Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Το θέμα έχει ως εξής....
ψάχνω για δουλειά και κοιτάω αγγελίες και στέλνω βιογραφικά...
σε μια αγγελία λοιπόν... πολύ ενδιαφέρουσα ... λέει....
στείλτε βιογραφικό με πρόσφατη φωτογραφία σας!!!

excuse me κουμπάρε αλλά δεν ψάχνω δουλειά μοντέλου... ούτε γραμματέως (έστω)... η δουλειά μου το αντικείμενο μου, ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με την ομορφιά μου έχει!!!
έλεος δηλαδή....
και τώρα? τι κάνουμε? το στέλνουμε το βιογραφικό με φωτογραφία?
και οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες μου είναι από το καλοκαίρι... που είμαι κατράμι πίσσα σαν Ινδή, Πακιστανή ή έστω στην καλύτερη... είμαι σαν μιγάδα!!
Εσείς τι θα κάνατε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra
Διάσημο μέλος

Το έχω ξαναγράψει αν δεν αναφέρεται ακριβώς η θέση και δεν διευκρινίζονται οι αρμοδιότητες τότε τσάμπα κόπος.
Απο την άλλη πολλές όντως σοβαρές εταιρείες ζητούν βιογραφικά με πρόσφατη φωτογραφία όχι τόσο για να δουν αν κάποιος είναι εμφανίσιμος αλλά αν είναι "επαγγελματικά εμφανίσιμος".
Απο κει και πέρα νομίζω πως διαθέτεις αρκετή εμπειρία στην αγορά εργασίας για να καταλάβεις και μόνη σου κατά πόσο μια αγγελία αξίζει περαιτέρω σημασίας.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Ναι οκ είναι σοβαρή η αγγελία

kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:χμμμ αυτό το επαγγελματική εμφάνιση η αλήθεια είναι δεν μου πέρασε καν απ το μυαλό![]()
Ναι οκ είναι σοβαρή η αγγελίαμεγάλο και γνωστό ξενοδοχείο ζητάει διακοσμήτρια
![]()
Ε!Τότε μην το σκέφτεσαι όπως είπε και η μετανάστρια dooo μια απλή φωτο διαβατηρίου αρκεί.
Μην ξεχνάς πως οι επιχειρήσεις που έχουν σχέση με τον τουρισμό δίνουν έμφαση στην εμφάνιση των υπαλλήλων αλλά και των συνεργατών ακόμη κι αν οι δεύτεροι δεν έρχονται σε άμεση επαφή με τους πελάτες.

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Ε!Τότε μην το σκέφτεσαι όπως είπε και η μετανάστρια dooo ...

ΚΟΥΕ μου μην ανησυχείς...τώρα που μετανάστευσα, θα ανοίξω εδώ ξενοδοχείο και θα σε προσλάβω να μου το κάνεις μεγάλο και τρανό

..θα διορίσω και τη κλέφτρα μετανάστρια, γιατί την τρώει ο πιτσιποπός της

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Με λίγα λόγια, βγάλε 2-3 νέες φωτογραφίες σε κάποιο μηχάνημα και είσαι έτοιμη

Covenant
Δραστήριο μέλος

Την φωτογραφια την ζηταν παντου,ακομα κ εδω,δεν ειναι κατι παραλογο.
Οσο και να ακουγεται παραλογο,οι εταιριες εδω περα κοιτουν κυριως τα προσοντα και οχι την εμφανιση,καθως εχω δει σε τραπεζες μαυρους με ραστα και καπως εκκεντρικες εμφανισεις.
Το θεμα ειναι οτι δεν λογοκρινεται η διαφορετικη εμφανιση,μονο τα προσοντα μετρουν στην δουλεια.
Αλλα απο την αλλη εχω ακουσει το αλλο πληρως αντικρουουμενο,οτι δεν σε παιρνουν στην δουλεια αν δεν τους αρεσει η φατσα σου!!! (καθως δεν θα μπορουν να εχουν καποιον για τα επομενα χρονια στην δουλεια,εχοντας αχωνευτη φατσα...λιγο παραλογο με βαση το παραπανω αλλα λογικο σαν συνολο αιτιων)
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

θα βάλω το απόγευμα τον προσωπικό μου φωτογράφο να μου τραβήξει μερικές φωτό με πουκαμισάκι σε ουδέτερο φόντο (έναν τοίχο ας πούμε

kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:![]()
![]()
![]()
..θα διορίσω και τη κλέφτρα μετανάστρια, γιατί την τρώει ο πιτσιποπός της![]()
![]()
![]()
Χε,χε,χε......τα θέλα και τα άκουσα!!!!!!!!!
Πότε......σαλπάρω;

Όσο για την Αγγλία, καμία σχέση με Ελλάδα σε αυτά τα θέματα...
drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Καλή επιτυχία!
Υ.Γ. Και η δική μου πρώτη σκέψη βλέποντας ότι κάποια εταιρία εκτός από το βιογραφικό μου θέλει να δει και τη φάτσα μου, θα ήταν αρνητική, αλλά όπως έγραψαν και τα παιδιά, για καθαρά επαγγελματικούς λόγους είναι απαραίτητο να έχουν μια σχετική άποψη με το τι μοιάζουν οι υποψήφιοι.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σιγά μην ξοδεύω εγώ πόσα ευρώ για να βάζω φωτογραφία σε κάθε βιογραφικό που στέλνω!

[τσιφουτηηηηης mode off]
Covenant
Δραστήριο μέλος

Βγαζεις οσες φωτο θελεις,βρισκεις αυτην που σου αρεσε περισσοτερο,της πατας κ ενα photoshop για να φυγουν οι ατελλειες (μαυροι κυκλοι,ακμη κτλ) και μετα την εκτυπωνεις σε φωτογραφικο χαρτι κ την βαζεις στο βιογραφικο απλα κ ομορφα.
Και επισης εχει το αλλο θετικο,δεν χρειαζεσαι να εισαι ντυμενη απο την μεση κ κατω για να βγαλεις καλη φωτο

Subject to change
e-steki.gr Founder

Κατα δεύτερον, ακόμα και να είχα άλλη είναι η ποιότητα που έχει η φωτογραφία απο επαγγελματία... Ακόμα και το χαρτί είναι τελείως διαοφρετικό...
Covenant
Δραστήριο μέλος

Ολα γινονται,με 50€ το πολυ θα εχεις εκτυπωταρα για αυτην ακριβως την δουλεια.Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Καταρχάς δεν έχω εκτυπωτή
Κατα δεύτερον, ακόμα και να είχα άλλη είναι η ποιότητα που έχει η φωτογραφία απο επαγγελματία... Ακόμα και το χαρτί είναι τελείως διαοφρετικό...
Υπαρχει το αναλογο χαρτι κενο,για να το γεμισεις εσυ με τις εκτυπωσεις σου.
Για ολα υπαρχουν λυσεις,καλη θεληση να υπαρχει

Εννοειτε οτι τον εκτυπωτη θα τον παρεις για γενικη χρηση και οχι μονο για φωτο διαβατηριου

Subject to change
e-steki.gr Founder

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Δεν τις έβγαλα ακόμα.... θα δούμε....
είχα στείλει χτες σε 3 εταιρίες βιογραφικό και με πήραν σήμερα από τις 2 για ραντεβού συνέντευξης αύριο

Το ένα είναι στις 1 το μεσημέρι και το άλλο στις 4 λολ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.