Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.195 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 02:18 Ο Samael έγραψε: #361 06-08-21 02:18 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Ήρθε σε στιγμή που έκανα chilling και παραλίγο να πάθω έμφραγμα. Νόμιζα οτι έρχεται κανένας ICBM πάνω μας ή οτι μπήκαν οι Τούρκοι. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 03:25 Ο fmarulezkd: #362 06-08-21 03:25 Ο δήμαρχος μιλησε πιο πριν και είπε οτι η φωτιά έφτασε μεχρι τη παραλια στην Αγία Άννα στην Εύβοια. Οι κάτοικοι κολλήσανε στη παραλία και τους πηρανε 2 σκαφακια του λιμενικού(!!!) και κατι ψαροβαρκες... Edit: 2 του λιμενικού και 6 ψαρόβαρκες. Όπως στο μάτι δλδ, οι ψαράδες κάνανε τη δουλειά. Ούτε αυτό γτχτ.... Συνημμένα VID_20210806_021559.mp4 62,1 MB Τελευταία επεξεργασία: 6 Αυγούστου 2021 Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 03:29 Η Chem2000 έγραψε: #363 06-08-21 03:29 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Ο δήμαρχος μιλησε πιο πριν και είπε οτι η φωτιά έφτασε μεχρι τη παραλια στην Αγία Άννα στην Εύβοια. Οι κάτοικοι κολλήσανε στη παραλία και τους πηρανε 2 σκαφακια του λιμενικού(!!!) και κατι ψαροβαρκες... Click για ανάπτυξη... Το οτι οι μαλάκες οι δημοσιογράφοι ενοχλούν τον κοσμάκη που χάνει περιουσίες και ο,τι έχτισε με κόπο να χάνεται,με εξοργίζει αφάνταστα. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 03:39 Ο fmarulezkd: #364 06-08-21 03:39 Όπως φαίνεται απο τη Σκόπελο: Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 03:46 Η Πουπουλίνα: #365 06-08-21 03:46 Αλλη απο εδω! “Κόλαση” φωτιάς στην Κοζάνη: Στα 6 χλμ. οι φλόγες από τον οικισμό της Ζωοδόχου Πηγής Κόλαση” φωτιάς στη Ζωοδόχο Πηγή Κοζάνης, σε μια νύχτα αγωνίας για τους ελάχιστους κατοίκους και καταστηματάρχες, καθώς στις (00:45) οι φλόγες βρίσκονταν περίπου 6 χλμ. από τον οικισμό. Click για ανάπτυξη... “Κόλαση” φωτιάς στην Κοζάνη: Στα 6 χλμ. οι φλόγες από τον οικισμό της Ζωοδόχου Πηγής - ΒΙΝΤΕΟ “Κόλαση” φωτιάς στη Ζωοδόχο Πηγή Κοζάνης, σε μια νύχτα αγωνίας για τους ελάχιστους... www.enikos.gr fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 04:07 Ο fmarulezkd: #366 06-08-21 04:07 Και τώρα στο Αχλάδι λέει (λίγο πιο πάνω από την Αγία Άννα) το ίδιο πράγμα, στέλνουν βάρκες να μαζέψουν κόσμο απο τη παραλία. Φαίνεται να έχει και πυκνό δάσος εκεί View attachment 84061 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αλλη απο εδω! “Κόλαση” φωτιάς στην Κοζάνη: Στα 6 χλμ. οι φλόγες από τον οικισμό της Ζωοδόχου Πηγής - ΒΙΝΤΕΟ “Κόλαση” φωτιάς στη Ζωοδόχο Πηγή Κοζάνης, σε μια νύχτα αγωνίας για τους ελάχιστους... www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Έχει κιάλλες που δε φτάνουν στα νέα, χωριά κινδυνεύουν κ δεν υπάρχει άλλη πυροσβεστική να πάει, παλεύουν ακόμα με τα παλιά. Οτιδήποτε καινούργιο Αττική / Ηλεία / Εύβοια θα μείνουν μόνοι τους οι άνθρωποι, η εκκένωση είναι μονόδρομος. Jesus fuck Συνημμένα VID_20210806_032535.mp4 35,1 MB Τελευταία επεξεργασία: 6 Αυγούστου 2021 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 07:40 Η Πουπουλίνα: #367 06-08-21 07:40 Ξυπνησα και ερχεται καπνος πολυς,τσουζουν τα ματια μου και δεν τολμω να ανοιξω παραθυρα,Αναρωτιεμαι αθηνα πως ειστε; Στο μεταξυ δεν ξερω τι γινεται με τι κλιματιστικο μου.,αν φερνει αερα απο εξω ή αν πρεπει να το βαλω εγω καπως,δεν εχω ιδεα... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:14 Ο juste un instant: #368 06-08-21 08:14 Μαύρη νύχτα για την Μεσόγειο... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:16 Ο dum dum boy: #369 06-08-21 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ξυπνησα και ερχεται καπνος πολυς,τσουζουν τα ματια μου και δεν τολμω να ανοιξω παραθυρα,Αναρωτιεμαι αθηνα πως ειστε; Στο μεταξυ δεν ξερω τι γινεται με τι κλιματιστικο μου.,αν φερνει αερα απο εξω ή αν πρεπει να το βαλω εγω καπως,δεν εχω ιδεα... Click για ανάπτυξη... τον εσωτερικό αέρα του σπιτιού ανακυκλώνει το αιρκοντίσιον. καλημέρα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:21 Η Πουπουλίνα: #370 06-08-21 08:21 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: τον εσωτερικό αέρα του σπιτιού ανακυκλώνει το αιρκοντίσιον. καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω ντουμ,το ειδα και εγω πριν λιγομ που το εψαξα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τοτε τι μας λενε οι ειδικοι να γυρισουμε τα κλιματιστικα στο εσωτερικο και μας μπερδευουν,αφου με τον εσωτερικο αερα δουλευουν; Δηλαδη θα μας τρελανουν. Καλημερα φιλε μου. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:26 Ο dum dum boy: #371 06-08-21 08:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε ευχαριστω ντουμ,το ειδα και εγω πριν λιγομ που το εψαξα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τοτε τι μας λενε οι ειδικοι να γυρισουμε τα κλιματιστικα στο εσωτερικο και μας μπερδευουν,αφου με τον εσωτερικο αερα δουλευουν; Δηλαδη θα μας τρελανουν. Καλημερα φιλε μου. Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούν κλιματιστικά αυτοκινήτων; στο αυτοκίνητο υπάρχει διακόπτης για να φέρνει αέρα απ' έξω ή να ανακυκλώνει τον αέρα στο εσωτερικό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:27 Η Πουπουλίνα: #372 06-08-21 08:27 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: μήπως εννοούν κλιματιστικά αυτοκινήτων; στο αυτοκίνητο υπάρχει διακόπτης για να φέρνει αέρα απ' έξω ή να ανακυκλώνει τον αέρα στο εσωτερικό. Click για ανάπτυξη... Οχι για το σπιτι ελεγαν διοτι ελεγαν να βαζουμε βρεγμενες πετσετες στις χαραμαδες στις πορτες.Ολη μερα ειδικα το πρωι αυτο ελεγαν πενυμονολογοι κλπ.Και ελεγαν το κλιματιστικο να το γυρισουμε στον μεσα αερα,για αυτο και γω ρωτησα αλλιως δεν θα το σκεφτομουν. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:14 Ο Johnny15 έγραψε: #373 06-08-21 09:14 Η δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι δημοσιογράφος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:15 Ο Guest 890013: #374 06-08-21 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι δημοσιογράφος. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:21 Η meetmeinmontauk: #375 06-08-21 09:21 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά Click για ανάπτυξη... Εγώ από την μία λυπάμαι τους ρεπόρτερ που τους στέλνουν σε όλα αυτά τα επικίνδυνα μέρη. Από την άλλη τους οικτιρω γιατί είναι επιλογή τους όλο αυτό. Όλοι μας επαγγελματική εμπειρία θέλουμε, όλοι πιεζομαστε για να μείνουμε σε μια δουλειά, αλλά η συγκεκριμένη δεν τ' αξίζει τα λεφτά της. Ούτε βιοποριστικά, ούτε ηθικά. Κι όμως μένουν. Άρα καλά κάνουν και τους ξεφτιλίζουν οι πολίτες μπροστά στις κάμερες. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:02 Ο Wonderkid: #376 06-08-21 11:02 Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:05 Ο American Economist: #377 06-08-21 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; Click για ανάπτυξη... Ειναι σε κρισμη κατασταση ακομα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:10 Ο juste un instant: #378 06-08-21 11:10 Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:11 Ο Wonderkid: #379 06-08-21 11:11 Πύρινη πολιορκία στην Αττική: Μέτωπα σε Αφίδνες, Καπανδρίτι και Ιπποκράτειο Πολιτεία – Συνεχείς και έντονες αναζωπυρώσεις - Newsbeast Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Click για ανάπτυξη... Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:14 Ο juste un instant: #380 06-08-21 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; Click για ανάπτυξη... To ενίοτε δυστυχώς είναι πια κανόνας. Και με αύξηση 3 βαθμους σε ένα έτος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance fmarulezkd Joji Libertus Unseen skygge jj! Mt73 charmander American Economist Unboxholics Wonderkid Johnny15 giannhs2001 Paragontas7000 ggl Αντικειμενικός Scandal T C snowy Mhtrogoal louminis Earthquake Idontknoww SlimShady johnietraf 1011 AK-92 Memetchi fockos Αλκης Κ. gwgw_5 leo41 chester20080 orange crush iminspain Ροβερτα Jack of Spades nicole1982 Lathy physicscrazy VasoGrimes Ace of Spades m.kannavia3 igeorgeoikonomo spring day Jimmy20 ag97 Ryuzaki ioannam Εχέμυθη Satan Claus fretoe ΘανάσοςG4 CiNeFiL Ria99 Dora140303 TonyMontanaEse EiriniS20 New member sunsetpp Rene2004 aggelosst9 panamixagr97 stefan Jocaste Viedo eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Ήρθε σε στιγμή που έκανα chilling και παραλίγο να πάθω έμφραγμα. Νόμιζα οτι έρχεται κανένας ICBM πάνω μας ή οτι μπήκαν οι Τούρκοι.
fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 03:25 Ο fmarulezkd: #362 06-08-21 03:25 Ο δήμαρχος μιλησε πιο πριν και είπε οτι η φωτιά έφτασε μεχρι τη παραλια στην Αγία Άννα στην Εύβοια. Οι κάτοικοι κολλήσανε στη παραλία και τους πηρανε 2 σκαφακια του λιμενικού(!!!) και κατι ψαροβαρκες... Edit: 2 του λιμενικού και 6 ψαρόβαρκες. Όπως στο μάτι δλδ, οι ψαράδες κάνανε τη δουλειά. Ούτε αυτό γτχτ.... Συνημμένα VID_20210806_021559.mp4 62,1 MB Τελευταία επεξεργασία: 6 Αυγούστου 2021 Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 03:29 Η Chem2000 έγραψε: #363 06-08-21 03:29 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Ο δήμαρχος μιλησε πιο πριν και είπε οτι η φωτιά έφτασε μεχρι τη παραλια στην Αγία Άννα στην Εύβοια. Οι κάτοικοι κολλήσανε στη παραλία και τους πηρανε 2 σκαφακια του λιμενικού(!!!) και κατι ψαροβαρκες... Click για ανάπτυξη... Το οτι οι μαλάκες οι δημοσιογράφοι ενοχλούν τον κοσμάκη που χάνει περιουσίες και ο,τι έχτισε με κόπο να χάνεται,με εξοργίζει αφάνταστα. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 03:39 Ο fmarulezkd: #364 06-08-21 03:39 Όπως φαίνεται απο τη Σκόπελο: Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 03:46 Η Πουπουλίνα: #365 06-08-21 03:46 Αλλη απο εδω! “Κόλαση” φωτιάς στην Κοζάνη: Στα 6 χλμ. οι φλόγες από τον οικισμό της Ζωοδόχου Πηγής Κόλαση” φωτιάς στη Ζωοδόχο Πηγή Κοζάνης, σε μια νύχτα αγωνίας για τους ελάχιστους κατοίκους και καταστηματάρχες, καθώς στις (00:45) οι φλόγες βρίσκονταν περίπου 6 χλμ. από τον οικισμό. Click για ανάπτυξη... “Κόλαση” φωτιάς στην Κοζάνη: Στα 6 χλμ. οι φλόγες από τον οικισμό της Ζωοδόχου Πηγής - ΒΙΝΤΕΟ “Κόλαση” φωτιάς στη Ζωοδόχο Πηγή Κοζάνης, σε μια νύχτα αγωνίας για τους ελάχιστους... www.enikos.gr fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 04:07 Ο fmarulezkd: #366 06-08-21 04:07 Και τώρα στο Αχλάδι λέει (λίγο πιο πάνω από την Αγία Άννα) το ίδιο πράγμα, στέλνουν βάρκες να μαζέψουν κόσμο απο τη παραλία. Φαίνεται να έχει και πυκνό δάσος εκεί View attachment 84061 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αλλη απο εδω! “Κόλαση” φωτιάς στην Κοζάνη: Στα 6 χλμ. οι φλόγες από τον οικισμό της Ζωοδόχου Πηγής - ΒΙΝΤΕΟ “Κόλαση” φωτιάς στη Ζωοδόχο Πηγή Κοζάνης, σε μια νύχτα αγωνίας για τους ελάχιστους... www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Έχει κιάλλες που δε φτάνουν στα νέα, χωριά κινδυνεύουν κ δεν υπάρχει άλλη πυροσβεστική να πάει, παλεύουν ακόμα με τα παλιά. Οτιδήποτε καινούργιο Αττική / Ηλεία / Εύβοια θα μείνουν μόνοι τους οι άνθρωποι, η εκκένωση είναι μονόδρομος. Jesus fuck Συνημμένα VID_20210806_032535.mp4 35,1 MB Τελευταία επεξεργασία: 6 Αυγούστου 2021 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 07:40 Η Πουπουλίνα: #367 06-08-21 07:40 Ξυπνησα και ερχεται καπνος πολυς,τσουζουν τα ματια μου και δεν τολμω να ανοιξω παραθυρα,Αναρωτιεμαι αθηνα πως ειστε; Στο μεταξυ δεν ξερω τι γινεται με τι κλιματιστικο μου.,αν φερνει αερα απο εξω ή αν πρεπει να το βαλω εγω καπως,δεν εχω ιδεα... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:14 Ο juste un instant: #368 06-08-21 08:14 Μαύρη νύχτα για την Μεσόγειο... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:16 Ο dum dum boy: #369 06-08-21 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ξυπνησα και ερχεται καπνος πολυς,τσουζουν τα ματια μου και δεν τολμω να ανοιξω παραθυρα,Αναρωτιεμαι αθηνα πως ειστε; Στο μεταξυ δεν ξερω τι γινεται με τι κλιματιστικο μου.,αν φερνει αερα απο εξω ή αν πρεπει να το βαλω εγω καπως,δεν εχω ιδεα... Click για ανάπτυξη... τον εσωτερικό αέρα του σπιτιού ανακυκλώνει το αιρκοντίσιον. καλημέρα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:21 Η Πουπουλίνα: #370 06-08-21 08:21 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: τον εσωτερικό αέρα του σπιτιού ανακυκλώνει το αιρκοντίσιον. καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω ντουμ,το ειδα και εγω πριν λιγομ που το εψαξα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τοτε τι μας λενε οι ειδικοι να γυρισουμε τα κλιματιστικα στο εσωτερικο και μας μπερδευουν,αφου με τον εσωτερικο αερα δουλευουν; Δηλαδη θα μας τρελανουν. Καλημερα φιλε μου. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:26 Ο dum dum boy: #371 06-08-21 08:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε ευχαριστω ντουμ,το ειδα και εγω πριν λιγομ που το εψαξα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τοτε τι μας λενε οι ειδικοι να γυρισουμε τα κλιματιστικα στο εσωτερικο και μας μπερδευουν,αφου με τον εσωτερικο αερα δουλευουν; Δηλαδη θα μας τρελανουν. Καλημερα φιλε μου. Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούν κλιματιστικά αυτοκινήτων; στο αυτοκίνητο υπάρχει διακόπτης για να φέρνει αέρα απ' έξω ή να ανακυκλώνει τον αέρα στο εσωτερικό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:27 Η Πουπουλίνα: #372 06-08-21 08:27 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: μήπως εννοούν κλιματιστικά αυτοκινήτων; στο αυτοκίνητο υπάρχει διακόπτης για να φέρνει αέρα απ' έξω ή να ανακυκλώνει τον αέρα στο εσωτερικό. Click για ανάπτυξη... Οχι για το σπιτι ελεγαν διοτι ελεγαν να βαζουμε βρεγμενες πετσετες στις χαραμαδες στις πορτες.Ολη μερα ειδικα το πρωι αυτο ελεγαν πενυμονολογοι κλπ.Και ελεγαν το κλιματιστικο να το γυρισουμε στον μεσα αερα,για αυτο και γω ρωτησα αλλιως δεν θα το σκεφτομουν. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:14 Ο Johnny15 έγραψε: #373 06-08-21 09:14 Η δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι δημοσιογράφος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:15 Ο Guest 890013: #374 06-08-21 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι δημοσιογράφος. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:21 Η meetmeinmontauk: #375 06-08-21 09:21 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά Click για ανάπτυξη... Εγώ από την μία λυπάμαι τους ρεπόρτερ που τους στέλνουν σε όλα αυτά τα επικίνδυνα μέρη. Από την άλλη τους οικτιρω γιατί είναι επιλογή τους όλο αυτό. Όλοι μας επαγγελματική εμπειρία θέλουμε, όλοι πιεζομαστε για να μείνουμε σε μια δουλειά, αλλά η συγκεκριμένη δεν τ' αξίζει τα λεφτά της. Ούτε βιοποριστικά, ούτε ηθικά. Κι όμως μένουν. Άρα καλά κάνουν και τους ξεφτιλίζουν οι πολίτες μπροστά στις κάμερες. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:02 Ο Wonderkid: #376 06-08-21 11:02 Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:05 Ο American Economist: #377 06-08-21 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; Click για ανάπτυξη... Ειναι σε κρισμη κατασταση ακομα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:10 Ο juste un instant: #378 06-08-21 11:10 Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:11 Ο Wonderkid: #379 06-08-21 11:11 Πύρινη πολιορκία στην Αττική: Μέτωπα σε Αφίδνες, Καπανδρίτι και Ιπποκράτειο Πολιτεία – Συνεχείς και έντονες αναζωπυρώσεις - Newsbeast Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Click για ανάπτυξη... Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:14 Ο juste un instant: #380 06-08-21 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; Click για ανάπτυξη... To ενίοτε δυστυχώς είναι πια κανόνας. Και με αύξηση 3 βαθμους σε ένα έτος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance fmarulezkd Joji Libertus Unseen skygge jj! Mt73 charmander American Economist Unboxholics Wonderkid Johnny15 giannhs2001 Paragontas7000 ggl Αντικειμενικός Scandal T C snowy Mhtrogoal louminis Earthquake Idontknoww SlimShady johnietraf 1011 AK-92 Memetchi fockos Αλκης Κ. gwgw_5 leo41 chester20080 orange crush iminspain Ροβερτα Jack of Spades nicole1982 Lathy physicscrazy VasoGrimes Ace of Spades m.kannavia3 igeorgeoikonomo spring day Jimmy20 ag97 Ryuzaki ioannam Εχέμυθη Satan Claus fretoe ΘανάσοςG4 CiNeFiL Ria99 Dora140303 TonyMontanaEse EiriniS20 New member sunsetpp Rene2004 aggelosst9 panamixagr97 stefan Jocaste Viedo eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο δήμαρχος μιλησε πιο πριν και είπε οτι η φωτιά έφτασε μεχρι τη παραλια στην Αγία Άννα στην Εύβοια. Οι κάτοικοι κολλήσανε στη παραλία και τους πηρανε 2 σκαφακια του λιμενικού(!!!) και κατι ψαροβαρκες... Edit: 2 του λιμενικού και 6 ψαρόβαρκες. Όπως στο μάτι δλδ, οι ψαράδες κάνανε τη δουλειά. Ούτε αυτό γτχτ....
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 03:29 Η Chem2000 έγραψε: #363 06-08-21 03:29 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Ο δήμαρχος μιλησε πιο πριν και είπε οτι η φωτιά έφτασε μεχρι τη παραλια στην Αγία Άννα στην Εύβοια. Οι κάτοικοι κολλήσανε στη παραλία και τους πηρανε 2 σκαφακια του λιμενικού(!!!) και κατι ψαροβαρκες... Click για ανάπτυξη... Το οτι οι μαλάκες οι δημοσιογράφοι ενοχλούν τον κοσμάκη που χάνει περιουσίες και ο,τι έχτισε με κόπο να χάνεται,με εξοργίζει αφάνταστα. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 03:39 Ο fmarulezkd: #364 06-08-21 03:39 Όπως φαίνεται απο τη Σκόπελο: Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 03:46 Η Πουπουλίνα: #365 06-08-21 03:46 Αλλη απο εδω! “Κόλαση” φωτιάς στην Κοζάνη: Στα 6 χλμ. οι φλόγες από τον οικισμό της Ζωοδόχου Πηγής Κόλαση” φωτιάς στη Ζωοδόχο Πηγή Κοζάνης, σε μια νύχτα αγωνίας για τους ελάχιστους κατοίκους και καταστηματάρχες, καθώς στις (00:45) οι φλόγες βρίσκονταν περίπου 6 χλμ. από τον οικισμό. Click για ανάπτυξη... “Κόλαση” φωτιάς στην Κοζάνη: Στα 6 χλμ. οι φλόγες από τον οικισμό της Ζωοδόχου Πηγής - ΒΙΝΤΕΟ “Κόλαση” φωτιάς στη Ζωοδόχο Πηγή Κοζάνης, σε μια νύχτα αγωνίας για τους ελάχιστους... www.enikos.gr fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 04:07 Ο fmarulezkd: #366 06-08-21 04:07 Και τώρα στο Αχλάδι λέει (λίγο πιο πάνω από την Αγία Άννα) το ίδιο πράγμα, στέλνουν βάρκες να μαζέψουν κόσμο απο τη παραλία. Φαίνεται να έχει και πυκνό δάσος εκεί View attachment 84061 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αλλη απο εδω! “Κόλαση” φωτιάς στην Κοζάνη: Στα 6 χλμ. οι φλόγες από τον οικισμό της Ζωοδόχου Πηγής - ΒΙΝΤΕΟ “Κόλαση” φωτιάς στη Ζωοδόχο Πηγή Κοζάνης, σε μια νύχτα αγωνίας για τους ελάχιστους... www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Έχει κιάλλες που δε φτάνουν στα νέα, χωριά κινδυνεύουν κ δεν υπάρχει άλλη πυροσβεστική να πάει, παλεύουν ακόμα με τα παλιά. Οτιδήποτε καινούργιο Αττική / Ηλεία / Εύβοια θα μείνουν μόνοι τους οι άνθρωποι, η εκκένωση είναι μονόδρομος. Jesus fuck Συνημμένα VID_20210806_032535.mp4 35,1 MB Τελευταία επεξεργασία: 6 Αυγούστου 2021 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 07:40 Η Πουπουλίνα: #367 06-08-21 07:40 Ξυπνησα και ερχεται καπνος πολυς,τσουζουν τα ματια μου και δεν τολμω να ανοιξω παραθυρα,Αναρωτιεμαι αθηνα πως ειστε; Στο μεταξυ δεν ξερω τι γινεται με τι κλιματιστικο μου.,αν φερνει αερα απο εξω ή αν πρεπει να το βαλω εγω καπως,δεν εχω ιδεα... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:14 Ο juste un instant: #368 06-08-21 08:14 Μαύρη νύχτα για την Μεσόγειο... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:16 Ο dum dum boy: #369 06-08-21 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ξυπνησα και ερχεται καπνος πολυς,τσουζουν τα ματια μου και δεν τολμω να ανοιξω παραθυρα,Αναρωτιεμαι αθηνα πως ειστε; Στο μεταξυ δεν ξερω τι γινεται με τι κλιματιστικο μου.,αν φερνει αερα απο εξω ή αν πρεπει να το βαλω εγω καπως,δεν εχω ιδεα... Click για ανάπτυξη... τον εσωτερικό αέρα του σπιτιού ανακυκλώνει το αιρκοντίσιον. καλημέρα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:21 Η Πουπουλίνα: #370 06-08-21 08:21 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: τον εσωτερικό αέρα του σπιτιού ανακυκλώνει το αιρκοντίσιον. καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω ντουμ,το ειδα και εγω πριν λιγομ που το εψαξα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τοτε τι μας λενε οι ειδικοι να γυρισουμε τα κλιματιστικα στο εσωτερικο και μας μπερδευουν,αφου με τον εσωτερικο αερα δουλευουν; Δηλαδη θα μας τρελανουν. Καλημερα φιλε μου. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:26 Ο dum dum boy: #371 06-08-21 08:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε ευχαριστω ντουμ,το ειδα και εγω πριν λιγομ που το εψαξα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τοτε τι μας λενε οι ειδικοι να γυρισουμε τα κλιματιστικα στο εσωτερικο και μας μπερδευουν,αφου με τον εσωτερικο αερα δουλευουν; Δηλαδη θα μας τρελανουν. Καλημερα φιλε μου. Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούν κλιματιστικά αυτοκινήτων; στο αυτοκίνητο υπάρχει διακόπτης για να φέρνει αέρα απ' έξω ή να ανακυκλώνει τον αέρα στο εσωτερικό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:27 Η Πουπουλίνα: #372 06-08-21 08:27 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: μήπως εννοούν κλιματιστικά αυτοκινήτων; στο αυτοκίνητο υπάρχει διακόπτης για να φέρνει αέρα απ' έξω ή να ανακυκλώνει τον αέρα στο εσωτερικό. Click για ανάπτυξη... Οχι για το σπιτι ελεγαν διοτι ελεγαν να βαζουμε βρεγμενες πετσετες στις χαραμαδες στις πορτες.Ολη μερα ειδικα το πρωι αυτο ελεγαν πενυμονολογοι κλπ.Και ελεγαν το κλιματιστικο να το γυρισουμε στον μεσα αερα,για αυτο και γω ρωτησα αλλιως δεν θα το σκεφτομουν. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:14 Ο Johnny15 έγραψε: #373 06-08-21 09:14 Η δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι δημοσιογράφος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:15 Ο Guest 890013: #374 06-08-21 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι δημοσιογράφος. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:21 Η meetmeinmontauk: #375 06-08-21 09:21 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά Click για ανάπτυξη... Εγώ από την μία λυπάμαι τους ρεπόρτερ που τους στέλνουν σε όλα αυτά τα επικίνδυνα μέρη. Από την άλλη τους οικτιρω γιατί είναι επιλογή τους όλο αυτό. Όλοι μας επαγγελματική εμπειρία θέλουμε, όλοι πιεζομαστε για να μείνουμε σε μια δουλειά, αλλά η συγκεκριμένη δεν τ' αξίζει τα λεφτά της. Ούτε βιοποριστικά, ούτε ηθικά. Κι όμως μένουν. Άρα καλά κάνουν και τους ξεφτιλίζουν οι πολίτες μπροστά στις κάμερες. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:02 Ο Wonderkid: #376 06-08-21 11:02 Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:05 Ο American Economist: #377 06-08-21 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; Click για ανάπτυξη... Ειναι σε κρισμη κατασταση ακομα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:10 Ο juste un instant: #378 06-08-21 11:10 Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:11 Ο Wonderkid: #379 06-08-21 11:11 Πύρινη πολιορκία στην Αττική: Μέτωπα σε Αφίδνες, Καπανδρίτι και Ιπποκράτειο Πολιτεία – Συνεχείς και έντονες αναζωπυρώσεις - Newsbeast Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Click για ανάπτυξη... Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:14 Ο juste un instant: #380 06-08-21 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; Click για ανάπτυξη... To ενίοτε δυστυχώς είναι πια κανόνας. Και με αύξηση 3 βαθμους σε ένα έτος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance fmarulezkd Joji Libertus Unseen skygge jj! Mt73 charmander American Economist Unboxholics Wonderkid Johnny15 giannhs2001 Paragontas7000 ggl Αντικειμενικός Scandal T C snowy Mhtrogoal louminis Earthquake Idontknoww SlimShady johnietraf 1011 AK-92 Memetchi fockos Αλκης Κ. gwgw_5 leo41 chester20080 orange crush iminspain Ροβερτα Jack of Spades nicole1982 Lathy physicscrazy VasoGrimes Ace of Spades m.kannavia3 igeorgeoikonomo spring day Jimmy20 ag97 Ryuzaki ioannam Εχέμυθη Satan Claus fretoe ΘανάσοςG4 CiNeFiL Ria99 Dora140303 TonyMontanaEse EiriniS20 New member sunsetpp Rene2004 aggelosst9 panamixagr97 stefan Jocaste Viedo eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Ο δήμαρχος μιλησε πιο πριν και είπε οτι η φωτιά έφτασε μεχρι τη παραλια στην Αγία Άννα στην Εύβοια. Οι κάτοικοι κολλήσανε στη παραλία και τους πηρανε 2 σκαφακια του λιμενικού(!!!) και κατι ψαροβαρκες... Click για ανάπτυξη... Το οτι οι μαλάκες οι δημοσιογράφοι ενοχλούν τον κοσμάκη που χάνει περιουσίες και ο,τι έχτισε με κόπο να χάνεται,με εξοργίζει αφάνταστα.
fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 03:39 Ο fmarulezkd: #364 06-08-21 03:39 Όπως φαίνεται απο τη Σκόπελο: Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 03:46 Η Πουπουλίνα: #365 06-08-21 03:46 Αλλη απο εδω! “Κόλαση” φωτιάς στην Κοζάνη: Στα 6 χλμ. οι φλόγες από τον οικισμό της Ζωοδόχου Πηγής Κόλαση” φωτιάς στη Ζωοδόχο Πηγή Κοζάνης, σε μια νύχτα αγωνίας για τους ελάχιστους κατοίκους και καταστηματάρχες, καθώς στις (00:45) οι φλόγες βρίσκονταν περίπου 6 χλμ. από τον οικισμό. Click για ανάπτυξη... “Κόλαση” φωτιάς στην Κοζάνη: Στα 6 χλμ. οι φλόγες από τον οικισμό της Ζωοδόχου Πηγής - ΒΙΝΤΕΟ “Κόλαση” φωτιάς στη Ζωοδόχο Πηγή Κοζάνης, σε μια νύχτα αγωνίας για τους ελάχιστους... www.enikos.gr fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 04:07 Ο fmarulezkd: #366 06-08-21 04:07 Και τώρα στο Αχλάδι λέει (λίγο πιο πάνω από την Αγία Άννα) το ίδιο πράγμα, στέλνουν βάρκες να μαζέψουν κόσμο απο τη παραλία. Φαίνεται να έχει και πυκνό δάσος εκεί View attachment 84061 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αλλη απο εδω! “Κόλαση” φωτιάς στην Κοζάνη: Στα 6 χλμ. οι φλόγες από τον οικισμό της Ζωοδόχου Πηγής - ΒΙΝΤΕΟ “Κόλαση” φωτιάς στη Ζωοδόχο Πηγή Κοζάνης, σε μια νύχτα αγωνίας για τους ελάχιστους... www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Έχει κιάλλες που δε φτάνουν στα νέα, χωριά κινδυνεύουν κ δεν υπάρχει άλλη πυροσβεστική να πάει, παλεύουν ακόμα με τα παλιά. Οτιδήποτε καινούργιο Αττική / Ηλεία / Εύβοια θα μείνουν μόνοι τους οι άνθρωποι, η εκκένωση είναι μονόδρομος. Jesus fuck Συνημμένα VID_20210806_032535.mp4 35,1 MB Τελευταία επεξεργασία: 6 Αυγούστου 2021 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 07:40 Η Πουπουλίνα: #367 06-08-21 07:40 Ξυπνησα και ερχεται καπνος πολυς,τσουζουν τα ματια μου και δεν τολμω να ανοιξω παραθυρα,Αναρωτιεμαι αθηνα πως ειστε; Στο μεταξυ δεν ξερω τι γινεται με τι κλιματιστικο μου.,αν φερνει αερα απο εξω ή αν πρεπει να το βαλω εγω καπως,δεν εχω ιδεα... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:14 Ο juste un instant: #368 06-08-21 08:14 Μαύρη νύχτα για την Μεσόγειο... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:16 Ο dum dum boy: #369 06-08-21 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ξυπνησα και ερχεται καπνος πολυς,τσουζουν τα ματια μου και δεν τολμω να ανοιξω παραθυρα,Αναρωτιεμαι αθηνα πως ειστε; Στο μεταξυ δεν ξερω τι γινεται με τι κλιματιστικο μου.,αν φερνει αερα απο εξω ή αν πρεπει να το βαλω εγω καπως,δεν εχω ιδεα... Click για ανάπτυξη... τον εσωτερικό αέρα του σπιτιού ανακυκλώνει το αιρκοντίσιον. καλημέρα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:21 Η Πουπουλίνα: #370 06-08-21 08:21 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: τον εσωτερικό αέρα του σπιτιού ανακυκλώνει το αιρκοντίσιον. καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω ντουμ,το ειδα και εγω πριν λιγομ που το εψαξα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τοτε τι μας λενε οι ειδικοι να γυρισουμε τα κλιματιστικα στο εσωτερικο και μας μπερδευουν,αφου με τον εσωτερικο αερα δουλευουν; Δηλαδη θα μας τρελανουν. Καλημερα φιλε μου. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:26 Ο dum dum boy: #371 06-08-21 08:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε ευχαριστω ντουμ,το ειδα και εγω πριν λιγομ που το εψαξα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τοτε τι μας λενε οι ειδικοι να γυρισουμε τα κλιματιστικα στο εσωτερικο και μας μπερδευουν,αφου με τον εσωτερικο αερα δουλευουν; Δηλαδη θα μας τρελανουν. Καλημερα φιλε μου. Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούν κλιματιστικά αυτοκινήτων; στο αυτοκίνητο υπάρχει διακόπτης για να φέρνει αέρα απ' έξω ή να ανακυκλώνει τον αέρα στο εσωτερικό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:27 Η Πουπουλίνα: #372 06-08-21 08:27 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: μήπως εννοούν κλιματιστικά αυτοκινήτων; στο αυτοκίνητο υπάρχει διακόπτης για να φέρνει αέρα απ' έξω ή να ανακυκλώνει τον αέρα στο εσωτερικό. Click για ανάπτυξη... Οχι για το σπιτι ελεγαν διοτι ελεγαν να βαζουμε βρεγμενες πετσετες στις χαραμαδες στις πορτες.Ολη μερα ειδικα το πρωι αυτο ελεγαν πενυμονολογοι κλπ.Και ελεγαν το κλιματιστικο να το γυρισουμε στον μεσα αερα,για αυτο και γω ρωτησα αλλιως δεν θα το σκεφτομουν. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:14 Ο Johnny15 έγραψε: #373 06-08-21 09:14 Η δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι δημοσιογράφος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:15 Ο Guest 890013: #374 06-08-21 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι δημοσιογράφος. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:21 Η meetmeinmontauk: #375 06-08-21 09:21 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά Click για ανάπτυξη... Εγώ από την μία λυπάμαι τους ρεπόρτερ που τους στέλνουν σε όλα αυτά τα επικίνδυνα μέρη. Από την άλλη τους οικτιρω γιατί είναι επιλογή τους όλο αυτό. Όλοι μας επαγγελματική εμπειρία θέλουμε, όλοι πιεζομαστε για να μείνουμε σε μια δουλειά, αλλά η συγκεκριμένη δεν τ' αξίζει τα λεφτά της. Ούτε βιοποριστικά, ούτε ηθικά. Κι όμως μένουν. Άρα καλά κάνουν και τους ξεφτιλίζουν οι πολίτες μπροστά στις κάμερες. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:02 Ο Wonderkid: #376 06-08-21 11:02 Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:05 Ο American Economist: #377 06-08-21 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; Click για ανάπτυξη... Ειναι σε κρισμη κατασταση ακομα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:10 Ο juste un instant: #378 06-08-21 11:10 Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:11 Ο Wonderkid: #379 06-08-21 11:11 Πύρινη πολιορκία στην Αττική: Μέτωπα σε Αφίδνες, Καπανδρίτι και Ιπποκράτειο Πολιτεία – Συνεχείς και έντονες αναζωπυρώσεις - Newsbeast Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Click για ανάπτυξη... Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:14 Ο juste un instant: #380 06-08-21 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; Click για ανάπτυξη... To ενίοτε δυστυχώς είναι πια κανόνας. Και με αύξηση 3 βαθμους σε ένα έτος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance fmarulezkd Joji Libertus Unseen skygge jj! Mt73 charmander American Economist Unboxholics Wonderkid Johnny15 giannhs2001 Paragontas7000 ggl Αντικειμενικός Scandal T C snowy Mhtrogoal louminis Earthquake Idontknoww SlimShady johnietraf 1011 AK-92 Memetchi fockos Αλκης Κ. gwgw_5 leo41 chester20080 orange crush iminspain Ροβερτα Jack of Spades nicole1982 Lathy physicscrazy VasoGrimes Ace of Spades m.kannavia3 igeorgeoikonomo spring day Jimmy20 ag97 Ryuzaki ioannam Εχέμυθη Satan Claus fretoe ΘανάσοςG4 CiNeFiL Ria99 Dora140303 TonyMontanaEse EiriniS20 New member sunsetpp Rene2004 aggelosst9 panamixagr97 stefan Jocaste Viedo eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 03:46 Η Πουπουλίνα: #365 06-08-21 03:46 Αλλη απο εδω! “Κόλαση” φωτιάς στην Κοζάνη: Στα 6 χλμ. οι φλόγες από τον οικισμό της Ζωοδόχου Πηγής Κόλαση” φωτιάς στη Ζωοδόχο Πηγή Κοζάνης, σε μια νύχτα αγωνίας για τους ελάχιστους κατοίκους και καταστηματάρχες, καθώς στις (00:45) οι φλόγες βρίσκονταν περίπου 6 χλμ. από τον οικισμό. Click για ανάπτυξη... “Κόλαση” φωτιάς στην Κοζάνη: Στα 6 χλμ. οι φλόγες από τον οικισμό της Ζωοδόχου Πηγής - ΒΙΝΤΕΟ “Κόλαση” φωτιάς στη Ζωοδόχο Πηγή Κοζάνης, σε μια νύχτα αγωνίας για τους ελάχιστους... www.enikos.gr fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 04:07 Ο fmarulezkd: #366 06-08-21 04:07 Και τώρα στο Αχλάδι λέει (λίγο πιο πάνω από την Αγία Άννα) το ίδιο πράγμα, στέλνουν βάρκες να μαζέψουν κόσμο απο τη παραλία. Φαίνεται να έχει και πυκνό δάσος εκεί View attachment 84061 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αλλη απο εδω! “Κόλαση” φωτιάς στην Κοζάνη: Στα 6 χλμ. οι φλόγες από τον οικισμό της Ζωοδόχου Πηγής - ΒΙΝΤΕΟ “Κόλαση” φωτιάς στη Ζωοδόχο Πηγή Κοζάνης, σε μια νύχτα αγωνίας για τους ελάχιστους... www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Έχει κιάλλες που δε φτάνουν στα νέα, χωριά κινδυνεύουν κ δεν υπάρχει άλλη πυροσβεστική να πάει, παλεύουν ακόμα με τα παλιά. Οτιδήποτε καινούργιο Αττική / Ηλεία / Εύβοια θα μείνουν μόνοι τους οι άνθρωποι, η εκκένωση είναι μονόδρομος. Jesus fuck Συνημμένα VID_20210806_032535.mp4 35,1 MB Τελευταία επεξεργασία: 6 Αυγούστου 2021 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 07:40 Η Πουπουλίνα: #367 06-08-21 07:40 Ξυπνησα και ερχεται καπνος πολυς,τσουζουν τα ματια μου και δεν τολμω να ανοιξω παραθυρα,Αναρωτιεμαι αθηνα πως ειστε; Στο μεταξυ δεν ξερω τι γινεται με τι κλιματιστικο μου.,αν φερνει αερα απο εξω ή αν πρεπει να το βαλω εγω καπως,δεν εχω ιδεα... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:14 Ο juste un instant: #368 06-08-21 08:14 Μαύρη νύχτα για την Μεσόγειο... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:16 Ο dum dum boy: #369 06-08-21 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ξυπνησα και ερχεται καπνος πολυς,τσουζουν τα ματια μου και δεν τολμω να ανοιξω παραθυρα,Αναρωτιεμαι αθηνα πως ειστε; Στο μεταξυ δεν ξερω τι γινεται με τι κλιματιστικο μου.,αν φερνει αερα απο εξω ή αν πρεπει να το βαλω εγω καπως,δεν εχω ιδεα... Click για ανάπτυξη... τον εσωτερικό αέρα του σπιτιού ανακυκλώνει το αιρκοντίσιον. καλημέρα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:21 Η Πουπουλίνα: #370 06-08-21 08:21 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: τον εσωτερικό αέρα του σπιτιού ανακυκλώνει το αιρκοντίσιον. καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω ντουμ,το ειδα και εγω πριν λιγομ που το εψαξα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τοτε τι μας λενε οι ειδικοι να γυρισουμε τα κλιματιστικα στο εσωτερικο και μας μπερδευουν,αφου με τον εσωτερικο αερα δουλευουν; Δηλαδη θα μας τρελανουν. Καλημερα φιλε μου. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:26 Ο dum dum boy: #371 06-08-21 08:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε ευχαριστω ντουμ,το ειδα και εγω πριν λιγομ που το εψαξα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τοτε τι μας λενε οι ειδικοι να γυρισουμε τα κλιματιστικα στο εσωτερικο και μας μπερδευουν,αφου με τον εσωτερικο αερα δουλευουν; Δηλαδη θα μας τρελανουν. Καλημερα φιλε μου. Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούν κλιματιστικά αυτοκινήτων; στο αυτοκίνητο υπάρχει διακόπτης για να φέρνει αέρα απ' έξω ή να ανακυκλώνει τον αέρα στο εσωτερικό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:27 Η Πουπουλίνα: #372 06-08-21 08:27 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: μήπως εννοούν κλιματιστικά αυτοκινήτων; στο αυτοκίνητο υπάρχει διακόπτης για να φέρνει αέρα απ' έξω ή να ανακυκλώνει τον αέρα στο εσωτερικό. Click για ανάπτυξη... Οχι για το σπιτι ελεγαν διοτι ελεγαν να βαζουμε βρεγμενες πετσετες στις χαραμαδες στις πορτες.Ολη μερα ειδικα το πρωι αυτο ελεγαν πενυμονολογοι κλπ.Και ελεγαν το κλιματιστικο να το γυρισουμε στον μεσα αερα,για αυτο και γω ρωτησα αλλιως δεν θα το σκεφτομουν. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:14 Ο Johnny15 έγραψε: #373 06-08-21 09:14 Η δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι δημοσιογράφος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:15 Ο Guest 890013: #374 06-08-21 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι δημοσιογράφος. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:21 Η meetmeinmontauk: #375 06-08-21 09:21 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά Click για ανάπτυξη... Εγώ από την μία λυπάμαι τους ρεπόρτερ που τους στέλνουν σε όλα αυτά τα επικίνδυνα μέρη. Από την άλλη τους οικτιρω γιατί είναι επιλογή τους όλο αυτό. Όλοι μας επαγγελματική εμπειρία θέλουμε, όλοι πιεζομαστε για να μείνουμε σε μια δουλειά, αλλά η συγκεκριμένη δεν τ' αξίζει τα λεφτά της. Ούτε βιοποριστικά, ούτε ηθικά. Κι όμως μένουν. Άρα καλά κάνουν και τους ξεφτιλίζουν οι πολίτες μπροστά στις κάμερες. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:02 Ο Wonderkid: #376 06-08-21 11:02 Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:05 Ο American Economist: #377 06-08-21 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; Click για ανάπτυξη... Ειναι σε κρισμη κατασταση ακομα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:10 Ο juste un instant: #378 06-08-21 11:10 Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:11 Ο Wonderkid: #379 06-08-21 11:11 Πύρινη πολιορκία στην Αττική: Μέτωπα σε Αφίδνες, Καπανδρίτι και Ιπποκράτειο Πολιτεία – Συνεχείς και έντονες αναζωπυρώσεις - Newsbeast Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Click για ανάπτυξη... Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:14 Ο juste un instant: #380 06-08-21 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; Click για ανάπτυξη... To ενίοτε δυστυχώς είναι πια κανόνας. Και με αύξηση 3 βαθμους σε ένα έτος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance fmarulezkd Joji Libertus Unseen skygge jj! Mt73 charmander American Economist Unboxholics Wonderkid Johnny15 giannhs2001 Paragontas7000 ggl Αντικειμενικός Scandal T C snowy Mhtrogoal louminis Earthquake Idontknoww SlimShady johnietraf 1011 AK-92 Memetchi fockos Αλκης Κ. gwgw_5 leo41 chester20080 orange crush iminspain Ροβερτα Jack of Spades nicole1982 Lathy physicscrazy VasoGrimes Ace of Spades m.kannavia3 igeorgeoikonomo spring day Jimmy20 ag97 Ryuzaki ioannam Εχέμυθη Satan Claus fretoe ΘανάσοςG4 CiNeFiL Ria99 Dora140303 TonyMontanaEse EiriniS20 New member sunsetpp Rene2004 aggelosst9 panamixagr97 stefan Jocaste Viedo eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλλη απο εδω! “Κόλαση” φωτιάς στην Κοζάνη: Στα 6 χλμ. οι φλόγες από τον οικισμό της Ζωοδόχου Πηγής Κόλαση” φωτιάς στη Ζωοδόχο Πηγή Κοζάνης, σε μια νύχτα αγωνίας για τους ελάχιστους κατοίκους και καταστηματάρχες, καθώς στις (00:45) οι φλόγες βρίσκονταν περίπου 6 χλμ. από τον οικισμό. Click για ανάπτυξη... “Κόλαση” φωτιάς στην Κοζάνη: Στα 6 χλμ. οι φλόγες από τον οικισμό της Ζωοδόχου Πηγής - ΒΙΝΤΕΟ “Κόλαση” φωτιάς στη Ζωοδόχο Πηγή Κοζάνης, σε μια νύχτα αγωνίας για τους ελάχιστους... www.enikos.gr
fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 04:07 Ο fmarulezkd: #366 06-08-21 04:07 Και τώρα στο Αχλάδι λέει (λίγο πιο πάνω από την Αγία Άννα) το ίδιο πράγμα, στέλνουν βάρκες να μαζέψουν κόσμο απο τη παραλία. Φαίνεται να έχει και πυκνό δάσος εκεί View attachment 84061 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αλλη απο εδω! “Κόλαση” φωτιάς στην Κοζάνη: Στα 6 χλμ. οι φλόγες από τον οικισμό της Ζωοδόχου Πηγής - ΒΙΝΤΕΟ “Κόλαση” φωτιάς στη Ζωοδόχο Πηγή Κοζάνης, σε μια νύχτα αγωνίας για τους ελάχιστους... www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Έχει κιάλλες που δε φτάνουν στα νέα, χωριά κινδυνεύουν κ δεν υπάρχει άλλη πυροσβεστική να πάει, παλεύουν ακόμα με τα παλιά. Οτιδήποτε καινούργιο Αττική / Ηλεία / Εύβοια θα μείνουν μόνοι τους οι άνθρωποι, η εκκένωση είναι μονόδρομος. Jesus fuck Συνημμένα VID_20210806_032535.mp4 35,1 MB Τελευταία επεξεργασία: 6 Αυγούστου 2021 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 07:40 Η Πουπουλίνα: #367 06-08-21 07:40 Ξυπνησα και ερχεται καπνος πολυς,τσουζουν τα ματια μου και δεν τολμω να ανοιξω παραθυρα,Αναρωτιεμαι αθηνα πως ειστε; Στο μεταξυ δεν ξερω τι γινεται με τι κλιματιστικο μου.,αν φερνει αερα απο εξω ή αν πρεπει να το βαλω εγω καπως,δεν εχω ιδεα... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:14 Ο juste un instant: #368 06-08-21 08:14 Μαύρη νύχτα για την Μεσόγειο... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:16 Ο dum dum boy: #369 06-08-21 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ξυπνησα και ερχεται καπνος πολυς,τσουζουν τα ματια μου και δεν τολμω να ανοιξω παραθυρα,Αναρωτιεμαι αθηνα πως ειστε; Στο μεταξυ δεν ξερω τι γινεται με τι κλιματιστικο μου.,αν φερνει αερα απο εξω ή αν πρεπει να το βαλω εγω καπως,δεν εχω ιδεα... Click για ανάπτυξη... τον εσωτερικό αέρα του σπιτιού ανακυκλώνει το αιρκοντίσιον. καλημέρα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:21 Η Πουπουλίνα: #370 06-08-21 08:21 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: τον εσωτερικό αέρα του σπιτιού ανακυκλώνει το αιρκοντίσιον. καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω ντουμ,το ειδα και εγω πριν λιγομ που το εψαξα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τοτε τι μας λενε οι ειδικοι να γυρισουμε τα κλιματιστικα στο εσωτερικο και μας μπερδευουν,αφου με τον εσωτερικο αερα δουλευουν; Δηλαδη θα μας τρελανουν. Καλημερα φιλε μου. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:26 Ο dum dum boy: #371 06-08-21 08:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε ευχαριστω ντουμ,το ειδα και εγω πριν λιγομ που το εψαξα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τοτε τι μας λενε οι ειδικοι να γυρισουμε τα κλιματιστικα στο εσωτερικο και μας μπερδευουν,αφου με τον εσωτερικο αερα δουλευουν; Δηλαδη θα μας τρελανουν. Καλημερα φιλε μου. Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούν κλιματιστικά αυτοκινήτων; στο αυτοκίνητο υπάρχει διακόπτης για να φέρνει αέρα απ' έξω ή να ανακυκλώνει τον αέρα στο εσωτερικό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:27 Η Πουπουλίνα: #372 06-08-21 08:27 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: μήπως εννοούν κλιματιστικά αυτοκινήτων; στο αυτοκίνητο υπάρχει διακόπτης για να φέρνει αέρα απ' έξω ή να ανακυκλώνει τον αέρα στο εσωτερικό. Click για ανάπτυξη... Οχι για το σπιτι ελεγαν διοτι ελεγαν να βαζουμε βρεγμενες πετσετες στις χαραμαδες στις πορτες.Ολη μερα ειδικα το πρωι αυτο ελεγαν πενυμονολογοι κλπ.Και ελεγαν το κλιματιστικο να το γυρισουμε στον μεσα αερα,για αυτο και γω ρωτησα αλλιως δεν θα το σκεφτομουν. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:14 Ο Johnny15 έγραψε: #373 06-08-21 09:14 Η δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι δημοσιογράφος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:15 Ο Guest 890013: #374 06-08-21 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι δημοσιογράφος. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:21 Η meetmeinmontauk: #375 06-08-21 09:21 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά Click για ανάπτυξη... Εγώ από την μία λυπάμαι τους ρεπόρτερ που τους στέλνουν σε όλα αυτά τα επικίνδυνα μέρη. Από την άλλη τους οικτιρω γιατί είναι επιλογή τους όλο αυτό. Όλοι μας επαγγελματική εμπειρία θέλουμε, όλοι πιεζομαστε για να μείνουμε σε μια δουλειά, αλλά η συγκεκριμένη δεν τ' αξίζει τα λεφτά της. Ούτε βιοποριστικά, ούτε ηθικά. Κι όμως μένουν. Άρα καλά κάνουν και τους ξεφτιλίζουν οι πολίτες μπροστά στις κάμερες. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:02 Ο Wonderkid: #376 06-08-21 11:02 Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:05 Ο American Economist: #377 06-08-21 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; Click για ανάπτυξη... Ειναι σε κρισμη κατασταση ακομα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:10 Ο juste un instant: #378 06-08-21 11:10 Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:11 Ο Wonderkid: #379 06-08-21 11:11 Πύρινη πολιορκία στην Αττική: Μέτωπα σε Αφίδνες, Καπανδρίτι και Ιπποκράτειο Πολιτεία – Συνεχείς και έντονες αναζωπυρώσεις - Newsbeast Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Click για ανάπτυξη... Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:14 Ο juste un instant: #380 06-08-21 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; Click για ανάπτυξη... To ενίοτε δυστυχώς είναι πια κανόνας. Και με αύξηση 3 βαθμους σε ένα έτος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance fmarulezkd Joji Libertus Unseen skygge jj! Mt73 charmander American Economist Unboxholics Wonderkid Johnny15 giannhs2001 Paragontas7000 ggl Αντικειμενικός Scandal T C snowy Mhtrogoal louminis Earthquake Idontknoww SlimShady johnietraf 1011 AK-92 Memetchi fockos Αλκης Κ. gwgw_5 leo41 chester20080 orange crush iminspain Ροβερτα Jack of Spades nicole1982 Lathy physicscrazy VasoGrimes Ace of Spades m.kannavia3 igeorgeoikonomo spring day Jimmy20 ag97 Ryuzaki ioannam Εχέμυθη Satan Claus fretoe ΘανάσοςG4 CiNeFiL Ria99 Dora140303 TonyMontanaEse EiriniS20 New member sunsetpp Rene2004 aggelosst9 panamixagr97 stefan Jocaste Viedo eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και τώρα στο Αχλάδι λέει (λίγο πιο πάνω από την Αγία Άννα) το ίδιο πράγμα, στέλνουν βάρκες να μαζέψουν κόσμο απο τη παραλία. Φαίνεται να έχει και πυκνό δάσος εκεί View attachment 84061 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αλλη απο εδω! “Κόλαση” φωτιάς στην Κοζάνη: Στα 6 χλμ. οι φλόγες από τον οικισμό της Ζωοδόχου Πηγής - ΒΙΝΤΕΟ “Κόλαση” φωτιάς στη Ζωοδόχο Πηγή Κοζάνης, σε μια νύχτα αγωνίας για τους ελάχιστους... www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Έχει κιάλλες που δε φτάνουν στα νέα, χωριά κινδυνεύουν κ δεν υπάρχει άλλη πυροσβεστική να πάει, παλεύουν ακόμα με τα παλιά. Οτιδήποτε καινούργιο Αττική / Ηλεία / Εύβοια θα μείνουν μόνοι τους οι άνθρωποι, η εκκένωση είναι μονόδρομος. Jesus fuck
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 07:40 Η Πουπουλίνα: #367 06-08-21 07:40 Ξυπνησα και ερχεται καπνος πολυς,τσουζουν τα ματια μου και δεν τολμω να ανοιξω παραθυρα,Αναρωτιεμαι αθηνα πως ειστε; Στο μεταξυ δεν ξερω τι γινεται με τι κλιματιστικο μου.,αν φερνει αερα απο εξω ή αν πρεπει να το βαλω εγω καπως,δεν εχω ιδεα... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:14 Ο juste un instant: #368 06-08-21 08:14 Μαύρη νύχτα για την Μεσόγειο... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:16 Ο dum dum boy: #369 06-08-21 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ξυπνησα και ερχεται καπνος πολυς,τσουζουν τα ματια μου και δεν τολμω να ανοιξω παραθυρα,Αναρωτιεμαι αθηνα πως ειστε; Στο μεταξυ δεν ξερω τι γινεται με τι κλιματιστικο μου.,αν φερνει αερα απο εξω ή αν πρεπει να το βαλω εγω καπως,δεν εχω ιδεα... Click για ανάπτυξη... τον εσωτερικό αέρα του σπιτιού ανακυκλώνει το αιρκοντίσιον. καλημέρα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:21 Η Πουπουλίνα: #370 06-08-21 08:21 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: τον εσωτερικό αέρα του σπιτιού ανακυκλώνει το αιρκοντίσιον. καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω ντουμ,το ειδα και εγω πριν λιγομ που το εψαξα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τοτε τι μας λενε οι ειδικοι να γυρισουμε τα κλιματιστικα στο εσωτερικο και μας μπερδευουν,αφου με τον εσωτερικο αερα δουλευουν; Δηλαδη θα μας τρελανουν. Καλημερα φιλε μου. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:26 Ο dum dum boy: #371 06-08-21 08:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε ευχαριστω ντουμ,το ειδα και εγω πριν λιγομ που το εψαξα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τοτε τι μας λενε οι ειδικοι να γυρισουμε τα κλιματιστικα στο εσωτερικο και μας μπερδευουν,αφου με τον εσωτερικο αερα δουλευουν; Δηλαδη θα μας τρελανουν. Καλημερα φιλε μου. Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούν κλιματιστικά αυτοκινήτων; στο αυτοκίνητο υπάρχει διακόπτης για να φέρνει αέρα απ' έξω ή να ανακυκλώνει τον αέρα στο εσωτερικό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:27 Η Πουπουλίνα: #372 06-08-21 08:27 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: μήπως εννοούν κλιματιστικά αυτοκινήτων; στο αυτοκίνητο υπάρχει διακόπτης για να φέρνει αέρα απ' έξω ή να ανακυκλώνει τον αέρα στο εσωτερικό. Click για ανάπτυξη... Οχι για το σπιτι ελεγαν διοτι ελεγαν να βαζουμε βρεγμενες πετσετες στις χαραμαδες στις πορτες.Ολη μερα ειδικα το πρωι αυτο ελεγαν πενυμονολογοι κλπ.Και ελεγαν το κλιματιστικο να το γυρισουμε στον μεσα αερα,για αυτο και γω ρωτησα αλλιως δεν θα το σκεφτομουν. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:14 Ο Johnny15 έγραψε: #373 06-08-21 09:14 Η δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι δημοσιογράφος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:15 Ο Guest 890013: #374 06-08-21 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι δημοσιογράφος. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:21 Η meetmeinmontauk: #375 06-08-21 09:21 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά Click για ανάπτυξη... Εγώ από την μία λυπάμαι τους ρεπόρτερ που τους στέλνουν σε όλα αυτά τα επικίνδυνα μέρη. Από την άλλη τους οικτιρω γιατί είναι επιλογή τους όλο αυτό. Όλοι μας επαγγελματική εμπειρία θέλουμε, όλοι πιεζομαστε για να μείνουμε σε μια δουλειά, αλλά η συγκεκριμένη δεν τ' αξίζει τα λεφτά της. Ούτε βιοποριστικά, ούτε ηθικά. Κι όμως μένουν. Άρα καλά κάνουν και τους ξεφτιλίζουν οι πολίτες μπροστά στις κάμερες. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:02 Ο Wonderkid: #376 06-08-21 11:02 Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:05 Ο American Economist: #377 06-08-21 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; Click για ανάπτυξη... Ειναι σε κρισμη κατασταση ακομα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:10 Ο juste un instant: #378 06-08-21 11:10 Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:11 Ο Wonderkid: #379 06-08-21 11:11 Πύρινη πολιορκία στην Αττική: Μέτωπα σε Αφίδνες, Καπανδρίτι και Ιπποκράτειο Πολιτεία – Συνεχείς και έντονες αναζωπυρώσεις - Newsbeast Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Click για ανάπτυξη... Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:14 Ο juste un instant: #380 06-08-21 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; Click για ανάπτυξη... To ενίοτε δυστυχώς είναι πια κανόνας. Και με αύξηση 3 βαθμους σε ένα έτος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance fmarulezkd Joji Libertus Unseen skygge jj! Mt73 charmander American Economist Unboxholics Wonderkid Johnny15 giannhs2001 Paragontas7000 ggl Αντικειμενικός Scandal T C snowy Mhtrogoal louminis Earthquake Idontknoww SlimShady johnietraf 1011 AK-92 Memetchi fockos Αλκης Κ. gwgw_5 leo41 chester20080 orange crush iminspain Ροβερτα Jack of Spades nicole1982 Lathy physicscrazy VasoGrimes Ace of Spades m.kannavia3 igeorgeoikonomo spring day Jimmy20 ag97 Ryuzaki ioannam Εχέμυθη Satan Claus fretoe ΘανάσοςG4 CiNeFiL Ria99 Dora140303 TonyMontanaEse EiriniS20 New member sunsetpp Rene2004 aggelosst9 panamixagr97 stefan Jocaste Viedo eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξυπνησα και ερχεται καπνος πολυς,τσουζουν τα ματια μου και δεν τολμω να ανοιξω παραθυρα,Αναρωτιεμαι αθηνα πως ειστε; Στο μεταξυ δεν ξερω τι γινεται με τι κλιματιστικο μου.,αν φερνει αερα απο εξω ή αν πρεπει να το βαλω εγω καπως,δεν εχω ιδεα...
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:14 Ο juste un instant: #368 06-08-21 08:14 Μαύρη νύχτα για την Μεσόγειο... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:16 Ο dum dum boy: #369 06-08-21 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ξυπνησα και ερχεται καπνος πολυς,τσουζουν τα ματια μου και δεν τολμω να ανοιξω παραθυρα,Αναρωτιεμαι αθηνα πως ειστε; Στο μεταξυ δεν ξερω τι γινεται με τι κλιματιστικο μου.,αν φερνει αερα απο εξω ή αν πρεπει να το βαλω εγω καπως,δεν εχω ιδεα... Click για ανάπτυξη... τον εσωτερικό αέρα του σπιτιού ανακυκλώνει το αιρκοντίσιον. καλημέρα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:21 Η Πουπουλίνα: #370 06-08-21 08:21 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: τον εσωτερικό αέρα του σπιτιού ανακυκλώνει το αιρκοντίσιον. καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω ντουμ,το ειδα και εγω πριν λιγομ που το εψαξα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τοτε τι μας λενε οι ειδικοι να γυρισουμε τα κλιματιστικα στο εσωτερικο και μας μπερδευουν,αφου με τον εσωτερικο αερα δουλευουν; Δηλαδη θα μας τρελανουν. Καλημερα φιλε μου. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:26 Ο dum dum boy: #371 06-08-21 08:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε ευχαριστω ντουμ,το ειδα και εγω πριν λιγομ που το εψαξα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τοτε τι μας λενε οι ειδικοι να γυρισουμε τα κλιματιστικα στο εσωτερικο και μας μπερδευουν,αφου με τον εσωτερικο αερα δουλευουν; Δηλαδη θα μας τρελανουν. Καλημερα φιλε μου. Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούν κλιματιστικά αυτοκινήτων; στο αυτοκίνητο υπάρχει διακόπτης για να φέρνει αέρα απ' έξω ή να ανακυκλώνει τον αέρα στο εσωτερικό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:27 Η Πουπουλίνα: #372 06-08-21 08:27 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: μήπως εννοούν κλιματιστικά αυτοκινήτων; στο αυτοκίνητο υπάρχει διακόπτης για να φέρνει αέρα απ' έξω ή να ανακυκλώνει τον αέρα στο εσωτερικό. Click για ανάπτυξη... Οχι για το σπιτι ελεγαν διοτι ελεγαν να βαζουμε βρεγμενες πετσετες στις χαραμαδες στις πορτες.Ολη μερα ειδικα το πρωι αυτο ελεγαν πενυμονολογοι κλπ.Και ελεγαν το κλιματιστικο να το γυρισουμε στον μεσα αερα,για αυτο και γω ρωτησα αλλιως δεν θα το σκεφτομουν. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:14 Ο Johnny15 έγραψε: #373 06-08-21 09:14 Η δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι δημοσιογράφος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:15 Ο Guest 890013: #374 06-08-21 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι δημοσιογράφος. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:21 Η meetmeinmontauk: #375 06-08-21 09:21 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά Click για ανάπτυξη... Εγώ από την μία λυπάμαι τους ρεπόρτερ που τους στέλνουν σε όλα αυτά τα επικίνδυνα μέρη. Από την άλλη τους οικτιρω γιατί είναι επιλογή τους όλο αυτό. Όλοι μας επαγγελματική εμπειρία θέλουμε, όλοι πιεζομαστε για να μείνουμε σε μια δουλειά, αλλά η συγκεκριμένη δεν τ' αξίζει τα λεφτά της. Ούτε βιοποριστικά, ούτε ηθικά. Κι όμως μένουν. Άρα καλά κάνουν και τους ξεφτιλίζουν οι πολίτες μπροστά στις κάμερες. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:02 Ο Wonderkid: #376 06-08-21 11:02 Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:05 Ο American Economist: #377 06-08-21 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; Click για ανάπτυξη... Ειναι σε κρισμη κατασταση ακομα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:10 Ο juste un instant: #378 06-08-21 11:10 Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:11 Ο Wonderkid: #379 06-08-21 11:11 Πύρινη πολιορκία στην Αττική: Μέτωπα σε Αφίδνες, Καπανδρίτι και Ιπποκράτειο Πολιτεία – Συνεχείς και έντονες αναζωπυρώσεις - Newsbeast Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Click για ανάπτυξη... Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:14 Ο juste un instant: #380 06-08-21 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; Click για ανάπτυξη... To ενίοτε δυστυχώς είναι πια κανόνας. Και με αύξηση 3 βαθμους σε ένα έτος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance fmarulezkd Joji Libertus Unseen skygge jj! Mt73 charmander American Economist Unboxholics Wonderkid Johnny15 giannhs2001 Paragontas7000 ggl Αντικειμενικός Scandal T C snowy Mhtrogoal louminis Earthquake Idontknoww SlimShady johnietraf 1011 AK-92 Memetchi fockos Αλκης Κ. gwgw_5 leo41 chester20080 orange crush iminspain Ροβερτα Jack of Spades nicole1982 Lathy physicscrazy VasoGrimes Ace of Spades m.kannavia3 igeorgeoikonomo spring day Jimmy20 ag97 Ryuzaki ioannam Εχέμυθη Satan Claus fretoe ΘανάσοςG4 CiNeFiL Ria99 Dora140303 TonyMontanaEse EiriniS20 New member sunsetpp Rene2004 aggelosst9 panamixagr97 stefan Jocaste Viedo eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:16 Ο dum dum boy: #369 06-08-21 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ξυπνησα και ερχεται καπνος πολυς,τσουζουν τα ματια μου και δεν τολμω να ανοιξω παραθυρα,Αναρωτιεμαι αθηνα πως ειστε; Στο μεταξυ δεν ξερω τι γινεται με τι κλιματιστικο μου.,αν φερνει αερα απο εξω ή αν πρεπει να το βαλω εγω καπως,δεν εχω ιδεα... Click για ανάπτυξη... τον εσωτερικό αέρα του σπιτιού ανακυκλώνει το αιρκοντίσιον. καλημέρα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:21 Η Πουπουλίνα: #370 06-08-21 08:21 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: τον εσωτερικό αέρα του σπιτιού ανακυκλώνει το αιρκοντίσιον. καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω ντουμ,το ειδα και εγω πριν λιγομ που το εψαξα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τοτε τι μας λενε οι ειδικοι να γυρισουμε τα κλιματιστικα στο εσωτερικο και μας μπερδευουν,αφου με τον εσωτερικο αερα δουλευουν; Δηλαδη θα μας τρελανουν. Καλημερα φιλε μου. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:26 Ο dum dum boy: #371 06-08-21 08:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε ευχαριστω ντουμ,το ειδα και εγω πριν λιγομ που το εψαξα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τοτε τι μας λενε οι ειδικοι να γυρισουμε τα κλιματιστικα στο εσωτερικο και μας μπερδευουν,αφου με τον εσωτερικο αερα δουλευουν; Δηλαδη θα μας τρελανουν. Καλημερα φιλε μου. Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούν κλιματιστικά αυτοκινήτων; στο αυτοκίνητο υπάρχει διακόπτης για να φέρνει αέρα απ' έξω ή να ανακυκλώνει τον αέρα στο εσωτερικό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:27 Η Πουπουλίνα: #372 06-08-21 08:27 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: μήπως εννοούν κλιματιστικά αυτοκινήτων; στο αυτοκίνητο υπάρχει διακόπτης για να φέρνει αέρα απ' έξω ή να ανακυκλώνει τον αέρα στο εσωτερικό. Click για ανάπτυξη... Οχι για το σπιτι ελεγαν διοτι ελεγαν να βαζουμε βρεγμενες πετσετες στις χαραμαδες στις πορτες.Ολη μερα ειδικα το πρωι αυτο ελεγαν πενυμονολογοι κλπ.Και ελεγαν το κλιματιστικο να το γυρισουμε στον μεσα αερα,για αυτο και γω ρωτησα αλλιως δεν θα το σκεφτομουν. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:14 Ο Johnny15 έγραψε: #373 06-08-21 09:14 Η δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι δημοσιογράφος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:15 Ο Guest 890013: #374 06-08-21 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι δημοσιογράφος. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:21 Η meetmeinmontauk: #375 06-08-21 09:21 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά Click για ανάπτυξη... Εγώ από την μία λυπάμαι τους ρεπόρτερ που τους στέλνουν σε όλα αυτά τα επικίνδυνα μέρη. Από την άλλη τους οικτιρω γιατί είναι επιλογή τους όλο αυτό. Όλοι μας επαγγελματική εμπειρία θέλουμε, όλοι πιεζομαστε για να μείνουμε σε μια δουλειά, αλλά η συγκεκριμένη δεν τ' αξίζει τα λεφτά της. Ούτε βιοποριστικά, ούτε ηθικά. Κι όμως μένουν. Άρα καλά κάνουν και τους ξεφτιλίζουν οι πολίτες μπροστά στις κάμερες. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:02 Ο Wonderkid: #376 06-08-21 11:02 Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:05 Ο American Economist: #377 06-08-21 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; Click για ανάπτυξη... Ειναι σε κρισμη κατασταση ακομα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:10 Ο juste un instant: #378 06-08-21 11:10 Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:11 Ο Wonderkid: #379 06-08-21 11:11 Πύρινη πολιορκία στην Αττική: Μέτωπα σε Αφίδνες, Καπανδρίτι και Ιπποκράτειο Πολιτεία – Συνεχείς και έντονες αναζωπυρώσεις - Newsbeast Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Click για ανάπτυξη... Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:14 Ο juste un instant: #380 06-08-21 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; Click για ανάπτυξη... To ενίοτε δυστυχώς είναι πια κανόνας. Και με αύξηση 3 βαθμους σε ένα έτος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance fmarulezkd Joji Libertus Unseen skygge jj! Mt73 charmander American Economist Unboxholics Wonderkid Johnny15 giannhs2001 Paragontas7000 ggl Αντικειμενικός Scandal T C snowy Mhtrogoal louminis Earthquake Idontknoww SlimShady johnietraf 1011 AK-92 Memetchi fockos Αλκης Κ. gwgw_5 leo41 chester20080 orange crush iminspain Ροβερτα Jack of Spades nicole1982 Lathy physicscrazy VasoGrimes Ace of Spades m.kannavia3 igeorgeoikonomo spring day Jimmy20 ag97 Ryuzaki ioannam Εχέμυθη Satan Claus fretoe ΘανάσοςG4 CiNeFiL Ria99 Dora140303 TonyMontanaEse EiriniS20 New member sunsetpp Rene2004 aggelosst9 panamixagr97 stefan Jocaste Viedo eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ξυπνησα και ερχεται καπνος πολυς,τσουζουν τα ματια μου και δεν τολμω να ανοιξω παραθυρα,Αναρωτιεμαι αθηνα πως ειστε; Στο μεταξυ δεν ξερω τι γινεται με τι κλιματιστικο μου.,αν φερνει αερα απο εξω ή αν πρεπει να το βαλω εγω καπως,δεν εχω ιδεα... Click για ανάπτυξη... τον εσωτερικό αέρα του σπιτιού ανακυκλώνει το αιρκοντίσιον. καλημέρα.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:21 Η Πουπουλίνα: #370 06-08-21 08:21 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: τον εσωτερικό αέρα του σπιτιού ανακυκλώνει το αιρκοντίσιον. καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω ντουμ,το ειδα και εγω πριν λιγομ που το εψαξα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τοτε τι μας λενε οι ειδικοι να γυρισουμε τα κλιματιστικα στο εσωτερικο και μας μπερδευουν,αφου με τον εσωτερικο αερα δουλευουν; Δηλαδη θα μας τρελανουν. Καλημερα φιλε μου. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:26 Ο dum dum boy: #371 06-08-21 08:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε ευχαριστω ντουμ,το ειδα και εγω πριν λιγομ που το εψαξα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τοτε τι μας λενε οι ειδικοι να γυρισουμε τα κλιματιστικα στο εσωτερικο και μας μπερδευουν,αφου με τον εσωτερικο αερα δουλευουν; Δηλαδη θα μας τρελανουν. Καλημερα φιλε μου. Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούν κλιματιστικά αυτοκινήτων; στο αυτοκίνητο υπάρχει διακόπτης για να φέρνει αέρα απ' έξω ή να ανακυκλώνει τον αέρα στο εσωτερικό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:27 Η Πουπουλίνα: #372 06-08-21 08:27 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: μήπως εννοούν κλιματιστικά αυτοκινήτων; στο αυτοκίνητο υπάρχει διακόπτης για να φέρνει αέρα απ' έξω ή να ανακυκλώνει τον αέρα στο εσωτερικό. Click για ανάπτυξη... Οχι για το σπιτι ελεγαν διοτι ελεγαν να βαζουμε βρεγμενες πετσετες στις χαραμαδες στις πορτες.Ολη μερα ειδικα το πρωι αυτο ελεγαν πενυμονολογοι κλπ.Και ελεγαν το κλιματιστικο να το γυρισουμε στον μεσα αερα,για αυτο και γω ρωτησα αλλιως δεν θα το σκεφτομουν. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:14 Ο Johnny15 έγραψε: #373 06-08-21 09:14 Η δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι δημοσιογράφος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:15 Ο Guest 890013: #374 06-08-21 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι δημοσιογράφος. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:21 Η meetmeinmontauk: #375 06-08-21 09:21 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά Click για ανάπτυξη... Εγώ από την μία λυπάμαι τους ρεπόρτερ που τους στέλνουν σε όλα αυτά τα επικίνδυνα μέρη. Από την άλλη τους οικτιρω γιατί είναι επιλογή τους όλο αυτό. Όλοι μας επαγγελματική εμπειρία θέλουμε, όλοι πιεζομαστε για να μείνουμε σε μια δουλειά, αλλά η συγκεκριμένη δεν τ' αξίζει τα λεφτά της. Ούτε βιοποριστικά, ούτε ηθικά. Κι όμως μένουν. Άρα καλά κάνουν και τους ξεφτιλίζουν οι πολίτες μπροστά στις κάμερες. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:02 Ο Wonderkid: #376 06-08-21 11:02 Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:05 Ο American Economist: #377 06-08-21 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; Click για ανάπτυξη... Ειναι σε κρισμη κατασταση ακομα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:10 Ο juste un instant: #378 06-08-21 11:10 Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:11 Ο Wonderkid: #379 06-08-21 11:11 Πύρινη πολιορκία στην Αττική: Μέτωπα σε Αφίδνες, Καπανδρίτι και Ιπποκράτειο Πολιτεία – Συνεχείς και έντονες αναζωπυρώσεις - Newsbeast Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Click για ανάπτυξη... Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:14 Ο juste un instant: #380 06-08-21 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; Click για ανάπτυξη... To ενίοτε δυστυχώς είναι πια κανόνας. Και με αύξηση 3 βαθμους σε ένα έτος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance fmarulezkd Joji Libertus Unseen skygge jj! Mt73 charmander American Economist Unboxholics Wonderkid Johnny15 giannhs2001 Paragontas7000 ggl Αντικειμενικός Scandal T C snowy Mhtrogoal louminis Earthquake Idontknoww SlimShady johnietraf 1011 AK-92 Memetchi fockos Αλκης Κ. gwgw_5 leo41 chester20080 orange crush iminspain Ροβερτα Jack of Spades nicole1982 Lathy physicscrazy VasoGrimes Ace of Spades m.kannavia3 igeorgeoikonomo spring day Jimmy20 ag97 Ryuzaki ioannam Εχέμυθη Satan Claus fretoe ΘανάσοςG4 CiNeFiL Ria99 Dora140303 TonyMontanaEse EiriniS20 New member sunsetpp Rene2004 aggelosst9 panamixagr97 stefan Jocaste Viedo eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: τον εσωτερικό αέρα του σπιτιού ανακυκλώνει το αιρκοντίσιον. καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω ντουμ,το ειδα και εγω πριν λιγομ που το εψαξα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τοτε τι μας λενε οι ειδικοι να γυρισουμε τα κλιματιστικα στο εσωτερικο και μας μπερδευουν,αφου με τον εσωτερικο αερα δουλευουν; Δηλαδη θα μας τρελανουν. Καλημερα φιλε μου.
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:26 Ο dum dum boy: #371 06-08-21 08:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε ευχαριστω ντουμ,το ειδα και εγω πριν λιγομ που το εψαξα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τοτε τι μας λενε οι ειδικοι να γυρισουμε τα κλιματιστικα στο εσωτερικο και μας μπερδευουν,αφου με τον εσωτερικο αερα δουλευουν; Δηλαδη θα μας τρελανουν. Καλημερα φιλε μου. Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούν κλιματιστικά αυτοκινήτων; στο αυτοκίνητο υπάρχει διακόπτης για να φέρνει αέρα απ' έξω ή να ανακυκλώνει τον αέρα στο εσωτερικό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:27 Η Πουπουλίνα: #372 06-08-21 08:27 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: μήπως εννοούν κλιματιστικά αυτοκινήτων; στο αυτοκίνητο υπάρχει διακόπτης για να φέρνει αέρα απ' έξω ή να ανακυκλώνει τον αέρα στο εσωτερικό. Click για ανάπτυξη... Οχι για το σπιτι ελεγαν διοτι ελεγαν να βαζουμε βρεγμενες πετσετες στις χαραμαδες στις πορτες.Ολη μερα ειδικα το πρωι αυτο ελεγαν πενυμονολογοι κλπ.Και ελεγαν το κλιματιστικο να το γυρισουμε στον μεσα αερα,για αυτο και γω ρωτησα αλλιως δεν θα το σκεφτομουν. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:14 Ο Johnny15 έγραψε: #373 06-08-21 09:14 Η δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι δημοσιογράφος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:15 Ο Guest 890013: #374 06-08-21 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι δημοσιογράφος. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:21 Η meetmeinmontauk: #375 06-08-21 09:21 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά Click για ανάπτυξη... Εγώ από την μία λυπάμαι τους ρεπόρτερ που τους στέλνουν σε όλα αυτά τα επικίνδυνα μέρη. Από την άλλη τους οικτιρω γιατί είναι επιλογή τους όλο αυτό. Όλοι μας επαγγελματική εμπειρία θέλουμε, όλοι πιεζομαστε για να μείνουμε σε μια δουλειά, αλλά η συγκεκριμένη δεν τ' αξίζει τα λεφτά της. Ούτε βιοποριστικά, ούτε ηθικά. Κι όμως μένουν. Άρα καλά κάνουν και τους ξεφτιλίζουν οι πολίτες μπροστά στις κάμερες. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:02 Ο Wonderkid: #376 06-08-21 11:02 Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:05 Ο American Economist: #377 06-08-21 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; Click για ανάπτυξη... Ειναι σε κρισμη κατασταση ακομα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:10 Ο juste un instant: #378 06-08-21 11:10 Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:11 Ο Wonderkid: #379 06-08-21 11:11 Πύρινη πολιορκία στην Αττική: Μέτωπα σε Αφίδνες, Καπανδρίτι και Ιπποκράτειο Πολιτεία – Συνεχείς και έντονες αναζωπυρώσεις - Newsbeast Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Click για ανάπτυξη... Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:14 Ο juste un instant: #380 06-08-21 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; Click για ανάπτυξη... To ενίοτε δυστυχώς είναι πια κανόνας. Και με αύξηση 3 βαθμους σε ένα έτος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance fmarulezkd Joji Libertus Unseen skygge jj! Mt73 charmander American Economist Unboxholics Wonderkid Johnny15 giannhs2001 Paragontas7000 ggl Αντικειμενικός Scandal T C snowy Mhtrogoal louminis Earthquake Idontknoww SlimShady johnietraf 1011 AK-92 Memetchi fockos Αλκης Κ. gwgw_5 leo41 chester20080 orange crush iminspain Ροβερτα Jack of Spades nicole1982 Lathy physicscrazy VasoGrimes Ace of Spades m.kannavia3 igeorgeoikonomo spring day Jimmy20 ag97 Ryuzaki ioannam Εχέμυθη Satan Claus fretoe ΘανάσοςG4 CiNeFiL Ria99 Dora140303 TonyMontanaEse EiriniS20 New member sunsetpp Rene2004 aggelosst9 panamixagr97 stefan Jocaste Viedo eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Σε ευχαριστω ντουμ,το ειδα και εγω πριν λιγομ που το εψαξα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τοτε τι μας λενε οι ειδικοι να γυρισουμε τα κλιματιστικα στο εσωτερικο και μας μπερδευουν,αφου με τον εσωτερικο αερα δουλευουν; Δηλαδη θα μας τρελανουν. Καλημερα φιλε μου. Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούν κλιματιστικά αυτοκινήτων; στο αυτοκίνητο υπάρχει διακόπτης για να φέρνει αέρα απ' έξω ή να ανακυκλώνει τον αέρα στο εσωτερικό.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 08:27 Η Πουπουλίνα: #372 06-08-21 08:27 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: μήπως εννοούν κλιματιστικά αυτοκινήτων; στο αυτοκίνητο υπάρχει διακόπτης για να φέρνει αέρα απ' έξω ή να ανακυκλώνει τον αέρα στο εσωτερικό. Click για ανάπτυξη... Οχι για το σπιτι ελεγαν διοτι ελεγαν να βαζουμε βρεγμενες πετσετες στις χαραμαδες στις πορτες.Ολη μερα ειδικα το πρωι αυτο ελεγαν πενυμονολογοι κλπ.Και ελεγαν το κλιματιστικο να το γυρισουμε στον μεσα αερα,για αυτο και γω ρωτησα αλλιως δεν θα το σκεφτομουν. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:14 Ο Johnny15 έγραψε: #373 06-08-21 09:14 Η δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι δημοσιογράφος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:15 Ο Guest 890013: #374 06-08-21 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι δημοσιογράφος. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:21 Η meetmeinmontauk: #375 06-08-21 09:21 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά Click για ανάπτυξη... Εγώ από την μία λυπάμαι τους ρεπόρτερ που τους στέλνουν σε όλα αυτά τα επικίνδυνα μέρη. Από την άλλη τους οικτιρω γιατί είναι επιλογή τους όλο αυτό. Όλοι μας επαγγελματική εμπειρία θέλουμε, όλοι πιεζομαστε για να μείνουμε σε μια δουλειά, αλλά η συγκεκριμένη δεν τ' αξίζει τα λεφτά της. Ούτε βιοποριστικά, ούτε ηθικά. Κι όμως μένουν. Άρα καλά κάνουν και τους ξεφτιλίζουν οι πολίτες μπροστά στις κάμερες. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:02 Ο Wonderkid: #376 06-08-21 11:02 Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:05 Ο American Economist: #377 06-08-21 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; Click για ανάπτυξη... Ειναι σε κρισμη κατασταση ακομα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:10 Ο juste un instant: #378 06-08-21 11:10 Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:11 Ο Wonderkid: #379 06-08-21 11:11 Πύρινη πολιορκία στην Αττική: Μέτωπα σε Αφίδνες, Καπανδρίτι και Ιπποκράτειο Πολιτεία – Συνεχείς και έντονες αναζωπυρώσεις - Newsbeast Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Click για ανάπτυξη... Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:14 Ο juste un instant: #380 06-08-21 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; Click για ανάπτυξη... To ενίοτε δυστυχώς είναι πια κανόνας. Και με αύξηση 3 βαθμους σε ένα έτος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance fmarulezkd Joji Libertus Unseen skygge jj! Mt73 charmander American Economist Unboxholics Wonderkid Johnny15 giannhs2001 Paragontas7000 ggl Αντικειμενικός Scandal T C snowy Mhtrogoal louminis Earthquake Idontknoww SlimShady johnietraf 1011 AK-92 Memetchi fockos Αλκης Κ. gwgw_5 leo41 chester20080 orange crush iminspain Ροβερτα Jack of Spades nicole1982 Lathy physicscrazy VasoGrimes Ace of Spades m.kannavia3 igeorgeoikonomo spring day Jimmy20 ag97 Ryuzaki ioannam Εχέμυθη Satan Claus fretoe ΘανάσοςG4 CiNeFiL Ria99 Dora140303 TonyMontanaEse EiriniS20 New member sunsetpp Rene2004 aggelosst9 panamixagr97 stefan Jocaste Viedo eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: μήπως εννοούν κλιματιστικά αυτοκινήτων; στο αυτοκίνητο υπάρχει διακόπτης για να φέρνει αέρα απ' έξω ή να ανακυκλώνει τον αέρα στο εσωτερικό. Click για ανάπτυξη... Οχι για το σπιτι ελεγαν διοτι ελεγαν να βαζουμε βρεγμενες πετσετες στις χαραμαδες στις πορτες.Ολη μερα ειδικα το πρωι αυτο ελεγαν πενυμονολογοι κλπ.Και ελεγαν το κλιματιστικο να το γυρισουμε στον μεσα αερα,για αυτο και γω ρωτησα αλλιως δεν θα το σκεφτομουν.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:14 Ο Johnny15 έγραψε: #373 06-08-21 09:14 Η δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι δημοσιογράφος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:15 Ο Guest 890013: #374 06-08-21 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι δημοσιογράφος. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:21 Η meetmeinmontauk: #375 06-08-21 09:21 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά Click για ανάπτυξη... Εγώ από την μία λυπάμαι τους ρεπόρτερ που τους στέλνουν σε όλα αυτά τα επικίνδυνα μέρη. Από την άλλη τους οικτιρω γιατί είναι επιλογή τους όλο αυτό. Όλοι μας επαγγελματική εμπειρία θέλουμε, όλοι πιεζομαστε για να μείνουμε σε μια δουλειά, αλλά η συγκεκριμένη δεν τ' αξίζει τα λεφτά της. Ούτε βιοποριστικά, ούτε ηθικά. Κι όμως μένουν. Άρα καλά κάνουν και τους ξεφτιλίζουν οι πολίτες μπροστά στις κάμερες. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:02 Ο Wonderkid: #376 06-08-21 11:02 Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:05 Ο American Economist: #377 06-08-21 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; Click για ανάπτυξη... Ειναι σε κρισμη κατασταση ακομα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:10 Ο juste un instant: #378 06-08-21 11:10 Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:11 Ο Wonderkid: #379 06-08-21 11:11 Πύρινη πολιορκία στην Αττική: Μέτωπα σε Αφίδνες, Καπανδρίτι και Ιπποκράτειο Πολιτεία – Συνεχείς και έντονες αναζωπυρώσεις - Newsbeast Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Click για ανάπτυξη... Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:14 Ο juste un instant: #380 06-08-21 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; Click για ανάπτυξη... To ενίοτε δυστυχώς είναι πια κανόνας. Και με αύξηση 3 βαθμους σε ένα έτος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance fmarulezkd Joji Libertus Unseen skygge jj! Mt73 charmander American Economist Unboxholics Wonderkid Johnny15 giannhs2001 Paragontas7000 ggl Αντικειμενικός Scandal T C snowy Mhtrogoal louminis Earthquake Idontknoww SlimShady johnietraf 1011 AK-92 Memetchi fockos Αλκης Κ. gwgw_5 leo41 chester20080 orange crush iminspain Ροβερτα Jack of Spades nicole1982 Lathy physicscrazy VasoGrimes Ace of Spades m.kannavia3 igeorgeoikonomo spring day Jimmy20 ag97 Ryuzaki ioannam Εχέμυθη Satan Claus fretoe ΘανάσοςG4 CiNeFiL Ria99 Dora140303 TonyMontanaEse EiriniS20 New member sunsetpp Rene2004 aggelosst9 panamixagr97 stefan Jocaste Viedo eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:15 Ο Guest 890013: #374 06-08-21 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι δημοσιογράφος. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:21 Η meetmeinmontauk: #375 06-08-21 09:21 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά Click για ανάπτυξη... Εγώ από την μία λυπάμαι τους ρεπόρτερ που τους στέλνουν σε όλα αυτά τα επικίνδυνα μέρη. Από την άλλη τους οικτιρω γιατί είναι επιλογή τους όλο αυτό. Όλοι μας επαγγελματική εμπειρία θέλουμε, όλοι πιεζομαστε για να μείνουμε σε μια δουλειά, αλλά η συγκεκριμένη δεν τ' αξίζει τα λεφτά της. Ούτε βιοποριστικά, ούτε ηθικά. Κι όμως μένουν. Άρα καλά κάνουν και τους ξεφτιλίζουν οι πολίτες μπροστά στις κάμερες. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:02 Ο Wonderkid: #376 06-08-21 11:02 Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:05 Ο American Economist: #377 06-08-21 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; Click για ανάπτυξη... Ειναι σε κρισμη κατασταση ακομα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:10 Ο juste un instant: #378 06-08-21 11:10 Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:11 Ο Wonderkid: #379 06-08-21 11:11 Πύρινη πολιορκία στην Αττική: Μέτωπα σε Αφίδνες, Καπανδρίτι και Ιπποκράτειο Πολιτεία – Συνεχείς και έντονες αναζωπυρώσεις - Newsbeast Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Click για ανάπτυξη... Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:14 Ο juste un instant: #380 06-08-21 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; Click για ανάπτυξη... To ενίοτε δυστυχώς είναι πια κανόνας. Και με αύξηση 3 βαθμους σε ένα έτος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance fmarulezkd Joji Libertus Unseen skygge jj! Mt73 charmander American Economist Unboxholics Wonderkid Johnny15 giannhs2001 Paragontas7000 ggl Αντικειμενικός Scandal T C snowy Mhtrogoal louminis Earthquake Idontknoww SlimShady johnietraf 1011 AK-92 Memetchi fockos Αλκης Κ. gwgw_5 leo41 chester20080 orange crush iminspain Ροβερτα Jack of Spades nicole1982 Lathy physicscrazy VasoGrimes Ace of Spades m.kannavia3 igeorgeoikonomo spring day Jimmy20 ag97 Ryuzaki ioannam Εχέμυθη Satan Claus fretoe ΘανάσοςG4 CiNeFiL Ria99 Dora140303 TonyMontanaEse EiriniS20 New member sunsetpp Rene2004 aggelosst9 panamixagr97 stefan Jocaste Viedo eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι δημοσιογράφος. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 09:21 Η meetmeinmontauk: #375 06-08-21 09:21 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά Click για ανάπτυξη... Εγώ από την μία λυπάμαι τους ρεπόρτερ που τους στέλνουν σε όλα αυτά τα επικίνδυνα μέρη. Από την άλλη τους οικτιρω γιατί είναι επιλογή τους όλο αυτό. Όλοι μας επαγγελματική εμπειρία θέλουμε, όλοι πιεζομαστε για να μείνουμε σε μια δουλειά, αλλά η συγκεκριμένη δεν τ' αξίζει τα λεφτά της. Ούτε βιοποριστικά, ούτε ηθικά. Κι όμως μένουν. Άρα καλά κάνουν και τους ξεφτιλίζουν οι πολίτες μπροστά στις κάμερες. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:02 Ο Wonderkid: #376 06-08-21 11:02 Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:05 Ο American Economist: #377 06-08-21 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; Click για ανάπτυξη... Ειναι σε κρισμη κατασταση ακομα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:10 Ο juste un instant: #378 06-08-21 11:10 Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:11 Ο Wonderkid: #379 06-08-21 11:11 Πύρινη πολιορκία στην Αττική: Μέτωπα σε Αφίδνες, Καπανδρίτι και Ιπποκράτειο Πολιτεία – Συνεχείς και έντονες αναζωπυρώσεις - Newsbeast Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Click για ανάπτυξη... Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:14 Ο juste un instant: #380 06-08-21 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; Click για ανάπτυξη... To ενίοτε δυστυχώς είναι πια κανόνας. Και με αύξηση 3 βαθμους σε ένα έτος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance fmarulezkd Joji Libertus Unseen skygge jj! Mt73 charmander American Economist Unboxholics Wonderkid Johnny15 giannhs2001 Paragontas7000 ggl Αντικειμενικός Scandal T C snowy Mhtrogoal louminis Earthquake Idontknoww SlimShady johnietraf 1011 AK-92 Memetchi fockos Αλκης Κ. gwgw_5 leo41 chester20080 orange crush iminspain Ροβερτα Jack of Spades nicole1982 Lathy physicscrazy VasoGrimes Ace of Spades m.kannavia3 igeorgeoikonomo spring day Jimmy20 ag97 Ryuzaki ioannam Εχέμυθη Satan Claus fretoe ΘανάσοςG4 CiNeFiL Ria99 Dora140303 TonyMontanaEse EiriniS20 New member sunsetpp Rene2004 aggelosst9 panamixagr97 stefan Jocaste Viedo eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πραγματικά όλο το βράδυ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθές. Θα ντρεπόμουν τοσο πολυ αν εκανα αυτη τη δουλειά Click για ανάπτυξη... Εγώ από την μία λυπάμαι τους ρεπόρτερ που τους στέλνουν σε όλα αυτά τα επικίνδυνα μέρη. Από την άλλη τους οικτιρω γιατί είναι επιλογή τους όλο αυτό. Όλοι μας επαγγελματική εμπειρία θέλουμε, όλοι πιεζομαστε για να μείνουμε σε μια δουλειά, αλλά η συγκεκριμένη δεν τ' αξίζει τα λεφτά της. Ούτε βιοποριστικά, ούτε ηθικά. Κι όμως μένουν. Άρα καλά κάνουν και τους ξεφτιλίζουν οι πολίτες μπροστά στις κάμερες.
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:02 Ο Wonderkid: #376 06-08-21 11:02 Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:05 Ο American Economist: #377 06-08-21 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; Click για ανάπτυξη... Ειναι σε κρισμη κατασταση ακομα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:10 Ο juste un instant: #378 06-08-21 11:10 Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:11 Ο Wonderkid: #379 06-08-21 11:11 Πύρινη πολιορκία στην Αττική: Μέτωπα σε Αφίδνες, Καπανδρίτι και Ιπποκράτειο Πολιτεία – Συνεχείς και έντονες αναζωπυρώσεις - Newsbeast Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Click για ανάπτυξη... Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:14 Ο juste un instant: #380 06-08-21 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; Click για ανάπτυξη... To ενίοτε δυστυχώς είναι πια κανόνας. Και με αύξηση 3 βαθμους σε ένα έτος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance fmarulezkd Joji Libertus Unseen skygge jj! Mt73 charmander American Economist Unboxholics Wonderkid Johnny15 giannhs2001 Paragontas7000 ggl Αντικειμενικός Scandal T C snowy Mhtrogoal louminis Earthquake Idontknoww SlimShady johnietraf 1011 AK-92 Memetchi fockos Αλκης Κ. gwgw_5 leo41 chester20080 orange crush iminspain Ροβερτα Jack of Spades nicole1982 Lathy physicscrazy VasoGrimes Ace of Spades m.kannavia3 igeorgeoikonomo spring day Jimmy20 ag97 Ryuzaki ioannam Εχέμυθη Satan Claus fretoe ΘανάσοςG4 CiNeFiL Ria99 Dora140303 TonyMontanaEse EiriniS20 New member sunsetpp Rene2004 aggelosst9 panamixagr97 stefan Jocaste Viedo eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:05 Ο American Economist: #377 06-08-21 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; Click για ανάπτυξη... Ειναι σε κρισμη κατασταση ακομα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:10 Ο juste un instant: #378 06-08-21 11:10 Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:11 Ο Wonderkid: #379 06-08-21 11:11 Πύρινη πολιορκία στην Αττική: Μέτωπα σε Αφίδνες, Καπανδρίτι και Ιπποκράτειο Πολιτεία – Συνεχείς και έντονες αναζωπυρώσεις - Newsbeast Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Click για ανάπτυξη... Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:14 Ο juste un instant: #380 06-08-21 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; Click για ανάπτυξη... To ενίοτε δυστυχώς είναι πια κανόνας. Και με αύξηση 3 βαθμους σε ένα έτος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance fmarulezkd Joji Libertus Unseen skygge jj! Mt73 charmander American Economist Unboxholics Wonderkid Johnny15 giannhs2001 Paragontas7000 ggl Αντικειμενικός Scandal T C snowy Mhtrogoal louminis Earthquake Idontknoww SlimShady johnietraf 1011 AK-92 Memetchi fockos Αλκης Κ. gwgw_5 leo41 chester20080 orange crush iminspain Ροβερτα Jack of Spades nicole1982 Lathy physicscrazy VasoGrimes Ace of Spades m.kannavia3 igeorgeoikonomo spring day Jimmy20 ag97 Ryuzaki ioannam Εχέμυθη Satan Claus fretoe ΘανάσοςG4 CiNeFiL Ria99 Dora140303 TonyMontanaEse EiriniS20 New member sunsetpp Rene2004 aggelosst9 panamixagr97 stefan Jocaste Viedo eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Έχουμε εικόνα σήμερα από τα ενεργά μέτωπα Αττική, Ηλεία και Εύβοια; Click για ανάπτυξη... Ειναι σε κρισμη κατασταση ακομα.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:10 Ο juste un instant: #378 06-08-21 11:10 Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:11 Ο Wonderkid: #379 06-08-21 11:11 Πύρινη πολιορκία στην Αττική: Μέτωπα σε Αφίδνες, Καπανδρίτι και Ιπποκράτειο Πολιτεία – Συνεχείς και έντονες αναζωπυρώσεις - Newsbeast Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Click για ανάπτυξη... Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:14 Ο juste un instant: #380 06-08-21 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; Click για ανάπτυξη... To ενίοτε δυστυχώς είναι πια κανόνας. Και με αύξηση 3 βαθμους σε ένα έτος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance fmarulezkd Joji Libertus Unseen skygge jj! Mt73 charmander American Economist Unboxholics Wonderkid Johnny15 giannhs2001 Paragontas7000 ggl Αντικειμενικός Scandal T C snowy Mhtrogoal louminis Earthquake Idontknoww SlimShady johnietraf 1011 AK-92 Memetchi fockos Αλκης Κ. gwgw_5 leo41 chester20080 orange crush iminspain Ροβερτα Jack of Spades nicole1982 Lathy physicscrazy VasoGrimes Ace of Spades m.kannavia3 igeorgeoikonomo spring day Jimmy20 ag97 Ryuzaki ioannam Εχέμυθη Satan Claus fretoe ΘανάσοςG4 CiNeFiL Ria99 Dora140303 TonyMontanaEse EiriniS20 New member sunsetpp Rene2004 aggelosst9 panamixagr97 stefan Jocaste Viedo eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.900 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:11 Ο Wonderkid: #379 06-08-21 11:11 Πύρινη πολιορκία στην Αττική: Μέτωπα σε Αφίδνες, Καπανδρίτι και Ιπποκράτειο Πολιτεία – Συνεχείς και έντονες αναζωπυρώσεις - Newsbeast Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Click για ανάπτυξη... Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:14 Ο juste un instant: #380 06-08-21 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; Click για ανάπτυξη... To ενίοτε δυστυχώς είναι πια κανόνας. Και με αύξηση 3 βαθμους σε ένα έτος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πύρινη πολιορκία στην Αττική: Μέτωπα σε Αφίδνες, Καπανδρίτι και Ιπποκράτειο Πολιτεία – Συνεχείς και έντονες αναζωπυρώσεις - Newsbeast Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Aν αυτό δεν είναι κλιματική αλλαγή, τότε τι είναι; Η Σιβηρία φλέγεται και φταίει η κλιματική αλλαγή- Κάηκαν ήδη 15 εκατομμύρια στρέμματα δάσους | LiFO Οι τρέχουσες πυρκαγιές στη Σιβηρία σπάνε όλα τα ρεκόρ, ενώ πάνω από 115 εκατομμύρια στρέμματα έχουν γίνει στάχτη από τις αρχές του έτους www.lifo.gr Click για ανάπτυξη... Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev;
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2021 στις 11:14 Ο juste un instant: #380 06-08-21 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; Click για ανάπτυξη... To ενίοτε δυστυχώς είναι πια κανόνας. Και με αύξηση 3 βαθμους σε ένα έτος.
Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Όσο και να μας παραξενεύει η Σιβηρία ενίοτε τα καλοκαίρια είχε υψηλές θερμοκρασίες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Αυγούστου 2021 Τελικά αποδέχτηκαν το αίτημα οι Ρώσοι για αποστολή δεύτερου Beriev; Click για ανάπτυξη... To ενίοτε δυστυχώς είναι πια κανόνας. Και με αύξηση 3 βαθμους σε ένα έτος.