Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2013 στις 22:31 Η Backdrop έγραψε: #21 20-08-13 22:31 Ωραιο χρώμα το μωβ!! ΚΑι εγω εάν δεν διάλεγα τελικά το λαχανί , μωβ θα έβαφα τον τοίχο του υπνοδωματιού!! Πολύ ώραίο είναι το μώβ στη φωτό της venividivici , το τελευταίο με τους κίτρινους καναπέδες! Άμα το συνδυασεις και με ενα γκρι πιστευω να βγει πολυ ωραιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2013 στις 23:38 Η rootbreaker: #22 20-08-13 23:38 ωω ευχαριστω veni, σκεφτομουν εναν συνδυασμο των 2 εικονων που ποσταρες,δλδ μωβ σκουρο κατα βαση και ανοιχτο σε εναν τοιχο. αλλα και το γκρι ας πουμε και αυτο που προτεινε η ευα με βαζουν σε σκεψεις καταλαβα δε θα μπορω να διαλεξω. παντως ναι,η αληθεια ειναι οτι μαλλον ο υπολοιπος εξοπλισμος πχ μαξιλαρια πχ θα αποασισουν αν θα ειναι ''μελαγχολικο΄΄ η οχι. να στε καλα παντως ολοι paralytic@ : μαυρο σκετο;τελειο θα το εκανα ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2013 στις 23:48 Η aba έγραψε: #23 20-08-13 23:48 Εγώ νομίζω πως θα τολμούσα κι έναν συνδυασμό χρωμάτων όπως μωβ με φυστικί ή ώχρα... Πιστεύω πως πρέπει να γινόμαστε λίγο πιο τολμηροί στους συνδυασμούς, άλλωστε μας βοηθά κι η μόδα. Επιπλέον μπορείς να ανατρέξεις στους καταλόγους των διάφορων εταιρειών, όταν πας να διαλέξεις τι τελικά θα πάρεις, οι οποίοι έχουν προτάσεις χρωματικών συνδυασμών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωραιο χρώμα το μωβ!! ΚΑι εγω εάν δεν διάλεγα τελικά το λαχανί , μωβ θα έβαφα τον τοίχο του υπνοδωματιού!! Πολύ ώραίο είναι το μώβ στη φωτό της venividivici , το τελευταίο με τους κίτρινους καναπέδες! Άμα το συνδυασεις και με ενα γκρι πιστευω να βγει πολυ ωραιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2013 στις 23:38 Η rootbreaker: #22 20-08-13 23:38 ωω ευχαριστω veni, σκεφτομουν εναν συνδυασμο των 2 εικονων που ποσταρες,δλδ μωβ σκουρο κατα βαση και ανοιχτο σε εναν τοιχο. αλλα και το γκρι ας πουμε και αυτο που προτεινε η ευα με βαζουν σε σκεψεις καταλαβα δε θα μπορω να διαλεξω. παντως ναι,η αληθεια ειναι οτι μαλλον ο υπολοιπος εξοπλισμος πχ μαξιλαρια πχ θα αποασισουν αν θα ειναι ''μελαγχολικο΄΄ η οχι. να στε καλα παντως ολοι paralytic@ : μαυρο σκετο;τελειο θα το εκανα ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2013 στις 23:48 Η aba έγραψε: #23 20-08-13 23:48 Εγώ νομίζω πως θα τολμούσα κι έναν συνδυασμό χρωμάτων όπως μωβ με φυστικί ή ώχρα... Πιστεύω πως πρέπει να γινόμαστε λίγο πιο τολμηροί στους συνδυασμούς, άλλωστε μας βοηθά κι η μόδα. Επιπλέον μπορείς να ανατρέξεις στους καταλόγους των διάφορων εταιρειών, όταν πας να διαλέξεις τι τελικά θα πάρεις, οι οποίοι έχουν προτάσεις χρωματικών συνδυασμών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ωω ευχαριστω veni, σκεφτομουν εναν συνδυασμο των 2 εικονων που ποσταρες,δλδ μωβ σκουρο κατα βαση και ανοιχτο σε εναν τοιχο. αλλα και το γκρι ας πουμε και αυτο που προτεινε η ευα με βαζουν σε σκεψεις καταλαβα δε θα μπορω να διαλεξω. παντως ναι,η αληθεια ειναι οτι μαλλον ο υπολοιπος εξοπλισμος πχ μαξιλαρια πχ θα αποασισουν αν θα ειναι ''μελαγχολικο΄΄ η οχι. να στε καλα παντως ολοι paralytic@ : μαυρο σκετο;τελειο θα το εκανα ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2013 στις 23:48 Η aba έγραψε: #23 20-08-13 23:48 Εγώ νομίζω πως θα τολμούσα κι έναν συνδυασμό χρωμάτων όπως μωβ με φυστικί ή ώχρα... Πιστεύω πως πρέπει να γινόμαστε λίγο πιο τολμηροί στους συνδυασμούς, άλλωστε μας βοηθά κι η μόδα. Επιπλέον μπορείς να ανατρέξεις στους καταλόγους των διάφορων εταιρειών, όταν πας να διαλέξεις τι τελικά θα πάρεις, οι οποίοι έχουν προτάσεις χρωματικών συνδυασμών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ νομίζω πως θα τολμούσα κι έναν συνδυασμό χρωμάτων όπως μωβ με φυστικί ή ώχρα... Πιστεύω πως πρέπει να γινόμαστε λίγο πιο τολμηροί στους συνδυασμούς, άλλωστε μας βοηθά κι η μόδα. Επιπλέον μπορείς να ανατρέξεις στους καταλόγους των διάφορων εταιρειών, όταν πας να διαλέξεις τι τελικά θα πάρεις, οι οποίοι έχουν προτάσεις χρωματικών συνδυασμών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.