Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

αν όχι... έχετε σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο να σας έχουν βιντεοσκοπήσει εν αγνοία σας?

Κάποιος σύντροφος σας με κρυφή κάμερα... ή σε κάποιο hotel πίσω από κάποιο καθρέπτη!
Αν το ανακαλύπτατε κάτι τέτοιο, πως θα αντιδρούσατε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kloyklos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν πάλι αποφάσιζα η ίδια να βιντεοσκοπήσω εμένα και το σύντροφό μου, θα ήταν κατ' αρχήν με το μόνιμό μου σύντροφο, τον οποίο και τυχαίνει να εμπιστεύομαι πάντα.
Όλα αυτά δεν τα λέω σαν φυλάγομαι-από-τη-σκιά μου προφυλάξεις, αλλά σαν αναγνώριση του πώς υποθέτω ότι θα μου συνέβαινε.
Ε, αν πια ο πρώην αποφασίσει να τα δημοσιοποιήσει... θα τον έψαχνα, να καταλάβω γιατί... και μετά ξαναρωτήστε με!!!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

έχετε ποτέ βιντεοσκοπήσει τις ερωτικές σας περιπτύξεις με σκοπό να τις δείτε αργότερα με το ταίρι σας? kinky huh? χεχε![]()

έχετε σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο να σας έχουν βιντεοσκοπήσει εν αγνοία σας?
Κάποιος σύντροφος σας με κρυφή κάμερα... ή σε κάποιο hotel πίσω από κάποιο καθρέπτη!
Αν το ανακαλύπτατε κάτι τέτοιο, πως θα αντιδρούσατε?
Αν η κάμερα ήταν από κάποιον τρίτο τότε θέμα θα πήγαινε επί τόπου σε Δικηγόρο.
Αν ήταν από την σύντροφο θα ήθελα πρώτα να μάθω το γιατί

Δεν ειναι ενδεχομενο. Συμβαινει παντα. Ο Μακης βρισκεται παντου.αν όχι... έχετε σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο να σας έχουν βιντεοσκοπήσει εν αγνοία σας?Κάποιος σύντροφος σας με κρυφή κάμερα... ή σε κάποιο hotel πίσω από κάποιο καθρέπτη!

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Σήμερα έχω εσένα στο μενού.Δεν ειναι ενδεχομενο. Συμβαινει παντα. Ο Μακης βρισκεται παντου.![]()

Δεν είμαι υπέρ του να βιντεοσκοπώ φανερά τέτοιες στιγμές, καθώς κάθε τέτοια είναι ανεπανάληπτη.

Άλλωστε, γιατί να ξαναδείς κάτι σε επανάληψη όταν μπορείς να κάνεις νέα γυρίσματα;

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Τότε εκτός από admin έπρεπε να ήμουν Πορνό μοντέλοΔεν ειναι ενδεχομενο. Συμβαινει παντα. Ο Μακης βρισκεται παντου.![]()

whatsup
Νεοφερμένο μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Τώρα για τα hotel και τις μυστικές κάμερες, η αλήθεια είναι ότι θα απέφευγα να κάνω κάτι σε κανένα ξενοδοχείο κατηγορίας below zero

Και εννοείται πως αν έκανα κάτι τέτοιο φυσικά και θα το έκανα με την μόνιμη σύντροφό μου!
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Δεν θα το έκανα, γιατί απλά δεν μου τραβά το ενδιαφέρον κάτι τέτοιο. Θέμα γούστου καθαρά...
Τώρα για τα hotel και τις μυστικές κάμερες, η αλήθεια είναι ότι θα απέφευγα να κάνω κάτι σε κανένα ξενοδοχείο κατηγορίας below zero, αλλά εντάξει, δεν μπορώ να πω ότι μου έχει γίνει έμμονη ιδέα το ότι με βιντεοσκοπούν κρυφά (καλά, πόσες φορές να έμεινα ο καημένος σε ξενοδοχείο με την κοπέλα μου; 1-2 το πολύ).
Και εννοείται πως αν έκανα κάτι τέτοιο φυσικά και θα το έκανα με την μόνιμη σύντροφό μου!
Αν έχεις τέτοιο άνχος μπορείς να αγοράσεις ένα εντοπιστή κρυφών καμερών, ειναι φτηνός και εντοπίζει τις ασύρματες κάμερες

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Πόσο πάει το μαλλί συνήθως;Αν έχεις τέτοιο άνχος μπορείς να αγοράσεις ένα εντοπιστή κρυφών καμερών, ειναι φτηνός και εντοπίζει τις ασύρματες κάμερες![]()

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Αλλα νομίζω ότι μας κάνει καλύτερους, βλέπουμε τα ελατώματα μας και μας κάνει να νοιώθουμε καλά με το σώμα μας

Κιτρινος Σκιουρος
Νεοφερμένο μέλος

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Nininaou
Διάσημο μέλος

Phalanx
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nininaou
Διάσημο μέλος

Άρα, όντως αξίζει...Το έχω κάνει σε σημείο που να μιλώ για συλλογήΒέβαια προτιμούσα πάντα να βιντεοσκοπώ την συντροφο και μου προκαλεί περιέργεια πως δεν ζήτησε να τα διαγράψω μετα απο την λήξη της πολύχρονης 4ετής σχέσης μας. Φυσικά βρίσκονται στα άδυτα του υπολογιστή μαζί με τα υπόλοιπα απόρρητα και εκει θα μείνουν
![]()
Phalanx
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άρα, όντως αξίζει...
Δεν είναι οτι ξεκινάς με σκοπό να μαζέψεις αυτο το υλικό απο την σεξουαλική ζωή με την σχέση σου. Απλά υπάρχουν στιγμές που ψάχνεις ας πούμε την ποικιλία ή αν το θες αλλιώς τι καινούρια χαζομάρα θα κάνεις απόψε στο κρεβάτι ( με την καλή έννοια

Η παράνομη βιντεοσκόπηση και η δημοσίευση των προσωπικών στιγμών είναι πάντως ότι χειρότερο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.