Βουλευτής της «Νίκης» σε αμόκ κατέστρεψε «βλάσφημες» εικόνες στην Εθνική Πινακοθήκη

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.
Με το να μπεις μέσα και να βανδαλίσεις 2-3 εκτρώματα, μόνο το δίκιο σου χάνεις. Αυτά θα έπρεπε να μην επιτρέπονται από μόνα τους, διότι πολύ απλά είναι βεβήλωση θρησκευτικών συμβόλων.

Δεν τα ξανά λέω γιατί βαριέμαι σε αυτή τη χώρα να κάνει ο καθένας ό,τι του καπνίσει. Το συγκεκριμένο υπουργείο έχει διαλύσει ολοσχερώς την τέχνη γενικότερα. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση!

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.
Παραθέτω κείμενο για το συμβάν με τον πινακα:
"""
Πράγματι, ο βουλευτής της Νίκης δεν μπορούσε να κρατηθεί για κακούργημα, γιατί το κακούργημα φθορά μνημείου περιγράφεται στον Αρχαιολογικό Νόμο (άρθρο 56, παρ. 2) ως εξής: "Αν πρόκειται για μνημείο ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και η πράξη έγινε στο πλαίσιο οργανωμένης εγκληματικής δραστηριότητας ή από πολλούς ενωμένους για την τέλεσή της, επιβάλλεται κάθειρξη μέχρι (10) δέκα ετών."
Έπρεπε να τραβηχτεί από τα μαλλιά το θεμα για να είναι κακούργημα. Δράττομαι όμως της ευκαιρίας να πω ότι ένας άλλος Εισαγγελέας, στη Θεσσαλονίκη πριν κάποια χρόνια, το τράβηξε όντως τόσο πολύ, και έστειλε για σπρέι πάνω σε τοίχους (νεότερους, όχι μνημεία) που βρίσκονται σε περιβάλλον μνημείου (του Λευκού Πύργου). Ο Εισαγγελέας έστειλε 51 αντιφασίστες και αντιφασίστριες στο δικαστήριο ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ του άρθρου 56 παρ. 2, γιατί έβαψαν με σπρέι τοίχους που βρίσκονται κοντά στο Λευκό Πύργο, αλλά δεν είναι καν μνημείο.

Βεβαίως αυτοί δεν ήταν βουλευτές της Νίκης, ήταν αντιφασίστ(ρι)ες. Και δεν κατέστρεψαν έργα τέχνης, πήγαν και σκέπασαν με σπρέι ναζιστικά σύμβολα (τα οποία αυτοί που τα είχαν κάνει, εννοείται δεν συνελήφθησαν, συνελήφθησαν αυτοί που τα σκέπασαν).

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το να ζητάμε από την Δικαιοσύνη τη στοιχειώδη ισονομία: ούτε το ένα είναι διακεκριμένη φθορά μνημείου, ούτε το άλλο. Και τα αδικήματα δεν τα "απονέμουμε" με βάση το αν κάποιος είναι αναρχικός και κάποιος βουλευτής της Νίκης.

ΥΓ. Προφανώς και αθωώθηκαν πανηγυρικά στο δικαστήριο. Μετά από κάποια χρόνια και κάποια ταλαιπωρία βέβαια.
"""

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.
Απαισια ηταν αυτα τα εργα,δεν τα θεωρω καν τεχνη,.,.απαισιος και ο μαλακας της νικης που δεν ειχε κανενα δικαιωμα να τα βανδαλισει.Στο μεταξυ αν ειδατε πως μιλαγε στην τιβι..μιλαμε για ουγκανο ετσι;

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.697 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ με βανδαλισμό δημόσιας και ιδιωτικης περιουσίας, καθώς δείχνει χαμηλό επίπεδο πολιτισμού. Ο συγκεκριμένος βουλευτής είναι μια εικόνα για το τι άτομα ψηφίζουν οι Έλληνες πολίτες, ένας βουλευτής χαμηλού μορφωτικού επιπέδου που δεν έχει να προσφέρει τίποτα στην Ελλάδα.

Όμως τα έργα αυτά είναι ένα αίσχος και προσβάλουν το Χριστιανισμό με αισχρό τρόπο. Απορώ γιατί όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες της κακιάς ώρας δεν πάνε να κάνουν τα ίδια με το Ισλάμ. Γιατί κοροϊδεύουν μόνο το Χριστιανισμό ενώ το Ισλάμ που εν ετη 2025 βιάζει και σκοτώνει κοπέλες και μικρά παιδιά δεν τον αγγίζουν? Γιατί τόσο μεγάλη έχθρα για τον Χριστιανισμό από τους δήθεν προοδευτικούς και τους αριστερούς?​

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.529 μηνύματα.
Αυτή είναι, φίλε, η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς σε όλο της το μεγαλείο. Παντού ακούς "ο κάφρος Χριστιανοταλιμπάν, που δεν καταλαβαίνει τίποτα από τέχνη". Είναι τα ίδια άτομα, εν τω μεταξύ, που χαίρονταν με την λογοκρισία στο comicon του σκιτσογράφου επειδή έφτιαχνε πατριωτικά έργα.
Αυτοί ήταν, είναι και θα είναι ο εχθρός. Καμία ειρήνη μαζί τους.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.820 μηνύματα.
Μπορεί να είναι ούγκανος ο βουλευτής της Νίκης αλλά μία διαμαρτυρία ακόμα κι αν έχει λελογισμένα στοιχεία βίας πρέπει να είναι αποδεκτή από μια κοινωνία που δεν κοιμάται.

Είναι πολύ προσβλητικά και τα δύο εκθέματα για κάποιους ανθρώπους. Δεν τους νοιάζει όμως, το ξέρουν από πριν και θέλουν να προσβάλλουν. Αυτό είναι ακόμα χειρότερο, κρύβονται πίσω από το μανδύα της εναντίωσης στη λογοκρισία και σοκάρουν σκόπιμα για να αποκτήσουν δημοσιότητα. Κανένας σοβαρός καλλιτέχνης δεν θέλει να εξάπτει να πάθη προκαλώντας πόνο και οργή, τέτοιου είδους ποταπότητες θα πρέπει να αποβάλλονται από τους ίδιους τους καλλιτέχνες.

Θα έπρεπε βέβαια ο βουλευτής αντί να κάνει το "θέατρό" του να διαμαρτυρηθεί πολιτισμένα. Να τοποθετήσει π.χ. ένα αυτοκόλλητο ταμπελάκι με τη λέξη "ντροπή", ούτως ή άλλως δεν ζητάνε συνήθως τη γνώμη του κοινού;

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.
Βασικά το μόνο που κατόρθωσε είναι να τα διαφημίσει. Οι ίδιες βλακείες με όσους πάνε έξω από θεατρικές παραστάσεις. Αυτές οι καρικατούρες δεν είναι τέχνη και όμως χάρις αυτόν τον ουγκ απέκτησαν τόση προσοχή όση δεν έχουν δει τα πραγματικά έργα τέχνης. Για τους αντίστοιχους χαζούληδες τώρα έγιναν σύμβολα ενάντια στον μεσαιωνικό σκοταδισμό και ό,τι κατεβάσει η κουτρα τους.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
Μπορεί να είναι ούγκανος ο βουλευτής της Νίκης αλλά μία διαμαρτυρία ακόμα κι αν έχει λελογισμένα στοιχεία βίας πρέπει να είναι αποδεκτή από μια κοινωνία που δεν κοιμάται.

Είναι πολύ προσβλητικά και τα δύο εκθέματα για κάποιους ανθρώπους. Δεν τους νοιάζει όμως, το ξέρουν από πριν και θέλουν να προσβάλλουν. Αυτό είναι ακόμα χειρότερο, κρύβονται πίσω από το μανδύα της εναντίωσης στη λογοκρισία και σοκάρουν σκόπιμα για να αποκτήσουν δημοσιότητα. Κανένας σοβαρός καλλιτέχνης δεν θέλει να εξάπτει να πάθη προκαλώντας πόνο και οργή, τέτοιου είδους ποταπότητες θα πρέπει να αποβάλλονται από τους ίδιους τους καλλιτέχνες.

Θα έπρεπε βέβαια ο βουλευτής αντί να κάνει το "θέατρό" του να διαμαρτυρηθεί πολιτισμένα. Να τοποθετήσει π.χ. ένα αυτοκόλλητο ταμπελάκι με τη λέξη "ντροπή", ούτως ή άλλως δεν ζητάνε συνήθως τη γνώμη του κοινού;

Τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει και σε συμπαθώ πολύ με αυτά που γράφεις. ✌️✌️

back2967

Διάσημο μέλος

Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.698 μηνύματα.
Βασικά το μόνο που κατόρθωσε είναι να τα διαφημίσει. Οι ίδιες βλακείες με όσους πάνε έξω από θεατρικές παραστάσεις. Αυτές οι καρικατούρες δεν είναι τέχνη και όμως χάρις αυτόν τον ουγκ απέκτησαν τόση προσοχή όση δεν έχουν δει τα πραγματικά έργα τέχνης. Για τους αντίστοιχους χαζούληδες τώρα έγιναν σύμβολα ενάντια στον μεσαιωνικό σκοταδισμό και ό,τι κατεβάσει η κουτρα τους.
Βασικά αυτό.

Άσχετα αν συμφωνεί κάποιος ή οχι με αυτά, είναι μόνο κάποια εκθέματα σε μια έκθεση στην πινακοθήκη. Το 99,9% του πληθυσμού δεν θα μάθαινε ποτέ ότι υπήρχαν αν δεν ασχολιόταν μαζί τους όπως δεν ξέρει και τον καλλιτέχνη. Τώρα τον έκαναν διάσημο και αυτόν και τα εκθέματα του. Ο κόσμος είχε ξεχάσει την Νίκη και έβλεπαν ψηφοφόρους τους να πηγαίνουν σε Βελόπουλο, Λατινοπούλου και είπαν να κάνουν κάτι να φανούν και αυτοί ως προστάτες της θρησκείας.

Κατά τα λοιπά το "προσβάλλει την θρησκεία μου, πάμε να τα σπάσουμε" δεν διαφέρει σε κάτι από τους φανατικούς ισλαμιστές που πάνε να καταστρέψουν ότι θεωρούν πως προσβάλει το Ισλάμ. Τουλάχιστον δεν προσπάθησε και να σκοτώσει τον δημιουργό.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.
Εγω αναρωτιεμαι ποσες πιπες και ποσα μπιμπιγκινια..ή κατουρημενες ποδιες φιλησε..ή μπαρμπα στην κορονη..για να εκθετονται αυτα τα σκουπιδια στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ;;;; Δηλαδη...δεν ειναι οτι ειναι ΜΟΝΟ βλασφημα αλλα ειναι και ατεχνα και απαισια εντελως.

Ξερετε τι βυσμα πρεπει να εισαι για να εκθετεις στην Εθνικη πινακοθηκη εκτος αν εισαι ηδη διασημος και καταξιωμενος;
ΥΓ Κια εννοειται ο παπαρας του εκανε την καλυτερη διαφημιση.
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ
1741690129324.png

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
γιατί δεν βρίσκω πουθενά τα εκθέματα; Μπορεί κανείς να βάλει ενα λινκ;

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.697 μηνύματα.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.
Απαισια τα "εργα τεχνης" που μαλιστα βρισκοταν στην εθνικη πινακοθηκη(!!!) , απαισιος και ο ουγκανος της νικης που πηγε να σπασει τα εκτρωματα. Whatever, κλασικο θεμα των ΜΜΕ και των μποτ της ΝΔ για να αποπροσανατολιστει ι η κοινη γνωμη και να ξεχαστουν σιγα σιγα τα τεμπη.

Υ.Γ Τωρα ειδα ποιος ανοιξε και το θρεντ. :prettyplz: :laugh:

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.977 μηνύματα.

Debugging_Demon

Νεοφερμένο μέλος

Ο Debugging_Demon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 104 μηνύματα.
Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με το τί είναι τέχνη ο καθένας το ορίζει μόνος του (ούτε εμένα μου αρέσουν εμφανισιακά αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση, ούτε η Γκουέρνικα δεν μου αρέσει εμφανισιακά).

Επίσης, το τί σε προσβάλει δεν έχει θεωρώ να κάνει με το εάν πιστεύεις, έχει περισσότερο να κάνει με την αξία που του δίνεις. Προσωπικά δεν τα θεωρώ καν προσβλητικά γιατί δεν τους δίνω αυτή την αξία, βέβαια είμαι άθεος οπότε η γνώμη μου δεν πιάνει I guess, αλλά και ένας πιστός θεωρώ θα θεωρούσε τον εαυτό του ανώτερο και δεν θα νοιαζόταν να προσβληθεί από αυτό... Οπότε δεν θα του φαίνονταν προσβλητικές, απλώς αδιάφορες.

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.977 μηνύματα.
Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με το τί είναι τέχνη ο καθένας το ορίζει μόνος του (ούτε εμένα μου αρέσουν εμφανισιακά αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση, ούτε η Γκουέρνικα δεν μου αρέσει εμφανισιακά).

Επίσης, το τί σε προσβάλει δεν έχει θεωρώ να κάνει με το εάν πιστεύεις, έχει περισσότερο να κάνει με την αξία που του δίνεις. Προσωπικά δεν τα θεωρώ καν προσβλητικά γιατί δεν τους δίνω αυτή την αξία, βέβαια είμαι άθεος οπότε η γνώμη μου δεν πιάνει I guess, αλλά και ένας πιστός θεωρώ θα θεωρούσε τον εαυτό του ανώτερο και δεν θα νοιαζόταν να προσβληθεί από αυτό... Οπότε δεν θα του φαίνονταν προσβλητικές, απλώς αδιάφορες.

Για όποιον θέλει να λέγεται έλληνας αυτά τα «έργα» αποτελούν προσβολή.

Και δεν πρόκειται για τον χριστο και την Παναγία μόνο. Και τον Δια Ν απεικόνιζαν μ αυτόν τον τροπο( όπως κάτι πασαρέλες που γίνονται σ αρχαιολογικούς χώρους από κάτι οίκους μόδας), το ίδιο προσβλητικό θα ήταν.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

ούτε η Γκουέρνικα δεν μου αρέσει εμφανισιακά).
Τεχνη δεν οριζεται ως κατι που ειναι ''ομορφο'' Η τεχνη σιγουρα δεν ειναι κατι που γινεται σε 5 λεπτα...σιγουρα θελει ταλεντο και σιγουρα θελει κατι να σου πει και οταν στο περναει αυτο εχει μεγαλη σημασια.ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ.

Η γκουερνικα δεν ειναι ενα εργο διακοσμης..ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ (πινακες του συρμου να ταιριαζουν με το σαλονι μας) με τα εργα δημιουργιας τεχνης.Η γκουερνικα φτιαχτηκε για να δειξει την απαισιοτητα ενος πολεμου...απαισιο επρεπε να ειναι και αυτο να σου μεταδιδει.. και εχιε συμβολικο χαρακτηρα.Δεν ειναι εργο για το σαλονι μας και ειναι τουλαχιστον βαρβαρο να συγκρινεις την γκουερνικα με τις μαλακιες του καθε παπαρα.

Επισης ο Πικασο εδειξε το ταλεντο του για αυτους πόυ δνε κατεχουν απο τεχνη και θελουν ντε και καλα να βλεπουν μιμιση της πραγματικοτητας ..στα ακαδημαικα του εργα,Δεν ειναι οτι δνε μπορουσε τα ρεαλιστικα.,ειναι οτι σιγα σιγα πηγε στην αφαιρεση και κρατησε αυτα που τον εξεφραζαν μεσα απο αφρικανικες επηρροες κλπ.

ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΚΟΥΕΡΝΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.Μαθε πρωτα την ιστορια της και μετα ελα βηξε μου.

Κια απο καποια φαση και μετα..αφου μιλησαν αυτοι οι μεγαλοι και πρωτοπορησαν ΟΝΤΩΣ ΤΟΤΕ...εχουμε πλεον πολλους φελλους που στο ονομα της πρωτοποριας και να ξεχωρισουν και να κανουν κατι που δενε χιε κανει ο αλλος..ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.Δεν πρωτοπορουμε για να πρωτοπορησουμε..αυτο βγαινει αυθορμητα και μετα απο εξελιξη στη δουλεια μας και δνε ειναι και υποχρεωτικο.

Ετσι ειχαμε και εναν μαλακα ''καλλιτεχνη'' στην αμερικη καποτε που σε μια εκθεση εκτος απο τα αλλα εργα του ειχε και μια κονσερβα.Πολλες κονσερβες βασικα.Τις εξεθετε σαν εργα τεχνης.
Οταν τον ρωτησαν τι ειναι αυτο..αυτος απαντησε:
Μεσα στην κονσερβα υπαρχουν τα σκατα μου.
Υπαρχουν οντως;
Αν το ανοιξετε χαλατε το εργο.
Αν δεν το ανοιξετε δεν ξερετε αν οντως εχει τα σκατα μου.

ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΝΣΕΡΒΕς ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΓΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗς.
Αληθινο γεγονος.
Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ.

Προσεξτε...οχι της τεχνης, γιατι υπαρχουν παγκοσμιως αλλα και εμεις εχουμε εξαιρετους ζωγραφους...αλλα ο ξεπεσμος αυτων που θελουν να πρωτοπορουν και ξεφτυλιζουν την τεχνη.Βασικα η τεχνη δνε ξεφτυλιζεται ..αυτοι ξεφτυλιζονται αλλα επιτελους να καταλαβουμε οτι η τεχνη ΔΝΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ.ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ.ΟΧΙ Η ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ.
Η ΤΕΧΝΗ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΓΓΙΖΕΙ ΒΑΘΙΑ...ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΒΑΘΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ..ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙΣ.Εκτος αν εισαι βλημα.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ...δεν εινσι τεχνη και φαινεται.Ειναι μια μαλακια για να προκαλεσει και να ''πρωτοπορησει'' τα αρχιδια μου κουνιουνται δηλαδη.

Μαθαμε τωρα να κανουμε μια κουραδα και να το βαφτιζουμε τεχνη.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
Η τεχνη εχει να κανει με την ουσια της ψυχης.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Για όποιον θέλει να λέγεται έλληνας αυτά τα «έργα» αποτελούν προσβολή.
Καποιος μπορει να μην τον προσβαλλεται αυτο ειναι απολυτα δεκτο.ΔΕΝΕ ΙΑΝΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ μη λεμε οτι θεμε.ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ ΛΕΜΕ.Κια ειναι απολυτη ξεφτυλα ΑΥΤΑ να φιλοξενουνται στην εθνικη πινακοθηκη.Ποσες πιπες πηρε και ποιο ηταν το βυσμα του; να τρελαθουμε εντελως δηλαδη;

Τελευταία επεξεργασία: