Βοήθεια για την dial-up 56kbps

είναι υποχρεωμένος ο ΟΤΕ να τα αλλάξει τα καλώδια, i think.. η αν είναι φαγωμένα από ποντίκια μέσα στο σπίτ (sic), φωνάζεις ηλεκτρολόγο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

α γκαντέμις, πίνεις κι εσύ σοκολάτα και έχουμε την ίδια έμπνευση?:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασίκα από όσο ξέρω είναι υποχρεωμένοι να σου αλλάξουν τα καλώδια ή να σου βγάλουν το φερέσυχνο. Αλλά αυτοί λένε να βάλεις ISDN και θα φτιαχτεί !

α γκαντέμις, πίνεις κι εσύ σοκολάτα και έχουμε την ίδια έμπνευση?
Οχι, το πρωί τσαγάκι
(σοκολάτα.. μιαμ... ωραία ιδέα)

Αρχική Δημοσίευση από dooo:
στη Κυψέλη εντάξει, υπάρχει η πιθανότητα οι γραμμές να είναι παλιές..αλλά στην Παλλήνη???

επίσης....έφυγες από Παλλήνη για να πας στη Κυψέλη?!??

Δεν εννοούσα αυτό.Ηθελα να πω πως μένω Κυψέλη δεν έμενα Παλληνη απλώς ξέρω ότι η περιοχή εκεί κάτω συνδεεται με 52+ kbps

Τί να πω ρε παιδιά αυτος ο ΟΤΕ τα έχει κάνει σκατά.Βασικά δεν πιστεύω να μου αλλάξουν κάτι στην περιοχή.Είναι τσιφούτηδες.Ημόνη λύση είναι δορυφορική αλλά πού τέτοια τύχη...:'(:'(:'(:'(:'(:'(

Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil:
Τί να πω ρε παιδιά αυτος ο ΟΤΕ τα έχει κάνει σκατά.Βασικά δεν πιστεύω να μου αλλάξουν κάτι στην περιοχή.Είναι τσιφούτηδες.Ημόνη λύση είναι δορυφορική αλλά πού τέτοια τύχη...:'(:'(:'(:'(:'(:'(
Αν βάλεις isdn θα σου λυθούν τα προβλήματα (λογικά)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back