dooo
Διακεκριμένο μέλος
Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα.

21-10-05

08:11
είναι υποχρεωμένος ο ΟΤΕ να τα αλλάξει τα καλώδια, i think.. η αν είναι φαγωμένα από ποντίκια μέσα στο σπίτ (sic), φωνάζεις ηλεκτρολόγο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα.

21-10-05

08:12
α γκαντέμις, πίνεις κι εσύ σοκολάτα και έχουμε την ίδια έμπνευση?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

21-10-05

15:17
Βασίκα από όσο ξέρω είναι υποχρεωμένοι να σου αλλάξουν τα καλώδια ή να σου βγάλουν το φερέσυχνο. Αλλά αυτοί λένε να βάλεις ISDN και θα φτιαχτεί !
gademis
Τιμώμενο Μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.633 μηνύματα.

21-10-05

19:03
Οχι, το πρωί τσαγάκια γκαντέμις, πίνεις κι εσύ σοκολάτα και έχουμε την ίδια έμπνευση?
(σοκολάτα.. μιαμ... ωραία ιδέα)
Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα.

21-10-05

23:26
Αρχική Δημοσίευση από dooo:στη Κυψέλη εντάξει, υπάρχει η πιθανότητα οι γραμμές να είναι παλιές..αλλά στην Παλλήνη???
επίσης....έφυγες από Παλλήνη για να πας στη Κυψέλη?!??
Δεν εννοούσα αυτό.Ηθελα να πω πως μένω Κυψέλη δεν έμενα Παλληνη απλώς ξέρω ότι η περιοχή εκεί κάτω συνδεεται με 52+ kbps
Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα.

21-10-05

23:31
Τί να πω ρε παιδιά αυτος ο ΟΤΕ τα έχει κάνει σκατά.Βασικά δεν πιστεύω να μου αλλάξουν κάτι στην περιοχή.Είναι τσιφούτηδες.Ημόνη λύση είναι δορυφορική αλλά πού τέτοια τύχη...

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

22-10-05

01:22
Αν βάλεις isdn θα σου λυθούν τα προβλήματα (λογικά)Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil:Τί να πω ρε παιδιά αυτος ο ΟΤΕ τα έχει κάνει σκατά.Βασικά δεν πιστεύω να μου αλλάξουν κάτι στην περιοχή.Είναι τσιφούτηδες.Ημόνη λύση είναι δορυφορική αλλά πού τέτοια τύχη...![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...