Subject to change
e-steki.gr Founder

Όσο για τις θρησκείες ειδικά πριν το Χριστιανισμό βοηθούσαν πολύ τους ανθρώπους και ολόκληρες τις κοινωνίες να ξεπεράσουν δυσκολίες και δεν νομίζω να είναι το μεγαλύτερο έγκλημα κατά τις ανθρωπότητας, αυτό ειναι ακραίο. Κι ο Χριστιανισμός με όλα τα κακά που έχει βοήθησε κατά την Τουρκοκρατία και το νεοσύστατο ελληνικό κράτος. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
Θα μπορούσαν να έχουν βοηθηθεί με άλλο τρόπο κι όχι με αυτόν που περισσότερα κακά κάνει παρά καλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Δεν νομίζω ότι υπάρχουν "υπερβατικά", μόνο πράγματα που η επιστήμη δεν έχει εξηγήσει ακόμη...

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Και δεν μιλάω για εικόνες που δακρύζουν...
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Και η εκκλησία τα εξηγεί μιλώντας τελείως με ασάφια ή λέγοντας αυτό είναι το θέλημα του θεού; Δεν νομίζω ότι αυτό βοηθάει την ανθρωπότητα να πάει μπροστάΑρχική Δημοσίευση από ]ifrit[:Όσες μελέτες και να γίνουν μερικά πράγματα δεν θα τα μάθουμε ποτέ (τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται σήμερα)
Και δεν μιλάω για εικόνες που δακρύζουν...
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

H επιστήμη λέει "πιθανός να είναι ...." και όχι "Θαύμα Θαύμα"Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[:Πάντως η ανθρωπότητα δεν πάει μπροστά προσπαθώντας να καταρρίψουμε τα ΠΑΝΤΑ. Υπάρχουν κάποια πράγματα που καίνε και η επιστήμη συνεχίζει να αερολογεί αντί να πει ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ο νευρολόγος Olaf Blanke των πανεπιστημιακών νοσοκομείων της γενευής θα σου απαντήσει "Είναι παραισθήση που σχετίζεται με την αντίληψη του σώματος στο χώρο και τη κίνηση και αυτό συμβαίνει λόγου αποτυχίας να ενοποιηθούν σύνθετες σωματοαισθητήριες και προθαλαμιαίες πληροφορίες"Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[:Αν πάω σε έναν επιστήμονα και του πω ότι είχα εξωσωματική εμπειρία και έβλεπα στο διπλανό δωμάτιο θα μου πει ότι παίρνω πρέζα, οτι είμαι τρελός, ότι έχω καιρό να γαμ...σω κλπ.... Ενώ ο Βουδισμός πχ θα το δεχτεί. Αυτό είναι το νόημα της θρησκείας και όχι να κλαίνε οι εικόνες
Νομίζω ότι είναι πολύ καλή απάντηση

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Υπάρχουν κάποια πράγματα που καίνε και η επιστήμη συνεχίζει να αερολογεί αντί να πει ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
Aπ' όσο ξέρω την επιστήμη, ποτέ δεν "αερολογεί". Παραδέχεται πως δε ξέρει. Γιατί στην άγνοια στηρίζεται...
Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Ο νευρολόγος Olaf Blanke των πανεπιστημιακών νοσοκομείων της γενευής θα σου απαντήσει "Είναι παραισθήση που σχετίζεται με την αντίληψη του σώματος στο χώρο και τη κίνηση και αυτό συμβαίνει λόγου αποτυχίας να ενοποιηθούν σύνθετες σωματοαισθητήριες και προθαλαμιαίες πληροφορίες"
Νομίζω ότι είναι πολύ καλή απάντηση![]()
Αυτό θα έγραφα κι εγώ...Είναι κλινικό φαινόμενο της ψυχολογίας...έχει να κάνει με την λειτουργεία του εγκεφάλου την συγκεκριμένη χρονική στιγμή!όπου τα ερεθίσματα πλέκονται με πολύ απλά λόγια...
Όλοι έχουμε τέτοιες εμπειρίες...Οι οποίες αν είναι τακτικές συνήθως θεωρούνται κλινικής φύσης και ο ασθενής πρέπεί να κάνει κάποια αγωγή...8)
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Προσωπικά συμφώνω με την άποψη του και μπορώ να πω ότι την καταλαβαίνω πάνω από το 95%.Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[:Δεν νομίζω να κατάλαβες τίποτα κι εσύ...
Επίσης ότι δεν μπορούμε να κατάλαβουμε δεν σημαίνει ότι πρέπει να το θεωρούμε λάθος
Το τελευταίο δεν το πολύ κατάλαβαAπ' όσο ξέρω την επιστήμη, ποτέ δεν "αερολογεί". Παραδέχεται πως δε ξέρει. Γιατί στην άγνοια στηρίζεται...

Ποίο απλά και κατανοητά δεν θα μπορούσε να το εξηγήσει κάποιος.Αυτό θα έγραφα κι εγώ...Είναι κλινικό φαινόμενο της ψυχολογίας...έχει να κάνει με την λειτουργεία του εγκεφάλου την συγκεκριμένη χρονική στιγμή!όπου τα ερεθίσματα πλέκονται με πολύ απλά λόγια...
Όλοι έχουμε τέτοιες εμπειρίες...Οι οποίες αν είναι τακτικές συνήθως θεωρούνται κλινικής φύσης και ο ασθενής πρέπεί να κάνει κάποια αγωγή...8)
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Απλώς συγχέονται οι αισθήσεις και αυτό από όσο ξέρω έχει να κάνει με τμήμα του εγγκεφάλου και μπορούμε να δημιουργήσουμε τεχνικά αυτή την κατάστασηΑρχική Δημοσίευση από ]ifrit[:Εγώ σαν μικρός, ανόητος ψαράς δεν καταλαβαίνω πως με την λειτουργία του εγκεφάλου βλέπουμε τι κάνει ο άλλος στο διπλανό δωμάτιο...

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.