Μαριανίκη
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαριανίκη
Νεοφερμένο μέλος

Τι χρωματα σου αρεσει εσενα να εχεις στο δωμάτιο σου;
Εγώ σκέφτομαι να το βάψω σε 2 διαφορετικούς τόνους του γαλάζιου.
Παντως εγω το καλοκαιρι εχω σκοπο να το βαψω τον ενα τοιχο με graffiti. Δν ξερω αμα παει με τα επιπλα αλλα νομιζω πως δν εχει τετοιο προβλημα.
Δεν ξέρω βασικά,δεν θα το έκανα εγώ προσωπικά.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Τα ξύλινα έπιπλα βάφονται. Είχα βάψει (ο μπαμπάς μου δλδ) πριν κάνα χρόνο μια μαλακίτσα σε κόκκινο, με βαφή ειδική για ξύλο και βγήκε τέλειο.
Θα μου πεις, αν είναι όλα τα έπιπλα ξύλινα θα κάθεσαι να βάφεις;
Δε ξέρω. Μισώ κι εγώ το ξύλο στο δωμάτιο και σιγά σιγά τα ξεφορτώθηκα όλα.
Βάψε τοίχους στο χρώμα που θες και κάνεις κατά καιρούς αλλαγές στα έπιπλα.
ανατολή
Νεοφερμένο μέλος

Nina-nana
Διάσημο μέλος

Με τα ξύλινα έπιπλα ταιριάζει και το πράσινο.
Αν θέλεις περισσότερη ένταση και ερωτισμό, κόκκινο-μαύρο είναι μια καλή επιλογή.
Αν στο ίδιο δωμάτιο έχεις γραφείο και θέλεις ένα χρώμα να σε τονώνει εν ώρα διαβάσματος, τότε επέλεξε να κάνεις τουλάχιστον έναν τοίχο κίτρινο (αυτόν του γραφείου).
Αν βάλεις δύο χρώματα, φρόντισε να είναι τονικά τα ίδια, όχι το ένα έντονο και το άλλο απαλό.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

λοιπόν, ο ένας τοίχος του δωματίου μου είναι σκούρο κόκκινο...οι άλλοι δύο είναι λαχανί και σκούρο πράσινο!Θα βάψω και εγώ απο Οκτώβρη το δωμάτιο μου...! Θέλω κάποιους τοίχους να τους βάψω βαθύ κόκκινο- μπορντό - μπορδοροδοκόκκινο (ποτέ δε βρήκα τη συγκεκριμένη ονομασία ;ρρρ)αλλά δε ξέρω με τι άλλο χρώμα να το ταιριάξω , σκεφτόμουν κάτι σε γκρι ή κίτρινο.!!! ;/ Ψηλά στον τοίχο .. κατα μήκος του , σε όλο το δωμάτιο σαν στεφάνι / μπορντούρα είναι βαμμένες κάποιες πλάκες πράσινες με καφέ νερά που δίνει την εντύπωση μάρμαρου..!! Το μπορντό πηγαίνει με το πράσινο.. αλλά με ποιο 3ο χρώμα να το συνδιάσω ? !!!!![]()

πάντως εμένα και το γκρι θα μου άρεσε με το κόκκινο και το πράσινο, σαν μια άλλη επιλογή

rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014

Σκεφτομαι στο καινουριο μου δωματιο, να βαψω τους τοιχους μωβ,που ειναι το αγαπημενο μου χρωμα,σε διαφορετικες αποχρωσεις.
Θα ειναι πολυ σκοτεινο και μελαγχολικο το δωματιο;

Ξερω οτι το μωβ δεν ειναι και το πιο φωτεινο χρωμα του κοσμου,αλλα θεωρω οτι αφου με ηρεμει και μονο να το βλεπω,θα μπαινω σ εναν χωρο ευχαριστο για μενα ,οταν θα γυρναω σπιτι.
ps. αν ταιριαζει πολυ με καποιο χρωμα,μια και ειμαι ασχετη,οποιαδηποτε προταση ευπροσδεκτη

Guest 209912
Επισκέπτης

Λοιπον,μια και με απασχολει τελευταια..
Σκεφτομαι στο καινουριο μου δωματιο, να βαψω τους τοιχους μωβ,που ειναι το αγαπημενο μου χρωμα,σε διαφορετικες αποχρωσεις.
Ξερω οτι το μωβ δεν ειναι και το πιο φωτεινο χρωμα του κοσμου,αλλα θεωρω οτι αφου με ηρεμει και μονο να το βλεπω,θα μπαινω σ εναν χωρο ευχαριστο για μενα ,οταν θα γυρναω σπιτι.
ps. αν ταιριαζει πολυ με καποιο χρωμα,μια και ειμαι ασχετη,οποιαδηποτε προταση ευπροσδεκτη![]()
Το δωμάτιο της αδερφής μου είναι μοβ και δε δείχνει άσχημο, συγκεκριμένα έχει τους δύο απέναντι τοίχους μοβ και τους άλλους δύο πιο ανοιχτό μοβ.
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με το μωβ πάει πολύ το κίτρινο και οι αποχρώσεις του... κατι σε εκρού μπεζ.. ως αντιθετα χρώματα ή όπως τα λένε... :ΡΡΡ
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Θα ειναι πολυ σκοτεινο και μελαγχολικο το δωματιο;![]()
Επί 5 χρόνια το δωμάτιο μουήταν μάυρο. Καμία σχέση με σκοτάδι (αρκεί να φώτιζετε φυσικά) ούτε με μελαγχόλια.
Το μόνο πρόβλημα ήτανε ότι μάζευε πολύ ζέστη.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Και το ταβάνι μαύρο;Επί 5 χρόνια το δωμάτιο μουήταν μάυρο. Καμία σχέση με σκοτάδι (αρκεί να φώτιζετε φυσικά) ούτε με μελαγχόλια.
Το μόνο πρόβλημα ήτανε ότι μάζευε πολύ ζέστη.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Το ταβάνι λευκόΚαι το ταβάνι μαύρο;
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευτυχώς.Το ταβάνι λευκό

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Μωβ με μωβ διαφερει...Λοιπον,μια και με απασχολει τελευταια..
ps. αν ταιριαζει πολυ με καποιο χρωμα,μια και ειμαι ασχετη,οποιαδηποτε προταση ευπροσδεκτη![]()
Τι εννοείς;

Κατι τέτοιο;

Ή κατι σε πολύ σκουρο μωβ;

Πιστευω οτι εξαρταται με το τι θα το συνδυασεις μεσα στο χωρο σου....Μαξιλαρια υφασματα κουρτίνες καδρα....
Σιγουρα παντως δεν ειναι "καταθλιπτικό χρώμα"...για τη διάθεση!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.