Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2014 στις 10:27 Η Ερινύς έγραψε: #21 11-01-14 10:27 Αυτό. Είναι μερικά βιβλία που τα πιάνω στα χέρια μου και το να σταματήσω να τα διαβάζω για να κάνω κάτι άλλο (να διαβάσω για την εξεταστική π.χ. ), μου είναι εξαιρετικά δύσκολο. Εγώ έτσι κρίνω το καλό βιβλίο -το ότι θέλεις να το τελειώσεις μονορούφι. Το 'χω διαβάσει άπειρες των απείρων φορές. Επίσης και αυτό μαζί με τα υπόλοιπα 2 της τριλογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.817 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2014 στις 11:55 Ο Dias έγραψε: #22 11-01-14 11:55 Είμαι κι εγώ φαν της επιστημονικής φαντασίας, οπότε υπάρχουν σχετικά βιβλία τα οποία έχω διαβάσει πολλές-πολλές φορές. Φυσικά, άρχισα από τον Ιούλιο Βερν και συνέχισα με Άρθουρ Κλάρκ και Ισαάκ Ασίμωφ. Το πρώτο βιβλίο του Α. Κλαρκ που διάβασα ήταν "Οι Επικυρίαρχοι" (πρωτότυπος τίτλος "Childhood’s End") όταν ήμουν 10-11 χρονών. Μαγεύτηκα και θυμάμαι ότι τότε το διάβασα 3 συνεχόμενες φορές! Από τότε το ξαναδιάβασα πάρα πολλές φορές, δεν μπορώ να υπολογίσω πόσες, ίσως και πάνω από 20! Ακόμα και τώρα που το θυμήθηκα, μου ήρθε η επιθυμία να το διαβάσω ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 8 Μαΐου 2014 στις 22:46 Η Nefeli Graf: #23 08-05-14 22:46 Αυτά και τα 7 που έχω: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:49 Η NastStorm: #24 15-12-18 11:49 οτι και να πω ειναι λιγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2018 στις 22:20 Η Agnwsth έγραψε: #25 15-12-18 22:20 Οι ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loozen Νεοφερμένο μέλος Ο Loozen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 03:31 Ο Loozen έγραψε: #26 31-07-21 03:31 Ολα του Tom Robbins , αν και σε αρκετα μικροτερη συχνοτητα πλεον , Ζορμπας , Νευρικες Μαγισσες του Terry Pratchett , Hollywood του Bukowski , Ταξιδι στο Ιξτλαν του Castaneda σε ιδιαιτερες καταστασεις , Γκας ο Γκανγκστερ και Ο Χορος των Ροδων του Αντωνη Σουρουνη . Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.249 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 20:22 Η Λένω έγραψε: #27 06-01-25 20:22 Τώρα το διαβάζω και μου αρέσει. Saul Bellow - Το δώρο του Χάμπολντ Politeia www.politeianet.gr Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Corfu kitty Kate1914 taketrance rafaela11 giannhs2001 camil Eleanna7 charmander fmarulezkd Loozen Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό. Είναι μερικά βιβλία που τα πιάνω στα χέρια μου και το να σταματήσω να τα διαβάζω για να κάνω κάτι άλλο (να διαβάσω για την εξεταστική π.χ. ), μου είναι εξαιρετικά δύσκολο. Εγώ έτσι κρίνω το καλό βιβλίο -το ότι θέλεις να το τελειώσεις μονορούφι. Το 'χω διαβάσει άπειρες των απείρων φορές. Επίσης και αυτό μαζί με τα υπόλοιπα 2 της τριλογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.817 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2014 στις 11:55 Ο Dias έγραψε: #22 11-01-14 11:55 Είμαι κι εγώ φαν της επιστημονικής φαντασίας, οπότε υπάρχουν σχετικά βιβλία τα οποία έχω διαβάσει πολλές-πολλές φορές. Φυσικά, άρχισα από τον Ιούλιο Βερν και συνέχισα με Άρθουρ Κλάρκ και Ισαάκ Ασίμωφ. Το πρώτο βιβλίο του Α. Κλαρκ που διάβασα ήταν "Οι Επικυρίαρχοι" (πρωτότυπος τίτλος "Childhood’s End") όταν ήμουν 10-11 χρονών. Μαγεύτηκα και θυμάμαι ότι τότε το διάβασα 3 συνεχόμενες φορές! Από τότε το ξαναδιάβασα πάρα πολλές φορές, δεν μπορώ να υπολογίσω πόσες, ίσως και πάνω από 20! Ακόμα και τώρα που το θυμήθηκα, μου ήρθε η επιθυμία να το διαβάσω ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 8 Μαΐου 2014 στις 22:46 Η Nefeli Graf: #23 08-05-14 22:46 Αυτά και τα 7 που έχω: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:49 Η NastStorm: #24 15-12-18 11:49 οτι και να πω ειναι λιγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2018 στις 22:20 Η Agnwsth έγραψε: #25 15-12-18 22:20 Οι ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loozen Νεοφερμένο μέλος Ο Loozen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 03:31 Ο Loozen έγραψε: #26 31-07-21 03:31 Ολα του Tom Robbins , αν και σε αρκετα μικροτερη συχνοτητα πλεον , Ζορμπας , Νευρικες Μαγισσες του Terry Pratchett , Hollywood του Bukowski , Ταξιδι στο Ιξτλαν του Castaneda σε ιδιαιτερες καταστασεις , Γκας ο Γκανγκστερ και Ο Χορος των Ροδων του Αντωνη Σουρουνη . Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.249 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 20:22 Η Λένω έγραψε: #27 06-01-25 20:22 Τώρα το διαβάζω και μου αρέσει. Saul Bellow - Το δώρο του Χάμπολντ Politeia www.politeianet.gr Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Corfu kitty Kate1914 taketrance rafaela11 giannhs2001 camil Eleanna7 charmander fmarulezkd Loozen Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είμαι κι εγώ φαν της επιστημονικής φαντασίας, οπότε υπάρχουν σχετικά βιβλία τα οποία έχω διαβάσει πολλές-πολλές φορές. Φυσικά, άρχισα από τον Ιούλιο Βερν και συνέχισα με Άρθουρ Κλάρκ και Ισαάκ Ασίμωφ. Το πρώτο βιβλίο του Α. Κλαρκ που διάβασα ήταν "Οι Επικυρίαρχοι" (πρωτότυπος τίτλος "Childhood’s End") όταν ήμουν 10-11 χρονών. Μαγεύτηκα και θυμάμαι ότι τότε το διάβασα 3 συνεχόμενες φορές! Από τότε το ξαναδιάβασα πάρα πολλές φορές, δεν μπορώ να υπολογίσω πόσες, ίσως και πάνω από 20! Ακόμα και τώρα που το θυμήθηκα, μου ήρθε η επιθυμία να το διαβάσω ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 8 Μαΐου 2014 στις 22:46 Η Nefeli Graf: #23 08-05-14 22:46 Αυτά και τα 7 που έχω: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:49 Η NastStorm: #24 15-12-18 11:49 οτι και να πω ειναι λιγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2018 στις 22:20 Η Agnwsth έγραψε: #25 15-12-18 22:20 Οι ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loozen Νεοφερμένο μέλος Ο Loozen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 03:31 Ο Loozen έγραψε: #26 31-07-21 03:31 Ολα του Tom Robbins , αν και σε αρκετα μικροτερη συχνοτητα πλεον , Ζορμπας , Νευρικες Μαγισσες του Terry Pratchett , Hollywood του Bukowski , Ταξιδι στο Ιξτλαν του Castaneda σε ιδιαιτερες καταστασεις , Γκας ο Γκανγκστερ και Ο Χορος των Ροδων του Αντωνη Σουρουνη . Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.249 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 20:22 Η Λένω έγραψε: #27 06-01-25 20:22 Τώρα το διαβάζω και μου αρέσει. Saul Bellow - Το δώρο του Χάμπολντ Politeia www.politeianet.gr Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Corfu kitty Kate1914 taketrance rafaela11 giannhs2001 camil Eleanna7 charmander fmarulezkd Loozen Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτά και τα 7 που έχω: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:49 Η NastStorm: #24 15-12-18 11:49 οτι και να πω ειναι λιγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2018 στις 22:20 Η Agnwsth έγραψε: #25 15-12-18 22:20 Οι ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loozen Νεοφερμένο μέλος Ο Loozen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 03:31 Ο Loozen έγραψε: #26 31-07-21 03:31 Ολα του Tom Robbins , αν και σε αρκετα μικροτερη συχνοτητα πλεον , Ζορμπας , Νευρικες Μαγισσες του Terry Pratchett , Hollywood του Bukowski , Ταξιδι στο Ιξτλαν του Castaneda σε ιδιαιτερες καταστασεις , Γκας ο Γκανγκστερ και Ο Χορος των Ροδων του Αντωνη Σουρουνη . Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.249 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 20:22 Η Λένω έγραψε: #27 06-01-25 20:22 Τώρα το διαβάζω και μου αρέσει. Saul Bellow - Το δώρο του Χάμπολντ Politeia www.politeianet.gr Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Corfu kitty Kate1914 taketrance rafaela11 giannhs2001 camil Eleanna7 charmander fmarulezkd Loozen Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οτι και να πω ειναι λιγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2018 στις 22:20 Η Agnwsth έγραψε: #25 15-12-18 22:20 Οι ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loozen Νεοφερμένο μέλος Ο Loozen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 03:31 Ο Loozen έγραψε: #26 31-07-21 03:31 Ολα του Tom Robbins , αν και σε αρκετα μικροτερη συχνοτητα πλεον , Ζορμπας , Νευρικες Μαγισσες του Terry Pratchett , Hollywood του Bukowski , Ταξιδι στο Ιξτλαν του Castaneda σε ιδιαιτερες καταστασεις , Γκας ο Γκανγκστερ και Ο Χορος των Ροδων του Αντωνη Σουρουνη . Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.249 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 20:22 Η Λένω έγραψε: #27 06-01-25 20:22 Τώρα το διαβάζω και μου αρέσει. Saul Bellow - Το δώρο του Χάμπολντ Politeia www.politeianet.gr Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Corfu kitty Kate1914 taketrance rafaela11 giannhs2001 camil Eleanna7 charmander fmarulezkd Loozen Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loozen Νεοφερμένο μέλος Ο Loozen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 03:31 Ο Loozen έγραψε: #26 31-07-21 03:31 Ολα του Tom Robbins , αν και σε αρκετα μικροτερη συχνοτητα πλεον , Ζορμπας , Νευρικες Μαγισσες του Terry Pratchett , Hollywood του Bukowski , Ταξιδι στο Ιξτλαν του Castaneda σε ιδιαιτερες καταστασεις , Γκας ο Γκανγκστερ και Ο Χορος των Ροδων του Αντωνη Σουρουνη . Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.249 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 20:22 Η Λένω έγραψε: #27 06-01-25 20:22 Τώρα το διαβάζω και μου αρέσει. Saul Bellow - Το δώρο του Χάμπολντ Politeia www.politeianet.gr Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ολα του Tom Robbins , αν και σε αρκετα μικροτερη συχνοτητα πλεον , Ζορμπας , Νευρικες Μαγισσες του Terry Pratchett , Hollywood του Bukowski , Ταξιδι στο Ιξτλαν του Castaneda σε ιδιαιτερες καταστασεις , Γκας ο Γκανγκστερ και Ο Χορος των Ροδων του Αντωνη Σουρουνη .
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.249 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 20:22 Η Λένω έγραψε: #27 06-01-25 20:22 Τώρα το διαβάζω και μου αρέσει. Saul Bellow - Το δώρο του Χάμπολντ Politeia www.politeianet.gr