Subject to change
e-steki.gr Founder

Τώρα, οι απολύσεις με το τσουβάλι δεν σημαίνουν κακή οργάνωση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

nikita13
Διάσημο μέλος

Χαιρομαι για σένα,εύχομαι να σου έρθουν όλα βολικά!!

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:νταξ όλα είναι σχετικά....
το να δουλεύεις σε μεγάλη εταιρία έχει και τα θετικά του και τα αρνητικά του όπως άλλωστε ισχύει σε όλες τις δουλειές....
Στις μεγάλες εταιρίες δεν "φοβάσαι" μήπως δεν πληρωθείς, μήπως σου φάνε ένσημα, μήπως σου "κλέψουν" μέρες άδειας και τα σχετικά...
Από την άλλη δεν υπάρχει το τέλειο συναδελφικό κλίμα που υπάρχει σε άλλες μικρότερες εταιρίες.
Όμως όπως και να το κάνεις το να δουλεύεις σε μια μεγάλη εταιρία σου εξασφαλίζει ένα καλύτερο βιογραφικό και ένα πιο σίγουρο μέλλον ακόμα και όταν οι απολύσεις πέφτουν σαν το χαλάζι....
Ακριβώς....απλά καμιά φορά για να ξεχωρίσεις στους πολλούς πρέπει να ξέρεις καλύτερα την τέχνη των Δημοσίων Σχέσεων παρά το αντικειμενό σου!!

edouardos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Ένας καθηγητής μου, μας είχε προτείνει Europass. Αν δεν το έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ, ρίξε του μια ματιά. Δεν ξέρω αν είναι "το καλύτερο", απλά το αναφέρω ως κάτι που υπάρχει.Εχετε υπόψη κάποια πλατφόρμα που να μπορείς να κάνεις το βιογραφικό σου, να μην είναι περίπλοκη και μετά να το αποθηκέσεις κιόλας; Επίσης τι άλλο θα μπορούσα να προσθέσω εκτός από το τι έχω τελειώσει και την γνώση αγγλικών και λίγες γνώσεις στους υπολογιστές; Δεν έχω κάνει πολλά πράγματα.
Μπορείς να αποθηκεύσεις και το βιογραφικό μετά στο PC/ κινητό και οποιαδήποτε στιγμή να το ξανά κάνεις upload και να το επεξεργαστείς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...