε αυτά. δεν επηρεάζονται απο τη γλωσσα των windows π.χ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.039 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:44 Η Πουπουλίνα: #35 04-08-25 20:44 Σε ευχαριστω πολυ Νασο μου!Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναιοτι εγω οταν παιρνω το λαπτοπ μου..τουλαχιστον το τελευταθο που θυμαμαι δεν χρειαστηκε να το κανω αυτο....σε ευχαριστω πολυ παντως! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: globglogabgalab Drscientist Angelikaaa Scandal American Economist BatGuin bibliofagos Ouvounos12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έλεγξε λίγο αυτό https://support.microsoft.com/kb/314488/el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 19:46 Ο KingFox έγραψε: #26 07-11-10 19:46 Έχω windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2010 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 21:09 Ο Άγγελος έγραψε: #27 07-11-10 21:09 στο msconfig δεν τα βγαζει τωρα απο οτι καταλαβα.. πρεπει τοτε να πας και να τα ξαναβαλεις απο τα προγραμματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 21:11 Ο KingFox έγραψε: #28 07-11-10 21:11 Τα βγάζει και τα έχω τικάρει αλλά δεν τα ενεργοποιεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 21:37 Ο Boom έγραψε: #29 07-11-10 21:37 Λίγο που το έψαξα στο internet, ρύθμισέ το ή από το πρόγραμμα ή πήγαινε εκεί όπου το έχεις εγκατεστημένο, κάνε δεξί κλικ και copy. Πήγαινε στον φάκελο C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup και πάτα δεξί κλικ και επίλεξε Paste Shortcut. Αλλιώς λένε ότι τα έχει παίξει η registry. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 22:25 Ο KingFox έγραψε: #30 07-11-10 22:25 Πέτυχε αυτο με το C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 22:28 Ο Boom έγραψε: #31 07-11-10 22:28 I love google.♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Άγγελος έγραψε: #32 08-11-10 10:39 ανοιγει και με εντολη στο run(εκτελεση) shell:startup και υπαρχει και shell:sendto που βαζεις εκει τις συντομευσεις για το "αποστολη προς" στο δεξι κλικ I love google.♥ Click για ανάπτυξη... me too! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.039 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:17 Η Πουπουλίνα: #33 04-08-25 20:17 Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα; dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:24 Ο dum dum boy: #34 04-08-25 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα; Click για ανάπτυξη... για τα προϊοντα της google και το youtube, πρεπει να αλλαξεις τη γλωσσα σε αυτά. δεν επηρεάζονται απο τη γλωσσα των windows π.χ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.039 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:44 Η Πουπουλίνα: #35 04-08-25 20:44 Σε ευχαριστω πολυ Νασο μου!Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναιοτι εγω οταν παιρνω το λαπτοπ μου..τουλαχιστον το τελευταθο που θυμαμαι δεν χρειαστηκε να το κανω αυτο....σε ευχαριστω πολυ παντως! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: globglogabgalab Drscientist Angelikaaa Scandal American Economist BatGuin bibliofagos Ouvounos12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 21:09 Ο Άγγελος έγραψε: #27 07-11-10 21:09 στο msconfig δεν τα βγαζει τωρα απο οτι καταλαβα.. πρεπει τοτε να πας και να τα ξαναβαλεις απο τα προγραμματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 21:11 Ο KingFox έγραψε: #28 07-11-10 21:11 Τα βγάζει και τα έχω τικάρει αλλά δεν τα ενεργοποιεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 21:37 Ο Boom έγραψε: #29 07-11-10 21:37 Λίγο που το έψαξα στο internet, ρύθμισέ το ή από το πρόγραμμα ή πήγαινε εκεί όπου το έχεις εγκατεστημένο, κάνε δεξί κλικ και copy. Πήγαινε στον φάκελο C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup και πάτα δεξί κλικ και επίλεξε Paste Shortcut. Αλλιώς λένε ότι τα έχει παίξει η registry. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 22:25 Ο KingFox έγραψε: #30 07-11-10 22:25 Πέτυχε αυτο με το C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 22:28 Ο Boom έγραψε: #31 07-11-10 22:28 I love google.♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Άγγελος έγραψε: #32 08-11-10 10:39 ανοιγει και με εντολη στο run(εκτελεση) shell:startup και υπαρχει και shell:sendto που βαζεις εκει τις συντομευσεις για το "αποστολη προς" στο δεξι κλικ I love google.♥ Click για ανάπτυξη... me too! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.039 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:17 Η Πουπουλίνα: #33 04-08-25 20:17 Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα; dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:24 Ο dum dum boy: #34 04-08-25 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα; Click για ανάπτυξη... για τα προϊοντα της google και το youtube, πρεπει να αλλαξεις τη γλωσσα σε αυτά. δεν επηρεάζονται απο τη γλωσσα των windows π.χ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.039 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:44 Η Πουπουλίνα: #35 04-08-25 20:44 Σε ευχαριστω πολυ Νασο μου!Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναιοτι εγω οταν παιρνω το λαπτοπ μου..τουλαχιστον το τελευταθο που θυμαμαι δεν χρειαστηκε να το κανω αυτο....σε ευχαριστω πολυ παντως! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: globglogabgalab Drscientist Angelikaaa Scandal American Economist BatGuin bibliofagos Ouvounos12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στο msconfig δεν τα βγαζει τωρα απο οτι καταλαβα.. πρεπει τοτε να πας και να τα ξαναβαλεις απο τα προγραμματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 21:11 Ο KingFox έγραψε: #28 07-11-10 21:11 Τα βγάζει και τα έχω τικάρει αλλά δεν τα ενεργοποιεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 21:37 Ο Boom έγραψε: #29 07-11-10 21:37 Λίγο που το έψαξα στο internet, ρύθμισέ το ή από το πρόγραμμα ή πήγαινε εκεί όπου το έχεις εγκατεστημένο, κάνε δεξί κλικ και copy. Πήγαινε στον φάκελο C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup και πάτα δεξί κλικ και επίλεξε Paste Shortcut. Αλλιώς λένε ότι τα έχει παίξει η registry. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 22:25 Ο KingFox έγραψε: #30 07-11-10 22:25 Πέτυχε αυτο με το C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 22:28 Ο Boom έγραψε: #31 07-11-10 22:28 I love google.♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Άγγελος έγραψε: #32 08-11-10 10:39 ανοιγει και με εντολη στο run(εκτελεση) shell:startup και υπαρχει και shell:sendto που βαζεις εκει τις συντομευσεις για το "αποστολη προς" στο δεξι κλικ I love google.♥ Click για ανάπτυξη... me too! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.039 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:17 Η Πουπουλίνα: #33 04-08-25 20:17 Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα; dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:24 Ο dum dum boy: #34 04-08-25 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα; Click για ανάπτυξη... για τα προϊοντα της google και το youtube, πρεπει να αλλαξεις τη γλωσσα σε αυτά. δεν επηρεάζονται απο τη γλωσσα των windows π.χ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.039 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:44 Η Πουπουλίνα: #35 04-08-25 20:44 Σε ευχαριστω πολυ Νασο μου!Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναιοτι εγω οταν παιρνω το λαπτοπ μου..τουλαχιστον το τελευταθο που θυμαμαι δεν χρειαστηκε να το κανω αυτο....σε ευχαριστω πολυ παντως! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: globglogabgalab Drscientist Angelikaaa Scandal American Economist BatGuin bibliofagos Ouvounos12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα βγάζει και τα έχω τικάρει αλλά δεν τα ενεργοποιεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 21:37 Ο Boom έγραψε: #29 07-11-10 21:37 Λίγο που το έψαξα στο internet, ρύθμισέ το ή από το πρόγραμμα ή πήγαινε εκεί όπου το έχεις εγκατεστημένο, κάνε δεξί κλικ και copy. Πήγαινε στον φάκελο C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup και πάτα δεξί κλικ και επίλεξε Paste Shortcut. Αλλιώς λένε ότι τα έχει παίξει η registry. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 22:25 Ο KingFox έγραψε: #30 07-11-10 22:25 Πέτυχε αυτο με το C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 22:28 Ο Boom έγραψε: #31 07-11-10 22:28 I love google.♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Άγγελος έγραψε: #32 08-11-10 10:39 ανοιγει και με εντολη στο run(εκτελεση) shell:startup και υπαρχει και shell:sendto που βαζεις εκει τις συντομευσεις για το "αποστολη προς" στο δεξι κλικ I love google.♥ Click για ανάπτυξη... me too! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.039 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:17 Η Πουπουλίνα: #33 04-08-25 20:17 Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα; dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:24 Ο dum dum boy: #34 04-08-25 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα; Click για ανάπτυξη... για τα προϊοντα της google και το youtube, πρεπει να αλλαξεις τη γλωσσα σε αυτά. δεν επηρεάζονται απο τη γλωσσα των windows π.χ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.039 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:44 Η Πουπουλίνα: #35 04-08-25 20:44 Σε ευχαριστω πολυ Νασο μου!Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναιοτι εγω οταν παιρνω το λαπτοπ μου..τουλαχιστον το τελευταθο που θυμαμαι δεν χρειαστηκε να το κανω αυτο....σε ευχαριστω πολυ παντως! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: globglogabgalab Drscientist Angelikaaa Scandal American Economist BatGuin bibliofagos Ouvounos12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λίγο που το έψαξα στο internet, ρύθμισέ το ή από το πρόγραμμα ή πήγαινε εκεί όπου το έχεις εγκατεστημένο, κάνε δεξί κλικ και copy. Πήγαινε στον φάκελο C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup και πάτα δεξί κλικ και επίλεξε Paste Shortcut. Αλλιώς λένε ότι τα έχει παίξει η registry. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 22:25 Ο KingFox έγραψε: #30 07-11-10 22:25 Πέτυχε αυτο με το C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 22:28 Ο Boom έγραψε: #31 07-11-10 22:28 I love google.♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Άγγελος έγραψε: #32 08-11-10 10:39 ανοιγει και με εντολη στο run(εκτελεση) shell:startup και υπαρχει και shell:sendto που βαζεις εκει τις συντομευσεις για το "αποστολη προς" στο δεξι κλικ I love google.♥ Click για ανάπτυξη... me too! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.039 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:17 Η Πουπουλίνα: #33 04-08-25 20:17 Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα; dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:24 Ο dum dum boy: #34 04-08-25 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα; Click για ανάπτυξη... για τα προϊοντα της google και το youtube, πρεπει να αλλαξεις τη γλωσσα σε αυτά. δεν επηρεάζονται απο τη γλωσσα των windows π.χ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.039 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:44 Η Πουπουλίνα: #35 04-08-25 20:44 Σε ευχαριστω πολυ Νασο μου!Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναιοτι εγω οταν παιρνω το λαπτοπ μου..τουλαχιστον το τελευταθο που θυμαμαι δεν χρειαστηκε να το κανω αυτο....σε ευχαριστω πολυ παντως! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: globglogabgalab Drscientist Angelikaaa Scandal American Economist BatGuin bibliofagos Ouvounos12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πέτυχε αυτο με το C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 22:28 Ο Boom έγραψε: #31 07-11-10 22:28 I love google.♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Άγγελος έγραψε: #32 08-11-10 10:39 ανοιγει και με εντολη στο run(εκτελεση) shell:startup και υπαρχει και shell:sendto που βαζεις εκει τις συντομευσεις για το "αποστολη προς" στο δεξι κλικ I love google.♥ Click για ανάπτυξη... me too! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.039 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:17 Η Πουπουλίνα: #33 04-08-25 20:17 Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα; dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:24 Ο dum dum boy: #34 04-08-25 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα; Click για ανάπτυξη... για τα προϊοντα της google και το youtube, πρεπει να αλλαξεις τη γλωσσα σε αυτά. δεν επηρεάζονται απο τη γλωσσα των windows π.χ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.039 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:44 Η Πουπουλίνα: #35 04-08-25 20:44 Σε ευχαριστω πολυ Νασο μου!Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναιοτι εγω οταν παιρνω το λαπτοπ μου..τουλαχιστον το τελευταθο που θυμαμαι δεν χρειαστηκε να το κανω αυτο....σε ευχαριστω πολυ παντως! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: globglogabgalab Drscientist Angelikaaa Scandal American Economist BatGuin bibliofagos Ouvounos12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
I love google.♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Άγγελος έγραψε: #32 08-11-10 10:39 ανοιγει και με εντολη στο run(εκτελεση) shell:startup και υπαρχει και shell:sendto που βαζεις εκει τις συντομευσεις για το "αποστολη προς" στο δεξι κλικ I love google.♥ Click για ανάπτυξη... me too! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.039 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:17 Η Πουπουλίνα: #33 04-08-25 20:17 Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα; dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:24 Ο dum dum boy: #34 04-08-25 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα; Click για ανάπτυξη... για τα προϊοντα της google και το youtube, πρεπει να αλλαξεις τη γλωσσα σε αυτά. δεν επηρεάζονται απο τη γλωσσα των windows π.χ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.039 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:44 Η Πουπουλίνα: #35 04-08-25 20:44 Σε ευχαριστω πολυ Νασο μου!Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναιοτι εγω οταν παιρνω το λαπτοπ μου..τουλαχιστον το τελευταθο που θυμαμαι δεν χρειαστηκε να το κανω αυτο....σε ευχαριστω πολυ παντως! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: globglogabgalab Drscientist Angelikaaa Scandal American Economist BatGuin bibliofagos Ouvounos12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ανοιγει και με εντολη στο run(εκτελεση) shell:startup και υπαρχει και shell:sendto που βαζεις εκει τις συντομευσεις για το "αποστολη προς" στο δεξι κλικ I love google.♥ Click για ανάπτυξη... me too! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.039 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:17 Η Πουπουλίνα: #33 04-08-25 20:17 Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα; dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:24 Ο dum dum boy: #34 04-08-25 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα; Click για ανάπτυξη... για τα προϊοντα της google και το youtube, πρεπει να αλλαξεις τη γλωσσα σε αυτά. δεν επηρεάζονται απο τη γλωσσα των windows π.χ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.039 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:44 Η Πουπουλίνα: #35 04-08-25 20:44 Σε ευχαριστω πολυ Νασο μου!Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναιοτι εγω οταν παιρνω το λαπτοπ μου..τουλαχιστον το τελευταθο που θυμαμαι δεν χρειαστηκε να το κανω αυτο....σε ευχαριστω πολυ παντως! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: globglogabgalab Drscientist Angelikaaa Scandal American Economist BatGuin bibliofagos Ouvounos12 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα;
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:24 Ο dum dum boy: #34 04-08-25 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα; Click για ανάπτυξη... για τα προϊοντα της google και το youtube, πρεπει να αλλαξεις τη γλωσσα σε αυτά. δεν επηρεάζονται απο τη γλωσσα των windows π.χ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.039 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:44 Η Πουπουλίνα: #35 04-08-25 20:44 Σε ευχαριστω πολυ Νασο μου!Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναιοτι εγω οταν παιρνω το λαπτοπ μου..τουλαχιστον το τελευταθο που θυμαμαι δεν χρειαστηκε να το κανω αυτο....σε ευχαριστω πολυ παντως! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..καλο θα ηταν να γινει ενα θεμα με γενικες αποριες για λαπτοπ κλπ.Δεν βρηκα κατι αναλογο. Λοιπον πηρα στον μπαμπακα μου ενα ωραιοτατο λαπτοπ ASUS με τα καινουργια windows τα 11 ολα καλα αλλα..ρε παιδια ενω εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και οντςω στα βηματα για να ρυθμιστει το καινουργιο λαπτοπ ηταν στα ελλγνικα..οπουδηποτε και αν μπαινει ειναι στα αγγλικα.ΠΧ το μαιλ του που ειναι στο gmail ολα τα γραφει στα αγγλικα,οταν μπαινει στο youtube παλι στα αγγλικα ειναι τα παντα. Τι να κανω ..τι να πατησω για να ειναι στα ελληνικα οπως εμενα; Click για ανάπτυξη... για τα προϊοντα της google και το youtube, πρεπει να αλλαξεις τη γλωσσα σε αυτά. δεν επηρεάζονται απο τη γλωσσα των windows π.χ.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.039 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2025 στις 20:44 Η Πουπουλίνα: #35 04-08-25 20:44 Σε ευχαριστω πολυ Νασο μου!Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναιοτι εγω οταν παιρνω το λαπτοπ μου..τουλαχιστον το τελευταθο που θυμαμαι δεν χρειαστηκε να το κανω αυτο....σε ευχαριστω πολυ παντως!
Σε ευχαριστω πολυ Νασο μου!Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναιοτι εγω οταν παιρνω το λαπτοπ μου..τουλαχιστον το τελευταθο που θυμαμαι δεν χρειαστηκε να το κανω αυτο....σε ευχαριστω πολυ παντως!