Emilouko
Περιβόητο μέλος

Για ποτό ή για καφε θα βγω συνήθως μια φορά τη βδομάδα το χειμώνα αλλά αν υπάρχουν ειδικές περιστάσεις π.χ γενέθλια ή γιορτινές μέρες όπως τώρα βγαίνω πιο συχνά.Το καλοκαίρι κάθε μέρα έξω είμαι.Δεν έχω συγκεκριμένο ωράριο.Εδώ στο χωριό δεν είναι τόσο τρομερά τα πράγματα οπότε και 3 η ώρα να γυρίσω και με τα πόδια να είμαι δεν υπάρχει πρόβλημα επειδή δεν απέχει πολύ το σπίτι μου από τα μαγαζιά.Οι γονείς μου δεν έχουν πρόβλημα,εφόσον έχω παρέα.Έχω και μεγαλύτερο αδερφό και έτσι είναι πιο ελεύθερα τα πράγματα.
Μ' αρέσει να βγαίνω το βράδυ.Ειδικά αν έχω καλή παρέα.Η πολυκοσμία δεν με ενοχλεί.Το καλοκαίρι βέβαια είναι καλύτερα γιατί τότε έχουμε κίνηση λόγω του πανηγυριού.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μύριαμ4
Νεοφερμένο μέλος

Συνήθως πηγαίνω για κανένα καφέ ή ποτό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
merry poppins
Δραστήριο μέλος

art1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

τρολλ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Επί του θέματος, στη χάση και στη φέξη, αλλά έβγαινα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

σε μενα παει το πρωτο?Πως αλλάζουν οι καιροί...η κυρία σπιτόγατα να λαχταράει να πάει έστω και μέχρι το πάρκο
Επί του θέματος, στη χάση και στη φέξη, αλλά έβγαινα!

αν ναι, οχι δεν το λαχταραω να πω την αληθεια εχω φτασει σε αλλα λεβελ σαπιλας σχεδον επικινδυνα, εχω ξεχασει πως ειναι ο εξω κοσμος οποτε νομιζω οτι αυτη τη στιγμη εχω χασει το motivation μου για τη ζωη εκτος των 4 τοιχων, κακο πραγμα ως πολυ κακο ομολογουμενως
ΕΠΙΣΗΣ, οι βιντεοκλησεις ειναι οτι χειροτερο εχει βρεθει σ αυτο το κοσμο και δεν αντικαθιστουν μια εξοδο και δεν μπορεις και να τις αποφυγεις, ολοι ξερουν οτι εισαι σπιτι, να τα λεμε και αυτα...
γενικα για να ειμαι πιο ον τοπικ βγαινω τα βραδια συνηθως κανα 2 φορες τη βδομαδα για καμια μπυρα (η οποια μπυρα στον εξω κοσμο εχω ξεχασει πως ειναι αλλα ειμαι σιγουρη οτι οταν θυμηθω θα καταλαβω τι χανω τοσες μερες

The Mountain
Πολύ δραστήριο μέλος

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Χαχασε μενα παει το πρωτο?
αν ναι, οχι δεν το λαχταραω να πω την αληθεια εχω φτασει σε αλλα λεβελ σαπιλας σχεδον επικινδυνα, εχω ξεχασει πως ειναι ο εξω κοσμος οποτε νομιζω οτι αυτη τη στιγμη εχω χασει το motivation μου για τη ζωη εκτος των 4 τοιχων, κακο πραγμα ως πολυ κακο ομολογουμενως
ΕΠΙΣΗΣ, οι βιντεοκλησεις ειναι οτι χειροτερο εχει βρεθει σ αυτο το κοσμο και δεν αντικαθιστουν μια εξοδο και δεν μπορεις και να τις αποφυγεις, ολοι ξερουν οτι εισαι σπιτι, να τα λεμε και αυτα...
γενικα για να ειμαι πιο ον τοπικ βγαινω τα βραδια συνηθως κανα 2 φορες τη βδομαδα για καμια μπυρα (η οποια μπυρα στον εξω κοσμο εχω ξεχασει πως ειναι αλλα ειμαι σιγουρη οτι οταν θυμηθω θα καταλαβω τι χανω τοσες μερες)
Όχι, εμένα περιέγραψα έτσι. Πάντως απ'ότι είπες, είδα και λίγο τον εαυτό μου. Μη σου πω ότι είμαι και σε χειρότερη κατάσταση, μιας και βγαίνω μια φορά για αυτή την μπύρα. Βέβαια, να εκμυστηρεύτώ πως όταν τελειώσει η έξοδος και μπω στο σπίτι, λέω: και τι κατάλαβες που σπατάλησες το χρόνο σου;! Τάμα κάνουν για να ξεπροβάλω στην εξώπορτα...
Πάντως, με την παρούσα κατάσταση, θα αναθεωρήσω κάποια πράγματα μέχρι να ξανά γίνω αυτή που ήμουν... Κλασικά

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

XAXAXAXAX ειλικρινα μιλησε στην ψυχη μου ολο αυτο...my life in a nutshellΒέβαια, να εκμυστηρεύτώ πως όταν τελειώσει η έξοδος και μπω στο σπίτι, λέω: και τι κατάλαβες που σπατάλησες το χρόνο σου;! Τάμα κάνουν για να ξεπροβάλω στην εξώπορτα...
Πάντως, με την παρούσα κατάσταση, θα αναθεωρήσω κάποια πράγματα μέχρι να ξανά γίνω αυτή που ήμουν...
κ εγω παιζει να εκτιμησω για κανα 2 μερες τον εξω κοσμο μεχρι να ξανα γινω ο σαπας που ημουν και να νοσταλγω την απομονωση της καραντινας καθε φορα που μου λενε να βγω

Guest 092312
Επισκέπτης

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Σασπενς όμως...
Guest 254537
Επισκέπτης

Maraki4you
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.