giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αν ενοεις αν φοβαμε να βγω, στην Ροδο ζω... Και στης 3-4-5 παω ανετα μια βολτα...
weak and powerless
Διάσημο μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Παλιότερα ναι... πλέον βαρέθηκα

προτιμώ να κάτσω σπιτάκι μου.... να διαβάσω ένα βιβλίο... να δω μια ταινία.... να ακουσω την μουσικούλα μου.... γενικως να κάνω ό,τι θα γουσταρω χωρις να με πατανε και να μου πιανουν και τον κω.... στις τιμες!
adespoto
Περιβόητο μέλος

Εαν με πιασει το "θελω να βγω", βγαινω και καθομαι μεχρι πολυ αργα.(αρκει να περναω καλα.)
υπαρχουν περιπτωσει που κατι γινεται ξενερωνω και γυρναω σπιτι μετα απο κανα μισαωρο.
Πολλες φορες εχει τυχει και ενω δεν ειχα ορεξη να βγω, να ξεκιναω απο το σπιτι κατα τις 3-3.30.

Αλλα πολλες φορες μου αρεσει να μενω και σπιτι..με την ηρεμια μου...

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως αν είναι να βγω, προτιμώ καθημερινές που είναι πιο ανθρώπινα τα πράγματα έξω.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:γενικως να κάνω ό,τι θα γουσταρω χωρις να με πατανε και να μου πιανουν και τον κω.... στις τιμες!
..αλλα και γενικοτερα!
Κι εγω προτιμω να μενω σπιτι, αλλα απο θεμα ωραριου εννοειται οτι δεν εχω προβλημα.

Hunter
Περιβόητο μέλος

Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

erodia
Δραστήριο μέλος

Δεν με έχει κουράσει καθόλου, αντίθετα το καραγουστάρω!!!!!!

Συνήθως μέσα μένουμε τα ΣΚ γιατί τότε έχουμε χρόνο να βρεθούμε και να χαλαρώσουμε......
Συνήθως τις καθημερινές γυρνάμε σπίτι κατά τις 2 πμ.....
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από erodia:Εγώ πάλι είμαι σε καθημερινή βάση έξω.....
Δεν με έχει κουράσει καθόλου, αντίθετα το καραγουστάρω!!!!!!![]()
Συνήθως μέσα μένουμε τα ΣΚ γιατί τότε έχουμε χρόνο να βρεθούμε και να χαλαρώσουμε......
Συνήθως τις καθημερινές γυρνάμε σπίτι κατά τις 2 πμ.....
Και σηκώνεσαι 8 πχ για να είσαι στη δουλειά το επόμενο πρωί? Αν ναι...πως στο καλό αντέχεις????

Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness:Παλαιότερα, όταν ήμουν ''ενεργός'' φοιτητής, έβγαινα πιο συχνά. Τώρα εχω κάπως περιορίσει τις νυχτερινές εξόδους.![]()
όπως οι περισσότεροι!

erodia
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από XRZ:Και σηκώνεσαι 8 πχ για να είσαι στη δουλειά το επόμενο πρωί? Αν ναι...πως στο καλό αντέχεις????![]()
Μου έχει γίνει τρόπος ζωής πλέον.....Έχει ρυθμιστεί έτσι το βιολογικό μου ρολόι....και γενικά δεν είμαι και πολύ του ύπνου.....Και δεν είμαι η μόνη που έχω αυτούς τους ρυθμούς......
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από erodia:Μου έχει γίνει τρόπος ζωής πλέον.....Έχει ρυθμιστεί έτσι το βιολογικό μου ρολόι....και γενικά δεν είμαι και πολύ του ύπνου.....Και δεν είμαι η μόνη που έχω αυτούς τους ρυθμούς......
Σε θαυμάζω!!! Έχω ακούσει ότι αμα συνηθισεις τα ωράρια προσαρμόζεται πιο έυκολα ο οργανισμός κτλ αλλά ύστερα από μισό χρόνο δουλειάς, που ξυπνάω 8 και λόγω υποχρεώσεων δεν ξεμπερδεύω πριν τις 8-9 απο ότιδήποτε και μόνο η σκέψη να πάω για ένα ποτάκι, έτσι μια ωρίτσα μου φαίνεται τρελό βάσανο!!!
Οκ, έχω βγει κάποιες καθημερινές και έχω κάτσει μέχρι αργά αλλά με βάση το πως είμαι μετά... δεν θα μπορούσα να το κάνω συνέχεια! Αλλιώς να κάθεσαι σπίτι σου και να μην κοιμάσαι πχ/ξεκουράζεσαι αλλά τέτοιοι ρυθμοί! wow!!!
κανά μυστικό και για το κουρασμένο από δω???

kleftra
Διάσημο μέλος

Πάντα θέλω κάπου να πάω, είτε σε μεταμεσονύχτια προβολή είτε για φαγητό είτε για ποτό είτε απλά βόλτα με το αμάξι. Τις καλύτερες εξόδους μου τις έχω κάνει καθημερινές χωρίς να έχουν κανονιστεί:
Ας πούμε μπορεί να βρίσκαμε το καλύτερο τραπέζι και το καλύτερο σέρβις όταν μας την έδινε ξαφνικά Τετάρτη 2 το πρωί να πάμε στο ταδε λάιβ. Συν του ότι οι δρόμοι ήταν άδειοι αφού το πλήθος βγαίνει Παρασκευή-Σαββάτο. Μέρες που δεν επιλέγω να βγω αφού και θα ταλαιπωρηθώ περιμένοντας σε ουρά και δεν θα το χαρώ.
Ή να μας την έδινε και πηγαίναμε Κόρινθο να φάμε σουβλάκι ή Ναύπλιο να φάμε την καλύτερη κρέπα της περιοχής στο Σοκκάκι.Επίσης οι δρόμοι άδειοι αφού ποιος τρελός θα ταξιδέψει εκείνη την ώρα.
Ή να πάρουμε μπύρες και να κάτσουμε στο λιμάνι.
Όταν άνοιγε ο καιρός όλα αυτά αντικαθίστανται απο βραδυνό μπάνιο στο Καβούρι.
Γενικότερα τα βράδια δεν μπορώ να κοιμηθώ νωρίς, τηλεοραση δεν θέλω να δω, οπότε πάντα βρίσκω κάτι ανεκδιήγητο να κάνω προκειμένου να μην μετράω προβατάκια.
Ευτυχώς για μένα υπήρχαν κι άλλοι απο την παρέα μου που συμμεριζόντουσαν την ίδια άποψη και σιχαίνονταν την ΠΣΚ έξοδο. Δυστυχώς τα ωράρια εργασίας δεν βοηθούσαν οπότε με δύο ώρες μόνο ύπνου σερνόμουν στην δουλειά.

erodia
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από XRZ:Σε θαυμάζω!!! Έχω ακούσει ότι αμα συνηθισεις τα ωράρια προσαρμόζεται πιο έυκολα ο οργανισμός κτλ αλλά ύστερα από μισό χρόνο δουλειάς, που ξυπνάω 8 και λόγω υποχρεώσεων δεν ξεμπερδεύω πριν τις 8-9 απο ότιδήποτε και μόνο η σκέψη να πάω για ένα ποτάκι, έτσι μια ωρίτσα μου φαίνεται τρελό βάσανο!!!
Οκ, έχω βγει κάποιες καθημερινές και έχω κάτσει μέχρι αργά αλλά με βάση το πως είμαι μετά... δεν θα μπορούσα να το κάνω συνέχεια! Αλλιώς να κάθεσαι σπίτι σου και να μην κοιμάσαι πχ/ξεκουράζεσαι αλλά τέτοιοι ρυθμοί! wow!!!
κανά μυστικό και για το κουρασμένο από δω???![]()
Μυστικό;;;;; Το μόνο που έχω να σου πω είναι πως γενικά οι περισσότεροι με χαρακτηρίζουν υπερκινητικό άτομο.....(και πως αυτό οφείλεται στο ότι σχεδόν ποτέ δεν εκδηλώνω τα νευρα μου σε κανέναν και πως με τον τρόπο αυτό ξεσπάω).....αλλά γενικά είμαι σουρτούκο......και έπειτα και οι δικοί μου ρυθμοί είναι πολύ πιεστικοί.....στο γραφείο πάω γύρω στις 9.30 και δεν φεύγω ποτέ πριν τις 7-8 (εκτός από το καλοκαίρι, οπού τρέχω να προλάβω λίγο ήλιο)....έπειτα μετά το γραφείο έχω και άλλες ασχολίες όπως πιλάτες (δίνει τρομερή ενέργεια) και το ψηφιδωτό μου.....απλά κάθε μέρα μετά την δουλειά ένα ποτάκι το πίνω ευχαρίστως.....Δεν το βλέπω σαν αγκαρία, αλλά σαν χαλάρωση....δεν ξέρω με ξεκουράζει αυτό.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.