θα συμφωνησω χειροτερο πραγμα απο την αχαριστια δεν υπαρχει,απο προσωπικη μου εμπειρια,ειχα βοηθησει μια "φιλη" τοσο πολυ που ειχα ξεχασει εμενα,επειδη τοτε ζουσα στο εεξωτερικο και οταν ηρθε και αυτη τη βοηθησα να βρει δουλεια,να μαθει τη γλωσσα και γενικα να προσαρμοστει σε καινουργειες συνθηκες ,την ειχα σαν αδερφη μου και δεν το εκανα για να μου το ανταποδωσει η κατι τετοιο αλλα γιατι το ηθελα,και αυτη μου το ανταπεδωσε με το χειροτερο τροπο,την επιασα στο κρεβατι με καποιον που τα ειχα εγω τοτε....βεβαια εγινα μπαρουτι αφου την ξεμαλλιασα με τη ψυχη μου δεν της ξαναμιλησα ποτε,παροτι αυτη εκανε πολλες προσπαθειες.....τοτε ημουν πολυ στεναχωρημενη γιατι την θεωρουσα ενα πολυ κοντινο μου προσωπο και αναρωτιομουν τοσοι ανδρες ειναι ελευθεροι αυτη επρεπε να εντιαφερθει με αυτον που τα ειχα εγω?τελος παντων κατι καλο βγηκε απ'αυτη την ιστορια,αφου χωρησα τον αλλον εκεινη τη περιοδο γνωρισα τον ανδρα μου....τωρα την εχω συγχωρεσει αλλα δεν θα ηθελα να εχω καμια σχεση μαζι της.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.