Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος

Βιντεοσκόπηση δεν ξέρω αν θα έκανα, ίσως αν υπήρχε το κατάλληλο mood...

Αν γινόταν κρυφά από εμένα...ποιος είδε την Καλυψώ και δεν τη φοβήθηκε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Αν γινόταν κρυφά από εμένα...ποιος είδε την Καλυψώ και δεν τη φοβήθηκε!![]()
Σα δε ντρέπεσαι...
Υγ: εγώ πάντως προσφάτως, αποτύπωσα τη στιγμή...

Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος

πάντως εννοείται ότι θα γινόταν μετα από συνεννόηση κ των δυο (όχι κρυφά δλδ) και εννοείται με κάποιον που θα εμπιστεύομαι!
commie
Πολύ δραστήριο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Λοιπόν...το έχω κάνει και μου άρεσε απίστευτα....

Και βασικά εγώ ήμουν εκείνη που το ζήτησε... Το θεώρησα κάτι πιπεράτο για εκείνη την δεδομένη στιγμή......
Το βίντεο τραβήχτηκε με δική μου κάμερα και ουδέποτε το τότε αμόρε δεν πήρε τα βιντεάκια στα χέρια του (οπότε και τώρα που είναι πρώην δεν έχω το άγχος μην με δω πουθενά πρωταγωνίστρια

Είχε φάση να με παρακολουθώ μετά και να με σχολιάζω... ε...ήταν μία άποψη μου που δεν είχα δει ποτέ

Τα βιντεάκια δεν υπάρχουν πλέον... Μετά τον χωρισμό έγιναν delete....
Αν θα το ξαναέκανα; Ναι...με τους ίδιους όρους με τότε εννοείται!
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Που λετε...δεν το εχω κανει μεχρι τωρα...
Βεβαια εχω μια ιδεα για το πως μπορει να φαινεται, αν αναλογιστει κανεις, οτι εχω παρει μυρωδια, πως ειναι το σεξ μπροστα σε καθρεπτη...
Οποτε ναι θα το εκανα...αλλα θα φροντιζα η καμερουλα να ειναι δικη μου....και να μην υπαρχουν κοπιες....

Μερσι μποκου!

electric
Νεοφερμένο μέλος

το γαμώτο είναι οτι μου το έπαιζε παρθένα και εγώ είδα .......
πακέτο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Larry Flynt
Νεοφερμένο μέλος

Και κάτι άλλο που έχει μια σχέση, ήμασταν μέσα στο αμάξι ώσπου μετά στο τέλος παρατηρήθηκαν δύο άτομα απ' έξω να κοιτάνε. λολ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τόσο πολύ σοκαρίστηκα με την ολη φάση που αναρωτήθηκα αν είχε κάμερες το ξενοδοχείο, τί θα γινοταν αν έβγαινε το βιντεο σαράντα χρόνια ύστερα όταν θα έβαζα υποψηφιότητα για πρόεδρος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.