dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 08:11 Η dooo έγραψε: #21 21-10-05 08:11 είναι υποχρεωμένος ο ΟΤΕ να τα αλλάξει τα καλώδια, i think.. η αν είναι φαγωμένα από ποντίκια μέσα στο σπίτ (sic), φωνάζεις ηλεκτρολόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 08:12 Η dooo έγραψε: #22 21-10-05 08:12 α γκαντέμις, πίνεις κι εσύ σοκολάτα και έχουμε την ίδια έμπνευση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 15:17 Ο iJohnnyCash: #23 21-10-05 15:17 Βασίκα από όσο ξέρω είναι υποχρεωμένοι να σου αλλάξουν τα καλώδια ή να σου βγάλουν το φερέσυχνο. Αλλά αυτοί λένε να βάλεις ISDN και θα φτιαχτεί ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.642 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 19:03 Ο gademis έγραψε: #24 21-10-05 19:03 α γκαντέμις, πίνεις κι εσύ σοκολάτα και έχουμε την ίδια έμπνευση? Click για ανάπτυξη... Οχι, το πρωί τσαγάκι (σοκολάτα.. μιαμ... ωραία ιδέα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 23:26 Ο Dare-Devil: #25 21-10-05 23:26 Αρχική Δημοσίευση από dooo: στη Κυψέλη εντάξει, υπάρχει η πιθανότητα οι γραμμές να είναι παλιές..αλλά στην Παλλήνη??? επίσης....έφυγες από Παλλήνη για να πας στη Κυψέλη?!?? Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα αυτό.Ηθελα να πω πως μένω Κυψέλη δεν έμενα Παλληνη απλώς ξέρω ότι η περιοχή εκεί κάτω συνδεεται με 52+ kbps Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 23:31 Ο Dare-Devil: #26 21-10-05 23:31 Τί να πω ρε παιδιά αυτος ο ΟΤΕ τα έχει κάνει σκατά.Βασικά δεν πιστεύω να μου αλλάξουν κάτι στην περιοχή.Είναι τσιφούτηδες.Ημόνη λύση είναι δορυφορική αλλά πού τέτοια τύχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2005 στις 01:22 Ο iJohnnyCash: #27 22-10-05 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Τί να πω ρε παιδιά αυτος ο ΟΤΕ τα έχει κάνει σκατά.Βασικά δεν πιστεύω να μου αλλάξουν κάτι στην περιοχή.Είναι τσιφούτηδες.Ημόνη λύση είναι δορυφορική αλλά πού τέτοια τύχη... Click για ανάπτυξη... Αν βάλεις isdn θα σου λυθούν τα προβλήματα (λογικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
είναι υποχρεωμένος ο ΟΤΕ να τα αλλάξει τα καλώδια, i think.. η αν είναι φαγωμένα από ποντίκια μέσα στο σπίτ (sic), φωνάζεις ηλεκτρολόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 08:12 Η dooo έγραψε: #22 21-10-05 08:12 α γκαντέμις, πίνεις κι εσύ σοκολάτα και έχουμε την ίδια έμπνευση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 15:17 Ο iJohnnyCash: #23 21-10-05 15:17 Βασίκα από όσο ξέρω είναι υποχρεωμένοι να σου αλλάξουν τα καλώδια ή να σου βγάλουν το φερέσυχνο. Αλλά αυτοί λένε να βάλεις ISDN και θα φτιαχτεί ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.642 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 19:03 Ο gademis έγραψε: #24 21-10-05 19:03 α γκαντέμις, πίνεις κι εσύ σοκολάτα και έχουμε την ίδια έμπνευση? Click για ανάπτυξη... Οχι, το πρωί τσαγάκι (σοκολάτα.. μιαμ... ωραία ιδέα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 23:26 Ο Dare-Devil: #25 21-10-05 23:26 Αρχική Δημοσίευση από dooo: στη Κυψέλη εντάξει, υπάρχει η πιθανότητα οι γραμμές να είναι παλιές..αλλά στην Παλλήνη??? επίσης....έφυγες από Παλλήνη για να πας στη Κυψέλη?!?? Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα αυτό.Ηθελα να πω πως μένω Κυψέλη δεν έμενα Παλληνη απλώς ξέρω ότι η περιοχή εκεί κάτω συνδεεται με 52+ kbps Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 23:31 Ο Dare-Devil: #26 21-10-05 23:31 Τί να πω ρε παιδιά αυτος ο ΟΤΕ τα έχει κάνει σκατά.Βασικά δεν πιστεύω να μου αλλάξουν κάτι στην περιοχή.Είναι τσιφούτηδες.Ημόνη λύση είναι δορυφορική αλλά πού τέτοια τύχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2005 στις 01:22 Ο iJohnnyCash: #27 22-10-05 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Τί να πω ρε παιδιά αυτος ο ΟΤΕ τα έχει κάνει σκατά.Βασικά δεν πιστεύω να μου αλλάξουν κάτι στην περιοχή.Είναι τσιφούτηδες.Ημόνη λύση είναι δορυφορική αλλά πού τέτοια τύχη... Click για ανάπτυξη... Αν βάλεις isdn θα σου λυθούν τα προβλήματα (λογικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
α γκαντέμις, πίνεις κι εσύ σοκολάτα και έχουμε την ίδια έμπνευση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 15:17 Ο iJohnnyCash: #23 21-10-05 15:17 Βασίκα από όσο ξέρω είναι υποχρεωμένοι να σου αλλάξουν τα καλώδια ή να σου βγάλουν το φερέσυχνο. Αλλά αυτοί λένε να βάλεις ISDN και θα φτιαχτεί ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.642 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 19:03 Ο gademis έγραψε: #24 21-10-05 19:03 α γκαντέμις, πίνεις κι εσύ σοκολάτα και έχουμε την ίδια έμπνευση? Click για ανάπτυξη... Οχι, το πρωί τσαγάκι (σοκολάτα.. μιαμ... ωραία ιδέα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 23:26 Ο Dare-Devil: #25 21-10-05 23:26 Αρχική Δημοσίευση από dooo: στη Κυψέλη εντάξει, υπάρχει η πιθανότητα οι γραμμές να είναι παλιές..αλλά στην Παλλήνη??? επίσης....έφυγες από Παλλήνη για να πας στη Κυψέλη?!?? Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα αυτό.Ηθελα να πω πως μένω Κυψέλη δεν έμενα Παλληνη απλώς ξέρω ότι η περιοχή εκεί κάτω συνδεεται με 52+ kbps Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 23:31 Ο Dare-Devil: #26 21-10-05 23:31 Τί να πω ρε παιδιά αυτος ο ΟΤΕ τα έχει κάνει σκατά.Βασικά δεν πιστεύω να μου αλλάξουν κάτι στην περιοχή.Είναι τσιφούτηδες.Ημόνη λύση είναι δορυφορική αλλά πού τέτοια τύχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2005 στις 01:22 Ο iJohnnyCash: #27 22-10-05 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Τί να πω ρε παιδιά αυτος ο ΟΤΕ τα έχει κάνει σκατά.Βασικά δεν πιστεύω να μου αλλάξουν κάτι στην περιοχή.Είναι τσιφούτηδες.Ημόνη λύση είναι δορυφορική αλλά πού τέτοια τύχη... Click για ανάπτυξη... Αν βάλεις isdn θα σου λυθούν τα προβλήματα (λογικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασίκα από όσο ξέρω είναι υποχρεωμένοι να σου αλλάξουν τα καλώδια ή να σου βγάλουν το φερέσυχνο. Αλλά αυτοί λένε να βάλεις ISDN και θα φτιαχτεί ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.642 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 19:03 Ο gademis έγραψε: #24 21-10-05 19:03 α γκαντέμις, πίνεις κι εσύ σοκολάτα και έχουμε την ίδια έμπνευση? Click για ανάπτυξη... Οχι, το πρωί τσαγάκι (σοκολάτα.. μιαμ... ωραία ιδέα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 23:26 Ο Dare-Devil: #25 21-10-05 23:26 Αρχική Δημοσίευση από dooo: στη Κυψέλη εντάξει, υπάρχει η πιθανότητα οι γραμμές να είναι παλιές..αλλά στην Παλλήνη??? επίσης....έφυγες από Παλλήνη για να πας στη Κυψέλη?!?? Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα αυτό.Ηθελα να πω πως μένω Κυψέλη δεν έμενα Παλληνη απλώς ξέρω ότι η περιοχή εκεί κάτω συνδεεται με 52+ kbps Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 23:31 Ο Dare-Devil: #26 21-10-05 23:31 Τί να πω ρε παιδιά αυτος ο ΟΤΕ τα έχει κάνει σκατά.Βασικά δεν πιστεύω να μου αλλάξουν κάτι στην περιοχή.Είναι τσιφούτηδες.Ημόνη λύση είναι δορυφορική αλλά πού τέτοια τύχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2005 στις 01:22 Ο iJohnnyCash: #27 22-10-05 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Τί να πω ρε παιδιά αυτος ο ΟΤΕ τα έχει κάνει σκατά.Βασικά δεν πιστεύω να μου αλλάξουν κάτι στην περιοχή.Είναι τσιφούτηδες.Ημόνη λύση είναι δορυφορική αλλά πού τέτοια τύχη... Click για ανάπτυξη... Αν βάλεις isdn θα σου λυθούν τα προβλήματα (λογικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
α γκαντέμις, πίνεις κι εσύ σοκολάτα και έχουμε την ίδια έμπνευση? Click για ανάπτυξη... Οχι, το πρωί τσαγάκι (σοκολάτα.. μιαμ... ωραία ιδέα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 23:26 Ο Dare-Devil: #25 21-10-05 23:26 Αρχική Δημοσίευση από dooo: στη Κυψέλη εντάξει, υπάρχει η πιθανότητα οι γραμμές να είναι παλιές..αλλά στην Παλλήνη??? επίσης....έφυγες από Παλλήνη για να πας στη Κυψέλη?!?? Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα αυτό.Ηθελα να πω πως μένω Κυψέλη δεν έμενα Παλληνη απλώς ξέρω ότι η περιοχή εκεί κάτω συνδεεται με 52+ kbps Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 23:31 Ο Dare-Devil: #26 21-10-05 23:31 Τί να πω ρε παιδιά αυτος ο ΟΤΕ τα έχει κάνει σκατά.Βασικά δεν πιστεύω να μου αλλάξουν κάτι στην περιοχή.Είναι τσιφούτηδες.Ημόνη λύση είναι δορυφορική αλλά πού τέτοια τύχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2005 στις 01:22 Ο iJohnnyCash: #27 22-10-05 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Τί να πω ρε παιδιά αυτος ο ΟΤΕ τα έχει κάνει σκατά.Βασικά δεν πιστεύω να μου αλλάξουν κάτι στην περιοχή.Είναι τσιφούτηδες.Ημόνη λύση είναι δορυφορική αλλά πού τέτοια τύχη... Click για ανάπτυξη... Αν βάλεις isdn θα σου λυθούν τα προβλήματα (λογικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dooo: στη Κυψέλη εντάξει, υπάρχει η πιθανότητα οι γραμμές να είναι παλιές..αλλά στην Παλλήνη??? επίσης....έφυγες από Παλλήνη για να πας στη Κυψέλη?!?? Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα αυτό.Ηθελα να πω πως μένω Κυψέλη δεν έμενα Παλληνη απλώς ξέρω ότι η περιοχή εκεί κάτω συνδεεται με 52+ kbps Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2005 στις 23:31 Ο Dare-Devil: #26 21-10-05 23:31 Τί να πω ρε παιδιά αυτος ο ΟΤΕ τα έχει κάνει σκατά.Βασικά δεν πιστεύω να μου αλλάξουν κάτι στην περιοχή.Είναι τσιφούτηδες.Ημόνη λύση είναι δορυφορική αλλά πού τέτοια τύχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2005 στις 01:22 Ο iJohnnyCash: #27 22-10-05 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Τί να πω ρε παιδιά αυτος ο ΟΤΕ τα έχει κάνει σκατά.Βασικά δεν πιστεύω να μου αλλάξουν κάτι στην περιοχή.Είναι τσιφούτηδες.Ημόνη λύση είναι δορυφορική αλλά πού τέτοια τύχη... Click για ανάπτυξη... Αν βάλεις isdn θα σου λυθούν τα προβλήματα (λογικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τί να πω ρε παιδιά αυτος ο ΟΤΕ τα έχει κάνει σκατά.Βασικά δεν πιστεύω να μου αλλάξουν κάτι στην περιοχή.Είναι τσιφούτηδες.Ημόνη λύση είναι δορυφορική αλλά πού τέτοια τύχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2005 στις 01:22 Ο iJohnnyCash: #27 22-10-05 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Τί να πω ρε παιδιά αυτος ο ΟΤΕ τα έχει κάνει σκατά.Βασικά δεν πιστεύω να μου αλλάξουν κάτι στην περιοχή.Είναι τσιφούτηδες.Ημόνη λύση είναι δορυφορική αλλά πού τέτοια τύχη... Click για ανάπτυξη... Αν βάλεις isdn θα σου λυθούν τα προβλήματα (λογικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Τί να πω ρε παιδιά αυτος ο ΟΤΕ τα έχει κάνει σκατά.Βασικά δεν πιστεύω να μου αλλάξουν κάτι στην περιοχή.Είναι τσιφούτηδες.Ημόνη λύση είναι δορυφορική αλλά πού τέτοια τύχη... Click για ανάπτυξη... Αν βάλεις isdn θα σου λυθούν τα προβλήματα (λογικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.