Αφαίρεση διπλώματος και πρόστιμο

5607

Νεοφερμένο μέλος

Ο 5607 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Χθες το βραδυ, πηγαινα με 90 σε μια λεωφορο για 50. Με σταματησε η αστυνομια που εκανε μπλοκο , εμενα και αλλες εκατονταδες ολο το βραδυ , και μου εδωσε κληση κατα την οποια εχω ποσο προστιμου 350€ και 30 μερες χωρις διπλωμα. Εχω το προσωρινο διπλωμα αφου ειμαι 18 και το περιμενω ακομα, και ο αστυνομικος δεν μου πηρε τιποτα. Γραφει πανω στην κληση , να προσκομιστει. Μου ειπε ομως να κανω ενσταση αν θελω την οποια εκανα, πιο πολυ για τις 30 μερες , καθως εχω το αυτοκινητο αναγκη καθως εργαζομαι και σπουδαζω. Τι ισχυει τωρα? καπου διαβασα πως οσο ειναι ενεργη η ενσταση μπορω να οδηγω κανονικα , μεχρι να μου την απαντησουν. Το διπλωμα απο την αλλη ποτε και που το προσκομιζω? οταν οριστικοποιηθει η αποφαση ? δηλαδη η απορριψη της ενστασης? ΕΥχαριστω εκ των προτερων, οποιος γνωριζει ας μμου πει. εννοειται αναγνωριζω το λαθος μου!!

Χθες το βραδυ, πηγαινα με 90 σε μια λεωφορο για 50. Με σταματησε η αστυνομια που εκανε μπλοκο , εμενα και αλλες εκατονταδες ολο το βραδυ , και μου εδωσε κληση κατα την οποια εχω ποσο προστιμου 350€ και 30 μερες χωρις διπλωμα. Εχω το προσωρινο διπλωμα αφου ειμαι 18 και το περιμενω ακομα, και ο αστυνομικος δεν μου πηρε τιποτα. Γραφει πανω στην κληση , να προσκομιστει. Μου ειπε ομως να κανω ενσταση αν θελω την οποια εκανα, πιο πολυ για τις 30 μερες , καθως εχω το αυτοκινητο αναγκη καθως εργαζομαι και σπουδαζω. Τι ισχυει τωρα? καπου διαβασα πως οσο ειναι ενεργη η ενσταση μπορω να οδηγω κανονικα , μεχρι να μου την απαντησουν. Το διπλωμα απο την αλλη ποτε και που το προσκομιζω? οταν οριστικοποιηθει η αποφαση ? δηλαδη η απορριψη της ενστασης? ΕΥχαριστω εκ των προτερων, οποιος γνωριζει ας μμου πει. εννοειται αναγνωριζω το λαθος μου!!
Βρε παληκάρι, 18 χρονών, πήρες δίπλωμα και πάτησες 90 μέσα σε πόλη; Και μας ρωτάς, πώς να ξαναοδηγήσεις; Και λίγο σου έδωσαν, 30 μέρες δίχως δίπλωμα! Τι θα πει σπουδάζεις και δουλεύεις και θες αμάξι;
Και να σκοτώσεις τους άλλους; Μάθε πρώτα να οδηγείς, να τηρείς τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και μετά το ξαναπαίρνεις.
Εγώ προσωπικά δεν ξέρω, αλλά και να ήξερα κόλπα, δε θα σου έλεγα. Πάρε λεωφορεία και αν βιάζεσαι, πάρε ταξί.

Αφού δεν έχεις δίπλωμα για 30 μέρες (αφαίρεση διπλώματος...), σού φαίνεται λογικό να οδηγείς κανονικά, όπως λες, ενώ "τρέχει" η ένσταση ;

Αν το είχες πάνω σου/μαζί σου, θα στο έπαιρναν επιτόπου...

Δε έχει καμία λογική αυτό που λες. Κι ας το διάβασες κάπου, κάποτε...

Σε λεωφόρο ήταν λέει βραδινές ώρες. Κάπου θα είχε όριο ταχύτητα και την στήσανε εκεί οι μ...ι για να πιάσουν κάποιο άτυχο.

Μην στενοχωριέσαι συμβαίνουν αυτά. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι αν πληρώσεις γρήγορα το πρόστιμο είναι το μισό.

Άσε την ένσταση και πήγαινε να κλαψουρίσεις στο αστυνομικό τμήμα να σου μειώσουν τις μέρες. Για 1 μήνα θα παίρνεις ταξί και ΜΜΜ.

Σε λεωφόρο ήταν λέει βραδινές ώρες. Κάπου θα είχε όριο ταχύτητα και την στήσανε εκεί οι μ...ι για να πιάσουν κάποιο άτυχο.

Μην στενοχωριέσαι συμβαίνουν αυτά. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι αν πληρώσεις γρήγορα το πρόστιμο είναι το μισό.

Άσε την ένσταση και πήγαινε να κλαψουρίσεις στο αστυνομικό τμήμα να σου μειώσουν τις μέρες. Για 1 μήνα θα παίρνεις ταξί και ΜΜΜ.
Μαλακιζεσαι και το κακο ειναι οτι ακομα δεν το ξερεις. :whatever:

Καλά σου έκαναν. Έπρεπε μόνιμα να στο αφαιρέσουν.

Αν ξεκιναει απο τωρα την μαλακισμενη οδηγηση γυρευε τι σκατα οδηγος θα γινει στη συνεχεια.Ξεφτυλες γμτ..κατι τετοιοι παιρνουν τοσους α θρωπους στο λαιμο τους και εχουν το θρασσος να κλαψουριζουν κιολλας.
Στη γωνιτσα σου και 100 φορες τιμωρια δεν θα οδηγω σαν μαλακας.

Άσε την ένσταση και πήγαινε να κλαψουρίσεις στο αστυνομικό τμήμα να σου μειώσουν τις μέρες.
τι λες βρε παληκάρι; Και ποιον να πετύχει στο δρόμο ;

Υπάρχουν 4 λύσεις:
1) Οδηγείς χωρίς δίπλωμα και ρισκάρεις να σε μπαγλαρώσουν.
2) Παίρνεις πίσω το δίπλωμά σου με λάδωμα ή με πολιτικό μέσο.
3) Μισθώνεις έναν σοφέρ για 30 μέρες.
4) Χρησιμοποιείς τα ΜΜΜ ή παίρνεις πατίνι.

1777398784516.png

@5607 , δωροδόκησες για να το πάρεις;
Κάτσε να μάθεις οδήγηση, γιατί μάλλον δεν κατάλαβες, τι έκανες
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Υπάρχουν 4 λύσεις:
1) Οδηγείς χωρίς δίπλωμα και ρισκάρεις να σε μπαγλαρώσουν.
2) Παίρνεις πίσω το δίπλωμά σου με λάδωμα ή με πολιτικό μέσο.
3) Μισθώνεις έναν σοφέρ για 30 μέρες.
4) Χρησιμοποιείς τα ΜΜΜ ή παίρνεις πατίνι.

1777398784516.png
Υπάρχουν τέσσερις λύσεις. Η εξής μία: Η 4η ! Οι άλλες είναι φυσικά αστείες

στο μεταξύ εγώ που πάω σαν «κότα» στο δρόμο : 👁️👄👁️

Που να περάσετε κιόλας από βόρεια Ελλάδα στη Εγνατία οδό το καλοκαίρι. Ρουμάνοι, Βούλγαροι και Γερμανοί έρχονται Ελλάδα με τα αμάξια τους και μόλις μπουν ελληνική Εθνική οδό πατάνε το γκάζι και πάνε με 160+ χλμ με όριο 120 ή 130. Έτσι ήταν η τελευταία εμπειρία μου το 2018, δε ξέρω αν άλλαξε κάτι τώρα. Ενώ στη χώρα τους δε μπορούν να το κάνουν γιατί υπάρχει έλεγχος. Όχι και ότι οι Έλληνες οδηγοί πάνε πίσω, αλλά οι ξένοι μετά από πολλές ώρες οδήγησης που έρχονται από τη χώρα τους, είναι κουρασμένοι και λίγο απρόβλεπτοι.

στο μεταξύ εγώ που πάω σαν «κότα» στο δρόμο : 👁️👄👁️
Καταρχάς πως οδηγάς Αθήνα σε Λεωφόρο με 90 έστω και βράδυ; Πας σφαίρα. Εκτός αν σνομπαρεις τα φανάρια. Με το ζόρι φτάνεις τα 40 προτού σταματήσεις από φανάρι.
Τρελά πράγματα ακούω σημερα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back