juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 10:26 Ο juste un instant: #1 21-07-20 10:26 Γεια χαρά Αφρικανόφιλοι του σκεκιού. Τώρα η τηλεόραση και τα κανάλια της Αφρικής είναι δωρεάν χάρη στο ίντερνετ Archives des Infos - Telepack telepack.net - Guide indépendant pour les médias en streaming disponibles sur le web vous pouvez regarder les chaines de télévision du monde. telepack.net Telepack – Les télévisions du monde en direct et en replay telepack.net - Guide indépendant pour les médias en streaming disponibles sur le web vous pouvez regarder les chaines de télévision du monde telepack.net Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 11:34 Ο Valder έγραψε: #2 21-07-20 11:34 Εγω αδερφέ, τους μαυρους τους αγαπώ και το χω καημό να καταλήξω με μαυρούλα (δεν κάνω πλάκα), αλλά τι να τα κάνουμε τα κανάλια που γαλλικά δεν ξέρω. Παραδοσιακό κενυάτικο χορό και αραλίκι παρέα με μια ομορφούλα, αυτά είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 12:52 Ο juste un instant: #3 21-07-20 12:52 Υπαρχουν καποια κενυατικα και νιγηριανά κανάλια που είναι αγγλόφωνα. Μπορείς να τα παρακολουθησεις εκείνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 12:56 Ο Valder έγραψε: #4 21-07-20 12:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Υπαρχουν καποια κενυατικα και νιγηριανά κανάλια που είναι αγγλόφωνα. Μπορείς να τα παρακολουθησεις εκείνα. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 13:12 Ο juste un instant: #5 21-07-20 13:12 Παρακαλώ. Βέβαια η Νιγηρία που τελευταία υιοθέτησε τα γαλλικά ως δεύτερη εθνική γλώσσα έχει πολλές διαλέκτους και τα αγγλικά η τα γαλλικά τους δεν είναι και τα καλυτερα. Θα λεγα οτι η Νιγηρία είναι η χώρα των πολλών διαλέκτων αλλά έχει πολλά κανάλια αμιγώς αγγλόφωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 14:31 Ο Μάρκος Βασίλης: #6 21-07-20 14:31 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Παρακαλώ. Βέβαια η Νιγηρία που τελευταία υιοθέτησε τα γαλλικά ως δεύτερη εθνική γλώσσα έχει πολλές διαλέκτους και τα αγγλικά η τα γαλλικά τους δεν είναι και τα καλυτερα. Θα λεγα οτι η Νιγηρία είναι η χώρα των πολλών διαλέκτων αλλά έχει πολλά κανάλια αμιγώς αγγλόφωνα. Click για ανάπτυξη... Πράγματι, αν μιλήσεις αγγλικά με Νιγηριανό μπορεί να νιώσεις σαν να μιλάς άλλη γλώσσα, ξαφνικά. Επίσης, το ίδιο μου έχει συμβεί και με Καμερουνέζο - ευτυχώς παίζαμε μπάλα, οπότε ήταν λίγες οι λέξεις που ανταλλάσσαμε. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 14:34 Ο Viedo έγραψε: #7 21-07-20 14:34 Just μένεις Αφρική ή Ελλάδα; Σε ποια χώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 15:25 Ο juste un instant: #8 21-07-20 15:25 Στην Ελλάδα μένω. Κυρίως Κρήτη και Θεσσαλονίκη. Έχω ζησει Μαρόκο και Τυνησία. Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Πράγματι, αν μιλήσεις αγγλικά με Νιγηριανό μπορεί να νιώσεις σαν να μιλάς άλλη γλώσσα, ξαφνικά. Επίσης, το ίδιο μου έχει συμβεί και με Καμερουνέζο - ευτυχώς παίζαμε μπάλα, οπότε ήταν λίγες οι λέξεις που ανταλλάσσαμε. :Ρ Click για ανάπτυξη... Λίγοι Καμερουνεζοι μιλάνε αγγλικά. Αυτοι που κατοικουν κοντά στα σύνορα με την Νιγηρία. Αντίθετα τα γαλλικά τους είναι τέλεια, καλυτερα και απο αυτά των Γάλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.830 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 16:44 Ο Memetchi έγραψε: #9 21-07-20 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αδερφέ, τους μαυρους τους αγαπώ και το χω καημό να καταλήξω με μαυρούλα (δεν κάνω πλάκα), αλλά τι να τα κάνουμε τα κανάλια που γαλλικά δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουλίου 2020 στις 17:46 Ο Guest 875331: #10 21-07-20 17:46 Καλά ρε Βασίλη εδώ δε βλέπουμε τα ελληνικά/δυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 18:07 Ο juste un instant: #11 21-07-20 18:07 Δεν υποχρέωσα κανέναν να δει Μεσιέ Τεοντόρ... Δες το αρχικό μήνυμά μου. Πάντως έχει κανάλια διαμάντια. Τύφλα να χουν τα... δυτικά. Έχω πρόσβαση στα HBO και ούτε που τα βλέπω... Όσοι πιστοί... Spoiler: .................. Κορονοϊος: 8 ώρες την ημέρα μπροστά στην ΤV - Αναλυτικά τι έδειξαν τα στοιχεία της Nielsen Η εξάπλωση της πανδημίας του κοροναϊού καθήλωσε μπροστά στην TV ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού, που δείχνει να περνά πολλές ώρες της ημέρας παρακολουθώντας τηλεόραση www.ethnos.gr Όλως παραδόξως βλέπω και ένα ελβετικό κανάλι... Rouge Tv 24 299 Vues Information Rouge TV est une chaîne de télévision de divertissement privée en Suisse romande. Elle est détenue par le Groupe Rouge. Rouge TV est la première chaîne privée de Suisse romande et elle est diffusée en haute définition sur l’ensemble du territoire Suisse en national... telepack.net Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2020 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 19:41 Ο Valder έγραψε: #12 21-07-20 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις Click για ανάπτυξη... Είχα κανει ενα καλοκαίρι Γαλλικά τα βασικά όταν ήμουν 16 αλλά καταλαβαίνεις. Δε με χάλασαν, το χα κι άνετα θα το συνεχίσω. Αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω τα Γερμανικά μου, μα που δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 19:43 Ο juste un instant: #13 21-07-20 19:43 δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν κανεις μεσω ίντερνετ; Σκάιπ, ΖΟΟΜ, Γουεμπεξ. Δε βρίσκεις καθηγητή; Παράξενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.830 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Memetchi έγραψε: #14 21-07-20 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είχα κανει ενα καλοκαίρι Γαλλικά τα βασικά όταν ήμουν 16 αλλά καταλαβαίνεις. Δε με χάλασαν, το χα κι άνετα θα το συνεχίσω. Αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω τα Γερμανικά μου, μα που δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο. Click για ανάπτυξη... Είδες τι παθαίνεις για να διαλέγεις λάθος γλώσσες; Υπάρχουν πάρα πολλοί καθηγητές, ψάξε σε αγγελίες ή πάνε σε φροντιστήριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 10:02 Ο juste un instant: #15 28-06-23 10:02 Γεια χαρά. Έχω τρελαθεί από την χαρά μου. Θησαυρός από αφρικανικά κανάλια στον ιστότοπο εδώ κάτω Regardez en ligne L'Intelligent TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 18:27 Ο juste un instant: #16 28-06-23 18:27 Ανακάλυψα ένα εξαιρετικό ιατρικό κανάλι Regardez en ligne SOS DOCTEUR TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Εδώ βλέπω κάποιες παλιές ταινίες αλλά δεν έχω πρόβλημα Regardez en ligne DENYIGBAN AFRICA MEDIA En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) κι εδώ Regardez en ligne Diama TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2023 στις 12:53 Ο juste un instant: #17 01-08-23 12:53 Τελευταία βλέπω ένα κανάλι από το Κογκό. Την μεγαλύτερη γαλλόφωνη χώρα στον κόσμο με πάνω από 110 εκατομμύρια κατοίκους.Regardez en ligne RLPRO En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Και ένα κανάλι από το διπλανό, μικρότερο Κογκό Regardez en ligne DRTV INTERNATIONALE En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2023 στις 05:20 Ο juste un instant: #18 08-09-23 05:20 Ακτή Ελεφαντοστού Το καλύτερο κανάλι είναι το Ivoire TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV afriqueendirect.tv Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Xaris2000 aggorf Δροσουλίτης yellow taketrance giannhs2001 charmander camil Abiogenesis Esperos1 Meow rafaela11 Scandal iiTzArismaltor_ Paragontas7000 johnsala Memetchi Μαυρίκιος Μάρκος Βασίλης Viedo T C Unseen skygge Mukumbura fmarulezkd ΘανάσοςG4 _iriver_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια χαρά Αφρικανόφιλοι του σκεκιού. Τώρα η τηλεόραση και τα κανάλια της Αφρικής είναι δωρεάν χάρη στο ίντερνετ Archives des Infos - Telepack telepack.net - Guide indépendant pour les médias en streaming disponibles sur le web vous pouvez regarder les chaines de télévision du monde. telepack.net Telepack – Les télévisions du monde en direct et en replay telepack.net - Guide indépendant pour les médias en streaming disponibles sur le web vous pouvez regarder les chaines de télévision du monde telepack.net Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 11:34 Ο Valder έγραψε: #2 21-07-20 11:34 Εγω αδερφέ, τους μαυρους τους αγαπώ και το χω καημό να καταλήξω με μαυρούλα (δεν κάνω πλάκα), αλλά τι να τα κάνουμε τα κανάλια που γαλλικά δεν ξέρω. Παραδοσιακό κενυάτικο χορό και αραλίκι παρέα με μια ομορφούλα, αυτά είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 12:52 Ο juste un instant: #3 21-07-20 12:52 Υπαρχουν καποια κενυατικα και νιγηριανά κανάλια που είναι αγγλόφωνα. Μπορείς να τα παρακολουθησεις εκείνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 12:56 Ο Valder έγραψε: #4 21-07-20 12:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Υπαρχουν καποια κενυατικα και νιγηριανά κανάλια που είναι αγγλόφωνα. Μπορείς να τα παρακολουθησεις εκείνα. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 13:12 Ο juste un instant: #5 21-07-20 13:12 Παρακαλώ. Βέβαια η Νιγηρία που τελευταία υιοθέτησε τα γαλλικά ως δεύτερη εθνική γλώσσα έχει πολλές διαλέκτους και τα αγγλικά η τα γαλλικά τους δεν είναι και τα καλυτερα. Θα λεγα οτι η Νιγηρία είναι η χώρα των πολλών διαλέκτων αλλά έχει πολλά κανάλια αμιγώς αγγλόφωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 14:31 Ο Μάρκος Βασίλης: #6 21-07-20 14:31 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Παρακαλώ. Βέβαια η Νιγηρία που τελευταία υιοθέτησε τα γαλλικά ως δεύτερη εθνική γλώσσα έχει πολλές διαλέκτους και τα αγγλικά η τα γαλλικά τους δεν είναι και τα καλυτερα. Θα λεγα οτι η Νιγηρία είναι η χώρα των πολλών διαλέκτων αλλά έχει πολλά κανάλια αμιγώς αγγλόφωνα. Click για ανάπτυξη... Πράγματι, αν μιλήσεις αγγλικά με Νιγηριανό μπορεί να νιώσεις σαν να μιλάς άλλη γλώσσα, ξαφνικά. Επίσης, το ίδιο μου έχει συμβεί και με Καμερουνέζο - ευτυχώς παίζαμε μπάλα, οπότε ήταν λίγες οι λέξεις που ανταλλάσσαμε. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 14:34 Ο Viedo έγραψε: #7 21-07-20 14:34 Just μένεις Αφρική ή Ελλάδα; Σε ποια χώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 15:25 Ο juste un instant: #8 21-07-20 15:25 Στην Ελλάδα μένω. Κυρίως Κρήτη και Θεσσαλονίκη. Έχω ζησει Μαρόκο και Τυνησία. Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Πράγματι, αν μιλήσεις αγγλικά με Νιγηριανό μπορεί να νιώσεις σαν να μιλάς άλλη γλώσσα, ξαφνικά. Επίσης, το ίδιο μου έχει συμβεί και με Καμερουνέζο - ευτυχώς παίζαμε μπάλα, οπότε ήταν λίγες οι λέξεις που ανταλλάσσαμε. :Ρ Click για ανάπτυξη... Λίγοι Καμερουνεζοι μιλάνε αγγλικά. Αυτοι που κατοικουν κοντά στα σύνορα με την Νιγηρία. Αντίθετα τα γαλλικά τους είναι τέλεια, καλυτερα και απο αυτά των Γάλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.830 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 16:44 Ο Memetchi έγραψε: #9 21-07-20 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αδερφέ, τους μαυρους τους αγαπώ και το χω καημό να καταλήξω με μαυρούλα (δεν κάνω πλάκα), αλλά τι να τα κάνουμε τα κανάλια που γαλλικά δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουλίου 2020 στις 17:46 Ο Guest 875331: #10 21-07-20 17:46 Καλά ρε Βασίλη εδώ δε βλέπουμε τα ελληνικά/δυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 18:07 Ο juste un instant: #11 21-07-20 18:07 Δεν υποχρέωσα κανέναν να δει Μεσιέ Τεοντόρ... Δες το αρχικό μήνυμά μου. Πάντως έχει κανάλια διαμάντια. Τύφλα να χουν τα... δυτικά. Έχω πρόσβαση στα HBO και ούτε που τα βλέπω... Όσοι πιστοί... Spoiler: .................. Κορονοϊος: 8 ώρες την ημέρα μπροστά στην ΤV - Αναλυτικά τι έδειξαν τα στοιχεία της Nielsen Η εξάπλωση της πανδημίας του κοροναϊού καθήλωσε μπροστά στην TV ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού, που δείχνει να περνά πολλές ώρες της ημέρας παρακολουθώντας τηλεόραση www.ethnos.gr Όλως παραδόξως βλέπω και ένα ελβετικό κανάλι... Rouge Tv 24 299 Vues Information Rouge TV est une chaîne de télévision de divertissement privée en Suisse romande. Elle est détenue par le Groupe Rouge. Rouge TV est la première chaîne privée de Suisse romande et elle est diffusée en haute définition sur l’ensemble du territoire Suisse en national... telepack.net Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2020 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 19:41 Ο Valder έγραψε: #12 21-07-20 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις Click για ανάπτυξη... Είχα κανει ενα καλοκαίρι Γαλλικά τα βασικά όταν ήμουν 16 αλλά καταλαβαίνεις. Δε με χάλασαν, το χα κι άνετα θα το συνεχίσω. Αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω τα Γερμανικά μου, μα που δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 19:43 Ο juste un instant: #13 21-07-20 19:43 δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν κανεις μεσω ίντερνετ; Σκάιπ, ΖΟΟΜ, Γουεμπεξ. Δε βρίσκεις καθηγητή; Παράξενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.830 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Memetchi έγραψε: #14 21-07-20 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είχα κανει ενα καλοκαίρι Γαλλικά τα βασικά όταν ήμουν 16 αλλά καταλαβαίνεις. Δε με χάλασαν, το χα κι άνετα θα το συνεχίσω. Αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω τα Γερμανικά μου, μα που δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο. Click για ανάπτυξη... Είδες τι παθαίνεις για να διαλέγεις λάθος γλώσσες; Υπάρχουν πάρα πολλοί καθηγητές, ψάξε σε αγγελίες ή πάνε σε φροντιστήριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 10:02 Ο juste un instant: #15 28-06-23 10:02 Γεια χαρά. Έχω τρελαθεί από την χαρά μου. Θησαυρός από αφρικανικά κανάλια στον ιστότοπο εδώ κάτω Regardez en ligne L'Intelligent TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 18:27 Ο juste un instant: #16 28-06-23 18:27 Ανακάλυψα ένα εξαιρετικό ιατρικό κανάλι Regardez en ligne SOS DOCTEUR TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Εδώ βλέπω κάποιες παλιές ταινίες αλλά δεν έχω πρόβλημα Regardez en ligne DENYIGBAN AFRICA MEDIA En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) κι εδώ Regardez en ligne Diama TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2023 στις 12:53 Ο juste un instant: #17 01-08-23 12:53 Τελευταία βλέπω ένα κανάλι από το Κογκό. Την μεγαλύτερη γαλλόφωνη χώρα στον κόσμο με πάνω από 110 εκατομμύρια κατοίκους.Regardez en ligne RLPRO En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Και ένα κανάλι από το διπλανό, μικρότερο Κογκό Regardez en ligne DRTV INTERNATIONALE En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2023 στις 05:20 Ο juste un instant: #18 08-09-23 05:20 Ακτή Ελεφαντοστού Το καλύτερο κανάλι είναι το Ivoire TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV afriqueendirect.tv Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Xaris2000 aggorf Δροσουλίτης yellow taketrance giannhs2001 charmander camil Abiogenesis Esperos1 Meow rafaela11 Scandal iiTzArismaltor_ Paragontas7000 johnsala Memetchi Μαυρίκιος Μάρκος Βασίλης Viedo T C Unseen skygge Mukumbura fmarulezkd ΘανάσοςG4 _iriver_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω αδερφέ, τους μαυρους τους αγαπώ και το χω καημό να καταλήξω με μαυρούλα (δεν κάνω πλάκα), αλλά τι να τα κάνουμε τα κανάλια που γαλλικά δεν ξέρω. Παραδοσιακό κενυάτικο χορό και αραλίκι παρέα με μια ομορφούλα, αυτά είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 12:52 Ο juste un instant: #3 21-07-20 12:52 Υπαρχουν καποια κενυατικα και νιγηριανά κανάλια που είναι αγγλόφωνα. Μπορείς να τα παρακολουθησεις εκείνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 12:56 Ο Valder έγραψε: #4 21-07-20 12:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Υπαρχουν καποια κενυατικα και νιγηριανά κανάλια που είναι αγγλόφωνα. Μπορείς να τα παρακολουθησεις εκείνα. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 13:12 Ο juste un instant: #5 21-07-20 13:12 Παρακαλώ. Βέβαια η Νιγηρία που τελευταία υιοθέτησε τα γαλλικά ως δεύτερη εθνική γλώσσα έχει πολλές διαλέκτους και τα αγγλικά η τα γαλλικά τους δεν είναι και τα καλυτερα. Θα λεγα οτι η Νιγηρία είναι η χώρα των πολλών διαλέκτων αλλά έχει πολλά κανάλια αμιγώς αγγλόφωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 14:31 Ο Μάρκος Βασίλης: #6 21-07-20 14:31 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Παρακαλώ. Βέβαια η Νιγηρία που τελευταία υιοθέτησε τα γαλλικά ως δεύτερη εθνική γλώσσα έχει πολλές διαλέκτους και τα αγγλικά η τα γαλλικά τους δεν είναι και τα καλυτερα. Θα λεγα οτι η Νιγηρία είναι η χώρα των πολλών διαλέκτων αλλά έχει πολλά κανάλια αμιγώς αγγλόφωνα. Click για ανάπτυξη... Πράγματι, αν μιλήσεις αγγλικά με Νιγηριανό μπορεί να νιώσεις σαν να μιλάς άλλη γλώσσα, ξαφνικά. Επίσης, το ίδιο μου έχει συμβεί και με Καμερουνέζο - ευτυχώς παίζαμε μπάλα, οπότε ήταν λίγες οι λέξεις που ανταλλάσσαμε. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 14:34 Ο Viedo έγραψε: #7 21-07-20 14:34 Just μένεις Αφρική ή Ελλάδα; Σε ποια χώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 15:25 Ο juste un instant: #8 21-07-20 15:25 Στην Ελλάδα μένω. Κυρίως Κρήτη και Θεσσαλονίκη. Έχω ζησει Μαρόκο και Τυνησία. Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Πράγματι, αν μιλήσεις αγγλικά με Νιγηριανό μπορεί να νιώσεις σαν να μιλάς άλλη γλώσσα, ξαφνικά. Επίσης, το ίδιο μου έχει συμβεί και με Καμερουνέζο - ευτυχώς παίζαμε μπάλα, οπότε ήταν λίγες οι λέξεις που ανταλλάσσαμε. :Ρ Click για ανάπτυξη... Λίγοι Καμερουνεζοι μιλάνε αγγλικά. Αυτοι που κατοικουν κοντά στα σύνορα με την Νιγηρία. Αντίθετα τα γαλλικά τους είναι τέλεια, καλυτερα και απο αυτά των Γάλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.830 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 16:44 Ο Memetchi έγραψε: #9 21-07-20 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αδερφέ, τους μαυρους τους αγαπώ και το χω καημό να καταλήξω με μαυρούλα (δεν κάνω πλάκα), αλλά τι να τα κάνουμε τα κανάλια που γαλλικά δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουλίου 2020 στις 17:46 Ο Guest 875331: #10 21-07-20 17:46 Καλά ρε Βασίλη εδώ δε βλέπουμε τα ελληνικά/δυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 18:07 Ο juste un instant: #11 21-07-20 18:07 Δεν υποχρέωσα κανέναν να δει Μεσιέ Τεοντόρ... Δες το αρχικό μήνυμά μου. Πάντως έχει κανάλια διαμάντια. Τύφλα να χουν τα... δυτικά. Έχω πρόσβαση στα HBO και ούτε που τα βλέπω... Όσοι πιστοί... Spoiler: .................. Κορονοϊος: 8 ώρες την ημέρα μπροστά στην ΤV - Αναλυτικά τι έδειξαν τα στοιχεία της Nielsen Η εξάπλωση της πανδημίας του κοροναϊού καθήλωσε μπροστά στην TV ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού, που δείχνει να περνά πολλές ώρες της ημέρας παρακολουθώντας τηλεόραση www.ethnos.gr Όλως παραδόξως βλέπω και ένα ελβετικό κανάλι... Rouge Tv 24 299 Vues Information Rouge TV est une chaîne de télévision de divertissement privée en Suisse romande. Elle est détenue par le Groupe Rouge. Rouge TV est la première chaîne privée de Suisse romande et elle est diffusée en haute définition sur l’ensemble du territoire Suisse en national... telepack.net Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2020 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 19:41 Ο Valder έγραψε: #12 21-07-20 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις Click για ανάπτυξη... Είχα κανει ενα καλοκαίρι Γαλλικά τα βασικά όταν ήμουν 16 αλλά καταλαβαίνεις. Δε με χάλασαν, το χα κι άνετα θα το συνεχίσω. Αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω τα Γερμανικά μου, μα που δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 19:43 Ο juste un instant: #13 21-07-20 19:43 δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν κανεις μεσω ίντερνετ; Σκάιπ, ΖΟΟΜ, Γουεμπεξ. Δε βρίσκεις καθηγητή; Παράξενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.830 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Memetchi έγραψε: #14 21-07-20 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είχα κανει ενα καλοκαίρι Γαλλικά τα βασικά όταν ήμουν 16 αλλά καταλαβαίνεις. Δε με χάλασαν, το χα κι άνετα θα το συνεχίσω. Αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω τα Γερμανικά μου, μα που δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο. Click για ανάπτυξη... Είδες τι παθαίνεις για να διαλέγεις λάθος γλώσσες; Υπάρχουν πάρα πολλοί καθηγητές, ψάξε σε αγγελίες ή πάνε σε φροντιστήριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 10:02 Ο juste un instant: #15 28-06-23 10:02 Γεια χαρά. Έχω τρελαθεί από την χαρά μου. Θησαυρός από αφρικανικά κανάλια στον ιστότοπο εδώ κάτω Regardez en ligne L'Intelligent TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 18:27 Ο juste un instant: #16 28-06-23 18:27 Ανακάλυψα ένα εξαιρετικό ιατρικό κανάλι Regardez en ligne SOS DOCTEUR TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Εδώ βλέπω κάποιες παλιές ταινίες αλλά δεν έχω πρόβλημα Regardez en ligne DENYIGBAN AFRICA MEDIA En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) κι εδώ Regardez en ligne Diama TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2023 στις 12:53 Ο juste un instant: #17 01-08-23 12:53 Τελευταία βλέπω ένα κανάλι από το Κογκό. Την μεγαλύτερη γαλλόφωνη χώρα στον κόσμο με πάνω από 110 εκατομμύρια κατοίκους.Regardez en ligne RLPRO En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Και ένα κανάλι από το διπλανό, μικρότερο Κογκό Regardez en ligne DRTV INTERNATIONALE En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2023 στις 05:20 Ο juste un instant: #18 08-09-23 05:20 Ακτή Ελεφαντοστού Το καλύτερο κανάλι είναι το Ivoire TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV afriqueendirect.tv Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Xaris2000 aggorf Δροσουλίτης yellow taketrance giannhs2001 charmander camil Abiogenesis Esperos1 Meow rafaela11 Scandal iiTzArismaltor_ Paragontas7000 johnsala Memetchi Μαυρίκιος Μάρκος Βασίλης Viedo T C Unseen skygge Mukumbura fmarulezkd ΘανάσοςG4 _iriver_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπαρχουν καποια κενυατικα και νιγηριανά κανάλια που είναι αγγλόφωνα. Μπορείς να τα παρακολουθησεις εκείνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 12:56 Ο Valder έγραψε: #4 21-07-20 12:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Υπαρχουν καποια κενυατικα και νιγηριανά κανάλια που είναι αγγλόφωνα. Μπορείς να τα παρακολουθησεις εκείνα. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 13:12 Ο juste un instant: #5 21-07-20 13:12 Παρακαλώ. Βέβαια η Νιγηρία που τελευταία υιοθέτησε τα γαλλικά ως δεύτερη εθνική γλώσσα έχει πολλές διαλέκτους και τα αγγλικά η τα γαλλικά τους δεν είναι και τα καλυτερα. Θα λεγα οτι η Νιγηρία είναι η χώρα των πολλών διαλέκτων αλλά έχει πολλά κανάλια αμιγώς αγγλόφωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 14:31 Ο Μάρκος Βασίλης: #6 21-07-20 14:31 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Παρακαλώ. Βέβαια η Νιγηρία που τελευταία υιοθέτησε τα γαλλικά ως δεύτερη εθνική γλώσσα έχει πολλές διαλέκτους και τα αγγλικά η τα γαλλικά τους δεν είναι και τα καλυτερα. Θα λεγα οτι η Νιγηρία είναι η χώρα των πολλών διαλέκτων αλλά έχει πολλά κανάλια αμιγώς αγγλόφωνα. Click για ανάπτυξη... Πράγματι, αν μιλήσεις αγγλικά με Νιγηριανό μπορεί να νιώσεις σαν να μιλάς άλλη γλώσσα, ξαφνικά. Επίσης, το ίδιο μου έχει συμβεί και με Καμερουνέζο - ευτυχώς παίζαμε μπάλα, οπότε ήταν λίγες οι λέξεις που ανταλλάσσαμε. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 14:34 Ο Viedo έγραψε: #7 21-07-20 14:34 Just μένεις Αφρική ή Ελλάδα; Σε ποια χώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 15:25 Ο juste un instant: #8 21-07-20 15:25 Στην Ελλάδα μένω. Κυρίως Κρήτη και Θεσσαλονίκη. Έχω ζησει Μαρόκο και Τυνησία. Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Πράγματι, αν μιλήσεις αγγλικά με Νιγηριανό μπορεί να νιώσεις σαν να μιλάς άλλη γλώσσα, ξαφνικά. Επίσης, το ίδιο μου έχει συμβεί και με Καμερουνέζο - ευτυχώς παίζαμε μπάλα, οπότε ήταν λίγες οι λέξεις που ανταλλάσσαμε. :Ρ Click για ανάπτυξη... Λίγοι Καμερουνεζοι μιλάνε αγγλικά. Αυτοι που κατοικουν κοντά στα σύνορα με την Νιγηρία. Αντίθετα τα γαλλικά τους είναι τέλεια, καλυτερα και απο αυτά των Γάλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.830 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 16:44 Ο Memetchi έγραψε: #9 21-07-20 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αδερφέ, τους μαυρους τους αγαπώ και το χω καημό να καταλήξω με μαυρούλα (δεν κάνω πλάκα), αλλά τι να τα κάνουμε τα κανάλια που γαλλικά δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουλίου 2020 στις 17:46 Ο Guest 875331: #10 21-07-20 17:46 Καλά ρε Βασίλη εδώ δε βλέπουμε τα ελληνικά/δυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 18:07 Ο juste un instant: #11 21-07-20 18:07 Δεν υποχρέωσα κανέναν να δει Μεσιέ Τεοντόρ... Δες το αρχικό μήνυμά μου. Πάντως έχει κανάλια διαμάντια. Τύφλα να χουν τα... δυτικά. Έχω πρόσβαση στα HBO και ούτε που τα βλέπω... Όσοι πιστοί... Spoiler: .................. Κορονοϊος: 8 ώρες την ημέρα μπροστά στην ΤV - Αναλυτικά τι έδειξαν τα στοιχεία της Nielsen Η εξάπλωση της πανδημίας του κοροναϊού καθήλωσε μπροστά στην TV ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού, που δείχνει να περνά πολλές ώρες της ημέρας παρακολουθώντας τηλεόραση www.ethnos.gr Όλως παραδόξως βλέπω και ένα ελβετικό κανάλι... Rouge Tv 24 299 Vues Information Rouge TV est une chaîne de télévision de divertissement privée en Suisse romande. Elle est détenue par le Groupe Rouge. Rouge TV est la première chaîne privée de Suisse romande et elle est diffusée en haute définition sur l’ensemble du territoire Suisse en national... telepack.net Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2020 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 19:41 Ο Valder έγραψε: #12 21-07-20 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις Click για ανάπτυξη... Είχα κανει ενα καλοκαίρι Γαλλικά τα βασικά όταν ήμουν 16 αλλά καταλαβαίνεις. Δε με χάλασαν, το χα κι άνετα θα το συνεχίσω. Αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω τα Γερμανικά μου, μα που δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 19:43 Ο juste un instant: #13 21-07-20 19:43 δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν κανεις μεσω ίντερνετ; Σκάιπ, ΖΟΟΜ, Γουεμπεξ. Δε βρίσκεις καθηγητή; Παράξενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.830 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Memetchi έγραψε: #14 21-07-20 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είχα κανει ενα καλοκαίρι Γαλλικά τα βασικά όταν ήμουν 16 αλλά καταλαβαίνεις. Δε με χάλασαν, το χα κι άνετα θα το συνεχίσω. Αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω τα Γερμανικά μου, μα που δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο. Click για ανάπτυξη... Είδες τι παθαίνεις για να διαλέγεις λάθος γλώσσες; Υπάρχουν πάρα πολλοί καθηγητές, ψάξε σε αγγελίες ή πάνε σε φροντιστήριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 10:02 Ο juste un instant: #15 28-06-23 10:02 Γεια χαρά. Έχω τρελαθεί από την χαρά μου. Θησαυρός από αφρικανικά κανάλια στον ιστότοπο εδώ κάτω Regardez en ligne L'Intelligent TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 18:27 Ο juste un instant: #16 28-06-23 18:27 Ανακάλυψα ένα εξαιρετικό ιατρικό κανάλι Regardez en ligne SOS DOCTEUR TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Εδώ βλέπω κάποιες παλιές ταινίες αλλά δεν έχω πρόβλημα Regardez en ligne DENYIGBAN AFRICA MEDIA En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) κι εδώ Regardez en ligne Diama TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2023 στις 12:53 Ο juste un instant: #17 01-08-23 12:53 Τελευταία βλέπω ένα κανάλι από το Κογκό. Την μεγαλύτερη γαλλόφωνη χώρα στον κόσμο με πάνω από 110 εκατομμύρια κατοίκους.Regardez en ligne RLPRO En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Και ένα κανάλι από το διπλανό, μικρότερο Κογκό Regardez en ligne DRTV INTERNATIONALE En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2023 στις 05:20 Ο juste un instant: #18 08-09-23 05:20 Ακτή Ελεφαντοστού Το καλύτερο κανάλι είναι το Ivoire TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV afriqueendirect.tv Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Xaris2000 aggorf Δροσουλίτης yellow taketrance giannhs2001 charmander camil Abiogenesis Esperos1 Meow rafaela11 Scandal iiTzArismaltor_ Paragontas7000 johnsala Memetchi Μαυρίκιος Μάρκος Βασίλης Viedo T C Unseen skygge Mukumbura fmarulezkd ΘανάσοςG4 _iriver_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Υπαρχουν καποια κενυατικα και νιγηριανά κανάλια που είναι αγγλόφωνα. Μπορείς να τα παρακολουθησεις εκείνα. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 13:12 Ο juste un instant: #5 21-07-20 13:12 Παρακαλώ. Βέβαια η Νιγηρία που τελευταία υιοθέτησε τα γαλλικά ως δεύτερη εθνική γλώσσα έχει πολλές διαλέκτους και τα αγγλικά η τα γαλλικά τους δεν είναι και τα καλυτερα. Θα λεγα οτι η Νιγηρία είναι η χώρα των πολλών διαλέκτων αλλά έχει πολλά κανάλια αμιγώς αγγλόφωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 14:31 Ο Μάρκος Βασίλης: #6 21-07-20 14:31 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Παρακαλώ. Βέβαια η Νιγηρία που τελευταία υιοθέτησε τα γαλλικά ως δεύτερη εθνική γλώσσα έχει πολλές διαλέκτους και τα αγγλικά η τα γαλλικά τους δεν είναι και τα καλυτερα. Θα λεγα οτι η Νιγηρία είναι η χώρα των πολλών διαλέκτων αλλά έχει πολλά κανάλια αμιγώς αγγλόφωνα. Click για ανάπτυξη... Πράγματι, αν μιλήσεις αγγλικά με Νιγηριανό μπορεί να νιώσεις σαν να μιλάς άλλη γλώσσα, ξαφνικά. Επίσης, το ίδιο μου έχει συμβεί και με Καμερουνέζο - ευτυχώς παίζαμε μπάλα, οπότε ήταν λίγες οι λέξεις που ανταλλάσσαμε. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 14:34 Ο Viedo έγραψε: #7 21-07-20 14:34 Just μένεις Αφρική ή Ελλάδα; Σε ποια χώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 15:25 Ο juste un instant: #8 21-07-20 15:25 Στην Ελλάδα μένω. Κυρίως Κρήτη και Θεσσαλονίκη. Έχω ζησει Μαρόκο και Τυνησία. Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Πράγματι, αν μιλήσεις αγγλικά με Νιγηριανό μπορεί να νιώσεις σαν να μιλάς άλλη γλώσσα, ξαφνικά. Επίσης, το ίδιο μου έχει συμβεί και με Καμερουνέζο - ευτυχώς παίζαμε μπάλα, οπότε ήταν λίγες οι λέξεις που ανταλλάσσαμε. :Ρ Click για ανάπτυξη... Λίγοι Καμερουνεζοι μιλάνε αγγλικά. Αυτοι που κατοικουν κοντά στα σύνορα με την Νιγηρία. Αντίθετα τα γαλλικά τους είναι τέλεια, καλυτερα και απο αυτά των Γάλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.830 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 16:44 Ο Memetchi έγραψε: #9 21-07-20 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αδερφέ, τους μαυρους τους αγαπώ και το χω καημό να καταλήξω με μαυρούλα (δεν κάνω πλάκα), αλλά τι να τα κάνουμε τα κανάλια που γαλλικά δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουλίου 2020 στις 17:46 Ο Guest 875331: #10 21-07-20 17:46 Καλά ρε Βασίλη εδώ δε βλέπουμε τα ελληνικά/δυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 18:07 Ο juste un instant: #11 21-07-20 18:07 Δεν υποχρέωσα κανέναν να δει Μεσιέ Τεοντόρ... Δες το αρχικό μήνυμά μου. Πάντως έχει κανάλια διαμάντια. Τύφλα να χουν τα... δυτικά. Έχω πρόσβαση στα HBO και ούτε που τα βλέπω... Όσοι πιστοί... Spoiler: .................. Κορονοϊος: 8 ώρες την ημέρα μπροστά στην ΤV - Αναλυτικά τι έδειξαν τα στοιχεία της Nielsen Η εξάπλωση της πανδημίας του κοροναϊού καθήλωσε μπροστά στην TV ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού, που δείχνει να περνά πολλές ώρες της ημέρας παρακολουθώντας τηλεόραση www.ethnos.gr Όλως παραδόξως βλέπω και ένα ελβετικό κανάλι... Rouge Tv 24 299 Vues Information Rouge TV est une chaîne de télévision de divertissement privée en Suisse romande. Elle est détenue par le Groupe Rouge. Rouge TV est la première chaîne privée de Suisse romande et elle est diffusée en haute définition sur l’ensemble du territoire Suisse en national... telepack.net Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2020 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 19:41 Ο Valder έγραψε: #12 21-07-20 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις Click για ανάπτυξη... Είχα κανει ενα καλοκαίρι Γαλλικά τα βασικά όταν ήμουν 16 αλλά καταλαβαίνεις. Δε με χάλασαν, το χα κι άνετα θα το συνεχίσω. Αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω τα Γερμανικά μου, μα που δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 19:43 Ο juste un instant: #13 21-07-20 19:43 δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν κανεις μεσω ίντερνετ; Σκάιπ, ΖΟΟΜ, Γουεμπεξ. Δε βρίσκεις καθηγητή; Παράξενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.830 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Memetchi έγραψε: #14 21-07-20 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είχα κανει ενα καλοκαίρι Γαλλικά τα βασικά όταν ήμουν 16 αλλά καταλαβαίνεις. Δε με χάλασαν, το χα κι άνετα θα το συνεχίσω. Αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω τα Γερμανικά μου, μα που δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο. Click για ανάπτυξη... Είδες τι παθαίνεις για να διαλέγεις λάθος γλώσσες; Υπάρχουν πάρα πολλοί καθηγητές, ψάξε σε αγγελίες ή πάνε σε φροντιστήριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 10:02 Ο juste un instant: #15 28-06-23 10:02 Γεια χαρά. Έχω τρελαθεί από την χαρά μου. Θησαυρός από αφρικανικά κανάλια στον ιστότοπο εδώ κάτω Regardez en ligne L'Intelligent TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 18:27 Ο juste un instant: #16 28-06-23 18:27 Ανακάλυψα ένα εξαιρετικό ιατρικό κανάλι Regardez en ligne SOS DOCTEUR TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Εδώ βλέπω κάποιες παλιές ταινίες αλλά δεν έχω πρόβλημα Regardez en ligne DENYIGBAN AFRICA MEDIA En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) κι εδώ Regardez en ligne Diama TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2023 στις 12:53 Ο juste un instant: #17 01-08-23 12:53 Τελευταία βλέπω ένα κανάλι από το Κογκό. Την μεγαλύτερη γαλλόφωνη χώρα στον κόσμο με πάνω από 110 εκατομμύρια κατοίκους.Regardez en ligne RLPRO En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Και ένα κανάλι από το διπλανό, μικρότερο Κογκό Regardez en ligne DRTV INTERNATIONALE En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2023 στις 05:20 Ο juste un instant: #18 08-09-23 05:20 Ακτή Ελεφαντοστού Το καλύτερο κανάλι είναι το Ivoire TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV afriqueendirect.tv Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Xaris2000 aggorf Δροσουλίτης yellow taketrance giannhs2001 charmander camil Abiogenesis Esperos1 Meow rafaela11 Scandal iiTzArismaltor_ Paragontas7000 johnsala Memetchi Μαυρίκιος Μάρκος Βασίλης Viedo T C Unseen skygge Mukumbura fmarulezkd ΘανάσοςG4 _iriver_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παρακαλώ. Βέβαια η Νιγηρία που τελευταία υιοθέτησε τα γαλλικά ως δεύτερη εθνική γλώσσα έχει πολλές διαλέκτους και τα αγγλικά η τα γαλλικά τους δεν είναι και τα καλυτερα. Θα λεγα οτι η Νιγηρία είναι η χώρα των πολλών διαλέκτων αλλά έχει πολλά κανάλια αμιγώς αγγλόφωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 14:31 Ο Μάρκος Βασίλης: #6 21-07-20 14:31 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Παρακαλώ. Βέβαια η Νιγηρία που τελευταία υιοθέτησε τα γαλλικά ως δεύτερη εθνική γλώσσα έχει πολλές διαλέκτους και τα αγγλικά η τα γαλλικά τους δεν είναι και τα καλυτερα. Θα λεγα οτι η Νιγηρία είναι η χώρα των πολλών διαλέκτων αλλά έχει πολλά κανάλια αμιγώς αγγλόφωνα. Click για ανάπτυξη... Πράγματι, αν μιλήσεις αγγλικά με Νιγηριανό μπορεί να νιώσεις σαν να μιλάς άλλη γλώσσα, ξαφνικά. Επίσης, το ίδιο μου έχει συμβεί και με Καμερουνέζο - ευτυχώς παίζαμε μπάλα, οπότε ήταν λίγες οι λέξεις που ανταλλάσσαμε. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 14:34 Ο Viedo έγραψε: #7 21-07-20 14:34 Just μένεις Αφρική ή Ελλάδα; Σε ποια χώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 15:25 Ο juste un instant: #8 21-07-20 15:25 Στην Ελλάδα μένω. Κυρίως Κρήτη και Θεσσαλονίκη. Έχω ζησει Μαρόκο και Τυνησία. Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Πράγματι, αν μιλήσεις αγγλικά με Νιγηριανό μπορεί να νιώσεις σαν να μιλάς άλλη γλώσσα, ξαφνικά. Επίσης, το ίδιο μου έχει συμβεί και με Καμερουνέζο - ευτυχώς παίζαμε μπάλα, οπότε ήταν λίγες οι λέξεις που ανταλλάσσαμε. :Ρ Click για ανάπτυξη... Λίγοι Καμερουνεζοι μιλάνε αγγλικά. Αυτοι που κατοικουν κοντά στα σύνορα με την Νιγηρία. Αντίθετα τα γαλλικά τους είναι τέλεια, καλυτερα και απο αυτά των Γάλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.830 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 16:44 Ο Memetchi έγραψε: #9 21-07-20 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αδερφέ, τους μαυρους τους αγαπώ και το χω καημό να καταλήξω με μαυρούλα (δεν κάνω πλάκα), αλλά τι να τα κάνουμε τα κανάλια που γαλλικά δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουλίου 2020 στις 17:46 Ο Guest 875331: #10 21-07-20 17:46 Καλά ρε Βασίλη εδώ δε βλέπουμε τα ελληνικά/δυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 18:07 Ο juste un instant: #11 21-07-20 18:07 Δεν υποχρέωσα κανέναν να δει Μεσιέ Τεοντόρ... Δες το αρχικό μήνυμά μου. Πάντως έχει κανάλια διαμάντια. Τύφλα να χουν τα... δυτικά. Έχω πρόσβαση στα HBO και ούτε που τα βλέπω... Όσοι πιστοί... Spoiler: .................. Κορονοϊος: 8 ώρες την ημέρα μπροστά στην ΤV - Αναλυτικά τι έδειξαν τα στοιχεία της Nielsen Η εξάπλωση της πανδημίας του κοροναϊού καθήλωσε μπροστά στην TV ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού, που δείχνει να περνά πολλές ώρες της ημέρας παρακολουθώντας τηλεόραση www.ethnos.gr Όλως παραδόξως βλέπω και ένα ελβετικό κανάλι... Rouge Tv 24 299 Vues Information Rouge TV est une chaîne de télévision de divertissement privée en Suisse romande. Elle est détenue par le Groupe Rouge. Rouge TV est la première chaîne privée de Suisse romande et elle est diffusée en haute définition sur l’ensemble du territoire Suisse en national... telepack.net Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2020 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 19:41 Ο Valder έγραψε: #12 21-07-20 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις Click για ανάπτυξη... Είχα κανει ενα καλοκαίρι Γαλλικά τα βασικά όταν ήμουν 16 αλλά καταλαβαίνεις. Δε με χάλασαν, το χα κι άνετα θα το συνεχίσω. Αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω τα Γερμανικά μου, μα που δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 19:43 Ο juste un instant: #13 21-07-20 19:43 δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν κανεις μεσω ίντερνετ; Σκάιπ, ΖΟΟΜ, Γουεμπεξ. Δε βρίσκεις καθηγητή; Παράξενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.830 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Memetchi έγραψε: #14 21-07-20 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είχα κανει ενα καλοκαίρι Γαλλικά τα βασικά όταν ήμουν 16 αλλά καταλαβαίνεις. Δε με χάλασαν, το χα κι άνετα θα το συνεχίσω. Αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω τα Γερμανικά μου, μα που δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο. Click για ανάπτυξη... Είδες τι παθαίνεις για να διαλέγεις λάθος γλώσσες; Υπάρχουν πάρα πολλοί καθηγητές, ψάξε σε αγγελίες ή πάνε σε φροντιστήριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 10:02 Ο juste un instant: #15 28-06-23 10:02 Γεια χαρά. Έχω τρελαθεί από την χαρά μου. Θησαυρός από αφρικανικά κανάλια στον ιστότοπο εδώ κάτω Regardez en ligne L'Intelligent TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 18:27 Ο juste un instant: #16 28-06-23 18:27 Ανακάλυψα ένα εξαιρετικό ιατρικό κανάλι Regardez en ligne SOS DOCTEUR TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Εδώ βλέπω κάποιες παλιές ταινίες αλλά δεν έχω πρόβλημα Regardez en ligne DENYIGBAN AFRICA MEDIA En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) κι εδώ Regardez en ligne Diama TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2023 στις 12:53 Ο juste un instant: #17 01-08-23 12:53 Τελευταία βλέπω ένα κανάλι από το Κογκό. Την μεγαλύτερη γαλλόφωνη χώρα στον κόσμο με πάνω από 110 εκατομμύρια κατοίκους.Regardez en ligne RLPRO En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Και ένα κανάλι από το διπλανό, μικρότερο Κογκό Regardez en ligne DRTV INTERNATIONALE En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2023 στις 05:20 Ο juste un instant: #18 08-09-23 05:20 Ακτή Ελεφαντοστού Το καλύτερο κανάλι είναι το Ivoire TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV afriqueendirect.tv Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Xaris2000 aggorf Δροσουλίτης yellow taketrance giannhs2001 charmander camil Abiogenesis Esperos1 Meow rafaela11 Scandal iiTzArismaltor_ Paragontas7000 johnsala Memetchi Μαυρίκιος Μάρκος Βασίλης Viedo T C Unseen skygge Mukumbura fmarulezkd ΘανάσοςG4 _iriver_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Παρακαλώ. Βέβαια η Νιγηρία που τελευταία υιοθέτησε τα γαλλικά ως δεύτερη εθνική γλώσσα έχει πολλές διαλέκτους και τα αγγλικά η τα γαλλικά τους δεν είναι και τα καλυτερα. Θα λεγα οτι η Νιγηρία είναι η χώρα των πολλών διαλέκτων αλλά έχει πολλά κανάλια αμιγώς αγγλόφωνα. Click για ανάπτυξη... Πράγματι, αν μιλήσεις αγγλικά με Νιγηριανό μπορεί να νιώσεις σαν να μιλάς άλλη γλώσσα, ξαφνικά. Επίσης, το ίδιο μου έχει συμβεί και με Καμερουνέζο - ευτυχώς παίζαμε μπάλα, οπότε ήταν λίγες οι λέξεις που ανταλλάσσαμε. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 14:34 Ο Viedo έγραψε: #7 21-07-20 14:34 Just μένεις Αφρική ή Ελλάδα; Σε ποια χώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 15:25 Ο juste un instant: #8 21-07-20 15:25 Στην Ελλάδα μένω. Κυρίως Κρήτη και Θεσσαλονίκη. Έχω ζησει Μαρόκο και Τυνησία. Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Πράγματι, αν μιλήσεις αγγλικά με Νιγηριανό μπορεί να νιώσεις σαν να μιλάς άλλη γλώσσα, ξαφνικά. Επίσης, το ίδιο μου έχει συμβεί και με Καμερουνέζο - ευτυχώς παίζαμε μπάλα, οπότε ήταν λίγες οι λέξεις που ανταλλάσσαμε. :Ρ Click για ανάπτυξη... Λίγοι Καμερουνεζοι μιλάνε αγγλικά. Αυτοι που κατοικουν κοντά στα σύνορα με την Νιγηρία. Αντίθετα τα γαλλικά τους είναι τέλεια, καλυτερα και απο αυτά των Γάλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.830 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 16:44 Ο Memetchi έγραψε: #9 21-07-20 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αδερφέ, τους μαυρους τους αγαπώ και το χω καημό να καταλήξω με μαυρούλα (δεν κάνω πλάκα), αλλά τι να τα κάνουμε τα κανάλια που γαλλικά δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουλίου 2020 στις 17:46 Ο Guest 875331: #10 21-07-20 17:46 Καλά ρε Βασίλη εδώ δε βλέπουμε τα ελληνικά/δυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 18:07 Ο juste un instant: #11 21-07-20 18:07 Δεν υποχρέωσα κανέναν να δει Μεσιέ Τεοντόρ... Δες το αρχικό μήνυμά μου. Πάντως έχει κανάλια διαμάντια. Τύφλα να χουν τα... δυτικά. Έχω πρόσβαση στα HBO και ούτε που τα βλέπω... Όσοι πιστοί... Spoiler: .................. Κορονοϊος: 8 ώρες την ημέρα μπροστά στην ΤV - Αναλυτικά τι έδειξαν τα στοιχεία της Nielsen Η εξάπλωση της πανδημίας του κοροναϊού καθήλωσε μπροστά στην TV ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού, που δείχνει να περνά πολλές ώρες της ημέρας παρακολουθώντας τηλεόραση www.ethnos.gr Όλως παραδόξως βλέπω και ένα ελβετικό κανάλι... Rouge Tv 24 299 Vues Information Rouge TV est une chaîne de télévision de divertissement privée en Suisse romande. Elle est détenue par le Groupe Rouge. Rouge TV est la première chaîne privée de Suisse romande et elle est diffusée en haute définition sur l’ensemble du territoire Suisse en national... telepack.net Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2020 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 19:41 Ο Valder έγραψε: #12 21-07-20 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις Click για ανάπτυξη... Είχα κανει ενα καλοκαίρι Γαλλικά τα βασικά όταν ήμουν 16 αλλά καταλαβαίνεις. Δε με χάλασαν, το χα κι άνετα θα το συνεχίσω. Αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω τα Γερμανικά μου, μα που δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 19:43 Ο juste un instant: #13 21-07-20 19:43 δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν κανεις μεσω ίντερνετ; Σκάιπ, ΖΟΟΜ, Γουεμπεξ. Δε βρίσκεις καθηγητή; Παράξενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.830 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Memetchi έγραψε: #14 21-07-20 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είχα κανει ενα καλοκαίρι Γαλλικά τα βασικά όταν ήμουν 16 αλλά καταλαβαίνεις. Δε με χάλασαν, το χα κι άνετα θα το συνεχίσω. Αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω τα Γερμανικά μου, μα που δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο. Click για ανάπτυξη... Είδες τι παθαίνεις για να διαλέγεις λάθος γλώσσες; Υπάρχουν πάρα πολλοί καθηγητές, ψάξε σε αγγελίες ή πάνε σε φροντιστήριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 10:02 Ο juste un instant: #15 28-06-23 10:02 Γεια χαρά. Έχω τρελαθεί από την χαρά μου. Θησαυρός από αφρικανικά κανάλια στον ιστότοπο εδώ κάτω Regardez en ligne L'Intelligent TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 18:27 Ο juste un instant: #16 28-06-23 18:27 Ανακάλυψα ένα εξαιρετικό ιατρικό κανάλι Regardez en ligne SOS DOCTEUR TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Εδώ βλέπω κάποιες παλιές ταινίες αλλά δεν έχω πρόβλημα Regardez en ligne DENYIGBAN AFRICA MEDIA En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) κι εδώ Regardez en ligne Diama TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2023 στις 12:53 Ο juste un instant: #17 01-08-23 12:53 Τελευταία βλέπω ένα κανάλι από το Κογκό. Την μεγαλύτερη γαλλόφωνη χώρα στον κόσμο με πάνω από 110 εκατομμύρια κατοίκους.Regardez en ligne RLPRO En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Και ένα κανάλι από το διπλανό, μικρότερο Κογκό Regardez en ligne DRTV INTERNATIONALE En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2023 στις 05:20 Ο juste un instant: #18 08-09-23 05:20 Ακτή Ελεφαντοστού Το καλύτερο κανάλι είναι το Ivoire TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV afriqueendirect.tv Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Xaris2000 aggorf Δροσουλίτης yellow taketrance giannhs2001 charmander camil Abiogenesis Esperos1 Meow rafaela11 Scandal iiTzArismaltor_ Paragontas7000 johnsala Memetchi Μαυρίκιος Μάρκος Βασίλης Viedo T C Unseen skygge Mukumbura fmarulezkd ΘανάσοςG4 _iriver_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Just μένεις Αφρική ή Ελλάδα; Σε ποια χώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 15:25 Ο juste un instant: #8 21-07-20 15:25 Στην Ελλάδα μένω. Κυρίως Κρήτη και Θεσσαλονίκη. Έχω ζησει Μαρόκο και Τυνησία. Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Πράγματι, αν μιλήσεις αγγλικά με Νιγηριανό μπορεί να νιώσεις σαν να μιλάς άλλη γλώσσα, ξαφνικά. Επίσης, το ίδιο μου έχει συμβεί και με Καμερουνέζο - ευτυχώς παίζαμε μπάλα, οπότε ήταν λίγες οι λέξεις που ανταλλάσσαμε. :Ρ Click για ανάπτυξη... Λίγοι Καμερουνεζοι μιλάνε αγγλικά. Αυτοι που κατοικουν κοντά στα σύνορα με την Νιγηρία. Αντίθετα τα γαλλικά τους είναι τέλεια, καλυτερα και απο αυτά των Γάλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.830 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 16:44 Ο Memetchi έγραψε: #9 21-07-20 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αδερφέ, τους μαυρους τους αγαπώ και το χω καημό να καταλήξω με μαυρούλα (δεν κάνω πλάκα), αλλά τι να τα κάνουμε τα κανάλια που γαλλικά δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουλίου 2020 στις 17:46 Ο Guest 875331: #10 21-07-20 17:46 Καλά ρε Βασίλη εδώ δε βλέπουμε τα ελληνικά/δυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 18:07 Ο juste un instant: #11 21-07-20 18:07 Δεν υποχρέωσα κανέναν να δει Μεσιέ Τεοντόρ... Δες το αρχικό μήνυμά μου. Πάντως έχει κανάλια διαμάντια. Τύφλα να χουν τα... δυτικά. Έχω πρόσβαση στα HBO και ούτε που τα βλέπω... Όσοι πιστοί... Spoiler: .................. Κορονοϊος: 8 ώρες την ημέρα μπροστά στην ΤV - Αναλυτικά τι έδειξαν τα στοιχεία της Nielsen Η εξάπλωση της πανδημίας του κοροναϊού καθήλωσε μπροστά στην TV ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού, που δείχνει να περνά πολλές ώρες της ημέρας παρακολουθώντας τηλεόραση www.ethnos.gr Όλως παραδόξως βλέπω και ένα ελβετικό κανάλι... Rouge Tv 24 299 Vues Information Rouge TV est une chaîne de télévision de divertissement privée en Suisse romande. Elle est détenue par le Groupe Rouge. Rouge TV est la première chaîne privée de Suisse romande et elle est diffusée en haute définition sur l’ensemble du territoire Suisse en national... telepack.net Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2020 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 19:41 Ο Valder έγραψε: #12 21-07-20 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις Click για ανάπτυξη... Είχα κανει ενα καλοκαίρι Γαλλικά τα βασικά όταν ήμουν 16 αλλά καταλαβαίνεις. Δε με χάλασαν, το χα κι άνετα θα το συνεχίσω. Αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω τα Γερμανικά μου, μα που δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 19:43 Ο juste un instant: #13 21-07-20 19:43 δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν κανεις μεσω ίντερνετ; Σκάιπ, ΖΟΟΜ, Γουεμπεξ. Δε βρίσκεις καθηγητή; Παράξενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.830 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Memetchi έγραψε: #14 21-07-20 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είχα κανει ενα καλοκαίρι Γαλλικά τα βασικά όταν ήμουν 16 αλλά καταλαβαίνεις. Δε με χάλασαν, το χα κι άνετα θα το συνεχίσω. Αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω τα Γερμανικά μου, μα που δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο. Click για ανάπτυξη... Είδες τι παθαίνεις για να διαλέγεις λάθος γλώσσες; Υπάρχουν πάρα πολλοί καθηγητές, ψάξε σε αγγελίες ή πάνε σε φροντιστήριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 10:02 Ο juste un instant: #15 28-06-23 10:02 Γεια χαρά. Έχω τρελαθεί από την χαρά μου. Θησαυρός από αφρικανικά κανάλια στον ιστότοπο εδώ κάτω Regardez en ligne L'Intelligent TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 18:27 Ο juste un instant: #16 28-06-23 18:27 Ανακάλυψα ένα εξαιρετικό ιατρικό κανάλι Regardez en ligne SOS DOCTEUR TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Εδώ βλέπω κάποιες παλιές ταινίες αλλά δεν έχω πρόβλημα Regardez en ligne DENYIGBAN AFRICA MEDIA En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) κι εδώ Regardez en ligne Diama TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2023 στις 12:53 Ο juste un instant: #17 01-08-23 12:53 Τελευταία βλέπω ένα κανάλι από το Κογκό. Την μεγαλύτερη γαλλόφωνη χώρα στον κόσμο με πάνω από 110 εκατομμύρια κατοίκους.Regardez en ligne RLPRO En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Και ένα κανάλι από το διπλανό, μικρότερο Κογκό Regardez en ligne DRTV INTERNATIONALE En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2023 στις 05:20 Ο juste un instant: #18 08-09-23 05:20 Ακτή Ελεφαντοστού Το καλύτερο κανάλι είναι το Ivoire TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV afriqueendirect.tv Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Xaris2000 aggorf Δροσουλίτης yellow taketrance giannhs2001 charmander camil Abiogenesis Esperos1 Meow rafaela11 Scandal iiTzArismaltor_ Paragontas7000 johnsala Memetchi Μαυρίκιος Μάρκος Βασίλης Viedo T C Unseen skygge Mukumbura fmarulezkd ΘανάσοςG4 _iriver_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στην Ελλάδα μένω. Κυρίως Κρήτη και Θεσσαλονίκη. Έχω ζησει Μαρόκο και Τυνησία. Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Πράγματι, αν μιλήσεις αγγλικά με Νιγηριανό μπορεί να νιώσεις σαν να μιλάς άλλη γλώσσα, ξαφνικά. Επίσης, το ίδιο μου έχει συμβεί και με Καμερουνέζο - ευτυχώς παίζαμε μπάλα, οπότε ήταν λίγες οι λέξεις που ανταλλάσσαμε. :Ρ Click για ανάπτυξη... Λίγοι Καμερουνεζοι μιλάνε αγγλικά. Αυτοι που κατοικουν κοντά στα σύνορα με την Νιγηρία. Αντίθετα τα γαλλικά τους είναι τέλεια, καλυτερα και απο αυτά των Γάλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.830 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 16:44 Ο Memetchi έγραψε: #9 21-07-20 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αδερφέ, τους μαυρους τους αγαπώ και το χω καημό να καταλήξω με μαυρούλα (δεν κάνω πλάκα), αλλά τι να τα κάνουμε τα κανάλια που γαλλικά δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουλίου 2020 στις 17:46 Ο Guest 875331: #10 21-07-20 17:46 Καλά ρε Βασίλη εδώ δε βλέπουμε τα ελληνικά/δυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 18:07 Ο juste un instant: #11 21-07-20 18:07 Δεν υποχρέωσα κανέναν να δει Μεσιέ Τεοντόρ... Δες το αρχικό μήνυμά μου. Πάντως έχει κανάλια διαμάντια. Τύφλα να χουν τα... δυτικά. Έχω πρόσβαση στα HBO και ούτε που τα βλέπω... Όσοι πιστοί... Spoiler: .................. Κορονοϊος: 8 ώρες την ημέρα μπροστά στην ΤV - Αναλυτικά τι έδειξαν τα στοιχεία της Nielsen Η εξάπλωση της πανδημίας του κοροναϊού καθήλωσε μπροστά στην TV ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού, που δείχνει να περνά πολλές ώρες της ημέρας παρακολουθώντας τηλεόραση www.ethnos.gr Όλως παραδόξως βλέπω και ένα ελβετικό κανάλι... Rouge Tv 24 299 Vues Information Rouge TV est une chaîne de télévision de divertissement privée en Suisse romande. Elle est détenue par le Groupe Rouge. Rouge TV est la première chaîne privée de Suisse romande et elle est diffusée en haute définition sur l’ensemble du territoire Suisse en national... telepack.net Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2020 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 19:41 Ο Valder έγραψε: #12 21-07-20 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις Click για ανάπτυξη... Είχα κανει ενα καλοκαίρι Γαλλικά τα βασικά όταν ήμουν 16 αλλά καταλαβαίνεις. Δε με χάλασαν, το χα κι άνετα θα το συνεχίσω. Αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω τα Γερμανικά μου, μα που δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 19:43 Ο juste un instant: #13 21-07-20 19:43 δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν κανεις μεσω ίντερνετ; Σκάιπ, ΖΟΟΜ, Γουεμπεξ. Δε βρίσκεις καθηγητή; Παράξενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.830 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Memetchi έγραψε: #14 21-07-20 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είχα κανει ενα καλοκαίρι Γαλλικά τα βασικά όταν ήμουν 16 αλλά καταλαβαίνεις. Δε με χάλασαν, το χα κι άνετα θα το συνεχίσω. Αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω τα Γερμανικά μου, μα που δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο. Click για ανάπτυξη... Είδες τι παθαίνεις για να διαλέγεις λάθος γλώσσες; Υπάρχουν πάρα πολλοί καθηγητές, ψάξε σε αγγελίες ή πάνε σε φροντιστήριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 10:02 Ο juste un instant: #15 28-06-23 10:02 Γεια χαρά. Έχω τρελαθεί από την χαρά μου. Θησαυρός από αφρικανικά κανάλια στον ιστότοπο εδώ κάτω Regardez en ligne L'Intelligent TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 18:27 Ο juste un instant: #16 28-06-23 18:27 Ανακάλυψα ένα εξαιρετικό ιατρικό κανάλι Regardez en ligne SOS DOCTEUR TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Εδώ βλέπω κάποιες παλιές ταινίες αλλά δεν έχω πρόβλημα Regardez en ligne DENYIGBAN AFRICA MEDIA En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) κι εδώ Regardez en ligne Diama TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2023 στις 12:53 Ο juste un instant: #17 01-08-23 12:53 Τελευταία βλέπω ένα κανάλι από το Κογκό. Την μεγαλύτερη γαλλόφωνη χώρα στον κόσμο με πάνω από 110 εκατομμύρια κατοίκους.Regardez en ligne RLPRO En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Και ένα κανάλι από το διπλανό, μικρότερο Κογκό Regardez en ligne DRTV INTERNATIONALE En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2023 στις 05:20 Ο juste un instant: #18 08-09-23 05:20 Ακτή Ελεφαντοστού Το καλύτερο κανάλι είναι το Ivoire TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV afriqueendirect.tv Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Xaris2000 aggorf Δροσουλίτης yellow taketrance giannhs2001 charmander camil Abiogenesis Esperos1 Meow rafaela11 Scandal iiTzArismaltor_ Paragontas7000 johnsala Memetchi Μαυρίκιος Μάρκος Βασίλης Viedo T C Unseen skygge Mukumbura fmarulezkd ΘανάσοςG4 _iriver_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αδερφέ, τους μαυρους τους αγαπώ και το χω καημό να καταλήξω με μαυρούλα (δεν κάνω πλάκα), αλλά τι να τα κάνουμε τα κανάλια που γαλλικά δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουλίου 2020 στις 17:46 Ο Guest 875331: #10 21-07-20 17:46 Καλά ρε Βασίλη εδώ δε βλέπουμε τα ελληνικά/δυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 18:07 Ο juste un instant: #11 21-07-20 18:07 Δεν υποχρέωσα κανέναν να δει Μεσιέ Τεοντόρ... Δες το αρχικό μήνυμά μου. Πάντως έχει κανάλια διαμάντια. Τύφλα να χουν τα... δυτικά. Έχω πρόσβαση στα HBO και ούτε που τα βλέπω... Όσοι πιστοί... Spoiler: .................. Κορονοϊος: 8 ώρες την ημέρα μπροστά στην ΤV - Αναλυτικά τι έδειξαν τα στοιχεία της Nielsen Η εξάπλωση της πανδημίας του κοροναϊού καθήλωσε μπροστά στην TV ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού, που δείχνει να περνά πολλές ώρες της ημέρας παρακολουθώντας τηλεόραση www.ethnos.gr Όλως παραδόξως βλέπω και ένα ελβετικό κανάλι... Rouge Tv 24 299 Vues Information Rouge TV est une chaîne de télévision de divertissement privée en Suisse romande. Elle est détenue par le Groupe Rouge. Rouge TV est la première chaîne privée de Suisse romande et elle est diffusée en haute définition sur l’ensemble du territoire Suisse en national... telepack.net Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2020 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 19:41 Ο Valder έγραψε: #12 21-07-20 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις Click για ανάπτυξη... Είχα κανει ενα καλοκαίρι Γαλλικά τα βασικά όταν ήμουν 16 αλλά καταλαβαίνεις. Δε με χάλασαν, το χα κι άνετα θα το συνεχίσω. Αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω τα Γερμανικά μου, μα που δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 19:43 Ο juste un instant: #13 21-07-20 19:43 δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν κανεις μεσω ίντερνετ; Σκάιπ, ΖΟΟΜ, Γουεμπεξ. Δε βρίσκεις καθηγητή; Παράξενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.830 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Memetchi έγραψε: #14 21-07-20 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είχα κανει ενα καλοκαίρι Γαλλικά τα βασικά όταν ήμουν 16 αλλά καταλαβαίνεις. Δε με χάλασαν, το χα κι άνετα θα το συνεχίσω. Αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω τα Γερμανικά μου, μα που δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο. Click για ανάπτυξη... Είδες τι παθαίνεις για να διαλέγεις λάθος γλώσσες; Υπάρχουν πάρα πολλοί καθηγητές, ψάξε σε αγγελίες ή πάνε σε φροντιστήριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 10:02 Ο juste un instant: #15 28-06-23 10:02 Γεια χαρά. Έχω τρελαθεί από την χαρά μου. Θησαυρός από αφρικανικά κανάλια στον ιστότοπο εδώ κάτω Regardez en ligne L'Intelligent TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 18:27 Ο juste un instant: #16 28-06-23 18:27 Ανακάλυψα ένα εξαιρετικό ιατρικό κανάλι Regardez en ligne SOS DOCTEUR TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Εδώ βλέπω κάποιες παλιές ταινίες αλλά δεν έχω πρόβλημα Regardez en ligne DENYIGBAN AFRICA MEDIA En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) κι εδώ Regardez en ligne Diama TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2023 στις 12:53 Ο juste un instant: #17 01-08-23 12:53 Τελευταία βλέπω ένα κανάλι από το Κογκό. Την μεγαλύτερη γαλλόφωνη χώρα στον κόσμο με πάνω από 110 εκατομμύρια κατοίκους.Regardez en ligne RLPRO En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Και ένα κανάλι από το διπλανό, μικρότερο Κογκό Regardez en ligne DRTV INTERNATIONALE En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2023 στις 05:20 Ο juste un instant: #18 08-09-23 05:20 Ακτή Ελεφαντοστού Το καλύτερο κανάλι είναι το Ivoire TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV afriqueendirect.tv Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Xaris2000 aggorf Δροσουλίτης yellow taketrance giannhs2001 charmander camil Abiogenesis Esperos1 Meow rafaela11 Scandal iiTzArismaltor_ Paragontas7000 johnsala Memetchi Μαυρίκιος Μάρκος Βασίλης Viedo T C Unseen skygge Mukumbura fmarulezkd ΘανάσοςG4 _iriver_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά ρε Βασίλη εδώ δε βλέπουμε τα ελληνικά/δυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 18:07 Ο juste un instant: #11 21-07-20 18:07 Δεν υποχρέωσα κανέναν να δει Μεσιέ Τεοντόρ... Δες το αρχικό μήνυμά μου. Πάντως έχει κανάλια διαμάντια. Τύφλα να χουν τα... δυτικά. Έχω πρόσβαση στα HBO και ούτε που τα βλέπω... Όσοι πιστοί... Spoiler: .................. Κορονοϊος: 8 ώρες την ημέρα μπροστά στην ΤV - Αναλυτικά τι έδειξαν τα στοιχεία της Nielsen Η εξάπλωση της πανδημίας του κοροναϊού καθήλωσε μπροστά στην TV ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού, που δείχνει να περνά πολλές ώρες της ημέρας παρακολουθώντας τηλεόραση www.ethnos.gr Όλως παραδόξως βλέπω και ένα ελβετικό κανάλι... Rouge Tv 24 299 Vues Information Rouge TV est une chaîne de télévision de divertissement privée en Suisse romande. Elle est détenue par le Groupe Rouge. Rouge TV est la première chaîne privée de Suisse romande et elle est diffusée en haute définition sur l’ensemble du territoire Suisse en national... telepack.net Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2020 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 19:41 Ο Valder έγραψε: #12 21-07-20 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις Click για ανάπτυξη... Είχα κανει ενα καλοκαίρι Γαλλικά τα βασικά όταν ήμουν 16 αλλά καταλαβαίνεις. Δε με χάλασαν, το χα κι άνετα θα το συνεχίσω. Αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω τα Γερμανικά μου, μα που δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 19:43 Ο juste un instant: #13 21-07-20 19:43 δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν κανεις μεσω ίντερνετ; Σκάιπ, ΖΟΟΜ, Γουεμπεξ. Δε βρίσκεις καθηγητή; Παράξενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.830 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Memetchi έγραψε: #14 21-07-20 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είχα κανει ενα καλοκαίρι Γαλλικά τα βασικά όταν ήμουν 16 αλλά καταλαβαίνεις. Δε με χάλασαν, το χα κι άνετα θα το συνεχίσω. Αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω τα Γερμανικά μου, μα που δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο. Click για ανάπτυξη... Είδες τι παθαίνεις για να διαλέγεις λάθος γλώσσες; Υπάρχουν πάρα πολλοί καθηγητές, ψάξε σε αγγελίες ή πάνε σε φροντιστήριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 10:02 Ο juste un instant: #15 28-06-23 10:02 Γεια χαρά. Έχω τρελαθεί από την χαρά μου. Θησαυρός από αφρικανικά κανάλια στον ιστότοπο εδώ κάτω Regardez en ligne L'Intelligent TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 18:27 Ο juste un instant: #16 28-06-23 18:27 Ανακάλυψα ένα εξαιρετικό ιατρικό κανάλι Regardez en ligne SOS DOCTEUR TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Εδώ βλέπω κάποιες παλιές ταινίες αλλά δεν έχω πρόβλημα Regardez en ligne DENYIGBAN AFRICA MEDIA En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) κι εδώ Regardez en ligne Diama TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2023 στις 12:53 Ο juste un instant: #17 01-08-23 12:53 Τελευταία βλέπω ένα κανάλι από το Κογκό. Την μεγαλύτερη γαλλόφωνη χώρα στον κόσμο με πάνω από 110 εκατομμύρια κατοίκους.Regardez en ligne RLPRO En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Και ένα κανάλι από το διπλανό, μικρότερο Κογκό Regardez en ligne DRTV INTERNATIONALE En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2023 στις 05:20 Ο juste un instant: #18 08-09-23 05:20 Ακτή Ελεφαντοστού Το καλύτερο κανάλι είναι το Ivoire TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV afriqueendirect.tv Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Xaris2000 aggorf Δροσουλίτης yellow taketrance giannhs2001 charmander camil Abiogenesis Esperos1 Meow rafaela11 Scandal iiTzArismaltor_ Paragontas7000 johnsala Memetchi Μαυρίκιος Μάρκος Βασίλης Viedo T C Unseen skygge Mukumbura fmarulezkd ΘανάσοςG4 _iriver_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν υποχρέωσα κανέναν να δει Μεσιέ Τεοντόρ... Δες το αρχικό μήνυμά μου. Πάντως έχει κανάλια διαμάντια. Τύφλα να χουν τα... δυτικά. Έχω πρόσβαση στα HBO και ούτε που τα βλέπω... Όσοι πιστοί... Spoiler: .................. Κορονοϊος: 8 ώρες την ημέρα μπροστά στην ΤV - Αναλυτικά τι έδειξαν τα στοιχεία της Nielsen Η εξάπλωση της πανδημίας του κοροναϊού καθήλωσε μπροστά στην TV ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού, που δείχνει να περνά πολλές ώρες της ημέρας παρακολουθώντας τηλεόραση www.ethnos.gr Όλως παραδόξως βλέπω και ένα ελβετικό κανάλι... Rouge Tv 24 299 Vues Information Rouge TV est une chaîne de télévision de divertissement privée en Suisse romande. Elle est détenue par le Groupe Rouge. Rouge TV est la première chaîne privée de Suisse romande et elle est diffusée en haute définition sur l’ensemble du territoire Suisse en national... telepack.net Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 19:41 Ο Valder έγραψε: #12 21-07-20 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις Click για ανάπτυξη... Είχα κανει ενα καλοκαίρι Γαλλικά τα βασικά όταν ήμουν 16 αλλά καταλαβαίνεις. Δε με χάλασαν, το χα κι άνετα θα το συνεχίσω. Αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω τα Γερμανικά μου, μα που δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 19:43 Ο juste un instant: #13 21-07-20 19:43 δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν κανεις μεσω ίντερνετ; Σκάιπ, ΖΟΟΜ, Γουεμπεξ. Δε βρίσκεις καθηγητή; Παράξενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.830 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Memetchi έγραψε: #14 21-07-20 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είχα κανει ενα καλοκαίρι Γαλλικά τα βασικά όταν ήμουν 16 αλλά καταλαβαίνεις. Δε με χάλασαν, το χα κι άνετα θα το συνεχίσω. Αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω τα Γερμανικά μου, μα που δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο. Click για ανάπτυξη... Είδες τι παθαίνεις για να διαλέγεις λάθος γλώσσες; Υπάρχουν πάρα πολλοί καθηγητές, ψάξε σε αγγελίες ή πάνε σε φροντιστήριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 10:02 Ο juste un instant: #15 28-06-23 10:02 Γεια χαρά. Έχω τρελαθεί από την χαρά μου. Θησαυρός από αφρικανικά κανάλια στον ιστότοπο εδώ κάτω Regardez en ligne L'Intelligent TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 18:27 Ο juste un instant: #16 28-06-23 18:27 Ανακάλυψα ένα εξαιρετικό ιατρικό κανάλι Regardez en ligne SOS DOCTEUR TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Εδώ βλέπω κάποιες παλιές ταινίες αλλά δεν έχω πρόβλημα Regardez en ligne DENYIGBAN AFRICA MEDIA En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) κι εδώ Regardez en ligne Diama TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2023 στις 12:53 Ο juste un instant: #17 01-08-23 12:53 Τελευταία βλέπω ένα κανάλι από το Κογκό. Την μεγαλύτερη γαλλόφωνη χώρα στον κόσμο με πάνω από 110 εκατομμύρια κατοίκους.Regardez en ligne RLPRO En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Και ένα κανάλι από το διπλανό, μικρότερο Κογκό Regardez en ligne DRTV INTERNATIONALE En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2023 στις 05:20 Ο juste un instant: #18 08-09-23 05:20 Ακτή Ελεφαντοστού Το καλύτερο κανάλι είναι το Ivoire TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV afriqueendirect.tv Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Xaris2000 aggorf Δροσουλίτης yellow taketrance giannhs2001 charmander camil Abiogenesis Esperos1 Meow rafaela11 Scandal iiTzArismaltor_ Paragontas7000 johnsala Memetchi Μαυρίκιος Μάρκος Βασίλης Viedo T C Unseen skygge Mukumbura fmarulezkd ΘανάσοςG4 _iriver_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις Click για ανάπτυξη... Είχα κανει ενα καλοκαίρι Γαλλικά τα βασικά όταν ήμουν 16 αλλά καταλαβαίνεις. Δε με χάλασαν, το χα κι άνετα θα το συνεχίσω. Αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω τα Γερμανικά μου, μα που δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 19:43 Ο juste un instant: #13 21-07-20 19:43 δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν κανεις μεσω ίντερνετ; Σκάιπ, ΖΟΟΜ, Γουεμπεξ. Δε βρίσκεις καθηγητή; Παράξενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.830 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Memetchi έγραψε: #14 21-07-20 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είχα κανει ενα καλοκαίρι Γαλλικά τα βασικά όταν ήμουν 16 αλλά καταλαβαίνεις. Δε με χάλασαν, το χα κι άνετα θα το συνεχίσω. Αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω τα Γερμανικά μου, μα που δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο. Click για ανάπτυξη... Είδες τι παθαίνεις για να διαλέγεις λάθος γλώσσες; Υπάρχουν πάρα πολλοί καθηγητές, ψάξε σε αγγελίες ή πάνε σε φροντιστήριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 10:02 Ο juste un instant: #15 28-06-23 10:02 Γεια χαρά. Έχω τρελαθεί από την χαρά μου. Θησαυρός από αφρικανικά κανάλια στον ιστότοπο εδώ κάτω Regardez en ligne L'Intelligent TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 18:27 Ο juste un instant: #16 28-06-23 18:27 Ανακάλυψα ένα εξαιρετικό ιατρικό κανάλι Regardez en ligne SOS DOCTEUR TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Εδώ βλέπω κάποιες παλιές ταινίες αλλά δεν έχω πρόβλημα Regardez en ligne DENYIGBAN AFRICA MEDIA En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) κι εδώ Regardez en ligne Diama TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2023 στις 12:53 Ο juste un instant: #17 01-08-23 12:53 Τελευταία βλέπω ένα κανάλι από το Κογκό. Την μεγαλύτερη γαλλόφωνη χώρα στον κόσμο με πάνω από 110 εκατομμύρια κατοίκους.Regardez en ligne RLPRO En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Και ένα κανάλι από το διπλανό, μικρότερο Κογκό Regardez en ligne DRTV INTERNATIONALE En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2023 στις 05:20 Ο juste un instant: #18 08-09-23 05:20 Ακτή Ελεφαντοστού Το καλύτερο κανάλι είναι το Ivoire TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV afriqueendirect.tv Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Xaris2000 aggorf Δροσουλίτης yellow taketrance giannhs2001 charmander camil Abiogenesis Esperos1 Meow rafaela11 Scandal iiTzArismaltor_ Paragontas7000 johnsala Memetchi Μαυρίκιος Μάρκος Βασίλης Viedo T C Unseen skygge Mukumbura fmarulezkd ΘανάσοςG4 _iriver_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν κανεις μεσω ίντερνετ; Σκάιπ, ΖΟΟΜ, Γουεμπεξ. Δε βρίσκεις καθηγητή; Παράξενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.830 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Memetchi έγραψε: #14 21-07-20 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είχα κανει ενα καλοκαίρι Γαλλικά τα βασικά όταν ήμουν 16 αλλά καταλαβαίνεις. Δε με χάλασαν, το χα κι άνετα θα το συνεχίσω. Αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω τα Γερμανικά μου, μα που δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο. Click για ανάπτυξη... Είδες τι παθαίνεις για να διαλέγεις λάθος γλώσσες; Υπάρχουν πάρα πολλοί καθηγητές, ψάξε σε αγγελίες ή πάνε σε φροντιστήριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 10:02 Ο juste un instant: #15 28-06-23 10:02 Γεια χαρά. Έχω τρελαθεί από την χαρά μου. Θησαυρός από αφρικανικά κανάλια στον ιστότοπο εδώ κάτω Regardez en ligne L'Intelligent TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 18:27 Ο juste un instant: #16 28-06-23 18:27 Ανακάλυψα ένα εξαιρετικό ιατρικό κανάλι Regardez en ligne SOS DOCTEUR TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Εδώ βλέπω κάποιες παλιές ταινίες αλλά δεν έχω πρόβλημα Regardez en ligne DENYIGBAN AFRICA MEDIA En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) κι εδώ Regardez en ligne Diama TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2023 στις 12:53 Ο juste un instant: #17 01-08-23 12:53 Τελευταία βλέπω ένα κανάλι από το Κογκό. Την μεγαλύτερη γαλλόφωνη χώρα στον κόσμο με πάνω από 110 εκατομμύρια κατοίκους.Regardez en ligne RLPRO En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Και ένα κανάλι από το διπλανό, μικρότερο Κογκό Regardez en ligne DRTV INTERNATIONALE En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2023 στις 05:20 Ο juste un instant: #18 08-09-23 05:20 Ακτή Ελεφαντοστού Το καλύτερο κανάλι είναι το Ivoire TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV afriqueendirect.tv Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Xaris2000 aggorf Δροσουλίτης yellow taketrance giannhs2001 charmander camil Abiogenesis Esperos1 Meow rafaela11 Scandal iiTzArismaltor_ Paragontas7000 johnsala Memetchi Μαυρίκιος Μάρκος Βασίλης Viedo T C Unseen skygge Mukumbura fmarulezkd ΘανάσοςG4 _iriver_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είχα κανει ενα καλοκαίρι Γαλλικά τα βασικά όταν ήμουν 16 αλλά καταλαβαίνεις. Δε με χάλασαν, το χα κι άνετα θα το συνεχίσω. Αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω τα Γερμανικά μου, μα που δε μπορω να βρω καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα τωρα με τον κορωνοιο. Click για ανάπτυξη... Είδες τι παθαίνεις για να διαλέγεις λάθος γλώσσες; Υπάρχουν πάρα πολλοί καθηγητές, ψάξε σε αγγελίες ή πάνε σε φροντιστήριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 10:02 Ο juste un instant: #15 28-06-23 10:02 Γεια χαρά. Έχω τρελαθεί από την χαρά μου. Θησαυρός από αφρικανικά κανάλια στον ιστότοπο εδώ κάτω Regardez en ligne L'Intelligent TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 18:27 Ο juste un instant: #16 28-06-23 18:27 Ανακάλυψα ένα εξαιρετικό ιατρικό κανάλι Regardez en ligne SOS DOCTEUR TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Εδώ βλέπω κάποιες παλιές ταινίες αλλά δεν έχω πρόβλημα Regardez en ligne DENYIGBAN AFRICA MEDIA En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) κι εδώ Regardez en ligne Diama TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2023 στις 12:53 Ο juste un instant: #17 01-08-23 12:53 Τελευταία βλέπω ένα κανάλι από το Κογκό. Την μεγαλύτερη γαλλόφωνη χώρα στον κόσμο με πάνω από 110 εκατομμύρια κατοίκους.Regardez en ligne RLPRO En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Και ένα κανάλι από το διπλανό, μικρότερο Κογκό Regardez en ligne DRTV INTERNATIONALE En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2023 στις 05:20 Ο juste un instant: #18 08-09-23 05:20 Ακτή Ελεφαντοστού Το καλύτερο κανάλι είναι το Ivoire TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV afriqueendirect.tv Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Xaris2000 aggorf Δροσουλίτης yellow taketrance giannhs2001 charmander camil Abiogenesis Esperos1 Meow rafaela11 Scandal iiTzArismaltor_ Paragontas7000 johnsala Memetchi Μαυρίκιος Μάρκος Βασίλης Viedo T C Unseen skygge Mukumbura fmarulezkd ΘανάσοςG4 _iriver_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια χαρά. Έχω τρελαθεί από την χαρά μου. Θησαυρός από αφρικανικά κανάλια στον ιστότοπο εδώ κάτω Regardez en ligne L'Intelligent TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv)
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 18:27 Ο juste un instant: #16 28-06-23 18:27 Ανακάλυψα ένα εξαιρετικό ιατρικό κανάλι Regardez en ligne SOS DOCTEUR TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Εδώ βλέπω κάποιες παλιές ταινίες αλλά δεν έχω πρόβλημα Regardez en ligne DENYIGBAN AFRICA MEDIA En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) κι εδώ Regardez en ligne Diama TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 28 Ιουνίου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2023 στις 12:53 Ο juste un instant: #17 01-08-23 12:53 Τελευταία βλέπω ένα κανάλι από το Κογκό. Την μεγαλύτερη γαλλόφωνη χώρα στον κόσμο με πάνω από 110 εκατομμύρια κατοίκους.Regardez en ligne RLPRO En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Και ένα κανάλι από το διπλανό, μικρότερο Κογκό Regardez en ligne DRTV INTERNATIONALE En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2023 στις 05:20 Ο juste un instant: #18 08-09-23 05:20 Ακτή Ελεφαντοστού Το καλύτερο κανάλι είναι το Ivoire TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV afriqueendirect.tv Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Xaris2000 aggorf Δροσουλίτης yellow taketrance giannhs2001 charmander camil Abiogenesis Esperos1 Meow rafaela11 Scandal iiTzArismaltor_ Paragontas7000 johnsala Memetchi Μαυρίκιος Μάρκος Βασίλης Viedo T C Unseen skygge Mukumbura fmarulezkd ΘανάσοςG4 _iriver_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ανακάλυψα ένα εξαιρετικό ιατρικό κανάλι Regardez en ligne SOS DOCTEUR TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Εδώ βλέπω κάποιες παλιές ταινίες αλλά δεν έχω πρόβλημα Regardez en ligne DENYIGBAN AFRICA MEDIA En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) κι εδώ Regardez en ligne Diama TV (fr) En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv)
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2023 στις 12:53 Ο juste un instant: #17 01-08-23 12:53 Τελευταία βλέπω ένα κανάλι από το Κογκό. Την μεγαλύτερη γαλλόφωνη χώρα στον κόσμο με πάνω από 110 εκατομμύρια κατοίκους.Regardez en ligne RLPRO En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Και ένα κανάλι από το διπλανό, μικρότερο Κογκό Regardez en ligne DRTV INTERNATIONALE En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2023 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2023 στις 05:20 Ο juste un instant: #18 08-09-23 05:20 Ακτή Ελεφαντοστού Το καλύτερο κανάλι είναι το Ivoire TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV afriqueendirect.tv Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τελευταία βλέπω ένα κανάλι από το Κογκό. Την μεγαλύτερη γαλλόφωνη χώρα στον κόσμο με πάνω από 110 εκατομμύρια κατοίκους.Regardez en ligne RLPRO En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv) Και ένα κανάλι από το διπλανό, μικρότερο Κογκό Regardez en ligne DRTV INTERNATIONALE En direct gratuitement - Afrique TV - TV En Ligne (afriqueendirect.tv)
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2023 στις 05:20 Ο juste un instant: #18 08-09-23 05:20 Ακτή Ελεφαντοστού Το καλύτερο κανάλι είναι το Ivoire TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV afriqueendirect.tv
Ακτή Ελεφαντοστού Το καλύτερο κανάλι είναι το Ivoire TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV Regardez en ligne Ivoire Channel En direct gratuitement - Chaines TV afriqueendirect.tv