Subject to change
e-steki.gr Founder
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.

15-02-07

09:40
Να'σαι καλά Μάνια 
Έχεις κανένα λινκ για την είδηση αυτή; Έψαξα στο in.gr και δεν βρήκα τίποτα..

Έχεις κανένα λινκ για την είδηση αυτή; Έψαξα στο in.gr και δεν βρήκα τίποτα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος
Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα.

15-02-07

09:41
Και εγώ τιποτα
Θα ήταν καλό να βγεί στο forum

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mitsos The Great
Διάσημο μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Βαρθολομιό (Ηλεία). Έχει γράψει 2.165 μηνύματα.

15-02-07

23:18
Michelle δεν διάβασα το θέμα πριν συμπληρώσω την φόρμα. Νομίζω πως έβαλα και τόνους. Να την ξανά συμπληρώσω;
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα.

16-02-07

19:13
όχι δεν χρειάζεται.. διαβάζεται 

Subject to change
e-steki.gr Founder
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.

28-02-07

21:43
Η έρευνα μόλις έκλεισε. Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν. 

Mitsos The Great
Διάσημο μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Βαρθολομιό (Ηλεία). Έχει γράψει 2.165 μηνύματα.

14-07-07

01:00
Είστε οι καλύτεροι είδη κατά την γνώμη μου 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...