dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από travel_lover:να βγαίνεις έξω;;; δεν βλέπετε ειδήσεις ρε; ποιο πρωί, ποιο απόγευμα, ποιο βράδυ; αν έχεις δουλειά έχει καλώς...αν όχι μάζεψε τα φιλαράκια σου σπίτι και φτιάξτε κατάσταση με μουσική, μπυρ΄΄ιτσες, σουβλάκια και ναργιλέ, για να μην έχετε να ανησυχείτε για το πόσο πήγε η βενζινη!!!!!ο κόσμος πεινάει ρε, σφίξτε τα ζωνάρια και μην ξοδεύτε σε βενζίνες (εκτός και αν έχετε ποδήλατο), σε καφέδες- όπου σκάτε 4 ευρώ (όταν έχετε σεϊκερ και στο σπίτι), σε ποτά -πολύ πιθανόν να είναι βόμβες (άντε να φτιάξετε ένα κοκτεϊλ και να το απολαύσετε στο μπαλκόνι με θέα την ακρόπολη)!
όχι πείτε μου, έχω άδικο;;;ε;;;;![]()
ναι ρε. δε μένουμε ακρόπολη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Και εγώ αλλά μένω και κοντά συνεπώς πόδια! Πάντως το παρκινγκ είναι πάνεύκολο αρκεί να πας να παρκάρεις προς την περιοχή του σταθμού Ακρόπολης!Αρχική Δημοσίευση από dooo:το αντίθετο θα έλεγα, για όσους κινούνται με αυτοκίνητο.
Πάντως όλη η περιοχή τριγύρω είναι το πιο καλό από όλες τις πτυχές μέρος της Αθήνας για μένα! Ησυχία,όχι αμάξια,πεζόδρομοι για βόλτα,κόσμο κάθε ηλικίας,δροσιά και όχι υγρασία! Και εύκολα προσβάσιμο!
lilith
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Demelene:Πάντως τώρα καλοκαίρι ένα είναι το σημείο. Πάνω Διόσκουρους. ησυχία, όχι αμάξια και μηχανάκια, χύμα κόσμος, τουρίστες δροσιά και καθόλου μουσική. Α και πάνω στην πνύκα!
Όποιος/α ψήνεται πμ.
Όλα τα άλλα τα καταλαβαίνω..., αλλά το... "καθόλου μουσική", τι είναι αυτό, είναι καλό δηλαδή, αυτό...????
Αν είχε μουσική, δεν θα ήταν καλύτερα...???

isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

δευτερον: απο μοναστηρακι ή θησειο πως παω πνυκα????????
εχω παει αρκετες φορρες με παρεα ομως οποτε με οδηγουν..καμια ιδεα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

πρωτον περιεργος τιτλος
δευτερον: απο μοναστηρακι ή θησειο πως παω πνυκα????????
εχω παει αρκετες φορρες με παρεα ομως οποτε με οδηγουν..καμια ιδεα?
Ρώτα στον δρόμο και θα σου πουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Σίγουρα δεν ψάχνεις τον Άρειο Πάγο ε;
Anyway, από Θησείο ανεβαίνεις τον δρόμο που είναι οι καφετέριες (Απ. Παύλου), τέρμα μέχρι πάνω (προσπερνάς το θερινό σινεμά και συνεχίζεις), για να βγεις σ'ένα σταυροδρόμι: από τη μία (αριστερά) είναι η Δ. Αρεοπαγίτου και από την άλλη θα δεις το εστιατόριο Διόνυσος.
Τώρα ανάλογα το που θες να πας, είτε θα δεις ένα περίπτερο και θα στρίψεις δεξιά (συνήθως έχει αστυνομία παρκαρισμένη), να περπατήσεις σ'ένα πλακόστρωτο "μονοπάτι", να προσπεράσεις την εκκλησία και να το πάρεις από το μονοπάτι όλο δεξιά και θα βγεις στη βρυσούλα στην Πνύκα.
Αν πάλι θες να πας Άρειο Πάγο, με το που βγαίνεις στο σταυροδρόμι, περπατάς λίγο την Αρεοπαγίτου κι έχει στ' αριστερά σου μια ανηφοριά, που αν την ακολουθήσεις, βγαίνεις στον βράχο.
Δεν ξέρω αν οι οδηγίες μου βγάζουν άκρη.

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

just smile!
Δραστήριο μέλος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Εγώ στα Γιάννενα βγαίνω όποτε θέλω. Κυριολεκτικά. Μπορεί να βγω 1-2 το βραδύ γιατί έτσι μου την κουδούνισε. Όταν είμαι Θεσσαλονίκη, επειδή βγαίνω κατά τις 8 γυρνάω κατά τις 11.30 αλλά αν βγω 9-10 θα γυρίσω πολύ πιο αργά.
souzana
Δραστήριο μέλος

Αλλα οπότε βγαίνω , σινεμά καφέ και κανα ποτό χαλαρα ομως
Dalian
Περιβόητο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Χίλιες φορές το 'χω να φωνάξω παρέα στο σπίτι να πιούμε μπύρες και να λέμε μαλακίες, αλλά έλα που δεν μένω μόνη μου και μου 'χει μείνει απωθημένο.

Γενικά είμαι σπιτόγατα, αλλά επειδή το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς, περνάω και φάσεις του στυλ "argh, δεν μπορώ να μείνω άλλο σπίτι μου!"
Ajusshi
Διάσημο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Προτιμω Παρασκευη βραδυ... κι ας υπαρχει η κουραση της εβδομαδας ή Κυριακή βραδυ αλλά οχι για ξενυχτι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.