Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avenger
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Ένα από τα καλύτερα μυθιστορήματα όλων των εποχών.

Το Κορακι ; Δεν ειναι του Κινγκ αυτο, απο κομικ του O Barr ειναι. Eκτος αν εννοεις αλλο κορακι και μπλεξαμε τα κορακια.

Για μενα πιανεται στ' αρνητικα γιατι το βιβλιο ειναι βιβλιο και η ταινια ταινια.
Αλλα οκ, περι ορεξεως...

BAD MAIPH
Εκκολαπτόμενο μέλος

"Οσοι δεν διαβασουν το βιβλιο, θα δουν την ταινια!!"

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

To Langoliers παντως μεχρι λιγο πριν το τελος τα πηγαινε μια χαρα
Το Κορακι ; Δεν ειναι του Κινγκ αυτο, απο κομικ του O Barr ειναι. Eκτος αν εννοεις αλλο κορακι και μπλεξαμε τα κορακια.
Για το The Stand αναφέρομαι..
Στα ελληνικά μεταφράστηκε ως Κοράκι

Sorry , για το σχόλιο τοτε, απλα δεν εχω επαφη με τις μεταφρασεις τιτλων.

BAD MAIPH
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τελικα τι στο καλο συμαινει ρε παιδια το stand;

Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Εχω διαβάσει σχεδόν τα πάντα.
Καλυτερο του βιβλίο πιστεύω.. το Πράσινο Μιλι που έγινε και ταινία.
Και η σειρά " μαυρος πύργος" απο 7 βιβλία/ όταν το διαβασα περιμενα πως και πως το επόμενο.
Empyrium
Νεοφερμένο μέλος

KLEOΠATRA@@
Νεοφερμένο μέλος

Το βιβλιο που εχει γινει η ταινια Stand by me ,δεν εχει τον ιδιο τιτλο.Ονομαζεται The Body και περιλαμβανεται σε μια συλλογη μυθιστορηματων του King ,ειναι το Four Past Midnight νομιζω η κατι τετοιο.Αν μπεις στο Wikipedia θα βρεις παρα πολλεσ πληροφοριες για τα εργα του King κ την μεταφορα τους σε ταινιες.Την ταινία λες ή το βιβλίο????Η ταινία είναι η αγαπημένη μου ταινία και το βιβλίο ψάχνω σαν τρελή να το βρω αλλά δεν το βρίσκω πουθενά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επίσης, από τη νυχτερινή Βάρδια αυτό που ήταν φοβερό,ήταν αυτό με το Μπαμπούλα![]()
![]()
Εχω διαβασει πολλα βιβλια του Κινγκ αλλα οχι την επταλογια Ο Μαυρος Πυργος .Από τους αγαπημένους μου.
Έχω διαβάσει τα :Νυχτερινή πτήση 29,νυχτερινή βάρδια,Το αυτό,Το κοράκι,Πως τελείωσε όλο το μπάχαλο,Το πράσινο μίλι.
Αυτόν τον καιρό διαβάζω την μυθική επταλογία του,Ο μαύρος Πύργος που είναι μακράν η καλύτερη δουλειά του.
Έχουν κυκλοφορήσει τα 7 από τα 4 βιβλία και περιμένω με αγωνία το 5ο που έχει αργήσει...
Υγ Στην Αμερική έχουν εκδοθεί όλα τα βιβλία
Μπορειτε να μου δοσετε πληροφοριες ,παιδια;Αξιζει να το διαβασει καποιος η κουραζει;Τι υποθεση εχει περιπου;
Αδμητος
Νεοφερμένο μέλος

EvangeliaSk
Νεοφερμένο μέλος

Θέλω να θέσω το εξής ερώτημα: Υπάρχει κανείς που να έχει διαβάσει την "Ιστορία της Λίσι" (Lisey's Story) και να θέλει να συζητήσει γι' αυτό;
Έχω πολλά πράγματα να ρωτήσω, πολλά να προτίνω και δεν ξέρω κάποιον άλλο τρόπο ή κάποιο άλλο μέρος να το κάνω αυτό, οπότε διάλεξα αυτόν. Δεν ελπίζω σε πολλά βέβαια, αλλά ελπίζω κάποιος να ανταποκριθεί τουλάχιστον στο κάλεσμά μου...
underwater
Περιβόητο μέλος

PATROROKAS
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.