cha0s
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος

πιες τσάι, είναι πιο ήπιο από τον καφέ.
θα με κοιμίσει. ακόμα και καφέ, φραπέ πίνω. Ο ζεστός με κοιμίζει...
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

kit-kat
Πολύ δραστήριο μέλος

τροφές που βοηθούν στη συγκέντρωση είναι τα ψάρια, γενικά να τρως κόκκινο κρέας,σπανάκι, φακές γιατί το να έχεις υψηλό σίδηρο σε βοηθά στο να μην κουράζεσαι εύκολα..! και φυσικά να τρως σοκολάτα βοηθά πολυ τη μνήμη! και ένα επίσης πολύ δυναμικό σνακ που μπορείς να τρως για να σου παρέχει άμεσα ενέργεια είναι σε ένα μπολ να αναμιγνύει καρύδια, αμύγδαλα,σταφίδες και 1 κουταλιά μέλι( προαιρετικά) !πολυ δυναμωτικό!
Scandal
Διαχειριστής

Ρωτάω γιατί παίρνω αρκετό καιρό, με μικρό διάστημα ανάμεσα σε νέες συσκευασίες που αγοράζω. Επί πανελληνίων έπαιρνα Mollers και εδώ και 2 - 3 μήνες είμαι με Centrum. Το κάνω γιατί αναζητώ συνεχώς το να είμαι σε καλή πνευματική κατάσταση, μαζί με την καφεϊνη που λαμβάνω. Μπορεί να είναι και η ιδέα μου ότι με βοηθάνε βέβαια, αλλά το έχω απορία. Νομίζω στις οδηγίες που διάβασα δεν αναγράφουν μέγιστο διάστημα λήψης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Σταύρος_
Δραστήριο μέλος

Μπορείς άφοβα να παίρνεις συνέχεια, αρκεί να μην κάνεις κατάχρηση στην ποσότητα. Το θέμα όμως είναι....σου προσφέρουν πραγματικά καλή πνευματική και σωματική κατάσταση ή μια πρόσκαιρη "διέγερση" ?Παιδιά, κατά πόσο είναι επιτρεπτό να παίρνει κανείς συνέχεια συμπληρώματα βιταμινών τύπου Centrum, Mollers κτλ;
Ρωτάω γιατί παίρνω αρκετό καιρό, με μικρό διάστημα ανάμεσα σε νέες συσκευασίες που αγοράζω. Επί πανελληνίων έπαιρνα Mollers και εδώ και 2 - 3 μήνες είμαι με Centrum. Το κάνω γιατί αναζητώ συνεχώς το να είμαι σε καλή πνευματική κατάσταση, μαζί με την καφεϊνη που λαμβάνω. Μπορεί να είναι και η ιδέα μου ότι με βοηθάνε βέβαια, αλλά το έχω απορία. Νομίζω στις οδηγίες που διάβασα δεν αναγράφουν μέγιστο διάστημα λήψης.
Μετά από ένα καλό ύπνο, ο άνθρωπος δεν χρειάζεται κανένα "συμπλήρωμα", βρες χρόνο γι αυτό θα γλιτώσεις και λεφτά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Εϊχα διαβάσει κάποιες έρευνες που τα τσέκαραν αυτά και θυμάμαι πως είχα καταλήξει στο συμπέρασμα πως τέτοιες πολυβιταμίνες βοηθούν από λίγο έως καθόλου.
Περιληπτικά για πνευματική διαύγεια ή όπως αλλιώς θες να το πεις

και τα ευκόλως εννοούμενα (ποιοτικός ύπνος, όχι ζάχαρη, αερόβια άσκηση κλπ)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.