skoufaras Νεοφερμένο μέλος Ο skoufaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2008 στις 10:19 Ο skoufaras: #1 03-01-08 10:19 Θα ήθελα να μαθω προγραμματισμό και html αλλά πως? ξέρεις κάποιο καλό βιβλίο που να σε ξεκεινά από το μηδέν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2008 στις 15:23 Η Subject to change: #2 03-01-08 15:23 Προσωπικά θα σου πρότεινα το "Εισαγωγή στην HTML για τον Παγκόσμιο ιστό με εικόνες". Είναι αρκετά σύγχρονο και πολύ εύκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουνίου 2009 H-M Δραστήριο μέλος Ο H-M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 682 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:24 Ο H-M έγραψε: #3 02-06-09 21:24 Μήπως μπορεί κάποιος να μου υποδείξει κάποιο βιβλίο κασκευής ιστοσελίδων, για αρχάριους? Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.649 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 16:30 Ο Scandal έγραψε: #4 10-05-11 16:30 Έχετε να μου προτείνετε κάποιο βιβλίο για HTML; Michelle, αυτό που προτείνεις είναι για HTML 5 ή για 4; Ρωτάω γιατί το είχες προτείνει πριν χρόνια. Βασικά δε γνωρίζω και τις διαφορές της HTML 5 από την 4... αν δεν είναι σημαντικές τότε ok. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα ήθελα να μαθω προγραμματισμό και html αλλά πως? ξέρεις κάποιο καλό βιβλίο που να σε ξεκεινά από το μηδέν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2008 στις 15:23 Η Subject to change: #2 03-01-08 15:23 Προσωπικά θα σου πρότεινα το "Εισαγωγή στην HTML για τον Παγκόσμιο ιστό με εικόνες". Είναι αρκετά σύγχρονο και πολύ εύκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουνίου 2009 H-M Δραστήριο μέλος Ο H-M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 682 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:24 Ο H-M έγραψε: #3 02-06-09 21:24 Μήπως μπορεί κάποιος να μου υποδείξει κάποιο βιβλίο κασκευής ιστοσελίδων, για αρχάριους? Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.649 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 16:30 Ο Scandal έγραψε: #4 10-05-11 16:30 Έχετε να μου προτείνετε κάποιο βιβλίο για HTML; Michelle, αυτό που προτείνεις είναι για HTML 5 ή για 4; Ρωτάω γιατί το είχες προτείνει πριν χρόνια. Βασικά δε γνωρίζω και τις διαφορές της HTML 5 από την 4... αν δεν είναι σημαντικές τότε ok. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προσωπικά θα σου πρότεινα το "Εισαγωγή στην HTML για τον Παγκόσμιο ιστό με εικόνες". Είναι αρκετά σύγχρονο και πολύ εύκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
H-M Δραστήριο μέλος Ο H-M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 682 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:24 Ο H-M έγραψε: #3 02-06-09 21:24 Μήπως μπορεί κάποιος να μου υποδείξει κάποιο βιβλίο κασκευής ιστοσελίδων, για αρχάριους? Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.649 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 16:30 Ο Scandal έγραψε: #4 10-05-11 16:30 Έχετε να μου προτείνετε κάποιο βιβλίο για HTML; Michelle, αυτό που προτείνεις είναι για HTML 5 ή για 4; Ρωτάω γιατί το είχες προτείνει πριν χρόνια. Βασικά δε γνωρίζω και τις διαφορές της HTML 5 από την 4... αν δεν είναι σημαντικές τότε ok. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μήπως μπορεί κάποιος να μου υποδείξει κάποιο βιβλίο κασκευής ιστοσελίδων, για αρχάριους? Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.649 μηνύματα. 10 Μαΐου 2011 στις 16:30 Ο Scandal έγραψε: #4 10-05-11 16:30 Έχετε να μου προτείνετε κάποιο βιβλίο για HTML; Michelle, αυτό που προτείνεις είναι για HTML 5 ή για 4; Ρωτάω γιατί το είχες προτείνει πριν χρόνια. Βασικά δε γνωρίζω και τις διαφορές της HTML 5 από την 4... αν δεν είναι σημαντικές τότε ok. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έχετε να μου προτείνετε κάποιο βιβλίο για HTML; Michelle, αυτό που προτείνεις είναι για HTML 5 ή για 4; Ρωτάω γιατί το είχες προτείνει πριν χρόνια. Βασικά δε γνωρίζω και τις διαφορές της HTML 5 από την 4... αν δεν είναι σημαντικές τότε ok. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.