Άλλα έξι κράτη της Ευρώπης πέρα του ΗΒ έχουν βασιλιάδες (δε βάζω καν τα κρατίδια) και νομίζεις ότι αυτούς θα τους "απολύσουν" επειδή πέθανε η Βέτα; Λογικά θα πρέπει να μικρύνουν την οικογένεια aka αυτούς που ταΐζει το κράτος γιατί όσο περνάει ο καιρός θα τους παίρουν όλο και περισσότεροι με τις ντομάτες.
Ε νισάφι με αυτό το θέμα. Το ΗΒ είχε κυβέρνηση που αποφάσιζε τι θα γίνει και τι όχι είναι γνωστό ότι η βασίλισσα ήταν μόνο για τις τζίφρες. Μιλάμε για σόι που δεν μπορούσε ούτε γάμο να κάνει χωρίς άδεια από το κοινοβούλιο. Αν είναι να καταριέστε κανέναν πάρτε τους όλους από την αρχή της αποικιοκρατίας και όσους έκαναν όντως κάτι (βλ. Λεοπόλδος Β΄ του Βελγίου).
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2022
Μέσα σε αυτά που λέει ο τρολλο-ακικος δίκιο έχει πάντως όλοι σκίζονται να στείλουν τα παιδιά τους Αγγλία να σπουδάσουν, πολύ ξύθηκαν για τους νεκρούς αγωνιστές του νησιού..