Με συγχωρείτε εγώ σεξουαλικά στερημένος δεν είμαι, αλλά αν μια γυναίκα δεν μπορεί να καταλάβει πως θα ντυθεί, πως θα ενεργήσει, και πως θα σταθεί το πρόβλημα δεν βρίσκεται στους άνδρες αλλά στην ίδια.
Βλέπω νεαρούς να λένε "Είμαστε φιλαράκια" και να κοιμούνται στο ίδιο κρεββάτι με κάτι κορίτσαρους σαν τα κρύα τα νερά. Εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω προφανώς ορμονικά και οι δύο δεν στέκουν καλά.
Θα μπορούσε για παράδειγμα να περάσει από δίπλα σου κάτι τέτοιο
και να υποθέσεις ότι η κυρία το φόρεσε αυτό διότι βιαζόταν να πάει στην εργασία της; ή να συναντήσεις κάτι τέτοιο
και να ασχοληθείς με τα λουλούδια στο παρτέρι;
Εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανένα τέτοιο άντρα.
Δηλαδή σε μια τέτοια περίπτωση
Αν θες να την ρίξεις ασφαλώς και θα της πεις "Τι όμορφα μάτια έχετε!"
Εσείς τι πιστεύετε ότι ένας στρέιτ τα μάτια είδε;
Νομίζω ότι έκανα μια καλή περιγραφή, τι απολαύσαμε στον αγώνα μπιτσ βόλει διακόσια άτομα, βεβαίως οι μόνες που ενοχλήθηκαν ήταν γυναίκες ... αλλά αφού μου κάνατε μια ερώτηση μου επιτρέπετε να κάνω και εγώ μια ερώτηση;
Δηλαδή οι κυρίες -όχι κοριτσάκια - αυτές (με ότι περιέγραψα) ότι έκαναν το έκαναν αθώα και δεν αντιλήφθηκαν τι θέαμα παρουσίαζαν;
Δεν κατάλαβαν όταν φόρεσαν ένα αποκαλυπτικό μαγιό ενώ ήδη είχαν ζουμερά γυναικεία προσόντα και ότι με τις "αθλητικές προσπάθειές" τους το αποκαλυπτικό γινόταν αποκαλυπτικότερο;
Και οι πρόστυχοι ήταν οι λουόμενοι (εντός και εκτός θάλασσας) που απόλαυσαν τις αθλητικές τους προσπάθειες;
Να σας κάνω μια ακόμα ερώτηση (προς τις κυρίες της συζήτησης που το βλέπουν τόσο αθώα το πράγμα)
Στην παρέλαση (πέρασε μπροστά από χιλιάδες μάτια) αυτό το κοριτσάκι γιατί φόρεσε αυτό το φουστάνι; Σκοπός του δεν ήταν να προκαλέσει αντρικά βλέμματα στον χώρο που βρίσκεται .... τέλος πάντων, αθώα, έτυχε και το φόρεσε ή στόχο είχε να προκαλέσει μάτια στο... ; Λέω τώρα... και γιατί το φωτογράφησε ο ρεπόρτερ αν είναι κάτι αθώο .... έτυχε;