Αφρόλουτρο

oh!καλοί ανθρωποι!εμείς είμαστε σπάταλοι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα που πήγα να τα ξεπλύνω να φανταστείς το θεώρησαν τρομερά σπάταλο για το νερό που ξοδεύει και είπαν ότι αφού ούτως ή άλλως φεύγει η σαπουνάδα με το σκούπισμα. :confused:
ουαου
και αμα...μεινει σαπουναδα?:worry:
συν οτι, αυτη την πετσετα την πανε κατευθειαν για πλυσιμο μετα? τι γινεται? και οι βρωμιές του ενός πιάτου θα πανε στο αλλο?:worry:

αφρολουτρο με κεράκια και ελαια :D
Εχετε παρατηρήσει στις ταινίες που βγαινουν απο τ αφρολουτρο με τις σαπουνάδες και σκουπίζονται χωρις να ξεπλυ8ουν/??!!:hmm:Περίεργο!
μια δασκαλα μου που εμενε στη γαλλια στα φοιτητικα νιατα της μου ελεγε οτι η συγκστοικος της μια μερα της ειπε τη φραση: "μπες και συ για μπανιο. δεν αδειασα το νερο απ τη μπανιερα!":alljumpy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Κανω που και που.
Μικρη το απολαμβανα περισσοτερο.
Αναβω ρεσο με αρωμα βανιλιας(τα αγαπημενα μου),γεμιζω τη μπανιερα ως πανω και βαζω αφρολουτρο (συνηθως το Fa) με αρωμα coca-butter.
Επισης βαζω ελαια που τα βρισκω στα Sephora και ελαια σε σκονη απο το Hondos!
Τρελαινομαι για τη διαδικασια!
Οταν βγαινω απο τη μπανιερα νιωθω αλλος ανθρωπος πραγματικα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγόρασα ένα τις προάλλες με άρωμα παπάγιας!! Είναι υπέοχο μοσχοβολάει όλο το μπάνιο!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back