presvis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο presvis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2016 στις 23:54 Ο presvis έγραψε: #21 02-06-16 23:54 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Χμμ να πω τότε και για τα βιντεάκια asmr?Βοηθάνε πολλούς να χαλαρώσουν και τελικά να κοιμηθούν.Άλλοι βέβαια τα βρίσκουν απλώς περίεργα.Δεν έχει να χάσεις κάτι με το να δοκιμάσεις όπως και να χει Click για ανάπτυξη... asmr? what is this? το γκουγκλαρα, ενταξει αλλα μου φαινεται λιγο τρελη τεχνικη. Θα βαλω απαλη μουσικη στον υπολογιστη και θα κλεισω τα ματια μου, θα κοιμηθω δεν μπορει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 00:01 Η nymphet έγραψε: #22 03-06-16 00:01 Αρχική Δημοσίευση από presvis: asmr? what is this? το γκουγκλαρα, ενταξει αλλα μου φαινεται λιγο τρελη τεχνικη. Θα βαλω απαλη μουσικη στον υπολογιστη και θα κλεισω τα ματια μου, θα κοιμηθω δεν μπορει.. Click για ανάπτυξη... Oύτε σε μένα πιάνει χαχα Το καλύτερο είναι αυτό που λες,απλά κλείνεις τα μάτια και περιμένεις /φαντάζεσαι πράγματα μέχρι να σε πάρει ο ύπνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. presvis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο presvis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 00:08 Ο presvis έγραψε: #23 03-06-16 00:08 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Oύτε σε μένα πιάνει χαχα Το καλύτερο είναι αυτό που λες,απλά κλείνεις τα μάτια και περιμένεις /φαντάζεσαι πράγματα μέχρι να σε πάρει ο ύπνος Click για ανάπτυξη... το χειμωνα δεν εχω κανενα θεμα με τον υπνο, το καλοκαιρι παρουσιαζεται.. παντως σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου, να εισαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.675 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2021 στις 01:51 Ο Scandal έγραψε: #24 10-06-21 01:51 Γελάστε, αλλά κι εγώ βλέπω που και που ASMR videos στο youtube τη νύχτα Με τι περιεχόμενο, δεν θα σας πω. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 375 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 21:36 Ο Scott έγραψε: #25 13-06-21 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γελάστε, αλλά κι εγώ βλέπω που και που ASMR videos στο youtube τη νύχτα Με τι περιεχόμενο, δεν θα σας πω. Click για ανάπτυξη... Εγώ καμία φορά βάζω playlist με ήχους βροχής ή instrumental. Βέβαια η μουσική με κάνει να νιώθω πιο μελαγχολικά ,οπότε έχει το αντίθετο effect κάποιες φορές . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paladin Glorious26 Ria99 Scott Nickx charmander Αλκης Κ. chester20080 eukleidhs1821 giannhs2001 Γατόπαρδος. Ermina's Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Χμμ να πω τότε και για τα βιντεάκια asmr?Βοηθάνε πολλούς να χαλαρώσουν και τελικά να κοιμηθούν.Άλλοι βέβαια τα βρίσκουν απλώς περίεργα.Δεν έχει να χάσεις κάτι με το να δοκιμάσεις όπως και να χει Click για ανάπτυξη... asmr? what is this? το γκουγκλαρα, ενταξει αλλα μου φαινεται λιγο τρελη τεχνικη. Θα βαλω απαλη μουσικη στον υπολογιστη και θα κλεισω τα ματια μου, θα κοιμηθω δεν μπορει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 00:01 Η nymphet έγραψε: #22 03-06-16 00:01 Αρχική Δημοσίευση από presvis: asmr? what is this? το γκουγκλαρα, ενταξει αλλα μου φαινεται λιγο τρελη τεχνικη. Θα βαλω απαλη μουσικη στον υπολογιστη και θα κλεισω τα ματια μου, θα κοιμηθω δεν μπορει.. Click για ανάπτυξη... Oύτε σε μένα πιάνει χαχα Το καλύτερο είναι αυτό που λες,απλά κλείνεις τα μάτια και περιμένεις /φαντάζεσαι πράγματα μέχρι να σε πάρει ο ύπνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. presvis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο presvis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 00:08 Ο presvis έγραψε: #23 03-06-16 00:08 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Oύτε σε μένα πιάνει χαχα Το καλύτερο είναι αυτό που λες,απλά κλείνεις τα μάτια και περιμένεις /φαντάζεσαι πράγματα μέχρι να σε πάρει ο ύπνος Click για ανάπτυξη... το χειμωνα δεν εχω κανενα θεμα με τον υπνο, το καλοκαιρι παρουσιαζεται.. παντως σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου, να εισαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.675 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2021 στις 01:51 Ο Scandal έγραψε: #24 10-06-21 01:51 Γελάστε, αλλά κι εγώ βλέπω που και που ASMR videos στο youtube τη νύχτα Με τι περιεχόμενο, δεν θα σας πω. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 375 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 21:36 Ο Scott έγραψε: #25 13-06-21 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γελάστε, αλλά κι εγώ βλέπω που και που ASMR videos στο youtube τη νύχτα Με τι περιεχόμενο, δεν θα σας πω. Click για ανάπτυξη... Εγώ καμία φορά βάζω playlist με ήχους βροχής ή instrumental. Βέβαια η μουσική με κάνει να νιώθω πιο μελαγχολικά ,οπότε έχει το αντίθετο effect κάποιες φορές . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paladin Glorious26 Ria99 Scott Nickx charmander Αλκης Κ. chester20080 eukleidhs1821 giannhs2001 Γατόπαρδος. Ermina's Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από presvis: asmr? what is this? το γκουγκλαρα, ενταξει αλλα μου φαινεται λιγο τρελη τεχνικη. Θα βαλω απαλη μουσικη στον υπολογιστη και θα κλεισω τα ματια μου, θα κοιμηθω δεν μπορει.. Click για ανάπτυξη... Oύτε σε μένα πιάνει χαχα Το καλύτερο είναι αυτό που λες,απλά κλείνεις τα μάτια και περιμένεις /φαντάζεσαι πράγματα μέχρι να σε πάρει ο ύπνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
presvis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο presvis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 00:08 Ο presvis έγραψε: #23 03-06-16 00:08 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Oύτε σε μένα πιάνει χαχα Το καλύτερο είναι αυτό που λες,απλά κλείνεις τα μάτια και περιμένεις /φαντάζεσαι πράγματα μέχρι να σε πάρει ο ύπνος Click για ανάπτυξη... το χειμωνα δεν εχω κανενα θεμα με τον υπνο, το καλοκαιρι παρουσιαζεται.. παντως σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου, να εισαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.675 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2021 στις 01:51 Ο Scandal έγραψε: #24 10-06-21 01:51 Γελάστε, αλλά κι εγώ βλέπω που και που ASMR videos στο youtube τη νύχτα Με τι περιεχόμενο, δεν θα σας πω. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 375 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 21:36 Ο Scott έγραψε: #25 13-06-21 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γελάστε, αλλά κι εγώ βλέπω που και που ASMR videos στο youtube τη νύχτα Με τι περιεχόμενο, δεν θα σας πω. Click για ανάπτυξη... Εγώ καμία φορά βάζω playlist με ήχους βροχής ή instrumental. Βέβαια η μουσική με κάνει να νιώθω πιο μελαγχολικά ,οπότε έχει το αντίθετο effect κάποιες φορές . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paladin Glorious26 Ria99 Scott Nickx charmander Αλκης Κ. chester20080 eukleidhs1821 giannhs2001 Γατόπαρδος. Ermina's Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Oύτε σε μένα πιάνει χαχα Το καλύτερο είναι αυτό που λες,απλά κλείνεις τα μάτια και περιμένεις /φαντάζεσαι πράγματα μέχρι να σε πάρει ο ύπνος Click για ανάπτυξη... το χειμωνα δεν εχω κανενα θεμα με τον υπνο, το καλοκαιρι παρουσιαζεται.. παντως σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου, να εισαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.675 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2021 στις 01:51 Ο Scandal έγραψε: #24 10-06-21 01:51 Γελάστε, αλλά κι εγώ βλέπω που και που ASMR videos στο youtube τη νύχτα Με τι περιεχόμενο, δεν θα σας πω. Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 375 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 21:36 Ο Scott έγραψε: #25 13-06-21 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γελάστε, αλλά κι εγώ βλέπω που και που ASMR videos στο youtube τη νύχτα Με τι περιεχόμενο, δεν θα σας πω. Click για ανάπτυξη... Εγώ καμία φορά βάζω playlist με ήχους βροχής ή instrumental. Βέβαια η μουσική με κάνει να νιώθω πιο μελαγχολικά ,οπότε έχει το αντίθετο effect κάποιες φορές . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γελάστε, αλλά κι εγώ βλέπω που και που ASMR videos στο youtube τη νύχτα Με τι περιεχόμενο, δεν θα σας πω.
Scott Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 375 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 21:36 Ο Scott έγραψε: #25 13-06-21 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γελάστε, αλλά κι εγώ βλέπω που και που ASMR videos στο youtube τη νύχτα Με τι περιεχόμενο, δεν θα σας πω. Click για ανάπτυξη... Εγώ καμία φορά βάζω playlist με ήχους βροχής ή instrumental. Βέβαια η μουσική με κάνει να νιώθω πιο μελαγχολικά ,οπότε έχει το αντίθετο effect κάποιες φορές .
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γελάστε, αλλά κι εγώ βλέπω που και που ASMR videos στο youtube τη νύχτα Με τι περιεχόμενο, δεν θα σας πω. Click για ανάπτυξη... Εγώ καμία φορά βάζω playlist με ήχους βροχής ή instrumental. Βέβαια η μουσική με κάνει να νιώθω πιο μελαγχολικά ,οπότε έχει το αντίθετο effect κάποιες φορές .